• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب و کار اینترنتی:جدید ترین روش برای کسب درآمد از اینترنت

moh12

Registered User
لایک‌ها
0
اگر شما کسی هستید که انواع روشهای کسب درآمد از اینترنت را تجربه کرده اید و دست آخر به این نتیجه رسیده ایدکه درآمد داشتن از اینترنت یک ادعای توخالی بیش نیست من به شما ثابت خواهم کرد که حداقل این کسب و کار اینترنتی اینگونه نخواهد بود .
"من مدت زمان کوتاهی است که مشغول این فعالیت اینترنتی هستم و کاملا به درآمد زا بودن آن پی بردم."
قانون طلائی در کسب و کار چه اینترنتی و یا غیراینترنتی این است که در قبال پرداخت هزینه ای درآمد خواهید داشت حال این هزینه می تواند هزینه مالی باشد ، هزینه زمانی یا تخصص ویا تلفیقی از همه اینها.در برخی از موارد تنها اختصاص دادن زمان برای کسب درآمد کافی نیست .برای موفقیت نیاز به هزینه کرد مالی هم می باشد.افرادی بدلیل باور نداشتن و یا عدم اعتماد ترجیح می دهند هزینه مالی نکنند و لاجرا سوق پیدا میکنند به سمت یکسری سایتهائی نظیر سایت های کلیکی که با کلیک کردن بر روی آگهی انتظار دریافت پورسانت دارند که قریب به اتفاق این نوع سایتها تنها مدعی پرداخت پول میباشند و در عمل پرداختی ندارند و یا اگر هم پرداخت دارند آنقدر کم و ناچیز می باشد که به هیچ روی ارزش اختصاص آن همه زمان صرف شده را ندارد.
اما پیشنهاد شغلی پر درآمد برای کارجویان و یا آنهائی که بفکر شغل دوم برای خود هستند. کاری کاملا عملی ، قانونی و راحت که هم درآمد دارد و هم سرگرمی است.با هزینه ای اندک معادل حدود 6هزار تومان شما به عضویت سایت "www.exirgame.com" که یک سایت بازی است در می آئید.بازیهائی مثل پوکر و تخته نرد .از اینجا ببعد کار شما آغاز میشود.کافیست در سایت روزی چند نوبت و هر بار حدود 15 دقیقه حضور داشته باشید و مشغول به بازی شوید.سایت به ازای حضورتان در سایت به شما پاداش پرداخت می کند.این پرداخت ها از حدود 2400 تومان آغاز میشود و به مرور افزایش پیدا میکند و در کوتاه زمانی به هفته ای حدود 144000 تومان میرسد. البته واحد دریافت و پرداخت بر مبنای دلار می باشد و این رقم ها بر اساس محاسبه هر دلار 1200 تومان صورت گرفته و اعلام شده.حال اگر این سوال برایتان پیش آمده که چرا این پاداش ها پرداخت می شود و چطور ممکن است فردی با پرداخت 6000 تومان از دریافتی هفته ای 144000 تومان بهره مند شود پاسخ خیلی ساده ای دارد اول اینکه این پرداخت ها در حکم تبلیغ می باشد وقتی چندین نفر وارد سایت بشوند و پورسانت دریافت کنند خود آنها بهترین مبلغ سایت می شوند و دیگران را ترغیب می کنند که وارد این سایت شوند.ارزش هر سایتی به تعداد اعضای آن می باشد پس هر هزینه ای در حکم سرمایه گذاری برای آینده محسوب می شود.دوم دریافت مبلغ 144000 تومان پاداش هفتگی از یک خرید 6000 تومانی به این شکل نیست تا هر کسی عضو شد این رقم را دریافت می کنند بلکه دریافتی وی از2400 تومان شروع می شود اما به مرور که اعضا سایت افزایش پیدا می کنند پاداش کاربر هم افزایش پیدا می کند.ازهرمبلغ 6000 تومان بخشی از آن اعتباری است که به کاربر داده می شود تا با آن بازی کند و بقیه آن مبلغ، سرمایه ای می شود که هزینه پاداشها را پوشش میدهد . اما نکته خیلی مهم و قابل توجه این است که هیچ کس برای دریافت پاداش مجبور به گرفتن زیر مجموعه و یا چیزی شبیه به آن نیست .سایت بر اساس افزایش کاربرها و به تبع آن افزایش درآمد به همه کاربرها پاداش می دهد و تنها تقدم و تاخر ورود کاربر به سایت و همچنین تعداد و نوع اشتراک های خریداری شده مبنای محاسبه پاداش می باشد.پس هر چه زودتر عضو شوید و هر چه بیشتر بازی کنید تا از درآمد بالاتری برخوردار شوید.برای خرید اشتراک ها می بایست از طریق حساب paypal اقدام نمائید.افرادی که این حساب را ندارند در صورت تمایل میتوانند با این ایمیل “[email protected]” مکاتبه کنند تا با هزینه ای کم حساب paypal برایشان راه اندازی کنم.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز پی پال که ما ایرانی ها را قبول ندارد چگونه وارد حساب شویم و چگونه پرداخت و برداشت داشته باشیم لطفا اینو هم بگو

