• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد کاربران عادی از پاسخ به سوالات در طرح جدید گروه EXID

EXID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام ، گروه EXID قصد راه اندازی وب سایتی با طرح جدیدی را دارد برای این منظور به کاربرانی عادی (حداکثر بین 10 تا 15 نفر) نیاز مند است .
در این طرح در هر مورد برای شما در هر پک سوال 5-10 عدد سوال فرستاده میشود شما با پاسخ به این سوالات 1000 تومن کسب درآمد خواهید کرد . سعی براین است ک طرح هرچه زودتر اجرا شده و کار هرچه زودتر به جلو پیش بره تا در نهایت بتونیم با جلو رفتن طرح دیگه شما هرروز دیگه بیش تر از 2 پک در روز برای هر کاربر داشته باشیم.
--------------------------
1-شما برای پاسخ به سوالات کافی است فقط با اینترنت آشنا باشید.
2-پاسخ به هر پک از سوالات نهایت بین 5 تا 15 دقیقه از وقت شما رو بسته به آشناییت شما اینترنت خواهد گرفت.
--------------------------
برای شروع به من پ.خ بدهید تا یک پک سوال برای شما ارسال شود در صورتی ک با نجوه ی پاسخگویی شما با این پک موافقت شده شما عضو گروه پاسخ گویان این طرح میشید تا ما بزودی با راه اندازی سایت شروع به دریافت سوالات کرده و به صورت پک در اختیار شما قرار دهیم.
-------------------------
هر گونه سوال رو حد الامکان اینجا بپرسید تا شاید سوال شما سوال دوست عزیز دیگری نیز باشه

migmig18

Registered User
لایک‌ها
15
من قصد فعالیت دارم وقت کافی هم دارم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سوالات در چه زمینه ای هست ؟

EXID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من قصد فعالیت دارم وقت کافی هم دارم
اوکی خیلی هم خوب با پ.خ یا ایمیل : [email protected] ارتباط برقرار کنید
سوالات در چه زمینه ای هست ؟
سوالات در زمینه سایت های اینترنتی هست / نیاز هست کاربر ، یک کاربر عادی باشد ، وبمستران یا طراحان وب در فاز 2 این پروژه به آنان نیاز پیدا میکنیم اگر وبمستر یا طراح وب هستید طی تاپیک جداگونه ای از آنان دعوت خواهیم کرد به گروه بپیوندید زیرا ک نیازمون در حال حاضر فقط کاربران عادی میباشد یکی از دلایل این است ک نظرات وبمستر یا طراحان وب چون تخصصی تر میشه کار قطعا پک های جداگونه ای با سوالات حرفه ای تری دارند و قیمت پاسخگویی به هر پک سوال خیلی بیشتر از این مقدار میباشد.

EXID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مراحل کلی کار بدین صورت هست :
1-اعلام آمادگی
2-دریافت یک پک سوالات آزمایشی برای دیدن نحوه پاسخگویی شما به این سوالات
3-اگر مورد تایید بود عضو گروه میشید.
پس از عضویت :
4-در بازه های زمانی مختلف(تا سایت به طور کامل جا بیوفته و اینا مقداری طول میکشه و ممکنه اوایل شاید هفته ای 1 پک بیشتر براتون ارسال نشه)براتون پک سوالات ویژه ارسال میشه
5-شما به سوالات پاسخ میدهید درکمتر از 24 ساعت
6-مورد تایید بود 1000تومن به حسابتان افزوده میشه

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
من قصد فعالیت دارم وقته زیاد هم دارم

EXID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تا کنون 4 نفر اعلام آمادگی کرده اند برای شروع به حداقل 5 نفر نیازمندیم

migmig18

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز چجوری اطلاع رسانی میکنین
ایمیل یا پ.خ

EXID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز چجوری اطلاع رسانی میکنین
ایمیل یا پ.خ
ایمیل / پ.خ / و یه کاری هم داریم میکنیم ک سیستمی باشه باهاش به راحتی با اعضا ارتباط برقرار کنیمو کارارو هماهنگ کنیم و توش کاربرا و کارارو راحت تر مدیریت بشن

بالا