• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی در مورد روش کار قفل نرم افزاری مهروموم اطلاعاتی داره؟

m.pakseresh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام. میخواستم بدونم آیا کسی هست که تا به حال از قفل نرم افزاری مهروموم استفاده کرده باشه؟
اگه کسی باهاش کار کرده خواهشا روش استفادش رو بهم بگه. چون خیلی وقت کمی دارم و نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کرد. من نسخه دموش رو از سایتش (Mohr.O.Moom) گرفتم. یه راهنمای کلی راجب کار با دموش همراهش هست ولی طریقه ارتباط برقرار کردن با قفلش رو توش نگفته. مرسی

h4sh3m

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

نسخه ي دمو رو نميشه كاري كرد چون شركت فايلي رو كه ميفرسته قبلا قفل گذاشته و براي تست اون ، اونها رو ميفرسته .
در كل قفل ساده اي هست البته نه براي تازه كارها فقط يه انكريپشن ساده كه با لود فايلها تو حافظه (كه دكريپت شده هستن) ميشه براشون يه كارهايي كرد ولي راهكار ساده تري هم داره كه نميگم تا برنامه نويسهاش رو از نون خوردن نندازم.

موفق باشيد.

m.pakseresh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز نسخه ای که برای من ارسال کردن، تقریبا کامل بود و میشد باهاش فایلها رو قفل گذاری کرد.
این نسخه ای که برای من ارسال شد حاوی فایل راهنمای دمو بود که مسیر دانلودش هم اینه:

mom_v1.0.0_demo_help.pdf

در ضمن من از طرف شرکتمون اقدام به دریافت برنامه کردم نه به صورت شخصی.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
جلوگیری از کپی غیر قانونی محصولات، همواره یکی از دغدغه های پدیدآورندگان محصولات نرم افزاری بوده است و مشکلات اقتصادی و مالی فراوانی در پی داشته است.
TinyDongle قانون حق کپی (CopyRight) یکی از راهکارهایی است که در تمامی انواع محصولات از جمله محصولات دیجیتال که شامل نرم افزار، موسیقی و فیلم می شوند، جایگاه ویژه ای دارد ولی این قانون متاسفانه تا کنون به صورت کامل در هیچ کشوری رعایت نشده است و کپی غیر مجاز همچنان یکی از مهمترین معضلات این بخش از صنعت می باشد.
برخی آمارها بسیار نگران کننده است. تحقیقات موسسه IDC نشان می دهد که علی رغم تلاش هایی که برای جلوگیری از کپی غیر مجاز صورت گرفته، در سال 2009 بالغ بر 51.4 میلیارد دلار نرم افزار غیر مجاز به فروش رسیده است. در مطالعه دیگری که توسط همان موسسه صورت گرفته، تخمین زده شده است، که اگر میزان استفاده ی غیر قانونی از نرم افزار تنها درصد کاهش یابد، بالغ بر یک میلیون شغل جدید و درآمدی نزدیک به 400 میلیارد دلار در پی خواهد داشت.
علیرغم مزایای فراوانی که قانون کپی رایت برای پدید آورندگان در پی دارد، عدم رعایت آن و پشتوانه ضعیف اجرایی در بسیاری از کشورها، نرم افزار نویسان را بر آن داشته است که به دنبال روش های عملی و سهل الوصول تر باشند.
از راهکارهای کاربردی دیگر، استفاده از قفل های سخت افزاری است که تا کنون نتایج قابل توجهی در پی داشته است. استفاده از قفل های سخت افزاری به دلیل سادگی کار با آنها و نیز قابلیت اجرایی ساده و در عین حال عدم نیاز به مراجعه به مراجع حقوقی و قضایی جهت کپی رایت، بسیار مورد اقبال و توجه قرار گرفته است.
آشنایی با قفل سخت افزاری Tiny

قفل Tiny به بیانی ساده یک قفل سخت افزاری است که ساختاری الکترونیکی دارد. این قفل دارای یک EEPROM و یک Processor است که در یک IC مجتمع شده اند و برای محافظت از نرم افزارهایی که با زبان های برنامه نویسی VB, Delphi, VC++, .NET و … تولید شده اند و یا هر محیط برنامه نویسی دیگری که قابلیت استفاده از ActiveX را دارد، مورد استفاده قرار می گیرد.
برای استفاده از قفل های Tiny، برنامه نویس برخی داده ها را به انتخاب خویش در حافظه ی Tiny ذخیره می کند. برای ذخیره کردن اطلاعات مذکور از نرم افزار مدیریت قفل (Tiny HID Manager) استفاده می شود. لازم به ذکر است برنامه نویس می تواند با ایجاد کلمه عبور (Password)دستیابی به این داده ها از طریق نرم افزار مدیریت قفل را برای دیگران غیر ممکن سازد.

h4sh3m

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز نسخه ای که برای من ارسال کردن، تقریبا کامل بود و میشد باهاش فایلها رو قفل گذاری کرد.
این نسخه ای که برای من ارسال شد حاوی فایل راهنمای دمو بود که مسیر دانلودش هم اینه:

mom_v1.0.0_demo_help.pdf

در ضمن من از طرف شرکتمون اقدام به دریافت برنامه کردم نه به صورت شخصی.

