• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد فوق العاده و تضمینی

amin2007r

Registered User
لایک‌ها
6
کسب درآمد از سایت کلیکی تضمینی--- خودم دریافتی داشتم
20 مهر 90 - 23:30

سلام، امروز قصد دارم سایتی رو به شما معرفی کنم که با اون می تونید به در آمد بالای 1 میلیون تومان در سال برسید. خیلی ساده و کاملا قاتونی.
ثبت شده درستاد سازماندهی پایگاه های اینترنتی

درآمد شما در بدترین حالت

نوع عضویت رایگان با تعداد نفرات 25 با میانگین مشاهده 6 تبلیغ در روز
18,750 ریال درآمد در روز
562,500 ریال درآمد در ماه
6,750,000ریال درآمد درسال
ششصد و هفتاد و پنج هزار تومان در سال در بدترین حالت ممکن یعنی شما 25 نفر رو اجاره می کنید و بابت این 25 نفر 6250 هزار تومان می پردازید (هزینه اجاره هر فرد 250 تومان) اما این هزینه در ماه اول جبران میشه. به نظر من که بهتر از الافی تو اینترنت هست، حداقل پول اینترنتم در میاد و میتونم با این پول برای خودم چیزایی رو که دوست دارم بخرم.

در آمد شما در بهترین حالت
نوع عضویت پلاتینیومبا تعداد نفرات 3000 با میانگین مشاهده 5 تبلیغ در روز
4,500,000 ریال درآمد در روز
135,000,000 ریال درآمد در ماه
1,620,000,000 ریال درآمد درسال

توصیه می کنم حتما ادامه مطلب رو بخونید، ارزش خوندش رو داره ...

رسیدن به در آمد 162 میلیون تومان در سال نه غیر ممکن هست نه غیر واقعی نه خیال

نه هیچ چیز دیگر، تنها حقیقتی هست بزرگ که همت و تلاش شما را نیاز دارد

شرکت های بزرگ با درآمد های میلیاردی، از صرف چنین هزینه هایی برای تبلیغات هیچ بیمی ندارند، چون مطمئن هستند این هزینه ها در کمترین زمان و از طریق فروش بیشتر و درآمد بیشتر جبران خواهد شد.سوال مهمی که در اینجا مطرح می شود این است که چرا ما در این پروسه سهمی نداشته باشیم؟ وقتی می توانیم داشته باشیم؟!!

فکر می کنید شوخی می کنم یا این یک پست جوکه؟ سخت در اشتباه هستید. چون من خودم دست کم ماهی 170.000 هزار تومان از این سایت در آمد دارم و این در حالی هست که زمان ثبت نام و شروع به کار من در این بیش از 1 ماه نیست.

نحوه کار در این سایت خیلی راحت هست. شما در ازای دیدن تبلیغات پول دریافت می کنید. البته همه چیز به اینجا ختم نمیشه. شما می تونید افرادی رو در همین سایت اجاره کنید تا برای شما کار کنند (تبلیغ ببینند و برای شما درآمدزا باشند)

تقلب ممنوع

به همین سادگی؟!! اما شاید فکر کنید که در این سایت میشه تقلب کرد.(مثلا میگید من روزی 1000 تا تبلیغ میبینم و یا 10 تا اکانت میسازم)
خوب جواب اینه که در این سایت پول پارو کردن از راه تقلب غیر ممکنه. چرا؟

در توباکس دات کام شما می توانید با دیدن تبلیغات به صورت روزانه به درآمد ماهیانه خود درآمدی دیگراضافه کنید.ما در اینجا تبلیغات کنندگانی داریم که مایل به پرداخت پول واقعی به شما هستند ،اگر شما مایل به دیدن وب سایت/محصولات آنان باشید!!!

شما میتوانید بابت هر تبلیغی که مشاهده می کنید تا 15 تومان درآمد داشته باشید، حتی می توانید با معرفی نفراتی که مایل به دیدن این تبلیغات هستند نیز تا 15 تومان دیگر بابت هر تبلیغی که آنان مشاهده می کنند نیز درآمد داشته باشید.عضویت در توباکس رایگان است و شما می توانید به محض ثبت نام شروع به کسب درآمد کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر پس از ورود به سایت توباکس به قسمت سوالات متداول مراجعه کنید.

لازم به ذکر است که توباکس دات کام یک شرکت ثبت شده است ، دارای مجوز فعالیت

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشد و در ستاد سازماندهی پایگاه های اینترنتی

نیز به ثبت رسیده است. برای چک کردن وضعیت ثبت ، می توانید به سایت ستاد

ساماندهی مراجعه کنید.

