• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد ار اینترنت بدون داشتن پول و سرمایه به صورت تضمینی

hossein1524

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
دوستان تقریبا خیلی از روش های کسب درامد از ایترنت را امتحان کردم اما این روش تقریبا تنها روشی بود که به من پول رسوند. الان چند ساله دارم باهاشون کار میکنم اگر خواستید عکس از صحفه واریز پول یا سیستم هم براتون میزارم.
وقت خود را در اینترنت بیهوده هدر ندهید

بدون مقدمه برم سر اصل مطلب
شما عضو یک سیستم میشید که نزدیک به 3000 تا فروشگاه اینترنتی از سراسر ایران عضو اون سیستم هستند.
پس شما الان به محصولات 3000 فروشگاه اینترنتی دسترسی دارید .
هر محصولی که شما توی این سیستم میبینید درصدی از قیمتش میرسه به کسی که اون محصول را میفروشه
مثلا اگر قیمت یه محصول 60هزارتومان هست و درصدی که براش مشخص شده 50درصد باشه هرکسی که اون محصول را فروخت 30هزارتومان گیرش میاد.

خب حالا چطوری اون محصول را بفروشیم؟؟؟؟

دو روش سیستم پیشنهاد داده

روش اول: صاحب یک وبلاگ یا سایت باشی که بتونی اون محصولی را که انتخاب کردی تبلیغ کنی .
تبلیغ کردنش هم از طریق بنرگرافیکی یا باکس یا متن لینک دار و دیگه ایمیل تبلیغاتی و ... هست که بعد از عضو شدن توی قسمت تنظیمات سیستم بهت میده.

روش دوم: بستگی به روابط عمومی خودت داره
دیدین زنگ میزنن گوشیتون میگن ما فلان محصول را داریم آدرس بدید براتون ارسال کنیم
شما هم میتونید یه محصول را از دسته های محصولات انتخاب کنید دفتر تلفن یا هرمنبع دیگه بزارید جلوتون زنگ بزنید مشتری پیدا کنید
یا اینکه از همکاراتون یا دوست آشنا یا فامیل شروع کنید هر کی محصول را خواست با کد خودتون وارد سیستم بشید براش سفارش ثبت کنید .

پرداخت پول به شما به این صورت هست که مامور پست محصول را میرسونه به ادرس طرف پول را میگیره بعدش سیستم سهم فروشگاه میریزه به حسابش سهم شما هم میریزه به حسابتون
همه این مراحل از لحظه ارسال محصول توسط فروشگاه تا رسیدنش به مقصد و تقسیم پول و واریز شدن به حسابتون را میتونید از طریق سیستمی که عضو شدید ببینید.

برای دیدن توضیحات اضافه و همچنین دیدن فرم ثبت نام روی لینک زیر کلیک کنید
راستی دسته بندی محصولات هم هست از هر دسته ای هر محصولی را که خواستید میتونید تبلیغ کنید.
باز هم سوالی داشتید در خدمتم

روی متن زیر کلیک کنید:
سیستم همکاری در فروش همه چی داریم

Last edited:

hossein1524

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

ممنون دوست عزیز
اگر سوالی دارید یا فکر میکنید جای از مطلب را متوجه نشدید
یا اینکه شک و ابهامی دارید بگید تا روشن و واضح براتون توضیج بدم.

سوالاتتون میتونه درباره محصولات باشه
درصدی که گیرتون میاد
نحوه پرداخت پولتون
سیستمی که این کارا را انجام میده
چطوری پیدا کردن مشتری
و ....
توجه کنید که بدون هیچ سرمایه ایی میخواین درامد داشته باشین
اونم با وقتی که توی اینترنت هدر میره

nika94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
منم دقیقا دنبال یه همچنین شرکتی هستم.دارم تحقیق میکنم.با خیلی جاها کار کردم گاها راضی بودم گاها ناراضی.حتی پیش اومده شرکت معتبر سعی کرده کلاه سرم بذاره تا افرادی که خودشون را شرکت قلمداد کردن.شرکت هایی هم بودن که خیلی ازشون راضی بودم.من سایت شما را دیدم ولی نه نماد اعتماد الکترونیکی داشت نه نماد ساماندهی و هیچی.
اگر امکان داره اطلعات تکمیلی منتشر کنید.+ این که برتری شما از این همه فروشگاه های دیگه چیه؟

