• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی تا حالا بیت‌کوین فروخته؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
از اونجایی که اینجا زیاد تاپیک درآمد بیت‌کوین میبینم، گفتم یه سوال کنم.
چون تا حالا من بیت کوین نفروختم، میخواستم از کسانی که خودشون تا حالا فروختم بپرسم که
1) چقدر فروختین؟
2) به کی؟
3) قیمت که میخرن چقدر با قیمت بازار فرق داره؟ تبدیل بیت کوین به دلار و دلار به ریال رو چقدر حساب میکنن؟

4) مهمتر از همه چقدر میشه بهشون اطمینان کرد برای مبلغ بالا؟

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
قیمت جهانی بیت کوین الان حدود 230 دلار هست همه جا هم تقریبا یکی هست.
09134333001 سایت دلار سنتر اینم شمارشه . معتبره اگه زیاد بخری دیگه هزینه کارمزد انتقال بیت کوین روش نمی خوره .کارمزد مربوط به سیستم اصلی بیت کوین هست.
حدود 50 هزار تومن خریدم.
یه چیز دیگه پولت رو تو سایت های سرمایه گذاری و دوبرابر کننده نریز همشون دزدن.

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
سلام.من ماهانه 10-20 بیت کوین مصرف دارم. بیت کوین بیشتر از 0.5بیت کوین اگه دارین ازتون خرید میکنم

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
قیمت جهانی بیت کوین الان حدود 230 دلار هست همه جا هم تقریبا یکی هست.
09134333001 سایت دلار سنتر اینم شمارشه . معتبره اگه زیاد بخری دیگه هزینه کارمزد انتقال بیت کوین روش نمی خوره .کارمزد مربوط به سیستم اصلی بیت کوین هست.
حدود 50 هزار تومن خریدم.
یه چیز دیگه پولت رو تو سایت های سرمایه گذاری و دوبرابر کننده نریز همشون دزدن.
ادرسش اینه درسته:
http://dollarcenter.ir/

من فکر فروش دارم اونم زیاد برای همین نمیدونم چقدر میشه به اینه اطمینان کرد.

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
سلام.من ماهانه 10-20 بیت کوین مصرف دارم. بیت کوین بیشتر از 0.5بیت کوین اگه دارین ازتون خرید میکنم
شما یه زحمت بکش یک بار دیگه پست اول رو بخون، بعد من در خدمتم

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
شما یه زحمت بکش یک بار دیگه پست اول رو بخون، بعد من در خدمتم
من پست اول رو خونده بودم. خب چی عاید شما میشه که بدونی من بیت کوین رو به کی میفروشم؟ و چه قدر فروختم! البته من بیت کوین رو نمیفروشم.صرف تبلیغات میکنم.

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
سلام
دوست عزیز تا جایی که من میدونم سایت دلار سنتر غیر قابل اعتماد هست
توی اینترنت در موردش حتما سرچ کنید

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
از اونجایی که اینجا زیاد تاپیک درآمد بیت‌کوین میبینم، گفتم یه سوال کنم.
چون تا حالا من بیت کوین نفروختم، میخواستم از کسانی که خودشون تا حالا فروختم بپرسم که
1) چقدر فروختین؟
2) به کی؟
3) قیمت که میخرن چقدر با قیمت بازار فرق داره؟ تبدیل بیت کوین به دلار و دلار به ریال رو چقدر حساب میکنن؟

4) مهمتر از همه چقدر میشه بهشون اطمینان کرد برای مبلغ بالا؟
به سایت دلار سنتر نفروشیا کلاهبرداره مگه تایپیکشو تو انجمن نمیبینی به اون بزرگی تنها جایی که من ضمانت میکنم که هیچ مشکلی پیش نمیاد برات برا معامله اکسچنجیتگ .ای ار هست فقط بقیه خطرناکن بترس

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
خورد خورد یا عمده ما در خدمتیم!
http://coinex.ir/
البته قبلش حتما یک تماسی بگیرید.
اگر نقدینگی داشته باشیم که بلافاصله پرداخت می کنیم.
اگر نقدینگی موجود نباشد اگر ساعت دوازده ظهر بیت کوین را بدهید هر مبلغی باشد معمولا ظرف دو ساعت می توانیم پرداخت کنیم.

braveman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مطمئنیه به سایت نماد اطمینان و این چیزا نیست.به وجدان طرف بستگی داره.کسایی هستن که فقط یه ایدی یاهو دارن. ولی از کسانیکه سایت دارن خیلی معتبرترن.بنابراین ذاته انسان باید خوب باشه.