moh12

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز پی پال که ما ایرانی ها را قبول ندارد چگونه وارد حساب شویم و چگونه پرداخت و برداشت داشته باشیم لطفا اینو هم بگو

دوست من قرار نیست پی پل بدونه که شما از ایران وصل شدید تا آنجا که من میدونم پی پل هزاران کاربر ایرانی داره از جمله یکیش خود من. بدون اینکه بتوانه متوجه بشه با استفاده از وی****پی****ان**** براحتی میتوانید از خدمات پی پل استفاده کنید.واریز به حساب سایت هم از طریق ایمیل که داخل سایت هست امکانپذیر می باشد.شما با افتتاح یک حساب پی پل براحتی واریز و برداشت خواهید کرد فقط مهم این است که هویتت از نظر پی پل که ایرانی هستید محفوظ بماند.

moh12

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز فک کنم تازه واردی؟

پی پال حتی هویت ایرانی رو هم محفوظ نگه داری بلوک می کنه تا مدارک بگیره

اگر چه موضوع بحث ما پی پل نیست اما جهت روشن شدن مطلب باید بدونی کسی که حساب باز میکند نیاز هست حسابش وریفای کند و حساب پریمیوم وریفای شده با حفظ هویت هیچ مشکلی ندارد و کاملا می شود کار کرد.بعضا اشخاصی که پول میگیرند و حساب پی پل افتتاح میکنند بخشی از هزینه ای که میگیرند بابت تبدیل حساب پرسونال به حساب پریمیوم وریفای شده است.اگر سوال دیگری داشتید بپرسید اما ندانسته به دیگران برچسب نزنید.:cool:

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
عزیز حالت خوبه؟

اولا من به شما برچسب نزدم

در ضمن حساب که پرمیوم میشه باز هم بلوک می شه

حسابایی هستند تا 4 بار هم بلوک شدن حتی با فرستادن مدرک

موضوع این هست که ما بر فرض اینکه با 10 دلار 1000$ هم در امد کسب کردیم وقتی من نتونم بکشم بیرون به درد نمی خوره
و حساب پی پال مثل حسابای دیگه نیست که زیاد گیر نده

moh12

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز حالت خوبه؟

اولا من به شما برچسب نزدم

در ضمن حساب که پرمیوم میشه باز هم بلوک می شه

حسابایی هستند تا 4 بار هم بلوک شدن حتی با فرستادن مدرک

موضوع این هست که ما بر فرض اینکه با 10 دلار 1000$ هم در امد کسب کردیم وقتی من نتونم بکشم بیرون به درد نمی خوره
و حساب پی پال مثل حسابای دیگه نیست که زیاد گیر نده

