• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی از این سایت(کسب درآمد در خانه) خرید کرده؟

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
سلام کسی هست از این سایت زیر خرید کرده باشه ؟
mohammad-toluei.ir
اصلا یه چیزایی نوشته تو سایتش که سرت سوت میکشه :| :|
کسب درآمد تا 500 هزار تومان در یک روز !!!!!!
توجه کنید کسی خرید نکنه!
کنجکاوم بدونم از چه راهی اینقدر پول در میاره این یارو!

arezoo2020

Registered User
لایک‌ها
69
مگه شما خرید کردید

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
من خریده بودم اوایل تو پیکو باکس تبلیغ میکرد و آوا باکس "کسب درآمد تا 500 هزار تومان" و به مبلغ 5000 خریدم و الان کرده 10000 هزار تومان
تو آموزش همون کسب درآمد از میهن استور وبلاگ ساختن و قرار دادن تبلیغ میهن استور درآن یعنی "سیستم همکاری در فروش" که اصلا دنبالشم هم نرفتم آموزشش خیلی قدیمی بود حیف پولم!!

من این آموزشو خریدم و تا الان خیلی راضیم

برای خرید کلیک کنید

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
من خریده بودم اوایل تو پیکو باکس تبلیغ میکرد و آوا باکس "کسب درآمد تا 500 هزار تومان" و به مبلغ 5000 خریدم و الان کرده 10000 هزار تومان
تو آموزش همون کسب درآمد از میهن استور وبلاگ ساختن و قرار دادن تبلیغ میهن استور درآن یعنی "سیستم همکاری در فروش" که اصلا دنبالشم هم نرفتم آموزشش خیلی قدیمی بود حیف پولم!!
من این آموزشو خریدم و تا الان خیلی راضیم

برای خرید کلیک کنید
یه توضیح میدی بیزحمت
روزانه چقدر میشه درآمد کسب کرد و با چند ساعت کار؟
منظور از فروش فایل چی هست؟

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
خدا لعنت کنه این افراد شیاد رو که فقط پول افراد ساده لوح که اکثرا شهرستانی و زیر 20 سال و خانم های خونه دار هستن رو بالا میکشن خصوصا کسایی که با ساخت یه کتابچه pdf افراد رو تشوبق به همکاری میکنن و ازشون سو استفاده میکنن و کار میکشن اخرشم جوابشون رو نمیدن.
دوستان با این کار ها به این فکر نباشین که یه شبه پولدار بشین. چه تو حوضه ی نت و یا دنیای واقعی باید زحمت بکشین.

mehrdad_za

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان این مطلب هم برای راه اندازی کسب و کار، استارت آپ و تجارت شخصیتون و کسب درآمد می تونه مفید باشه:
http://tinyurl.com/lx2keba

بالا