بلهتاحلا جنسی صادر کردید به کشور دیگه ای؟
چه جنسی, چه مقداری ,سود داشته نداشته؟
یکم سوال خصوصی چون راجع به کسب و کار فردی اما اگه تجربه ای دارید ممنون میشم راجع بش صحبت کنیم.
Sent from my F**king life
ممنون بابت توضیحاتتبله
من تجهیزات الکترونیکی و پزشکی و محصولات پتروشیمی فروختم. مواد غذایی هم در حد خیلی کم
جنس رو دقیقا نمیشه گفت...مقدارش هم در هر دوره زمانی و برای هر جنسی فرق میکرده. سودش هم از ضرر 30-40 درصدی بوده تا سود بالای 500 درصد
شما برای موفقیت در صادرات باید یچیزی داشته باشی که در دسترس همه نیست. یا چیزی تولید خودت باشه ، یا امتیاز بهره برداری و خرید خاصی داشته باشی یا سرمایه سنگین و بازار وسیع داشته باشی که رقابت قیمتی بکنی. در غیر اینصورت سیستم یجوری چیده شده که هرچی هم زرنگ باشی ضرر میکنی
من از سال 78 صادرات داشتم و برای کشور درآمد ارزی زیادی کسب کردم اما چند وقتی هست که درآمد خیلی پایین اومده.تاحلا جنسی صادر کردید به کشور دیگه ای؟
چه جنسی, چه مقداری ,سود داشته نداشته؟
یکم سوال خصوصی چون راجع به کسب و کار فردی اما اگه تجربه ای دارید ممنون میشم راجع بش صحبت کنیم.
اجازه میتونی بگیریممنون بابت توضیحاتت
مثلا یه محصول خوراکی خاص یه منطقه رو بخوایم صادر کنیم اجازه به افراد معمولی مثل ما رو نمیدن؟ فک کنید مثلا سوهان قم
ممنون بابت توضیحاتت
مثلا یه محصول خوراکی خاص یه منطقه رو بخوایم صادر کنیم اجازه به افراد معمولی مثل ما رو نمیدن؟ فک کنید مثلا سوهان قم
سلام جناب افتك عزيزخواهش میکنم
والا اونجوری که فکر کنی مافیا داره و به کسی اجازه کار نمیدن و یه حاجی گانگستر اونجا منتظره که هرکی خواست چیزی صادر کنه به رگبار ببنددش، اونجوری نیست. اما ممکنه شرایطی داشته باشه که برای آدم عادی و صادرات خرد نصرفه .صادرات مواد غذایی پروانه بهداشت و پروانه تولیدش رو میخواد + اگر کشور مقصد اروپایی یا امریکایی باشه مجوز ورود به فرضا اتحادیه اروپا باید قبلا گرفته شده باشه. حمل و نقل یسری اقلام باید زمینی یا هوایی باشه. مثلا پسته فرستادن دریاییش ریسک داره ، ممکنه پروانه بزنه.سوهان قم فکر کنم باید با کانتینر یخچال دار حمل بشه...این هزینه ها اگر مقدار صادرات قابل توجه نباشه ، توجیه اقتصادی را از بین میبره
از نظر قیمتی هم در بعضی از اقلام دستکاری میشه.اون پسته ای که شما در تناژ بالا میتونی کیلویی 40 تومن بخری - تازه اگر خوب بخری- و کلی هم هزینه ارسال و غیره میخوره، شرکت مواد غذایی اسپانیایی داره کیلویی زیر 7 یورو از ایران میخره. چجوریشو خدا داند... پس شما مجبوری بری توی فروش خرد به فروشگاه زنجیره ای و مصرف کننده نهایی که بتونی کیلویی 14 یورو بفروشی.... برای این کار مجبوری در تناژ پایین بفروشی که اینجوری هم هزینه هات سرشکن نمیشه و خودت مودبانه میکشی کنار
نیازی به گانگستر و مافیا هم نیست
سلام جناب افتك عزيز
بنده نوشته هاي شما رو دنبال ميكنم،معلومه كه تجربيات خيلي خوبي دارين.از اين حرفم هم قصد جسارت ندارم،ولي پسته كيلو ٤٠ تومن؟!مگه از كجا ميگيرين؟كسي كه پسته صادر ميكنه بايد از دست اول بخره كه قيمت پايينتر از اينها هستش.البته جايي كه ما هستيم معدن پسته هستش![]()
@افتک!!
اگه جنس یا محصول خاص باشه چی؟ مثلا فکر کنم هنوز فرمول کوکاکولا ابداع نشده و کسی نخورده تاحالا بعد تو اونو میسازی و حالا به فرض چندتا 20 لیتری نوشیدنی کوکا داری میخای بفرستی اونور . در حد کم همون چندتا 20 لیتری مثلا :دی
خوب تو باشی کجا بهرین بازار مصرف رو داره کم ترین ریسک صادرات و بهترین موقعیت فروش با پول عالی