• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد رو با این سایت تجربه کنید . حداقل پرداختی 0.6 دلار ( پی پال - الرت پی )

asregsm

Registered User
لایک‌ها
20
با سلام خدمت تمامی دوستان . چند وقتی هست که این سایت دارم پیگیری میکنم . خیلی سایت خوبی است .
پرداخت ها Instant هست و حداقل پرداخت هم 0.6 دلار هست .
پرداخت به : Paypal - AlertPay

طریقه کسب درامد مثل بقیه سایت های کلیکی هست اما خوب کمی فرق داره :دی
این سایت به جز کلیک کردن روش های دیگه ای هم داره که در پایین براتون مینویسم

1 - PTC Ads : خوب اینو که همه میدونن . برای هر کلیک 0.003 دلار میده که حدودا روزانه (حدودا) 20 تا تبلیغ میده
2 - Autosurf : این قسمت مثل تبلیغات کلیکی هست اما با این تفاوت که شما وقتی Start رو میزنید خودش تمام تبلیغات مربوط به این قسمت رو دونه به دونه باز میکنه . روزانه 0.11 دلار میتونید از این قسمت دریافت کنید.
3 - Video ADS : در این قسمت شما با دیدن هر ویدیو مبلغ 0.005 دلار دریافت میکنید . البته اینم بگم که نیازی نیست کامل ببینید . فقط 25 ثانیه کافی هست که حدودا روزانه 15 تا میاره واستون . ( واسه سایت هایی که فیلتره مثل یوتوب موردی نداره حتی توی اون صفحه "payvandha.ir" هم که بره باز سایت به شما پول رو میه . چون مهم اینه که اون پنجره باز بمونه. :دی ( ایرانی بازی )
4 - Paid To Like : با لایک کردن پیچ های فیس بوک هم میتونید کسب درامد کنید که هر لایک 0.005 دلار میده و روزانه حدودا 20 تا لایک برای شما در نطر گرفته میشه
5 - Click Exchange : ترکیبی از گزینه اول و دوم هست.
6 - Paid To Promote : به به . خوراک ایرانی ها هست. . . در اینجا یه لینک میده بهتون که میتونید بزارید توی " پاپ آپ " سایتتون . هم در ازای باز شدن این لینک بهتون پول میده که هر آی پی 0.0002 دلار میده و هم توش لینک ثبت نام شما هست که کاربر عضو بشه...
7 - Compelete Offer : در این قشمت با پر کردن و ثبت نام در سایت هایی که این سایت بهتون معرفی میکنه میتونید کس درامد داشته باشید. مبلغش مشخص نیست که میانگیم بگم بهتون

خیلی هم خوب . تا اینجا که همه چیز رو توضیح دادم . مهمترین قسمت مونده :
اول اینکه با ایرانی جماعت مشکلی نداره
دوم اینکه زمانی که ثبت نام میکنید میتونید شروع به کار کنید اما توی قسمت cachout که وارد میشید میگه که باید تا یه تاریخی صبر کنید تا فعالیت شما تائید بشه . نگران نباشید موردی نداره . واسه همه تائید میشه . برای من هم همینظور بود اما تائید شد.

ثبت نام هم مثل سایت های دیگه هست . از طریق سایت زیر میتونید ثبت نام رو انجام بدید.
موفق و پیروز باشید.

بالا