• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب در آمد از یک سایت معتبر ایرانی

ali_727272

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان من تو خیلی از کسب در امدای ایرانی یا همون پی تی سی کار کردم اما تنها سایتی که پلومو نخورد بهم داد فی باکس بود.سایتهای نظیر باکس 24 ، باکس 20 ،طلا باکس ، مخصوصی ملی باکس که یه کلاهبرداری عجیب کرد..خلاصه الان فقط تو یه سایت کسب در امد میکنم و از این به بعد انواع کسب در امدا رو براتون میزارم....فی باکس تنها سایتیه که پرداختی داره و سر پا هست مدرکشم پایینه میتونید ببینید..سهام میفروشه که البته بیشتر برای تبلیغ کنندگان خوبه . طرح صندوق داره که میتونید تو انجمن ببینید. مثل تمام سایت های دیگه زیر مجموعه هم میتونید بگیرید.فقط یه چیزی نه تو این سایت تو هر سایت دیگه هی پشت سر هم برداشت نزنید از طرفی این کارتون واسه طرف یه جور ضرره هم دیر به دیر پول دستتون میرسه کلافتون میکنه حالا واسه همینم یه راه بهتون میگم شما حالا میخوای سرمایه بزار میخوای نذار اما هر پولی که در میاری سعی کن نصفشو واسه تبلیغات بذاری.مثلا میتونید تبلیغات کلیکی بخرید و یه وبلاگ یا سایت درست کنید به سایت معرفی کنید.
در ضمن من نه منت میزارم سرتون نه میگم بابت کیلیکاتون پول میدم بهتو صادقانه حرف میزنم اگه با لینک زیر عضو سایت بشی ، میشی زیر مجموعه من که اگه بشی من ممنون میشم اگه خودت تد سایت ثبتنام کنی که یه یوزر عادی میشی

برای ثبتنام اینجا رو کلیک کنید

فایل های ضمیمه

• febux.jpg
    febux.jpg
    19.8 KB · نمایش ها: 8

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
تر خدا بی خیال سایتهای ایرانی باکس بشید
تا کی باید رکب بخورید ؟
شما دیگه کی هستید بابا

ali_727272

Registered User
لایک‌ها
16
تر خدا بی خیال سایتهای ایرانی باکس بشید
تا کی باید رکب بخورید ؟
شما دیگه کی هستید بابا

دوست عزیز گفتم که این تنها سایتی هست که هنوز سر پاست پرداختی هم داره طول میکشه تا بده اما میده عکس رو دیدی که برداشت منه

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
همه سایتها اولش پرداخت دارن
به هر حال قصدم راهنمایی بود برای کاربران و بحث و جدلی با شما ندارم .
انتخاب ، حق شما و همه کاربرانه

ali_727272

Registered User
لایک‌ها
16
این سایت همش پرداختی داره باز میل شماست اجباری نیست

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
اگر مرا جلوی جوخه اعدام بگذارند و بگویند در باکسهای ایرانی عضو شو از مرگ نجات پیدا میکنی میگویم نه شلیک کنید بهتر است
من درخواست برداشت 2000 تومان کارکرد یه ماهم رو دادم بعدش تاپیک زدم توی انجمنشون از فرداش دیگه نتونستم وارد انجمن بشم چون درخخواست کارکرد خودم رو داده بودم خدا رو شکر سرمایه گذاری نکردم
اینم اسم این باکس خوش حساب: www.fambux.ir
اینم مدرک معتبر:

ali_727272

Registered User
لایک‌ها
16
اگر مرا جلوی جوخه اعدام بگذارند و بگویند در باکسهای ایرانی عضو شو از مرگ نجات پیدا میکنی میگویم نه شلیک کنید بهتر است
من درخواست برداشت 2000 تومان کارکرد یه ماهم رو دادم بعدش تاپیک زدم توی انجمنشون از فرداش دیگه نتونستم وارد انجمن بشم چون درخخواست کارکرد خودم رو داده بودم خدا رو شکر سرمایه گذاری نکردم
اینم اسم این باکس خوش حساب: www.fambux.ir
اینم مدرک معتبر:

بهتون حق میدم رو منم مثل شما کلاه گذاشتن اما من این سایتو معرفی نکردم که من گفتم فی باکس نه فام باکس

WWW. Febux.ir

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بهتون حق میدم رو منم مثل شما کلاه گذاشتن اما من این سایتو معرفی نکردم که من گفتم فی باکس نه فام باکس

WWW. Febux.ir
اخه جالب اینجاست من درخواست برداشت 2000 تومن دادم بعد از فردا میخوام برم تو انجمن میزنه یوزرنیم و پسورد شما اشتباهه در صروتی که باهمون یوزر میتونم برم تبلیغات رو ببینم
واقعا ابروی هر چی کلاه بردار رو بردند این باکسهای ایرانی
اینم یه مدرک دیگه:

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
اشکال نداره
برای ملت ایران سر به سنگ خوردن معنا نداره چون درس عبرت نمیشه براشون
ظاهرا باید کل زندگیشون رو ببازن تا حساب کار دستشون بیاد .
مطمئنم باز هم شاهد عضویت کاربران تو باکسهای ایرانی خواهیم بود و صد البته باز هم شاهد شکایت همین کاربران از این سایتها هستیم چون هیچ وقت عبرت نمیگیریم .

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
اشکال نداره
برای ملت ایران سر به سنگ خوردن معنا نداره چون درس عبرت نمیشه براشون
ظاهرا باید کل زندگیشون رو ببازن تا حساب کار دستشون بیاد .
مطمئنم باز هم شاهد عضویت کاربران تو باکسهای ایرانی خواهیم بود و صد البته باز هم شاهد شکایت همین کاربران از این سایتها هستیم چون هیچ وقت عبرت نمیگیریم .

ali_727272

Registered User
لایک‌ها
16
باکس های ایرانی این دردسارارو هم داره دیگه اما من باکسی به شما معرفی کردم که بهم پول داد

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
باکس های ایرانی این دردسارارو هم داره دیگه اما من باکسی به شما معرفی کردم که بهم پول داد
اگه هم پول بدن فقط برای جذب مشتری یهو سرکیسه کردن حسابیه توصیه میکنم دیگه سرمایه گذاری نکنید

tapesh777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوستان من چندروزی هست با این سایت ها کار میکنم .
چطوری هستن ؟
se7enbux
pcobux
kavirbux
melibux
lightbux
atrinbux

ali_727272

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان من چندروزی هست با این سایت ها کار میکنم .
چطوری هستن ؟
se7enbux
pcobux
kavirbux
melibux
lightbux
atrinbux

داداش از ملی باکس بیا بیرون پول منو کشید بالا سون باکسم تازه کاره اما من هیچ کدومشونو تایید نمیکنم

tapesh777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
داداش از ملی باکس بیا بیرون پول منو کشید بالا سون باکسم تازه کاره اما من هیچ کدومشونو تایید نمیکنم
والا بهترینشون از لحاظ درآمد سون باکس و پیکو باکس هستن منتها پیکو باکس 20 روز طول میکشه تا پول رو واریز کنه .
مرسی از راهنماییتون .

ali_727272

Registered User
لایک‌ها
16
والا بهترینشون از لحاظ درآمد سون باکس و پیکو باکس هستن منتها پیکو باکس 20 روز طول میکشه تا پول رو واریز کنه .
مرسی از راهنماییتون .

ببین رو باکس های ایرانی زیاد حساب باز نکن وقت بذار اما تمام وقتتو نذار

بالا