• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد با تایپ کردن در سایت 2captcha این سایت بهتر از سایت Megatayper است

sajjaddalvand

Registered User
لایک‌ها
46
کسب درامد با تایپ کردن در سایت 2captcha این سایت بهتر از سایت Megatayper است
مزیت هایی که این سایت نسبت به سایت مگا تایپر داره اینه که حروف خوانا تر و بیشتر بصورت عددی هستند و واریز بصورت هفتگی نیست هر موقع درخواست بدین واریز به حساب شما انجام می گیرد
این سایت را یکی از دوستانم بهم معرفی کرده که برداشتی هم داشته - من هم اگر برداشت کنم همینجا میگذارم که ببینید
شما اگر حساب وب مانی داشته باشین هیچ مشکلی برای نقل و انتقال ندارین
من ساعتی تقریبا 20 تا 30 سنت درامد دارم البته دستم زیاد سریع نیست
حالا بستگی به خود شما داره چقدر وقت بزاری و سرعت دستت بالا باشه بیشتر درامد کسب می کنین
درامد بصورت نامحدود هستش
فقط یک نکته اساسی برای سرعت عمل شما در این سایت بهتر است وقتی استارت می کنین از ماوس استفاده نکنین فقط از کیبورد
یعنی برای تایید حروف از کلید اینتر و برای تعویض حروف ( حروفی که قابل خواندن نیست را تعویض کنید ) از کلید ALT + Q استفاده کنید - همیشه قسمت only normal استفاده کنین تا بیشتر عددی برای شما نمایش داده بشه موفق باشین
برای ورود به سایت و ثبت نام کلیک کنید

Last edited:

sajjaddalvand

Registered User
لایک‌ها
46
یه مسئله دیگه زیاد از ALT + Q استفاده نکنین اگر زیاد استفاده کنین این پیام برای شما می آد
Dear worker, you are too often overlooked captcha, that can be solved. unfortunately, we are forced to suspend your account for a 20 minutes. please, do not just skip captcha, try to find solution via your best ways as you know.
هر چندتایی که هم ناخوانا بود STOP کنین بعد START

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
کلی کد را وارد کردم
آخرش حسابم رو معلق کرد :)
Suspended account

lassarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4