عزیز برادر!
اولا من نمیدونم چه اصراری داری که بگی الا بلا حساب بلوکه می شه اونهائی که پی پل راه انداختن بیمار که نیستن فرط و فرط حساب بلاک کنند تا زمانیکه حسابی از شرائط و قوانینی که وضع کردن تختی نکند از جمله قوانین تحریم کاری به حساب ندارند .اینها این دم و دستگاه راه انداختن تا کار بکنه و برایشان سود داشته باشه.حالا با کمی رعایت یکسری اصول خیلی راحت میتوانید کار کنید و نگران بلاک شدن هم نباشی.من خودم قبل از کار با این سایت که معرفی کردم حساب پی پل داشتم کار هم میکردم چه پرداخت چه واریز تا امروز هم مشکلی برام پیش نیامد اما حواسم را هم جکع میکنم کار مشکوک نمی کنم حسابم را هم زیاد شارژ نمیکنم شما هم نمیخواد حسابتون به 1000$برسونید بعد بخواید نقدش کنید پرداختهای این سایتexirgame.com ده دلاری پس میتونی با انتقال رقمهای کم ریسک کارت را هم پائین بیاری
موفق باشی

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
من کلا با گیم کسب در امد نمی کنم

حرف شما اینه که اگه پیپال احساس نکنه شما قوانین رو نقض نکردین کاری به شما نداره

حرف من اینه که چه قوانین رو زیر پا بزاری چه نذاری یه بار 100% بلوک می شه

فک نکنم جای بحثی مونده باشه

امیدوارم تو کارتون موفق باشید

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
سلام خدمت شما دوست عزیز.

بنده یه سوال در مورد این سایت دارم. خب با توجه به پشتیبانی این سایت از زبان و توضیحات فارسی چه نیازی هست به باز کردن حساب Paypal ؟ به عبارت دیگه این سایت فارسی تلقی میشه که شما تو پست اول چیزی در این مورد نگفتین. البته با توجه به اینکه اکثر سایت‌های ایرانی در این مدت حسن نیتشون رو به طرز شگفت‌انگیزی ثابت کردن! تصمیم‌گیری در این مورد با ابهام همراه هست به هر حال از هر چند تاپیک ایجاد شده نه تنها در این انجمن بلکه در موارد مشابه و تبلیغات زیاد برای کسب درآمدهای بزرگ در یک شب و یک هفته! همچنان ادامه داره لازم به بحث نیست که امروزه بازار داغ اسکم شدن سایت‌های مختلف زیاد هست. بنابراین به راحتی نمیشه اعتماد گروهی رو جلب کرد حال یا با توجه به بلاک شدن پول‌های الکترونیکی و یا تخلف سایت مبدا در زمینه ارائه خدمات. بدست آوردن 147 هزار تومان با سرمایه‌گذاری 6000 تومان تنها در مدت یک هفته یه مقدار غیر منطقی به نظر میاد با توجه به اینکه شما ریسک اینکار رو هم بیان نکردید که ما برابر صفر در نظر می‌گیریم! به صرف بازی کردن و سرگرم شدن در یک سایت الزاما درامد خوبی حاصل نخواهد شد و این قانون در مورد تمامی سایت‌های مورد بررسی تاکنون برقرار بوده و خواهد بود مگه اینکه این سایت واقعا بی‌منت قصد کمک به اعضای خودش رو داشته باشه که امیدواریم همینطور هم باشه! در هر صورت نظر بنده همین بود و امیدوارم کسی از گفته‌های من ناراحت نشده باشه چون با توجه به سابقه فعالیت سایت‌های ایرانی در طول چندین سال اخیر این نتایج قطعی حاصل شدند.

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
کلا اینجور سیستم ها بودار هستن.
سایت هایی که خارجی باشن و فارسی رو هم ساپورت کنن خیلی کمن.
حالا فکر کن زبونش فقط انگلیسی و فارسی باشه که دیگه بوی کلاه برداری همه جا رو میگیره:happy:
حتی یه درصد هم احتمال نمیدم که پول بده
دیگه خودمون سایت داریم. میدونیم یه ادمین به این راحتی به کاربراش پول نمیده:rolleyes:

Last edited:

moh12

Registered User
لایک‌ها
0
کلا اینجور سیستم ها بودار هستن.
سایت هایی که خارجی باشن و فارسی رو هم ساپورت کنن خیلی کمن.
حالا فکر کن زبونش فقط انگلیسی و فارسی باشه که دیگه بوی کلاه برداری همه جا رو میگیره:happy:
حتی یه درصد هم احتمال نمیدم که پول بده
دیگه خودمون سایت داریم. میدونیم یه ادمین به این راحتی به کاربراش پول نمیده:rolleyes:

هر کس از ظن خویش شد یار من
حالا اینقدر مطمئن هستی که سایت پول نمی دهد حاضری یک شرطی ببندیم؟:cool:

moh12

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت شما دوست عزیز.

