• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ماهیانه از سایت باکس 14

msafari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
باور کنید باکس چهارده بهترین سایت کلیکی ایرانه

sergio7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
حقیقت اینه که کلا اینجور سایت ها جزو سایت های زرد و اسپم به حساب میان دیگه بد و خوب نداره
منم فکر کنم شاید جزو مدیرای این سایت باشید وگرنه هر آدم عاقلی با این همه حرف یکم تفکر میکرد

msafari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
این سایت جزو بهترین سایت های کلیکی ایرانه. چون مدیریت فعال و مطمئنی مثل آقای پارسایی رو داره.من نمیخوام تبلیغ کنم اما شما خودتون به عقلتون رجوع کنید و به پرداختی های سایت نگاه کنید که بروزه.
باکس چهارده چند شاخه داره دات کام دات نت دات ارگ دات آی آر و دات بیز.
من مطمئن هستم کسی که تو این سایت ها فعالیت کنه پشیمون نمیشه.
باکس چهارده

hassannak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دمت گرم هنوزم داری بچه ها را گول میزنیا
ایول به پشتکار
منم سایت دارم با دامنه های مختلف این که دلیل نمیشه اینا که شما گفتی رو هم 130 هزار تومن میشه یعنی بچه ها باید اطمینان کنن ;)
منم میتونم تو سایتم کاربرای مجازی مختلقی بسازم و بگم به فلانی به خاطر فعالیتش یه میلیون دلار که نه شاید گفتم یه میلیارد دلار دادم حالا کیه که بدونه اون کاربر کیه و چه فعالیتی انجام داده :D

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سلام
این سایت جزو بهترین سایت های کلیکی ایرانه. چون مدیریت فعال و مطمئنی مثل آقای پارسایی رو داره.من نمیخوام تبلیغ کنم اما شما خودتون به عقلتون رجوع کنید و به پرداختی های سایت نگاه کنید که بروزه.
باکس چهارده چند شاخه داره دات کام دات نت دات ارگ دات آی آر و دات بیز.
من مطمئن هستم کسی که تو این سایت ها فعالیت کنه پشیمون نمیشه.
باکس چهارده

این تیکه آخرش آدم یاد پیام بازرگانی میافته lol

sergio7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
تازه این دوستمون تو خوشبینانه ترین حالت گفت که 130 تومن وگرنه که اون فقط یک نوشتس و با فایل متنی هم هرچیزی که دلت بخواد میتونی بنویسی

msafari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
شما دوستانی که میخواین باکس چهارده رو خراب کنین مطمئن باشید نمیتونید چون هر کسی که تو سایت فعالیت داره به علت داشتن درآمد معقول و منطقی دوستانشو هم دعوت به فعالیت میکنه. خب چیزی نیست که شما نه سرمایه‌گذاری کنید تا بگید پولم رفت فقط کلیک کنید اونم تقریبا بیست دقیقه تو روز.وقتی برداشتتون رسید و درآمدی پیدا کردید میگید کاش زودتر فعالیت میکردم که حداقل پول اینترنتتو درمیارم. پس تو هر انجمنی هم برید باکس چهارده بهترین سایت کلیکی ایرانه اینو میتونید تو نظر سنجی ها هم ببینید.
موفق باشید

sergio7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
همین که شما درآمد دارید ما رو بس :)

msafari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
خب برای اطمینان دوستان آخرین پرداختی های سایت های باکس چهارده رو خدمتتون نشون میدم:
دات ارگ :
yfgK0.jpg

دات نت:

u2pJ2.jpg

دات آی آر :

tMAoi.jpg

پس اگر میخواهید از اینترنت درآمد خوب و منطقی کسب کنید ثبت نام کنید :
لینک ثبت نام دات ارگ

لینک ثبت نام دات نت

لینک ثبت نام دات آی آر

pdf-doc.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت همگی به نظر من این بهترین راهیه تو ایران خوب جواب میده
اینم آدرس سایت منه;)www.pdf-doc.ir در زمینه فروش فایل و بیشتر پروژه، پایان نامه، گزارش کارآموزی، پاورپوینت آماده و کلا کار دانشجویی فعالیت می کنم
اگه دنبال یه راه خوب برای کسب درآمد از اینترنت هستید باید بگم من بعد از چند سال فعالیت در صدها سایتی که به نتیجه مطلوب نرسید حالا از این طریق دارم کسب درآمد می کنم درآمدش هم ای بدک نیست مخصوصا الان که آخر ترم هستش و تابستون بازارش داغه جزئیات بیشتر رو تو این لینک ببینید خوشبختانه اینجا دیگه خبری از کلیک و تبلیغات و ایمیل و بازاریابی و زیرمجموعه گیری و ... نیست فقط باید فایل بذاری رو سایت و روی سئوی مطالب کارکنی 10 تا 15 روزه به فروش میرسی، دوستانی که علاقه داشتن اطلاع بدن می تونم فایل هم برای فروش در اختیارشون قرار بدم البته نا گفته نماند تمام مراحل کاملا رایگانه حتی فایلهایی که من بهتون میدم:)

shila30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا