ali_727272
Registered User
دوستان من تو خیلی از کسب در امدای ایرانی یا همون پی تی سی کار کردم اما تنها سایتی که پلومو نخورد بهم داد فی باکس بود.سایتهای نظیر باکس 24 ، باکس 20 ،طلا باکس ، مخصوصی ملی باکس که یه کلاهبرداری عجیب کرد..خلاصه الان فقط تو یه سایت کسب در امد میکنم و از این به بعد انواع کسب در امدا رو براتون میزارم....فی باکس تنها سایتیه که پرداختی داره و سر پا هست مدرکشم پایینه میتونید ببینید..سهام میفروشه که البته بیشتر برای تبلیغ کنندگان خوبه . طرح صندوق داره که میتونید تو انجمن ببینید. مثل تمام سایت های دیگه زیر مجموعه هم میتونید بگیرید.فقط یه چیزی نه تو این سایت تو هر سایت دیگه هی پشت سر هم برداشت نزنید از طرفی این کارتون واسه طرف یه جور ضرره هم دیر به دیر پول دستتون میرسه کلافتون میکنه حالا واسه همینم یه راه بهتون میگم شما حالا میخوای سرمایه بزار میخوای نذار اما هر پولی که در میاری سعی کن نصفشو واسه تبلیغات بذاری.مثلا میتونید تبلیغات کلیکی بخرید و یه وبلاگ یا سایت درست کنید به سایت معرفی کنید.
در ضمن من نه منت میزارم سرتون نه میگم بابت کیلیکاتون پول میدم بهتو صادقانه حرف میزنم اگه با لینک زیر عضو سایت بشی ، میشی زیر مجموعه من که اگه بشی من ممنون میشم اگه خودت تد سایت ثبتنام کنی که یه یوزر عادی میشی
برای ثبتنام اینجا رو کلیک کنید
در ضمن من نه منت میزارم سرتون نه میگم بابت کیلیکاتون پول میدم بهتو صادقانه حرف میزنم اگه با لینک زیر عضو سایت بشی ، میشی زیر مجموعه من که اگه بشی من ممنون میشم اگه خودت تد سایت ثبتنام کنی که یه یوزر عادی میشی
برای ثبتنام اینجا رو کلیک کنید