ebibatboy

Registered User
لایک‌ها
11
من نیاز به خرید دارم ولی این صرافی های آنلاین به خاطر یه 10 دلار ناقابل باید عکس کارت ملی و شناسنامه و تلفن ثابت و قبض آب و برق براشون فرستاده بشه!
جایی سراغ ندارید بشه بیت کوین مبلغ کم خرید و شجره نامه مون رو نیاز نباشه رو کنیم؟

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
من نیاز به خرید دارم ولی این صرافی های آنلاین به خاطر یه 10 دلار ناقابل باید عکس کارت ملی و شناسنامه و تلفن ثابت و قبض آب و برق براشون فرستاده بشه!
جایی سراغ ندارید بشه بیت کوین مبلغ کم خرید و شجره نامه مون رو نیاز نباشه رو کنیم؟

دلیل جستجوی این اطلاعات تنها یک چیز است، مطمئن شویم شما صاحب واقعی کارت بانکی تان هستید! کارت بانکی مسروقه ممکن است مورد استفاده قرار گیرد و برای صرافی های آنلاین دردسر می شود.

به هر روشی شما این موضوع را ثابت کنید ما در خدمتتان هستیم!

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79

ebibatboy

Registered User
لایک‌ها
11
دلیل جستجوی این اطلاعات تنها یک چیز است، مطمئن شویم شما صاحب واقعی کارت بانکی تان هستید! کارت بانکی مسروقه ممکن است مورد استفاده قرار گیرد و برای صرافی های آنلاین دردسر می شود.

به هر روشی شما این موضوع را ثابت کنید ما در خدمتتان هستیم!

درسته دوست عزیز اما واقعا تو این کار زیاده روی شده.آدرس خونه و شماره شناسنامه واقعا یک چیز اضافس.از طرفی دادن شماره کارت ملی و عکس به سایت های غیر دولتی واقعا ریسک میخواد.
چرا یه لیمیت برای این قانون تعریف نشده؟مثلا حساب های بیت کوین و پیزایی که بالای 100 دلار انتقال ارز داشتن وریفای بشن

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
درسته دوست عزیز اما واقعا تو این کار زیاده روی شده.آدرس خونه و شماره شناسنامه واقعا یک چیز اضافس.از طرفی دادن شماره کارت ملی و عکس به سایت های غیر دولتی واقعا ریسک میخواد.
چرا یه لیمیت برای این قانون تعریف نشده؟مثلا حساب های بیت کوین و پیزایی که بالای 100 دلار انتقال ارز داشتن وریفای بشن

مشکل انتقال ریال است. بله مثلا ما شماره شناسنامه نمی خواهیم وآدرس هم الزامی نیست اما کارت ملی برای احراز هویت و شماره کارت بانکی برای اینکه مطمئن شویم که خریدار صاحب حساب است لازم است. داشتن یک شماره تلفن و یا آدرس هم برای ارتباط با کاربر ضروری است. اگر مشکلی در سفارش پیش آمد چه باید بکنیم؟

اینها همه مسائلی است که پیش می آید و ما را ناگزیر کرده است که اینگونه عمل کنیم.

ebibatboy

Registered User
لایک‌ها
11
مشکل انتقال ریال است. بله مثلا ما شماره شناسنامه نمی خواهیم وآدرس هم الزامی نیست اما کارت ملی برای احراز هویت و شماره کارت بانکی برای اینکه مطمئن شویم که خریدار صاحب حساب است لازم است. داشتن یک شماره تلفن و یا آدرس هم برای ارتباط با کاربر ضروری است. اگر مشکلی در سفارش پیش آمد چه باید بکنیم؟

اینها همه مسائلی است که پیش می آید و ما را ناگزیر کرده است که اینگونه عمل کنیم.
درست میگید.اطمینان لازمه.ولی هیچکدام از سایت های ارایه خدمات در ایران چنین چیزی از کاربر طلب نمیکنند.چه بخوان یه فایل 1000 تومنی بسازن چه یه سایت 2 میلیونی طراحی کنند چه یه لپتاپ 5 میلیونی بفروشند.چه دلیلی داره من بخوام بخاطر 10 دلار 15 دلار اطلاعات شخصیمو توی اینترنت بذارم؟

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
دوستان. بیت کوین رو کسی حضوری فروخته ؟ . مثلا بری تو صرافی بیت کوین رو منتقل کنی و پول نقد بگیری ؟ اگه جایی هست معرفی کنید .

بالا