• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی با شرکت لایزر آشنائی داره؟

rezajooyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من شیراز از شرکت لاوان اینترنت گرفتم کسی از دوستان در تهران از لایزر سرویس گرفته یا نه
علتش چیه کد ملی رو باید زمان پر کردن فرم بنویسی

adsl-2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من شیراز از شرکت لاوان اینترنت گرفتم کسی از دوستان در تهران از لایزر سرویس گرفته یا نه
علتش چیه کد ملی رو باید زمان پر کردن فرم بنویسی

سلام دوست عزیز من خودم جزء مشترکین شرکت لایزر در تهران هستم .
اتفاقاً من از شرکت سئوال کردم گفتند بدلیل اینکه ما گواهینامه ISO داریم و سازمان تنظیم مقررات اطلاعات کامل مشترکین رو از ما می خواد مجبوریم که بگیریم .

adsl-2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر کسی از دوستان از لایزر یا نماینده های اون توی شهرستاها استفاده می کنند بگن که از کدوم شهر و از چه نمایندگی سرویس می گیرنند ، در ضمن بگن چه سرویسی و راضی هستند یا نه

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
از شرکت لایزر گرفتم

و پول را قبل از عید پرداخت کردم و هنوز وصل نکردند می گویند مخابرات به ما اینترنت نمی ده !

صد رحمت به دیگر دزدان منجمله پارس آفلاین و داتک و غیره...

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
قبل از عید گرفتم ازشون. اصلا تناسبی بین قیمت و کیفیتشون نبود و بیش از همون 1 ماه هم نگرفتم.

farzadh

Registered User
لایک‌ها
8
از لایزر سرویس دارم
یه مدت سرعت افت کرده بود و بد شده بود
ولی فعلا بهتر از قبل شده
در کل بد نیست راضیم

jefjackson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرکت لایزر مسخره ترین شرکتی هسنت که من تا بحال دیدم یعنی یک مشت دزد
هر روز نیست که به شرکت زنگ بزنم بگم که چرا خط من قطع شده و اینترنت ندارم
جواب هاشون هم این ها است
نه شما وصل هستید
از فیلترشکن استفاده می کنید
اشکال از مودم شماست
اشکال از مخابراتتونه
خط تلفن خونتون مشکل داره
یعنی کسی نیست به این هاب گه که دیگه چقدر دروغ داری می گه و افت شدید سرعت هم یک چیز معمولی تو این شرکت است
برای افت سرعت هم میگه خوب برو یک دانلود بزار ، آهان پس می تونی دانلود کنی پس اشکال از سیستم ما نیست
اکگه هم در حین کار با اینترنت یک دانلود بزاری بایستی بی خیال کار کردن با اینترنت بشی چون سرعتی دیگه نداری تا باهاش صفحه باز کنی
و هنگامی هم که برای من قطعی اینترنت ایجاد می شه تا دو سه روزی دیگه بی خیال اینترنت باید بشم در کل شبکه مسخره ای است

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
لول تاپیک ماله 3 ساله پیشه!

البته منم اول که گرفتم مشکل اساسی داشتم و اونام نمی دونستن از کجاست! کلا چیزی بارشون نیست! ولی خدارو شکر خود به خود حل شد:دی الان خوبه:دی

پ.ن: یک نگاهی به این پست بنداز

azadiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد شرکت لایزر باید بگم اولین شرکتی بود که تکنولوژی Wimax رو وارد ایران کرد و حتی Wimax موبین رو هم بچه های قدیمی لایزر راه انداختن پس این انصاف نیست بگین چیزی حالیشون نیست
در مورد بدی سرویس هم اگه دقت کنی هیچ کس 100% از سرویس DSL تو ایران راضی نیست حالا مهم نیست از کجا سرویس گرفته از لایزر یا شاتل یا...
90% مشکلات و مربوط به مخابرات می شه

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
منم در مورد لایزر باید بگم بر خلاف تبلیغاتی که توی سایتش داره و همچنین برندی که انتخاب کرده اصلا سرویس هاش خوب نیست و جالبه که توی مناطق محدودی الان سرویس جدید میده. یعنی تقریبا سرویس جدید نداره دیگه.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
منم از لایزر دارم .
سرعتش خیلی کم شده .
فبلن بهتر بود .

بالا