لینک ثبت نام

Teobux - ثبت نام

خلاصه امکاناتی که با عضویت در سایت به شما داده می شود
درآمد تا 15 تومان بابت هر تبلیغ که مشاهده می کنید
درآمد تا 15 تومان بابت هر تبلیغ که نفراتی که معرفی می کنید مشاهده کنند
پرداخت به شما نهایتا هر 7 روز یکباربه حساب بانکی شما
قابلیت دیدن آمار و نمودار همراه با جزئیات تبلیغات مشاهده شده توسط شما و نفرات شما

مزایای این سایت نسبت به بقیه سایت های مشابه
1-زیر نظر وزارت ارشاد در حال فعالیت میباشد و هیچ نوع دزدی و کلاهبرداری در کار نیست.
2-این سایت داخل ایران فعالیت میکند.
3-زبان سایت کاملا فارسی میباشد.
4-درآمد شما مستقیما به حساب بانکی شما در ایران واریز خواهد شد.
5-نیازی به خرید و فروش هیچ چیزی نیست.
6-کار اصلی شما کلیک بر روی 4 تبلیغ روزانه میباشد که کلا 10 دقیقه بیشتر زمان نمیبرد.
7-امکان تبلیغات در این سایت هم وجود دارد.
8-هیچ هزینه ی اولیه ای لازم نیست.عضویت و فعالیت کاملا رایگان است.
و ..........
لطفا اگر عضو شدید پیغام بگزارید

تا شما رو راهنمایی کنم و با شما در ارتباط باشم
راهنمای کلیک بر روی تبلیغات:
پس از عضویت، شما هر روز به سایت توباکس سر زده، از منوی بالای سایت گزینه "ورود" (یا بر روی دکمه "ورود اعضا" که در صفحه اول می باشد) را کلیک کرده سپس مشخصات کاربری خود را وارد کنید. اکنون برای دیدن تبلیغات از منوی بالای صفحه، بر روی "مشاهده تبلیغات" کلیک کنید. حال شما باید روی نام هر یک از تبلیغات موجود در این صفحه کلیک کنید. متنی به شما نمایش داده می شود مبنی بر اینکه برای دیدن تبلیغات روی شکل پرچم ایران کلیک کنید. با این کار تبلیغ نمایش داده شده و پس از پر شدن نوار قرمز رنگ، مبلغی به حساب شما اضافه خواهد شد. (شما نباید صفحه مورد نظر را تا زمانی که جمله "مبلغ مورد نظر به حساب شما اضافه شد" در پایین نوار قرمز رنگ نمایش داده نشده ببندید)

پرسش های متداول
یکی از نکاتی که خیلی از دوستان درموردش فکر میکنن اینه که این همه ثبت نام کنیم و این همه وقت بزاریم واسه کلیک و آخرش بعد از چند ماه فقط 5 هزار تومن بگیریم!! تنها چیزی که میشه گفت اینه که این تصور در واقع یکی از اشتباه ترین تصوراتی هست که در این خصوص سایت ها وجود داره!
در توباکس شما برای شروع فقط نیاز به کلیک روی تبلیغات دارید. نه تنها در توباکس، بلکه در تموم سایت های کلیکی دنیا به همین شکله. در این سایت ها بعد از اینکه شما تبلیغات رو دیدید و مقداری پول واسه خودتون جمع کردید، باید بجای برداشت اون پول، نفرات اجاره کنید!
درواقع با اجاره نفرات هست که درآمد واقعی شما حاصل میشه، نه فقط با کلیک های خود شما.

بزارید اینطوری توضیح بدم:
نفرات مثل یارهای کمکی واسه شما میمونن، شما به مدت 1 ماه هر تعداد افرادی که خواستید رو اجاره میکنید و در اضای هر کلیکی که اونا روی تبلیغات خودشون میکنن، برای شما هم همون مقدار پول تو حسابتون ریخته میشه. این یعنی اینکه اگه شما مثلا 5 نفر اجاره کنید، علاوه بر 4 کلیکی که خود شما انجام دادید، سودی از کلیک های اون 5 نفری که اجاره کردید هم به حساب شما میاد که این سود متفاوته.

با این کار درآمد نقدی شما بیشتر میشه و این راز پیروزی در این سایت هاست.
همینطور یادتون باشه، دوستانی که به مدتی طولانی وارد حساب کاربری خودشون نشن، حساب کاربریشون به حالت معلق در میاد و برای فعال کردن دوبارش باید با پشتیبانی تماس بگیرن.
پس برای جلوگیری از معلق شدن حتما وارد حسابتون بشید و کلیک کنید.
بدون شک، سایتی که نه پول از افراد درخواست میکنه نه هیچ گونه وجهی، ضرری هم برای ما نداره. برای تست هم که شده میتونید امتحان کنید! کاملا رایگانه...

http://lovelan.mihanblog.com/post/1043
مراحل ثبت نام و شروع به کار در این صفحه می باشد