بنده یه سوال در مورد این سایت دارم. خب با توجه به پشتیبانی این سایت از زبان و توضیحات فارسی چه نیازی هست به باز کردن حساب Paypal ؟ به عبارت دیگه این سایت فارسی تلقی میشه که شما تو پست اول چیزی در این مورد نگفتین. البته با توجه به اینکه اکثر سایت‌های ایرانی در این مدت حسن نیتشون رو به طرز شگفت‌انگیزی ثابت کردن! تصمیم‌گیری در این مورد با ابهام همراه هست به هر حال از هر چند تاپیک ایجاد شده نه تنها در این انجمن بلکه در موارد مشابه و تبلیغات زیاد برای کسب درآمدهای بزرگ در یک شب و یک هفته! همچنان ادامه داره لازم به بحث نیست که امروزه بازار داغ اسکم شدن سایت‌های مختلف زیاد هست. بنابراین به راحتی نمیشه اعتماد گروهی رو جلب کرد حال یا با توجه به بلاک شدن پول‌های الکترونیکی و یا تخلف سایت مبدا در زمینه ارائه خدمات. بدست آوردن 147 هزار تومان با سرمایه‌گذاری 6000 تومان تنها در مدت یک هفته یه مقدار غیر منطقی به نظر میاد با توجه به اینکه شما ریسک اینکار رو هم بیان نکردید که ما برابر صفر در نظر می‌گیریم! به صرف بازی کردن و سرگرم شدن در یک سایت الزاما درامد خوبی حاصل نخواهد شد و این قانون در مورد تمامی سایت‌های مورد بررسی تاکنون برقرار بوده و خواهد بود مگه اینکه این سایت واقعا بی‌منت قصد کمک به اعضای خودش رو داشته باشه که امیدواریم همینطور هم باشه! در هر صورت نظر بنده همین بود و امیدوارم کسی از گفته‌های من ناراحت نشده باشه چون با توجه به سابقه فعالیت سایت‌های ایرانی در طول چندین سال اخیر این نتایج قطعی حاصل شدند.