hossein1524

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منم دقیقا دنبال یه همچنین شرکتی هستم.دارم تحقیق میکنم.با خیلی جاها کار کردم گاها راضی بودم گاها ناراضی.حتی پیش اومده شرکت معتبر سعی کرده کلاه سرم بذاره تا افرادی که خودشون را شرکت قلمداد کردن.شرکت هایی هم بودن که خیلی ازشون راضی بودم.من سایت شما را دیدم ولی نه نماد اعتماد الکترونیکی داشت نه نماد ساماندهی و هیچی.
اگر امکان داره اطلعات تکمیلی منتشر کنید.+ این که برتری شما از این همه فروشگاه های دیگه چیه؟

سلام دوست عزیز
سایت ما که شما خودتون هم اون را دیدید سایت فروشگاهی نیست
سایتی هست که محصولات 3000 فروشگاه اینترنتی از سراسر ایران را یکجا جمع کرده تا شما عزیزان به عنوان همکار بتونید باهاشون کار کنید.
ما در اصل یک سیستم همکاری در فروش هستیم.
هر کدوم از این فروشگاه های اینترنتی که با سیستم ما همکاری میکنند توی سایت اصلیشون نماد اعتماد الکترونیک دارند که اگر نداشتن اداره پست خرید پستیشون را لغو میکرد و ما هم از سیستم حذفشون میکردیم.
برتری ما نسبت به سیستم های دیگه تعداد محصولات ما هست که نزدیک به 10هزار محصول هست این یعنی برای هر مشتری با هر سلیقه ایی محصولی وجود داره یا مثلا محصولاتی که از طریق تلیویزیون تبلیغ میشه سریع توی سیستم وارد میشه و شما میتونید اون را کار کنید
دوم اینکه درصدی که برای شما در نظر گرفته شده نصب به سیستم های مشابه گاهی تا 70 درصد هم میرسه یعنی سود شما از فروشنده هم بیشتر میشه
موارد دیگه هم مثل پشتیبانی حرفه ایی از طریق تلفن و ایمیل
تسویه حساب هفتگی منظم
سیستم مدیریت راحت و ریگان و ....

باز اگر سوالی هست یا شک و ابهامی دارید بپرسید

hossein1524

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
وقت همگی بخیر
به به ممنون از استقبالتون
این عکس پنل مدیریت هست که به صورت رایگان شما عضو میشین و در اختیارتون قرار میدن
12.jpg کار کردن باهاش خیلی راحته
توی قسمت راهنما و راهنمای ویدیویی همه قسمت ها را توضیح و اموزش داده
قسمت اندروید هم نسخه اندروید برای نصب روی گوشی هست که با گوشی هم بتونید مدیریت کنید
اگر سوالی داشتین در خدمتم

hossein1524

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه روش راه درامد از این سیستم را میخوام بگم که هم انگیزه بشه هم آموزش
یکی از دوستان میگفت بعد از اینکه توی این سیستم عضو شدم سریع یه وبلاگ توی میهن بلاگ درست کردم شروع کردم محصولات را اونجا کپی کردن
بعد از هفت هشت روز گفتم باید تبلیغ کنم تا فروش داشته باشم
اومدم یه سی دی بازی کامپیوتر انتخاب کردم که پورسانت خوبی داشت گذاشتمش توی وبلاگ
بعدش با سایت آندرویدیها صحبت کردم 20هزارتومن بهشون دادم . به مدت یک هفته با یه بنر کوچک گوشه سایتشون این محصول را برای من تبلیغ میکردن
تو این یک هفته تقریبا سه چهار نسخه از بازی فروش رفت که هزینه تبلیغ در اومد.

خب تا اینجا را دشته باشید تا توی پستای بعدی این کاری که دوستمون انجام داده را برسی کنیم
ببینیم نقاط ضعف و قوت کارش چی بوده
اگر نظری دارید در مورد کاری که انجام داده مطرح کنید فکر میکنید چکار میکرد بهتر بود

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
این سیستم که جدید نیست !! چند سالی میشه خیلیا از این سیستم کشیدن بیرون
با این حال بازم ممنون
سعی کنیم سیستم های عملی و جدید رو یاد بگیریم نه اینکه روش های منسوخ شده رو دوباره با عنوانی جدید از ته سطل آشغال بکشیم بیرون
وقتتون رو تلف نکنید این مورد در تمامی کتاب های کسب درآمد از اینترنت هست و به هیچ دردی هم نمی خوره !!

