• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی تو ایرانسل هست؟

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
سلام خدمت اساتید از بین دوستان کسی هست تو نمایندگی ایرانسل باشه یه سوال داشتم
پ.خ بده بهم
با تشکر

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

s-a-l-i-m

Registered User
لایک‌ها
54
داداش گلم اگر کارت مشکل پیگیری شماره و این چیزا باشه باید بهتون بگم ایرانسل باید حتما حتما با مجوز دادگستری بری !
بخاطر خیلی چیزها که مطرحه :دی

من خودم اشنا دارم ولی برای من همچین کاری نکرد و حق هم داشت ! گفت اگر شکات کنه توی استان فقط ماییم و دردسر میشه !

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
داداش گلم اگر کارت مشکل پیگیری شماره و این چیزا باشه باید بهتون بگم ایرانسل باید حتما حتما با مجوز دادگستری بری !
بخاطر خیلی چیزها که مطرحه :دی

من خودم اشنا دارم ولی برای من همچین کاری نکرد و حق هم داشت ! گفت اگر شکات کنه توی استان فقط ماییم و دردسر میشه !

نه دادا میخاسم از خطم پرینت بگیرم به نامه یکی دیگس طرفم نیستش

J.mohseni

Registered User
لایک‌ها
87
منم دیشب گوشیمو زدن.میخواستم خطمو بسوزونم اما به نام من نبود..از یه جا خریدم که یادم نمیاد..نمیخوام تو دردسر بیفتم.باید چه کار کنم؟
زنگ زدم 700 میگه باید به نام خودت باشه..بعد 2 سال از کجا صاحب خطو پیدا کنم!!!؟؟

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
منم دیشب گوشیمو زدن.میخواستم خطمو بسوزونم اما به نام من نبود..از یه جا خریدم که یادم نمیاد..نمیخوام تو دردسر بیفتم.باید چه کار کنم؟
زنگ زدم 700 میگه باید به نام خودت باشه..بعد 2 سال از کجا صاحب خطو پیدا کنم!!!؟؟

وقتی سیم کارت به نام شما نیست چه درد سری ممکنه پیش بیاد ؟!!!

سیم کارتی که به نام نیست مثله سیم کارت یک بار مصرف میمونه اگه 100 سال هم داشته باشیش و کار کرد نوش جونت ولی وقتی همچین مشکلی پیش اومد دیگه باید قیدشو بزنی و یک سیم کارت دیگه به اسم خودت بگیری !

J.mohseni

Registered User
لایک‌ها
87
خوب بالاخره اگر سو استفاده ای بشه پرینت میگیرن دیگه..پرینت بگیرن میرسن به من.اینطور نیست؟چون با اون خط به خونواده و دوست و اشنا زنگ زدم..

راستی قابشو دارم.. سیم هدیه رو که با هم تو یه قاب بود رو هم دارم.با اون نمیشه رفت سوزوندش؟

Last edited:

armaxxx

Registered User
لایک‌ها
2
خوب بالاخره اگر سو استفاده ای بشه پرینت میگیرن دیگه..پرینت بگیرن میرسن به من.اینطور نیست؟چون با اون خط به خونواده و دوست و اشنا زنگ زدم..

راستی قابشو دارم.. سیم هدیه رو که با هم تو یه قاب بود رو هم دارم.با اون نمیشه رفت سوزوندش؟

ببین دوست عزیز تنها اگر یه آشنا توو ایرانسل داشته باشی میتونه برات اینکارو انجام بده... حالا تو این وضعیت که هستی به نظرم تنها کاری که باید بکنی اینه که قید اون سیمو بزنی :(

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573

نمایندگی ازت کارت ملی میخواد / چون اون نمایندگی هم باید از طریق سیستم سیم کارتو قطع کنه که چون شما اطلاعات مالک سیم کارت رو نداری و کارت ملی هم نداری نمیشه کاری کرد - خیالت راحت پات گیر نیست مگر اینکه چی بشه یک قتل انجام بشه یا یک کار خیلی خیلی خیلی خفن که قاضی حکم کنه پرینت بگیرن و ... که 0/000001 درصد هم به اونجاها نمیرسه !

J.mohseni

Registered User
لایک‌ها
87
ممنون از راهنمایی همه
راستش اردیبهشت ماه امسال آگاهی تماس گرفت با شماره خونه و سراغ پدرم رو میگرفت.یعنی احضارش کردن..خلاصه بعد از کلی ترس و لرز و تهدید آگاهی که باید بیای رفت.
اومد خونه میگفت یکی از مشتریاش رو کشته بودن و این طرف آخرین بارز به بابای ما زنگ زده بوده..
حالا ما کلا از هر چیزی که به تماس مربوطه میترسیم...
فک کنم باید به یه نحوی بالاخره صورتجلسه کنم که این سیم کارتو دزدین..مثلا برم کلانتری بگم

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
کسی نیست پرینت یه خطو واسم بگیره؟

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
ایشون کلاهبردار هستند حواستون باشه!
جالب اينجاست كه همه امتياز ها رو هم با يوزر هاي ديگه اش داده
ببين پول ادم رو به كجا ميكشونه كه از حيوان پست تر ميشه:blink:

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
همچنان منتظر یاریه سبزتان هستیم

CGI.net

Registered User
لایک‌ها
13
اگه خط به نامتون نباشه هیچ کاری نمیشه کرد. عذر میخوام ولی از کجا معلوم که شما خودت خط یکی دیگه رو برنداشته باشی؟! تو این زمونه یه مسائلی اتفاق میافته که به فکر من و شما هم نمیرسه!

بالا