• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی از دوستان تا حالا از این شرکت دامنه خریده ؟

alireza2010

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
من چند روزیه از شرکت www.nic.ir یک دامنه خریداری کردم یعنی سفارش دادم بعد مبلغ به حسابشون واریز کردم و 10 بار براشون فکس کردم الان یک هفته گذشته هنوز سفارش منو در سایتشون تائید نکردند میخواستم بدونم کسی راجع به این شرکت اطلاعاتی داره شماره تماسی ؟

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
عزیز شرکتی که ازش نام بردین (فیزیک نظری) متولی ثبت دامنه های ملی تو ایران هست , شما می تونستین تو صفحه "مدیریت رابط‌ها" و قسمت "رابط مالی" به جای انتخاب "خودم" یکی از مقادیر "نماینده" یا "شناسه کاربری دیگر" رو انتخاب کنین که تو حالت انتخاب "نماینده" شما باید یکی از نماینده های این شرکت رو برای پرداخت هزینه ثبت , ثبت مجدد یا انتقال دامنه خودتون انتخاب کنین و در حالت انتخاب "شناسه کاربری دیگر" باید شناسه کاربری کسی که می خواین این هزینه رو براتون پرداخت کنه رو وارد کنین که می تونن خیلی پایینتر از هزینه ای که خود NIC برای ثبت یه دامنه می گیره پرداخت دامنه رو براتون انجام بدن و خیلی زودتر هم به شما جواب بدن , این شرکت برای اینکه مسوولیت انجام کارها رو از دوش خودش سبکتر کنه هزینه ثبت دامنه رو بالاتر از نماینده های خودش قرار داده که همه برای پرداخت از نماینده های اون استفاده کنن و کمتر به خود شرکت مراجعه کنن , درصورتیکه می خواین این پرداخت رو با یکی از کمترین هزینه های ممکنه انجام بدین لطفا این موضوع رو تو پیام خصوصی دنبال کنید یا اینکه به یکی از روش های نام برده شده تو بخش راه های تماس سایت بنده با بنده تماس بگیرید تا بتونم بهتر شمارو راهنمایی کنم.
متشکرم

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من برای ثبت نماینده میهن نیک رو انتخاب میکنم
دامین رو 5200 ثبت میکنه و با کارتهای شتاب انلاین پرداخت میکنم که همون لحظه ثبت میشه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
نماینده هایی داریم که از این قیمت خیلی پایینتر هم ثبت کنن.
موفق باشید.
بله دیدم ولی مسئله ثبت آنلاینشم هست
دیگه نمیخواد بریم بانک
اگه اونا هم انلاین ثبت میکنن لطفا معرفی کنید
ممنونم

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
شما شماره حسابشون رو داشته باشین دیگه مشکلی تو پرداخت آنلاین و غیرآنلاینش نیست , نیازی نیست حتما خود اونها درگاهی برای پرداخت آنلاین نزد بانکی رو داشته باشن , شماره با رمز دوم کارت عابربانک و شماره CVV2 خیلی از کارت های عابربانک می تونین همین کار رو راحت انجام بدین , چیزی که هست در این حالت پرداخت رو خود شما بصورت آنلاین انجام می دین نه بوسیله اون سایت و درگاهی که اونها ار بانکی دارن , اینطوری اونها هم به هیچ طریقی از کمیت و کیفیت دامنه هایی که شما قصد ثبت اونها رو دارین خبردار نمی شن.
موفق باشید.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بله دیدم ولی مسئله ثبت آنلاینشم هست
دیگه نمیخواد بریم بانک
اگه اونا هم انلاین ثبت میکنن لطفا معرفی کنید
ممنونم
منم چندتایی دیدم که 4500 میگیرن آنلاین ثبت می کنن ...
یادم اومد واستون میفرستم

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
منم چندتایی دیدم که 4500 میگیرن آنلاین ثبت می کنن ...
یادم اومد واستون میفرستم
حیف که اینجا تنکس نداره
ممنون دوست عزیز
از صاحب تاپیکم معذرت خواهی میکنم اگه بحث یه مقدار بی ربط بود
البته خیلی هم بی ربط نیست ولی خب ...

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
بظر من كه خودم در اينكار هستم اينه كه دوستاني كه زياد با ثبت دامنه سر كار دارند حالا از هر نوع بهترين گزينه داشتن يك حساب رسيلري هست

البته اين نظر من هست ؟

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان يك نظري بندازيد شايد مورد توجه تان قرار گرفت :: كمتر از 15 پونت حساب ايجاد نميكنيم ::
nic.jpg

بالا