مطمئنا پرداخت میکنه. 1.43$ من هم پرداخت کردمن دیشب 0.18 دلار برداشت زدم امروز صبح پرداخت کرد. میخواستم ببینم پرداخت میکنه یا نه که پرداخت کرد.
شما باید به قسمت پروفایلت بری و ایمیلت رو تایید کنی ( یه لینک فعال سازی برات میاد )من میخوام براشت بزنم
این ارور را میدهد
To enable payouts you should confirm your account, take the following actions to resolve this issue:
E-mail must be valid and confirmed
Software should be installed on your computer. Click to Download
چجوری برداشت برای شما فعال شد ؟من دیشب 0.18 دلار برداشت زدم امروز صبح پرداخت کرد. میخواستم ببینم پرداخت میکنه یا نه که پرداخت کرد.
والا فکر نکنم مشکلی پیش بیادآنتی ویروس خودم رو سیستمم هست مشکلی پبش نمیاد
شما باید بری به قسمت پروفایل و ایمیلو تایید کنی عزیز. خلاصه یکم با اکانتت ور برو تا درست شهچجوری برداشت برای شما فعال شد ؟
من هم ایمیل رو تایید کردم هم آنتی ویروس رو نصب کردم ولی بازم میگه باید ایمیل تایید کنی و آنتی ویروس نصب کنی:general208:
شما باید بری به قسمت پروفایل و ایمیلو تایید کنی عزیز. خلاصه یکم با اکانتت ور برو تا درست شه![]()
شما پس انتی ویروس رو نصب نکرده بودیدمشکلم حل شد به کمک آقای مجید دمت گرم![]()
شما پس انتی ویروس رو نصب نکرده بودید
اها. والا من این مشکلو نداشتمنصب کرده بودم ولی موقع باز کردن آنتی ویروس میگفت MSVCR100.dll پیدا نشد ولی آنتی ویروس بالا میومد تا این فایلو کپی کردم تو پوشه ی نصب مشکل حل شد
اینشالا به زودی پرداخت میکنن
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.قبلا آنتی ویروس رو سیستم مون نصب باشه و دوباره آنتی ویروس نصب کنیم مشکلی پیش نمیاد