• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد فوق العاده و تضمینی

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوست من ممنون از عضویتتان بله این شرکت در سایت وزارت ارشاد ثبت شده که شما با مراجعه به این صفحه می توانید آن را مشاهده نمایید
صفحه اصلی |
در ضمن چون خرید زیر مجموعه ها بالا می باشد یعنی متقاضی زیاد می باشد اکثر مواقع تعداد زیر مجموعه برای کرایه صفر است ولی هر روز چیزی حدود 2000 تا خالی میشه فقط باید سرز بزنی و هر موقع که آزاد شد کرایه کنی
کاملا تصمیم خوبی گرفتی پیشنهاد می کنم این کار رو انجام بدی اگه یه حساب سر انگشتی کنی
اگر 500 زیر مجموعه بگیری که 400 تای آن فعالیت کنن که بیشتر از 400 میشه حالا من دارم بدترین نوع رو می گم تقریبا میشه روزانه 1600 کلیک و 8000 تومان پول

در ضمن زیر مجموعه ها ماهیانه می باشند و هر کدام که فعالیت نمی کنن را در طی همان ماه می توان با 60 تومان جابه جا کرد

Teobux - ثبت نام

اگر از لینک بالا ثبت نام کنیین زیر مجموعه ی من خواهید شد و اگر از لینک بالا ثبت نام نکنین سیستم شما را کرایه خواهد داد این دیگه بستگی به مرا متون داره
باتشکر

برادر این 8000 تومانی که صحبتشو کردی پول 10 تا نون سنگک کنجدی هم نمیشه. بهتر نیست وقتشو آدم یه طور بهتری هدر بده؟

amin2007r

Registered User
لایک‌ها
6
کاملا حرف حقی میزنی ولی برای 5 دقیقه وقت در روز پول خیلی زیادی
چون د طول روز 5 دقیقه وقت نیاز داره

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

من هم ثبت نام كردم

:)

Last edited:

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
عجیبه چون من با لینک شما ثبت نام کردم !

این سایت رو میتونید چک کنید و ببینید که در سایت ساماندهی ثبت شده.
اگه زیر مجموعه بگیرید مطمئن باشید که بیشتر از 8 تومن در میارید (در آمد من توی این دو سه روز از 2300 تومان گذشت)

amin2007r

Registered User
لایک‌ها
6
عجیبه چون من با لینک شما ثبت نام کردم !

این سایت رو میتونید چک کنید و ببینید که در سایت ساماندهی ثبت شده.
اگه زیر مجموعه بگیرید مطمئن باشید که بیشتر از 8 تومن در میارید (در آمد من توی این دو سه روز از 2300 تومان گذشت)

چند زیر مجموعه خریداری نمودید ؟

هم اکنون ثبت نام نمایید

Last edited:

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
من 50 زیر مجموعه خریدم و الان (7 روز) 4500 تومان در آوردم

a_mehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دوستانی که قصد عضویت در این جور سایت ها رو دارن پیشنهاد می کنم که حتما مطالب این لینک رو بخونن شاید روشنتر بشن.

اخطار, از این سایت ها خرید نکنید

به شیوه های مورد استفاده این سایت ها توجه کنید.

در ضمن امین گرامی شما پاسخی برای ایرادات فنی که خدمتتون عرض کردم نفرمودید.

نمیدونم شما در این سایت ذینفع هستید یا نه؟ اگر ذینفع باشید که هیچ ولی اگر جزو کسانی هستید که با تبلیغات جذب این سایت شدید یک نگاه به تاریخ عضویت بنده در پرشین تولز بندازید و به عنوان یک دوستی که شاید فضای اینترنت رو چند سالی هست که تجربه کرده بهتون توصیه می کنم که با چشم بازتری و ترجیحا با تشکیک وارد اینجور سایت ها بشید و اطلاعات کاربریتون رو در اختیار قرار بدید.

amin2007r

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز این سایت ها در ساماندهی ثبت شده اند پس زیر ذره بین هستند نمی دونوم تا حالا سایتی رو توی ساماندهی ثبت کردین یا نه ولی برای ثبت کردن سایت در ساماندهی باید از 1001 فیلتر عبور کنی تا سایت شما ثبت شود مخصوصا اگر سایت مورد نظر سایت کسب درآمد باشه
در ضمن اکثر این سایت ها با زرین پال کار میکنند که شجره نامه ی شخص مورد نظر رو بیرون می کشند که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد
من تا به حال در این سایت به مشکل بر نخوردم و درگاه پرداخت الکترونیکش هم خود بانک پاسارگاده و هیچ مشکلی نداره

ولی بازم از شما ممنونم که این موضوع را گوشزد کردین با تشکر

amin2007r

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان هر کس سوال داره مطرح کنه با تشکر

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
به دوستانی که قصد عضویت در این جور سایت ها رو دارن پیشنهاد می کنم که حتما مطالب این لینک رو بخونن شاید روشنتر بشن.

اخطار, از این سایت ها خرید نکنید

به شیوه های مورد استفاده این سایت ها توجه کنید.

در ضمن امین گرامی شما پاسخی برای ایرادات فنی که خدمتتون عرض کردم نفرمودید.

نمیدونم شما در این سایت ذینفع هستید یا نه؟ اگر ذینفع باشید که هیچ ولی اگر جزو کسانی هستید که با تبلیغات جذب این سایت شدید یک نگاه به تاریخ عضویت بنده در پرشین تولز بندازید و به عنوان یک دوستی که شاید فضای اینترنت رو چند سالی هست که تجربه کرده بهتون توصیه می کنم که با چشم بازتری و ترجیحا با تشکیک وارد اینجور سایت ها بشید و اطلاعات کاربریتون رو در اختیار قرار بدید.

سلام

آقا خداییش تو سر این سایت نزنید وقتی از چیزی خبر ندارید !

پرداخت کرده این مبلغ رو !
تو تالارش به قسمت http://teobux.com/forum/main_forum.php?cat=6 برید بعضی کاربران پولایی که میگیرن رو میان اونجا میگن !

100 پرداخت آخر این سایت رو هم می تونید از لینک زیر مشاهده کنید :
teobux.com/last.php

علاوه بر این درگاه پرداختش پاسارگاده که خودش نکته مثبتیه !
چون پاسارگاد فقط به شرکتهای ثبت شده درگاه میده .... و این نشون میده این سایته یه حساب کتابی داره واسه خودش !

منم به عنوان یه کاربر با تجربه و همچنین یک عضو سایت مذکور ، اینو گفتم که ملت وبمستر رو بد بخت نکنید با درست کردن شایعه و یا خدای نکرده، دور از جان مبارک ! نشر اکاذیب !

Last edited:

amin2007r

Registered User
لایک‌ها
6
http://mvorojak.orq.ir/
دوستان از لینک بالا ثبت نام کنین تا زیرمجموعه من بشین و از استراتژی و تجربیات من استفاده کنین

بالا