شما همچین عکسی بزار Transaction ID رو هم بده منيعنی يکی برداره يه عکس از پرداخت بزاره شماها باور میکنيد ؟؟؟ میخواهيد من 100 تا اينجوری مثل عکسی که گذاشتی با رقم هايی که میگی برات بزارم ؟؟؟ اينارو که 3 سوت میشه fake زد.
من باور میکنم
شما همچین عکسی بزار Transaction ID رو هم بده منيعنی يکی برداره يه عکس از پرداخت بزاره شماها باور میکنيد ؟؟؟ میخواهيد من 100 تا اينجوری مثل عکسی که گذاشتی با رقم هايی که میگی برات بزارم ؟؟؟ اينارو که 3 سوت میشه fake زد.
شما همچین عکسی بزار Transaction ID رو هم بده من
من باور میکنم
شما همچین عکسی بزار Transaction ID رو هم بده من
من باور میکنم
سلام.
دوستان می تونید در حالی که کارت شارژ میخرید بازار یابی کنید و پورسانت بگیرید
در ضمن کارت شارژهای ایرانسل و همراه اول 5000و10000 تومانی در این سایت زیر قیمت ارائه میشه :lol:
سایت بانک شارژ - خرید - فروش کارت شارژ ايرانسل و کارت شارژ همراه اول- شارژ رایگان
به شما دو نفر عزیز که دو پست آخر رو دادید تبریک میگم !
یه تاپیک از زیر خاک پیدا کردید !!! و از تو قبر کشیدینش بیرون !!!
ولی در کل من یه سرچ که در مورد سایتی که تو این تاپیک معرفی شده بود زدم رسیدم به یه آدرس توی خیابون ولیعصر
معتقدم اسکم هست ... سایتش هم پر ایراد و باگه !
اولا خواهشن این جور تاپیکا که فقط باعث گرفتن وقت میشه رو بالا نیارین. ثانیا من از اول گفتم که این سایت فیک هست. با ادمینش هم حرف زدم. ایرانیه. ولی خودش می گفت که من خارج زندگی می کنم که من باور نمی کنم.به شما دو نفر عزیز که دو پست آخر رو دادید تبریک میگم ! یه تاپیک از زیر خاک پیدا کردید !!! و از تو قبر کشیدینش بیرون !!! ولی در کل من یه سرچ که در مورد سایتی که تو این تاپیک معرفی شده بود زدم رسیدم به یه آدرس توی خیابون ولیعصر معتقدم اسکم هست ... سایتش هم پر ایراد و باگه !
آره خوب منم رسیدم به یکی دو تا سایت خارجی ایشون ...اولا خواهشن این جور تاپیکا که فقط باعث گرفتن وقت میشه رو بالا نیارین. ثانیا من از اول گفتم که این سایت فیک هست. با ادمینش هم حرف زدم. ایرانیه. ولی خودش می گفت که من خارج زندگی می کنم که من باور نمی کنم.
پ.ن: ادمین سایت از بچه های همین فرومه
دیگه سه ماه که زیر خاکی حساب نمیشه
حالا واقعا سایت مشابه ای هست که در قبال بازی کردن پول بده؟
هیچ وقت دنبال کسب درآمد از بازی نباشید ، چون باهاتون بازی میشهدیگه سه ماه که زیر خاکی حساب نمیشه
حالا واقعا سایت مشابه ای هست که در قبال بازی کردن پول بده؟
من موندم چرا به این راحتی گول خوردی :دیبا سلام خدمت شما
من از سايت exirgame اشتراك يك ماهه خريداري كردم و به هيچ نتيجه وپولي هم نرسيدم
و امروز هم كه پس هز يك ماه زنگ زدم كه بگم چرا سودي نيامده با كلاهد برداري مواجه شدم!!!
و خط تلفنشان هم مسدود بود!!!!!!
حواستونو جمع كنيد
به اين سايت پول نديد
با سلام خدمت شما
من از سايت exirgame اشتراك يك ماهه خريداري كردم و به هيچ نتيجه وپولي هم نرسيدم
و امروز هم كه پس هز يك ماه زنگ زدم كه بگم چرا سودي نيامده با كلاهد برداري مواجه شدم!!!
و خط تلفنشان هم مسدود بود!!!!!!
حواستونو جمع كنيد
به اين سايت پول نديد