Last edited:

hsfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
کسی تا حالا تو این سایت عضو شده ؟

amin2007r

Registered User
لایک‌ها
6
تعداد کل اعضا : 34652

با افتخار ؛ تا این لحظه مجموعاً 300,050,836 ریال به کاربران توباکس تقدیم کرده ایم

این اطلاعاتی بود که در خود سایت قابل رویت می باشد

یکی از سیستم هایی که واقعا حرف نداره تعریف بی جهت نمی کنم من تو کلی از سایت های کسب در آمد عضوم ولی این یکی یچی دیگس

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
یک سوال

این نفراتی که اجاره میکنیم حالا میان و هستن که رو تبلیغات کلکیک کنن ؟
مثلا من الان یک بسته 50 نفری بگیرم اون وقت از این 50 نفر چند هر روز روی 3 تا تبلیغ کلیک میکنن و چه تعداد کلیک نمیکنن ؟

amin2007r

Registered User
لایک‌ها
6
معمولا از هر 5 نفر 1 نفر کار نمیکنه که می شه 10 نفر از 50 نفر
که سود فوق العاده ای خواهید کرد پیشنهاد می کنم این کارو انجام بدی چون سود خوبی داره
موفق و پیروز باشی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ميشه كروكي شركت ! عكس از مجوز شركت ! و مرامنامه تون رو اينجا قرار بدين ....

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
حالا جداي اينا يه چيزش خوبه اونم اينه كه پول ايرانه و راحت تره .

يه چيز ديگه هم اينكه الان من عضو شدم و ميخوام همه 500 نفرم رو اجاره كنم ولي كسي نيست كه من اجاره كنم . صفره . راستي اجاره ماهانه است يا سالانه ؟؟ يعني هر ماه من بايد 125 هزار تومن بريزم ؟؟ ممنون ميشم اينارو جواب بدين .

amin2007r

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوست من ممنون از عضویتتان بله این شرکت در سایت وزارت ارشاد ثبت شده که شما با مراجعه به این صفحه می توانید آن را مشاهده نمایید
صفحه اصلی |
در ضمن چون خرید زیر مجموعه ها بالا می باشد یعنی متقاضی زیاد می باشد اکثر مواقع تعداد زیر مجموعه برای کرایه صفر است ولی هر روز چیزی حدود 2000 تا خالی میشه فقط باید سرز بزنی و هر موقع که آزاد شد کرایه کنی
کاملا تصمیم خوبی گرفتی پیشنهاد می کنم این کار رو انجام بدی اگه یه حساب سر انگشتی کنی
اگر 500 زیر مجموعه بگیری که 400 تای آن فعالیت کنن که بیشتر از 400 میشه حالا من دارم بدترین نوع رو می گم تقریبا میشه روزانه 1600 کلیک و 8000 تومان پول

در ضمن زیر مجموعه ها ماهیانه می باشند و هر کدام که فعالیت نمی کنن را در طی همان ماه می توان با 60 تومان جابه جا کرد

Teobux - ثبت نام

اگر از لینک بالا ثبت نام کنیین زیر مجموعه ی من خواهید شد و اگر از لینک بالا ثبت نام نکنین سیستم شما را کرایه خواهد داد این دیگه بستگی به مرا متون داره
باتشکر

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
میشه تو 2 خط نحوه کار سایتتون رو بگید
ممنون

amin2007r

Registered User
لایک‌ها
6
عضو می شی روی تبلیغات کلیک می کنی پول دریافت می کنی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من ميخوام فعاليت كنم و ادم اجاره كنما ولي ميخوام قبلش فعاليتش رو ببينيم . ولي متاسفانه دو روز هيچ تبليغي نيست كه من خودم كليك كنم چه برسه به مستاجرام . . .

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
عضو میشی کلیک میکنی و پول میگیری
من چند نفر رو اجاره کردم.
توی دو روز 700 تومن در آوردم (670 تومن از زیر مجموعه اجاره ای)
سایت توی سایت ساماندهی ثبت شده.
==========
من دیروز به خاطر قطع و وصلی اینترنت اون لپ تاپ acer رو از دست دادم :((

amin2007r

Registered User
لایک‌ها
6
عضو میشی کلیک میکنی و پول میگیری
من چند نفر رو اجاره کردم.
توی دو روز 700 تومن در آوردم (670 تومن از زیر مجموعه اجاره ای)
سایت توی سایت ساماندهی ثبت شده.
==========
من دیروز به خاطر قطع و وصلی اینترنت اون لپ تاپ acer رو از دست دادم :((

سلام دوست عزیز آیا شما زیر مجموعه من هستید ؟ اگر هستید لطفا نام کاربری خود در سایت مربوطه را اعلام نمایید با تشکر

من ميخوام فعاليت كنم و ادم اجاره كنما ولي ميخوام قبلش فعاليتش رو ببينيم . ولي متاسفانه دو روز هيچ تبليغي نيست كه من خودم كليك كنم چه برسه به مستاجرام . . .