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
پست بالایی که گذاشتم به خاطر قدیمی بودن این نوع کسب و کار بوده

اینا دیگه خیلی خیلی قدیمی شده که دارین خودتون را اذیت میکنید برا معرفیش

ایران مارکت سنتر را بیخیال شین
نمیتونید مانور بدید

nika94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
با این حال بازم ممنون
سعی کنیم سیستم های عملی و جدید رو یاد بگیریم نه اینکه روش های منسوخ شده رو دوباره با عنوانی جدید از ته سطل آشغال بکشیم بیرون
وقتتون رو تلف نکنید این مورد در تمامی کتاب های کسب درآمد از اینترنت هست و به هیچ دردی هم نمی خوره !!

نمیتونید مانور بدید

خب شما چه روش هایی را پیشنهاد میکنید.روش های مرسومی که من دیدم مثلا و به عنوان نمونه با میهن استور همکاری کنی و محصولاتش را بفروشی و یه چندرغازی شاید گیرت بیاد شایدم نیاد.بالاتر از این روش توی فروش محصولات روش دیگ ای ندیدم

hossein1524

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با این حال بازم ممنون

نمیتونید مانور بدید

ممنون از اینکه نظر دادین
با احترام به نظر شخصی شما
درسته این سیستم درامدزایی از اینترنت سیستم جدیدی نیست خودم سه سال هست که عضو سیستم هستم
اما این سیستم منسوخ نشده و هنوز یکی از روش های منطقی و عاقلانه برای کسب درامد از اینترنت هست
یکی از دوستان دانشجو هست داره با این سیستم کار میکنه و تا حالا چهار میلیون واریز به حساب داشته میتونم بگم عکس قسمت تسویه حسابش را برامون ارسال کنه
چطوری شما میگید بدرد نمیخوره؟؟!!!!
عنوانش هم جدید نیست اسمش سیستم همکاری در فروش بوده و هنوز هم هست
خیلی از سیستم های کسب دارمد از اینترنت رویایی هست یجوری نشون میدن که بدون زحمت ماهی چندمیلیون درامد داری
یه سری سیستم های کسب درامد که اسم نمیبرم شما را برای شروع فعالیت مجبور به خرید اولیه میکنند که نهایتا کلی محصول رو دستتون میمونه
بعضی دیگه مثل سیستم های کلیکی به ازای هر کلیک مبلغ ناچیزی میده و تا به یه سقف مثل 20تومن نرسه تسویه نمیکنه که اکثرا وسطای کار رها میکنند
فارکس هم که دیگه تو ایران بسته شده یادمه خیلیا ضرر کردن ولی بین المللی بود کسی بلد بود درامد داشت
دیگه روبات های تبلیغات ایمیلی چت رمی باکس یا بسته های درامدی که شکل بازی هست برای من که جواب نداد.

اگر شما روش بهتری یا علمی و منطقیتری بلدید که باهاش درامد داشتین بیاید مطرح کنید سند مربوط به واریز پول به حسابتون هم بزارید تا انگیزه بشه ما هم کار کنیم
والا ما که بدمون نمیاد از اینترنت درامد داشته باشیم
مخترع و صاحب امتیاز این سیستمها هم نیستیم که بخوایم دفاع یا حمایت الکی کنیم.

من دفتر فروشگاه اینترنتی دارم تمام وقتم را گذاشتم رو این جریان . خوشحال میشم با هم همفکری کنیم

یادتون باشه که میخوایم بدون هیچ سرمایه و پولی درامد داشته باشیم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ممنون از اینکه نظر دادین
با احترام به نظر شخصی شما
درسته این سیستم درامدزایی از اینترنت سیستم جدیدی نیست خودم سه سال هست که عضو سیستم هستم
اما این سیستم منسوخ نشده و هنوز یکی از روش های منطقی و عاقلانه برای کسب درامد از اینترنت هست
یکی از دوستان دانشجو هست داره با این سیستم کار میکنه و تا حالا چهار میلیون واریز به حساب داشته میتونم بگم عکس قسمت تسویه حسابش را برامون ارسال کنه
چطوری شما میگید بدرد نمیخوره؟؟!!!!
عنوانش هم جدید نیست اسمش سیستم همکاری در فروش بوده و هنوز هم هست
خیلی از سیستم های کسب دارمد از اینترنت رویایی هست یجوری نشون میدن که بدون زحمت ماهی چندمیلیون درامد داری
یه سری سیستم های کسب درامد که اسم نمیبرم شما را برای شروع فعالیت مجبور به خرید اولیه میکنند که نهایتا کلی محصول رو دستتون میمونه
بعضی دیگه مثل سیستم های کلیکی به ازای هر کلیک مبلغ ناچیزی میده و تا به یه سقف مثل 20تومن نرسه تسویه نمیکنه که اکثرا وسطای کار رها میکنند
فارکس هم که دیگه تو ایران بسته شده یادمه خیلیا ضرر کردن ولی بین المللی بود کسی بلد بود درامد داشت
دیگه روبات های تبلیغات ایمیلی چت رمی باکس یا بسته های درامدی که شکل بازی هست برای من که جواب نداد.