درود به شما دوست گرامی
راجع به چرائی افتتاح حساب پی پل تا آنجا که من میدونم مدیر سایت خارج از ایران هست و فکر میکنم دلیل نداشتن حساب ایرانی به این دلیل می باشد.اگر چه کار با حساب هائی مثل پی پل برای ما ایرانیان مشکل به همان دلائلی که من و شما میدانیم اما صرف اینکه هر سایتی که از زبان فارسی استفاده کرد پس حتما میبایست حساب های داخلی هم داشته باشد ضرورتی بنظر نمی رسد و به هر حال از قدیم گفتن غذا خوردن دهن جنباندن دارد هر کاری زحمت خودش را دارد.اما راجع به اسکم شدن سایت و اینکه سایتهائی از این دست (به ادعای جنابعالی)تبلیغاتی برای کسب درآمد های فراوان در یک شب و یک هفته دارند،بسیار هستند و در نتیجه این سایت هم همچون اسلافش بدین گونه میباشد خدمت شما عرض میکنم به صرف اینکه سایتهائی بودن،هستند و یا خواهند آمد که هدفی جزء کلاهبرداری ندارند حتی اگر در یک اکثریت مطلق هم باشند باز دلیل بر این نمی باشد که این قائده را به همگان[سایت ها] تعمیم داد.اما راجع به این سایت خرید یک اشتراک 6000 تومانی برابر با دریافت 144000 تومان(نه 147000تومان)نمی باشد آن هم در یک هفته!من توضیح دادم هر کس اشتراک 6هزار بخرد به او اولین پورسانت 2400 البته نه همان موقع اما در یک زمان کوتاه پرداخت می شود. بعد اینکه چگونه این پورسانت به هفته ای توجه بفرمائید به هفته ای نه اینکه در ظرف یکهفته به رقم 144000 تومان می رسد مکانیزم آن به این شکل می باشد که سایت در هر هفته تعداد خرید های اشتراک هایش را محاسبه می کند سپس بر اساس تعداد کاربرانی که دارد آن مبالغ (آنچه که مبلغ مازاد محسوب می شود چون بخشی از مبلغ هر اشتراک مستقیما به حساب کاربر در بانک بازی اش واریز می شود تا با آن اعتبار بازی کند که در صورت برد همه مبلغ به او داده می شود) را بین آنها تقسیم می کندالبته نه بصورت برابر بلکه بر اساس فرمولی که دارد کاربرانی که قدیمی تر هستند و یا تعداد اشتراک های بیشتری خرید کرده اند به تبع دریافتی بیشتری دارند.این دریافتی تا آنجا ادامه دارد که از هفته ای 144000 تومان تجاوز نکند پس بنابراین هر فرد حداکثر هفته ای 144 هزار تومان می گیرد اما نه یک هفته ای.در ضمن توجه داشته باشید از این مبلغ 6000 تومان رقمی حدود 2500 تومان اعتباری هست که شما با آن در سایت بازی می کنید که برد و باختش بسته به توانائی و شانس شما در بازی می باشد.که طبیعتا اگر بازی شما با برد مواجه شود نه تنها مبلغ اولیه (2500تومان)خواهید داشت بلکه مبالغ حاصل از برد را هم بدون هیچ کم وکسری به حساب شما واریز می شود.پس تنها ریسک اینکار آن مبلغ 3500 تومان می باشد که اگر شما نگاهی به سایتهای بازی که در آن پول واقعی رد و بدل می شود بیاندازید روشهای مختلفی وجود دارد که سایت ها از بابت بازی هر کاربر درصد خود را بر می دارند.حال حتی اگر از این دریچه به این 3500 تومان نگاه کنید خواهید دید با فرض بدبینانه ترین دیدگاه هم این سایت ماهیت کلاه برداری نمی تواند داشته باشد و نهایتا این مبلغ(3500) کمیسیون سایت بابت بازی هر کاربر محسوب می شود که به این نمی شود گفت کلاهبرداری حال که اساسا چنین قصدی را هم ندارد.اگر هم تاکنون سایتی به این روش کار نکرده باز هم این مشکل این سایت نیست.در دنیای پر رقابت امروز هر کس بدنبال ایده ایست برای موفقیت حالا اگر تا به حال سابقه نداشته سایتی به کاربرانش پورسانت بدهد خب این سایت می خواهد اینکار را بکند.مضاف بر اینکه فکر نمی کنم این سایت محض رضای خدا بخواهد اینکار را بکند.قطعا محاسباتی صورت گرفته و حساب و کتابی کرده اند و این ارقام را ارائه دادند تا بتوانند پس از مدتی با سود دهی که سایت پیدا خواهد کرد به کارشان ادامه دهند و در پایان مثالی بیاورم از یک شبکه تلویزیونی که احتمالا شما هم خوب میشناسینس شبکه من . و . تو که اگر خاطرتان باشد در شروع کار برای مدت زیادی بدون پخش هیچگونه آگهی برنامه پخش می کرد و آنهائی که دستی در کار دارند می دانند که چه هزینه بالائی صرف راه اندازی و پخش این دو شبکه شده و همچنان می شده پس آنها هم چون برای شروع کار آگهی پخش نکردند و همه هزینه ها را هم از جیبشان دادند بگوئیم نیت سوئی داشتن و این تلویزیون محکوم به فناست.و حال فرض بگیرید بخشی از این مبالغ پورسانت ها هزینه ایست برای معرفی و ماندگار شدن.امیدوارم توانسته باشم در حد دانسته هایم پاسخ گوی شما و دیگر عزیزان شده باشم.

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوست عزيز

شما الان خودتون چند وقت كه شروع كرديد ؟ و چقدر تا الان دريافتي داشتيد ؟

با تشكر

Hamidkh67

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
دوستان می تونید در حالی که کارت شارژ میخرید بازار یابی کنید و پورسانت بگیرید

در ضمن کارت شارژهای ایرانسل و همراه اول 5000و10000 تومانی در این سایت زیر قیمت ارائه میشه :lol:

http://bankcharg.com/?ref=339

moh12

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز

شما الان خودتون چند وقت كه شروع كرديد ؟ و چقدر تا الان دريافتي داشتيد ؟

با تشكر

من حدود 1 هفته هست که عضو شدم با خرید اشتراک 3 ماهه 14$ ،پورسانت 2$ دریافت کردم کمی هم خوش شانس بودم چون با بازی جک پات 60$ برنده شدم با بخشی از پولم یک اشتراک 1 ماهه برای خواهرم خریدم در حال حاضر 57$ تو حسابم موجودی هست سعی کردم عکسش بگیرم بذارم اینجا اما نشد اتچ کنم بخاطر همین متن نوشته ها را کپی کردم و گذاشتم تا ببینید.