دوست عزیز اگر در سایت عضو شدین نام کاربری خود را اعلام کننین
برای مشاهده تبلیغ بالای صفحه قسمتی به نام مشاهده تبلیغ است روی آن کلیک کنی می تونی تبلیغات رو ببینی
امین آنلاین
در صفحه بالا توضیحات کامل داده شده
با تشکر

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من تا حالا هيچ تبليغي نديدم ولي وقتي روي هر آگهي كليك مي كنم اين پيغام رو ميده : این تبلیغ قبلا از این آدرس آی پی دیده شده است.

در ضمن *** هم بسته است .

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
یوزرم مثل همینجاس
از همین لینکی که اینجا دادی ثبت نام کردم.

a_mehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من ممنون از عضویتتان بله این شرکت در سایت وزارت ارشاد ثبت شده که شما با مراجعه به این صفحه می توانید آن را مشاهده نمایید
صفحه اصلی |
در ضمن چون خرید زیر مجموعه ها بالا می باشد یعنی متقاضی زیاد می باشد اکثر مواقع تعداد زیر مجموعه برای کرایه صفر است ولی هر روز چیزی حدود 2000 تا خالی میشه فقط باید سرز بزنی و هر موقع که آزاد شد کرایه کنی
کاملا تصمیم خوبی گرفتی پیشنهاد می کنم این کار رو انجام بدی اگه یه حساب سر انگشتی کنی
اگر 500 زیر مجموعه بگیری که 400 تای آن فعالیت کنن که بیشتر از 400 میشه حالا من دارم بدترین نوع رو می گم تقریبا میشه روزانه 1600 کلیک و 8000 تومان پول

در ضمن زیر مجموعه ها ماهیانه می باشند و هر کدام که فعالیت نمی کنن را در طی همان ماه می توان با 60 تومان جابه جا کرد

Teobux - ثبت نام

اگر از لینک بالا ثبت نام کنیین زیر مجموعه ی من خواهید شد و اگر از لینک بالا ثبت نام نکنین سیستم شما را کرایه خواهد داد این دیگه بستگی به مرا متون داره
باتشکر
دوست گرامی
علاوه بر این که سایت شما در سامانه وزارت ارشاد ثبت نشده رتبه های سایت PageRank 0 و رتبه های نتایج جستجوی این سایت هم حکایت از چیز دیگری داره.

اگر بخوام روشنتر بگم مقصودم اینه که ادعای عضویت حدود 35000 نفر در سایت و یک میلیون کلیک چیزی هست که آمار فنی اون رو با قدرت نقض می کنه.

متاسفانه فریبکاری برای جلب مخاطب یکی از شیوه های رایج کسب در آمد در اینترنت امروز ایران شده.

قصدم فقط روشن کردن دوستانی بود مطالب این سایت رو مطالعه می کنند.

amin2007r

Registered User
لایک‌ها
6
دوست گرامی
علاوه بر این که سایت شما در سامانه وزارت ارشاد ثبت نشده رتبه های سایت PageRank 0 و رتبه های نتایج جستجوی این سایت هم حکایت از چیز دیگری داره.

اگر بخوام روشنتر بگم مقصودم اینه که ادعای عضویت حدود 35000 نفر در سایت و یک میلیون کلیک چیزی هست که آمار فنی اون رو با قدرت نقض می کنه.

متاسفانه فریبکاری برای جلب مخاطب یکی از شیوه های رایج کسب در آمد در اینترنت امروز ایران شده.

قصدم فقط روشن کردن دوستانی بود مطالب این سایت رو مطالعه می کنند.

دوست گرامی خیلی ممنون ار نظری که دادین ولی اگر واقعا در سامانه وزارت ارشاد آدرس سایت را وارد نمایید خواهید دریافت که سخت در اشتباه هستین به همین خاطر من لینک هایی را قرار می دهم که خواهید دید
صفحه اصلی |
به آدرس بالا رفتهسمت چپ سایتد در قسمت جستجوی ثبت سایت این آدرس را وارد نمایید "http://www.teobux.com"
خواهید دید که همچنین پیامی دریافت خواهید کرد سایت مورد نظر در پایگاه ساماندهی موجود است.
از بقیه دوستان که که برایشان شک و شبه به وجود آمده است نیز درخواست می کنم که این کار را انجام دهم
برای اینکه زیر مجموعه ی من شوید و از استراتژی های من بهره مند گردید لطفا از این لینک ثبت نام نمایید
Teobux - ثبت نام
توجه نمایید کسانی که از لینک بالا ثبت نام کنند زیرمجموعه من خواهند گشت در غیر این صورت توسط سیستم به عنوان زیر مجموعه فروخته می شوند دیگه به مرام و معرفت خودتون بستگی داره
با تشکر

بالا