اگر شما روش بهتری یا علمی و منطقیتری بلدید که باهاش درامد داشتین بیاید مطرح کنید سند مربوط به واریز پول به حسابتون هم بزارید تا انگیزه بشه ما هم کار کنیم
والا ما که بدمون نمیاد از اینترنت درامد داشته باشیم
مخترع و صاحب امتیاز این سیستمها هم نیستیم که بخوایم دفاع یا حمایت الکی کنیم.

من دفتر فروشگاه اینترنتی دارم تمام وقتم را گذاشتم رو این جریان . خوشحال میشم با هم همفکری کنیم

یادتون باشه که میخوایم بدون هیچ سرمایه و پولی درامد داشته باشیم

4 میلیون در چه مدت زمانی !!! آخه شما تلاش می کنی که در اصل پول در جیب کس دیگه ای بره
شما راه رو با همون سرمایه پیدا کن ولی با درآمد 4 میلیون در ماه که یک درآمد معمولی به حساب میاد
با توجه به مخارج امروزی اون هم در شهرهای بزرگ واقعا 4 میلیون به کجا میرسه !! 12 تا 4 میلیون = 48 میلیون !!! عمر معمول امروزی ما انسانها چقدره !!! به نظرتون چقدرش در سال پس انداز میشه !! در چه سنی می تونیم حداقل یک خونه داشته باشیم !!
کاری که نیاز به زیرمجموعه گیری و وابسته به ریفرال باشه ما رو تا کجا قراره تو زندگی جلو بندازه !! خانواده های ایرانی یا کلا مردم ایران چند درصد از اینترنت خرید دارند !! این فرهنگ جا افتاده است !!؟
به هر حال صلاح کار خویش خسروان دانند
بحث این نیست که من چون روش بهتری بلدم اینا رو نوشتم !! اگر بلد بودم خدمتتون عرض می کردم شما که دارید برای این موضوع وقت میزارید سعی کنید وقتتون رو برای پیدا کردن کاری با درصد سودآوری و کسب درآمد بیشتر بدون جذب ریفرال پیدا کنید !! به نظرتون همچین کاری در اینترنت بدون جذب ریفرال پیدا میشه اگر پیدا نمیشه شاید بهتر کلا بی خیال کسب درآمد مناسب از اینترنت باشیم !! حداقل در ایران !
موفق باشید

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
اینجا همه استادن اینو باس تو فروم های آماتور بچهئ ها پست کنی :)

hossein1524

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
4 میلیون در چه مدت زمانی !!! آخه شما تلاش می کنی که در اصل پول در جیب کس دیگه ای بره
شما راه رو با همون سرمایه پیدا کن ولی با درآمد 4 میلیون در ماه که یک درآمد معمولی به حساب میاد
با توجه به مخارج امروزی اون هم در شهرهای بزرگ واقعا 4 میلیون به کجا میرسه !! 12 تا 4 میلیون = 48 میلیون !!! عمر معمول امروزی ما انسانها چقدره !!! به نظرتون چقدرش در سال پس انداز میشه !! در چه سنی می تونیم حداقل یک خونه داشته باشیم !!
کاری که نیاز به زیرمجموعه گیری و وابسته به ریفرال باشه ما رو تا کجا قراره تو زندگی جلو بندازه !! خانواده های ایرانی یا کلا مردم ایران چند درصد از اینترنت خرید دارند !! این فرهنگ جا افتاده است !!؟
به هر حال صلاح کار خویش خسروان دانند
بحث این نیست که من چون روش بهتری بلدم اینا رو نوشتم !! اگر بلد بودم خدمتتون عرض می کردم شما که دارید برای این موضوع وقت میزارید سعی کنید وقتتون رو برای پیدا کردن کاری با درصد سودآوری و کسب درآمد بیشتر بدون جذب ریفرال پیدا کنید !! به نظرتون همچین کاری در اینترنت بدون جذب ریفرال پیدا میشه اگر پیدا نمیشه شاید بهتر کلا بی خیال کسب درآمد مناسب از اینترنت باشیم !! حداقل در ایران !
موفق باشید