دریافت eCard اشتراک ها گزارش مالی گزارش eCard ها بازی تغییر رمز عبور خروج

موجودی $57

15/07/2011 12:00:00 AM 60$ انتقال از بانک بازی
15/07/2011 12:00:00 AM -1$ eCard برداشت بابت faranak
15/07/2011 12:00:00 AM -4$ eCard برداشت بابت faranak
11/07/2011 12:00:00 AM 2$ پورسانت از طرف admin

Copyright 2011 Company. All rights reserved.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
من حدود 1 هفته هست که عضو شدم با خرید اشتراک 3 ماهه 14$ ،پورسانت 2$ دریافت کردم کمی هم خوش شانس بودم چون با بازی جک پات 60$ برنده شدم با بخشی از پولم یک اشتراک 1 ماهه برای خواهرم خریدم در حال حاضر 57$ تو حسابم موجودی هست سعی کردم عکسش بگیرم بذارم اینجا اما نشد اتچ کنم بخاطر همین متن نوشته ها را کپی کردم و گذاشتم تا ببینید.

دریافت eCard اشتراک ها گزارش مالی گزارش eCard ها بازی تغییر رمز عبور خروج

موجودی $57

15/07/2011 12:00:00 AM 60$ انتقال از بانک بازی
15/07/2011 12:00:00 AM -1$ eCard برداشت بابت faranak
15/07/2011 12:00:00 AM -4$ eCard برداشت بابت faranak
11/07/2011 12:00:00 AM 2$ پورسانت از طرف admin

Copyright 2011 Company. All rights reserved.
سلام
اول از همه به شما پیشنهاد می کنم تاپیک زیر رو بخونین تا با پیپال اشنا بشید
http://forum.persiantools.com/t92453.html

در مورد سایت معرفی شده هم بگم بنده فکر نمی کنم پرداختی داشته باشه و 99% اسکم هست
+ برای اپلود کردن تصویر اول عکس رو در http://up.iranblog.com اپلود کنید و لینک عکس رو با استفاده از دکمه ی
insertimage.gif
بزارین تو فروم

نکته ی مهم اینکه وقتی دوستان عکس از پرداختی می خوان موجودی شما رو در سایت مورد نظر نمی خوان بلکه تصویر تراکنش انجام شده در پیپال رو می خوان مثل عکس زیر:

nkxhnkagwbyduio1f6h4.png

البته این عکس مربوط به دورانیه که پیپال داشتم :D

اگر تونستید همچین عکسی بگیرید بزارید اینجا من حرفاتونو باور میکنم ...

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
سلام

در مورد سایت معرفی شده هم بگم بنده فکر نمی کنم پرداختی داشته باشه و 99% اسکم هست
+ برای اپلود کردن تصویر اول عکس رو در http://up.iranblog.com اپلود کنید و لینک عکس رو با استفاده از دکمه ی
insertimage.gif
بزارین تو فروم

نکته ی مهم اینکه وقتی دوستان عکس از پرداختی می خوان موجودی شما رو در سایت مورد نظر نمی خوان بلکه تصویر تراکنش انجام شده در پیپال رو می خوان مثل عکس زیر:

nkxhnkagwbyduio1f6h4.png

راست میگه. عکسش رو بذار من حداقل 1000 تا زیرمجموعه میارم (جدی گفتم)

