• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی در مورد تابلو فرش اطلاعاتی داره؟

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
یا توی اقوام و اشنایان ، کسی رو میشناسید که تو کار فرش باشه؟

میخاستم ببینم این تابلو فرش ها چقدری ارزش دارن؟

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
منم سوال دارم قیمت یه فرش عتیقه رو میخام
اگر کسی اطلاعی داره منون میشم

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من برای استفاده خودم و هدیه دادن زیاد میخرم. گاهی هم پیش اومده بفروشم. چند بار هم نقشه دادم برام بافتن . دقیقا چی میخواین بدونین ؟ تابلو فرش قیمتش بستگی به جنس - کرک یا ابریشم ، جنس چله ، جنس و سایز پود- و بافتش - رج و تراکم و مطابق نقشه بودن و قناس نبودن و نقشه و رنگ بندی وووو- داره. دو تا تابلو فرش به ظاهر مشابه ، شاید قیمت یکیشون 1 تومن باشه ، قیمت اون یکی 30 تومن. همینجوری ندیده نمیشه گفت

John Sky

Registered User
لایک‌ها
13
یه دستبافش به ابعاد متوسط از تصویر طالقانی که انصافا هم تمیز از آب در اومده، چقدر می تونه ارزش داشته باشه؟
البته فکر کنم ببرمش دم مسجد هدایت خودشون ورش دارن

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
من برای استفاده خودم و هدیه دادن زیاد میخرم. گاهی هم پیش اومده بفروشم. چند بار هم نقشه دادم برام بافتن . دقیقا چی میخواین بدونین ؟ تابلو فرش قیمتش بستگی به جنس - کرک یا ابریشم ، جنس چله ، جنس و سایز پود- و بافتش - رج و تراکم و مطابق نقشه بودن و قناس نبودن و نقشه و رنگ بندی وووو- داره. دو تا تابلو فرش به ظاهر مشابه ، شاید قیمت یکیشون 1 تومن باشه ، قیمت اون یکی 30 تومن. همینجوری ندیده نمیشه گفت

شوما به جز نقشه بقیه گزینه هارو ایده آل در نظر بگیر ، چون برا نقشه هر کس نظری داره ، ولی نقشه هم رنگارنگه طرح یه منظره هس
جنس چله مرینوس
تاروپود نخ معمولی باشه یعنی پنبه

ریزبافت
390 رج
600 گره

3 تا نخش هم ابریشم هس
بقیه نخ هاش مرینوس هس (پشم)

به نظرتون اگه ایده ال بافته بشه بدون نقص

قثمتش چه حدودی میشه؟

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان اگر کسی اطلاعی داره
فرش ۱۲ متری تبریز مال حدود ۱۳۰ سال پیش
بدون هیچ گونه مشکلی و طرح ماهی در هم
چقدر میرزه حدودا؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
شوما به جز نقشه بقیه گزینه هارو ایده آل در نظر بگیر ، چون برا نقشه هر کس نظری داره ، ولی نقشه هم رنگارنگه طرح یه منظره هس
جنس چله مرینوس
تاروپود نخ معمولی باشه یعنی پنبه

ریزبافت
390 رج
600 گره

3 تا نخش هم ابریشم هس
بقیه نخ هاش مرینوس هس (پشم)

به نظرتون اگه ایده ال بافته بشه بدون نقص

قثمتش چه حدودی میشه؟

فرشو بدون دیدن امکان نداره کسی بتونه قیمت بذاره . تمام اطلاعاتشم بدی ، بازم باید پشت و روی فرشو دید. ریزبافت داریم تا ریزبافت. ظرافتش چقدر باشه. 3 تا نخ ابریشم - بهش میگن گل ابریشم- ، باید ببینی چقدر از کاره ، رنگاش چجوریه ، خونگی و طبیعیه مثل نایین و دهاتای کاشان یا صنعتیه. نازکی و کلفتی چله ، نازکی و کلفتی خود تار و پود. یه ابریشمی نازکه مثل فرش تبریز که با قلاب میبافن ، ابریشمی که قم میبافن کلفت تره. حتی محل بافت و کارگاه بافندگی معروف هم تو قیمت فرش تاثیر داره. این فرش عظیم زاده نصف قیمت فرشهاش بخاطر شهرتشه.
بعد فرش یه کار هنریه ، اول از همه باید به چشم قشنگ بیاد ،ممکنه من از نقش یه فرشی خوشم بیاد گرونتر بخرم.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
دوستان اگر کسی اطلاعی داره
فرش ۱۲ متری تبریز مال حدود ۱۳۰ سال پیش
بدون هیچ گونه مشکلی و طرح ماهی در هم
چقدر میرزه حدودا؟

این ارزشش تو عتیقه بودنشه ، باید دید نقشه اش چیه و بافندش کی بوده . اگر خاص باشه و سالم باشه، قیمتش حداقل 70 میلیون و حداکثر 250 میلیونه.

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
یا توی اقوام و اشنایان ، کسی رو میشناسید که تو کار فرش باشه؟

میخاستم ببینم این تابلو فرش ها چقدری ارزش دارن؟

kodum tablo farsha

sajjads3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان برای کامل تر شدن این تایپیک گفتن مطلب جدیدی برای انواع تابلو فرش قرار بدم.
تابلو فرش ها به صورت صورت ماشینی و دستباف به بازار عرضه میشن که نوع دستباف از قیمت بسیار بالاتری برخوردار هستش
و نوع ماشینی از انواع بافت سابلیمیشن و کلاریس برخوردار هست
در نوع کلاریس رنگ به داخل تابلو فرش تزریق میشه و داخلش سفید نیست و مدت چاپشم 7 الی 10 روزه
در مدل سابلیمیشن نوع عکس دلخواه بر روی تابلو فرش چاپ میشه و داخلش سفیده ولی در مدت زمان کوتاهی چاپ میشه.
مدل های تابلو فرش دستباف هم اینجا هست.

بالا