صحبتاتون کلا درسته
هزینه های زندگی بالا هست شاید بشه به این درامد به عنوان یک کمک خرج نگاه کرد
اگر بتونی برای خودت کار کنی که بهتر هست اما عنوان تاپیک کسب درامد بدون سرمایه هست
الان طبق امار فرهنگ خرید از اینترنت بهتر شده و پیشبینی میشه در ابنده هم بهتر بشه
ممنون برای شما هم آرزوی بهترین ها را دارم

• Like
Reactions: OVH

saeedh1371

Registered User
لایک‌ها
178
دوستانی که به دنبال کسب درآمد اصولی هستن حتما یه سر به لینک امضام بزنن

هزینش یکم بالا هستش ولی واقعا ارزشش رو داره

hossein1524

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه روش راه درامد از این سیستم را میخوام بگم که هم انگیزه بشه هم آموزش
یکی از دوستان میگفت بعد از اینکه توی این سیستم عضو شدم سریع یه وبلاگ توی میهن بلاگ درست کردم شروع کردم محصولات را اونجا کپی کردن
بعد از هفت هشت روز گفتم باید تبلیغ کنم تا فروش داشته باشم
اومدم یه سی دی بازی کامپیوتر انتخاب کردم که پورسانت خوبی داشت گذاشتمش توی وبلاگ
بعدش با سایت آندرویدیها صحبت کردم 20هزارتومن بهشون دادم . به مدت یک هفته با یه بنر کوچک گوشه سایتشون این محصول را برای من تبلیغ میکردن
تو این یک هفته تقریبا سه چهار نسخه از بازی فروش رفت که هزینه تبلیغ در اومد.

خب تا اینجا را دشته باشید تا توی پستای بعدی این کاری که دوستمون انجام داده را برسی کنیم
ببینیم نقاط ضعف و قوت کارش چی بوده
اگر نظری دارید در مورد کاری که انجام داده مطرح کنید فکر میکنید چکار میکرد بهتر بود

اولین موردی که به ذهنم میرسه برای فروش بیشتر بازی که انتخاب کرده این هست که
بازی را توی یه سایت تخصصی بازی تبلیغ میکرد چون مراجعه کننده به اون سایت همه دنبال بازی هستن
دوم اینکه به جای دادن لینک وبلاگ به سایت تبلیغ کننده لینک سایت اصلی که سیستم در اختیارش قرار داده را میداد تا محصولای دیگه هم باشند . اینجوری یه شانس فروش هم به محصولای دیگه میداد

اگر شما هم موردی به ذهنتون میرسه برای فروش بیشتر بگین

nika94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
اولین موردی که به ذهنم میرسه برای فروش بیشتر بازی که انتخاب کرده این هست که
بازی را توی یه سایت تخصصی بازی تبلیغ میکرد چون مراجعه کننده به اون سایت همه دنبال بازی هستن
دوم اینکه به جای دادن لینک وبلاگ به سایت تبلیغ کننده لینک سایت اصلی که سیستم در اختیارش قرار داده را میداد تا محصولای دیگه هم باشند . اینجوری یه شانس فروش هم به محصولای دیگه میداد