moh12

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

insertimage.gif
بزارین تو فروم

nkxhnkagwbyduio1f6h4.png

سلام
اول اینکه من هنوز درخواست ندادم تا همچین عکسی داشته باشم که بخواهم که بگذارم.
اما از این موضوع مهمتر این هست که ما (منظورم کسانی هستیم که در این فروم با این موضوع حضور داریم یا فروم های مشابه) باید اول از همه تکلیفمونو با خودمون روشن کنیم که آیا اینجا هستیم تا از ایده ها و اطلاعات خوب استفاده کنیم و آنها را با هم به اشتراک بگذاریم و باعث پیشرفت و موفقیت هم باشیم یا اینکه اینجائیم تریپ کاراگاه بازی دربیاریم از اطلاعات خوبی که داریم علیه کوبیدن و تخطئه کردن موضوعی استفاده کنیم و بعد هم بادی هم در غب غب بندازیم پیش دوستان انجمنی هم پز بدیم که ببینید دست این شیاد را هم رو کردیم هیچ کی نمیتونه ما را دودره کن.اگر هدف این است که خب کار ساده ای هر کی پست گذاشت ما هم فرطی کلی دلیل و برهان جور میکنیم می ذاریم تو کاسه ش موتور طرف هم پائین میزاریم کلی هم حال میکنیم طرف هم اگر خیلی پررو باشه بعد از مدتی ول میکنه میزاره میره.البته این حرف من هم معنیش این نیست که هر کی امد اینجا ادعائی کرد چشم و گوش بسته بپذیریم بکنیم هر چه که او میخواست قطعا این راه هم اگر بدتر از روش بالا نباشه بهتر نیست.حرف من اینست که یکجائی تو بحث انتخاب باید اعتماد کرد وقتی هر ادعائی را می شود با یک دلیل به ضاهر درست محکوم کرد آنجا زمانی هست که باید تصمیمان را بگیریم یا اعتماد می کنیم یا رهاش میکنیم.در همین مثال سایت که شما دوست عزیز میگوئید:" اگر راست میگی تصویر پرداخت پی پل را بگذار" و همزمان هم می گوئید "این سایت 99% اسکم هست". خب بالاخره پرداخت نداره یا اسکم یا هر جفتش! تا آنجا که من میدانم سایتهائی را میگویند اسکم که در ابتدا پرداخت دارند و بعد از مدتی دیگر پرداختی ندارند(اگر درست گفته باشم)خب حالا فرض من این مدرک پرداخت را گذاشتم چه فکری به حال ادعای اسکم بودنش می شود کرد و ادعا های دیگر اصلا از کجا معلوم کسی نیامد و تصویر پرداخت پی پل زیر سوال نبرد که آقا این فتو شاپی و ... می بینی دوست من اگر تا روز قیامت بشینیم و من برای شما دلیل واقعی بودن سایت را بیاورم شما هم میتونید دلیلی بر بی اعتبار بودن سایت بیاورید.و این دور باطل همچنان باقی خواهد ماند.این سایت یک سایت بازی است مثل خیلی از سایتهای بازی دیگر موجود در اینترنت(و البته از نظر من از یک طراحی فوق العاده ضعیفی برخوردار است و بیشترین لطمه ای که از عدم اعتماد کاربر جدید برای عضویت می خورد از همین موضوع است بر خلاف برنامه نویسی که فکر میکنم خیلی درست کار میکند) با پرداخت مبلغی عضو سایت می شوید بخشی از مبلغ عضویت اعتبار اختصاص یافته برای بازی می باشد که کاملا بصورت واقعی قابل رد و بدل بین کاربران میباشد و با ما بقی رقم حق اشتراک مبالغی می شود که بصورت پورسانت بین کاربران تقسیم می شود هر کس هم اشتراک بیشتری خرید کند پورسانت بیشتری دریافت می کند.این تمام انچه که راجع به سایت می دانم و به شما گفتم حالا هر کسی دوست داشت عضو شود بفرمائید هر کسی هم که دوست نداشت فکر می کنه قضیه بو دار سرش سلامت و موفق باشد :)

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام

insertimage.gif
بزارین تو فروم

nkxhnkagwbyduio1f6h4.png

يعنی يکی برداره يه عکس از پرداخت بزاره شماها باور میکنيد ؟؟؟ میخواهيد من 100 تا اينجوری مثل عکسی که گذاشتی با رقم هايی که میگی برات بزارم ؟؟؟ اينارو که 3 سوت میشه fake زد.

بالا