آژانس هواپیماییexchanging

کسی داره؟ API راهنمای

شروع موضوع توسط darklord ‏22 آگوست 2005 در انجمن Visual Basic 6

  1. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    سلام دوستان بالاخرهبالاخره بعد از کلی گرفتاری تونستم بیام پی تی

    دوستان کسی یه راهنای جامع برای این توابع و کارکردن باهاش رو داره؟ (API)
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    كدوم آي پي آي؟ فانكشناي ويندوز كه با API Viewer ميبيني؟
     
  3. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    از اینا :

    Private Declare Function SendMessage Lib "User32" Alias "SendMessageA" (ByVal hWnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
    Private Declare Sub ReleaseCapture Lib "User32" ()
    Private Declare Function GetWindowLong Lib "User32" Alias "GetWindowLongA" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIndex As Long) As Long
    Private Declare Function SetWindowLong Lib "User32" Alias "SetWindowLongA" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIndex As Long, ByVal dwNewLong As Long) As Long
    Private Declare Function SetLayeredWindowAttributes Lib "User32" (ByVal hWnd As Long, ByVal crKey As Long, ByVal bAlpha As Byte, ByVal dwFlags As Long) As Long
     
  4. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    با اولی میتونی Message بفرستی به یک window، hWnd ویندو رو بده ، بعد مسج آدی مثل WM_setfocus و پارامترهای بعدی بستگی به مسج داره. هزاران آدی مسج هم وجود داره در واقع طرز کار ویندوز همینجوره.

    با دومی یکسری خصوصیات اصلی یک hWnd رو میتونی بگیری. مثلا border style ، دارا بودن دکمه مینیمایز و ....

    با سومی خصوصیات رو تنظیم میکنید.

    با چهارمی که جدیده میتونید خصوصیات بیشتری توی ایکس پی و 2000 تنظیم کنید مثل شفافیت و ...
     
  5. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    بهترین مرجع سایت MSDN خوده مایکروسافت هست.
    http://msdn.microsoft.com/
    کلی توضیح داده برای هر کدوم اگر سی دیش رو هم داری که هیچ!
     
  6. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    مرسی بلا بلا جان.

    ولی راستش یه مرجع میخوام که کلیه ی این قبیل توابع رو داشته باشه بگه پارامترهاش چیه و در کوم دی ال ال وجود دارند.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. PersianAmir

    PersianAmir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من يه کتاب پيشنهاد مي کنم


    211 نکته براي برنامه نويسان Visual Basic
    نوشته Deborah L.Cooper
    مترجمان ابوالفضل سرداري - سيد حاتم مهدوي نور - محمد نژاد پور
    کتاب فوق کار با توابع API همراه با مثالهاي کاربردي را ارائه مي دهد.
     
  9. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    بابام جان به اون میگن SDK . اکثر کامپایلرها هم کنارشون SDK Help رو دارن. از MSDN هم میشه استفاده کرد ولی SDK Help به ان اندازه شلوغ نیست.یک چیزی مثل borland c++ for windows یا delphi اگه دم دستت باشه اونو داره.
     
  10. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
  11. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
  12. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    کرکی جان گل کاشتی دمت گرم. من API Viewer رو داشتم ولی API Guide خدایی میکنه.
     
  13. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    من مخلص همه هري پاتريستا هم هستم !
    فقط اسمشو نبر !!!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    :wacko: :blink: :wacko: :wacko: :wacko: :blink: :wacko:
     
  16. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    منظورم از "فقط اسمشو نبر !!!" اين نبود كه اسمي ازش نبر !
    هري پاتريستا مي دونن "اسمشو نبر" كيه ! لرد سياه !
     
  17. rouzbeh_ziafati

    rouzbeh_ziafati Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    165
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    همدان
    در یک فروم خارجی سوال کردم و بهم این لینک رو دادند . اما اصلا نمی دونم این توابع چطور کار می کنند و کجا باید ازشون استفاده کرد ؟!
    http://www.merrioncomputing.com/Prog...tchPrinter.htm

    قصدم اینکه بفهمم چندبار از گزارش print گرفته میشود و تنها راه اینطور که معلومه استفاده از API هاست .

    چطور میشه تشخیص داد که در گزارش گیری از طریق دیتا ریپورت Datareport کاربر از گزارش پرینت گرفته ؟