اگر شما هم موردی به ذهنتون میرسه برای فروش بیشتر بگین

البته من شخصا همیشه این را میپسندم که خودم سایت داشته باشم.خب این خودش مزیت های زیادی داره.فروش را به نظرم بیشتر میکنه در ثانی هر زمانی و هر تعدادی که بخوای میتونی محصولات را چه به صورت پست ثابت و چه به صورت بنری تبلیغ کنی.آخرش میبینی هزینه هاست و دامین خیلی کمتر از هزینه تبلیغات در میاد.اصلا با وبلاگ موافق نیستم.این همه دزد مطالب ریخته و گروه فیلترینگ باهاشون مخصوصا طی این دو سال برخوردی نکرده که خود سرویس های وبلاگ دهی دارند از پا در میان.وبلاگ دارم که بازدید روزانه به 1200 آی پی میرسید ولی موقتا رهاش کردم.نه به خاطر مسائل سئو و یا آپدیت بازدیدش کم شده بلکه تا مطالب من بخواد تو موتور های جستجو گر بیاد بالا نرم افزار متصل به سایت های مطلب دزد مطالبم را میکشند و میبرند و میفتند جلو.توی صفحات موتور های جستجو نیز از من جلوترند.
به هر حال من داشتن یه سایت خوب تو هر زمینه ای باشه اعم از جوک و اس ام اس ...........، مالتی مدیا و فیلم و عکس و ........ ، آی تی و کامپیوتر و ............ ، و............ .
اول بستگی به علاقه شخصی هر سایتی میتونید داشته باشید و در ثانی بنا بر پایه سایتتون محصل مرتبط به سایتتون را تبلیغ کنید.مثلا برای جوک و ......... میتونید حداکثری محصولات را تبلیغ کنید چون همه گیر هستش.برای سایت فیلم میتونید فروش پکیج های فیلم تبلیغ کنید.برای آی تی میتونید بازی و نرم افزار تبلیغ کنید.و.................امیدوارم که مفاهیم را خوب رسانده باشم.

hossein1524

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
البته من شخصا همیشه این را میپسندم که خودم سایت داشته باشم.خب این خودش مزیت های زیادی داره.فروش را به نظرم بیشتر میکنه در ثانی هر زمانی و هر تعدادی که بخوای میتونی محصولات را چه به صورت پست ثابت و چه به صورت بنری تبلیغ کنی.آخرش میبینی هزینه هاست و دامین خیلی کمتر از هزینه تبلیغات در میاد.اصلا با وبلاگ موافق نیستم.این همه دزد مطالب ریخته و گروه فیلترینگ باهاشون مخصوصا طی این دو سال برخوردی نکرده که خود سرویس های وبلاگ دهی دارند از پا در میان.وبلاگ دارم که بازدید روزانه به 1200 آی پی میرسید ولی موقتا رهاش کردم.نه به خاطر مسائل سئو و یا آپدیت بازدیدش کم شده بلکه تا مطالب من بخواد تو موتور های جستجو گر بیاد بالا نرم افزار متصل به سایت های مطلب دزد مطالبم را میکشند و میبرند و میفتند جلو.توی صفحات موتور های جستجو نیز از من جلوترند.
به هر حال من داشتن یه سایت خوب تو هر زمینه ای باشه اعم از جوک و اس ام اس ...........، مالتی مدیا و فیلم و عکس و ........ ، آی تی و کامپیوتر و ............ ، و............ .
اول بستگی به علاقه شخصی هر سایتی میتونید داشته باشید و در ثانی بنا بر پایه سایتتون محصل مرتبط به سایتتون را تبلیغ کنید.مثلا برای جوک و ......... میتونید حداکثری محصولات را تبلیغ کنید چون همه گیر هستش.برای سایت فیلم میتونید فروش پکیج های فیلم تبلیغ کنید.برای آی تی میتونید بازی و نرم افزار تبلیغ کنید.و.................امیدوارم که مفاهیم را خوب رسانده باشم.

دقیقا درسته من خودمم هم تجربه کردم که مطالب سایت نسبت به وبلاگ توی گوگل بالاتر قرار میگیره . یجورایی گوگل برای سایت و دامین ارزش بیستری قایل میشه.
همینجور که گفتین اگر کسی بتونه یه کم هزینه کنه و سایت داشته باشه توی دراز مدت خیلی بهتر جواب میگیره
کلا اینترنت یه روال صعودی داره و صبر میخواد
ممنون بسیار عالی و مفید بود

nika94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
ماهی چند میشه درآورد آگه روزی 3 یا 4 ساعت کار کنیم؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

1-با کدوم روش؟
2-چی میخوایید بفروشید؟
3-چقدر تخصص دارید؟
4-چقدر مایه دارید؟
و در کلام آخر قبل از هر چیز خوب تحقیق کنید و به یاد داشته باشید دقیقا طرح هایی که شما دارید را هزاران نفر دارند ولی کسی یا کسانی موفق بودند که چند ویژگی بارز داشتن

بالا