باز به هر حال فرقي هم نداره چون فايلي كه انكريپت ميكنه يه dll هست كه تو نسخه دمو 5 تا فايل اون هم با محدوديت حجمي اين كار رو ميكنه !
فايل ها رو بزار تا برات بگم چطور ميشه اين كار رو كرد البته فكر ميكنم براي دات نت بود چيزي كه برا من فرستاده بودن حالا مال شما هم اون باشه كه آسونه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
این قفل های نرم افزاری بدرد نمیخورن، بهتره دنبال قفل سخت افزاری باشی.

m.pakseresh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مشکل من اینه که نمیتونم واسه هر مشتری یدونه قفل سخت افزاری همراه DVD نرم افزار بدم. بابا فکر جیب ما رو هم بکنین :(
شما فرض کنید برنامه من معرفی یه شهره که اطلاعات زیادی از یه شهر توش هست که میخوام به تعداد انبود (مثلا 20 هزار نسخه) به بازار بدم. خب با این وضعیت اگه ارزونترین قفل سخت افزاری که تو بازار موجود هست رو هم بخام بزارم روش میدونین چه مبلغ وحشتناکی میشه؟
اگه اینجوری بود که شرکتهای بزرگ مثل مایکروسافت و ادوبی هم این پیشنهاد شما رو عملی میکردن با اینکه اینهمه سرمایه دارن!!!
فکر میکنم تونستم منظورم رو از استفاده قفل نرم افزاری برسونم.
خواهش میکنم هر گونه اطلاعاتی در دست دارید که فکر میکنید شاید به درد بخوره دریق نکنین.
مدیونین اگه چیزی بدونین ولی نگین :D

شوخی کردم. مرسی از اینکه وقت میزارین

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مشکل من اینه که نمیتونم واسه هر مشتری یدونه قفل سخت افزاری همراه DVD نرم افزار بدم. بابا فکر جیب ما رو هم بکنین :(
شما فرض کنید برنامه من معرفی یه شهره که اطلاعات زیادی از یه شهر توش هست که میخوام به تعداد انبود (مثلا 20 هزار نسخه) به بازار بدم. خب با این وضعیت اگه ارزونترین قفل سخت افزاری که تو بازار موجود هست رو هم بخام بزارم روش میدونین چه مبلغ وحشتناکی میشه؟
اگه اینجوری بود که شرکتهای بزرگ مثل مایکروسافت و ادوبی هم این پیشنهاد شما رو عملی میکردن با اینکه اینهمه سرمایه دارن!!!
فکر میکنم تونستم منظورم رو از استفاده قفل نرم افزاری برسونم.
خواهش میکنم هر گونه اطلاعاتی در دست دارید که فکر میکنید شاید به درد بخوره دریق نکنین.
مدیونین اگه چیزی بدونین ولی نگین :D

شوخی کردم. مرسی از اینکه وقت میزارین

حجم کل اطلاعاتت که میخوای بزنی روی دی وی دی چقدره؟
و اینکه چه نوع فایلهایی هستن؟ (تصویری، عکس، ...)؟

m.pakseresh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب مشخصه که حجم اطلاعات حدود 4 خورده ای گیگ هست که قراره روی DVD زده بشه دیگه! تعداد کل فایلها حدود 3 هزار تایی میشه که نوع فایلها هم تقریبا همه فرمتی هستش، مثلا mp3, avi, txt, jpg, png و حتی یه سری فایل باینری dll و فایلهای مربوط به دیتابیس (db)
برنامه با تکنولوژی WPF پیاده سازی شده. با نرم افزارهای مختلف (molebox, spoon,xenocode,boxsdk) هم تست کردم ولی هر کدوم توی یه سری از فرمتها مشکل داشت، مثلا فیلمها پخش نمیشدن. در صورتی که در حالت عادی هیچ مشکلی نداشتن.
وقتی توی سایت قفل مهروموم اطلاعات و قابلیتهاش رو دیدم، دقیقا به همین مشکلی که من داشتم اشاره شده بود (سازگاری با WPF) واسه همین ازتون کمک خواستم که اگه کسی باهاش کار کرده کمکم کنه. مرسی

h4sh3m

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

همه اين ابزارهايي كه گفتي تو 2 سوت آنپك ميشن پس بهتره كه بيخيال اونها بشي راستي مهروموم اون نسخه تستي كه برا من ارسال كرده بود خودش با Spoon Studio 2011 باكس شده بود !!! كه اون هم 2 سوته آنپكش كردم و ...

موفق باشيد.

m.pakseresh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چی داخلش بود وقتی آنپکش کردی؟ نسخه غیر دمو بود؟

واسه من که هیچی رو پک نکرده بودن و خام خام بود. نسخه دمو رو با سورس و راهنما فرستاده بودن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خب مشخصه که حجم اطلاعات حدود 4 خورده ای گیگ هست که قراره روی DVD زده بشه دیگه! تعداد کل فایلها حدود 3 هزار تایی میشه که نوع فایلها هم تقریبا همه فرمتی هستش، مثلا mp3, avi, txt, jpg, png و حتی یه سری فایل باینری dll و فایلهای مربوط به دیتابیس (db)
برنامه با تکنولوژی WPF پیاده سازی شده. با نرم افزارهای مختلف (molebox, spoon,xenocode,boxsdk) هم تست کردم ولی هر کدوم توی یه سری از فرمتها مشکل داشت، مثلا فیلمها پخش نمیشدن. در صورتی که در حالت عادی هیچ مشکلی نداشتن.
وقتی توی سایت قفل مهروموم اطلاعات و قابلیتهاش رو دیدم، دقیقا به همین مشکلی که من داشتم اشاره شده بود (سازگاری با WPF) واسه همین ازتون کمک خواستم که اگه کسی باهاش کار کرده کمکم کنه. مرسی

اگه حجم و تعداد فایلها پایین بود میتونستم یکاریش کنم.
میتونم قیمت رو بپرسم ازت؟ (بهتر نیست با نهایتا چند تومن هزینه اضافه قفل سخت افزاری بزاری؟ اگه تعداد بالا بخوای فکر کنم ارزون درمیاد)

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
قفل سخت افزاری هم بستگی داره که چی باشه .. شگرد و اینها که به درد نمیخوره درایورش از یک پروژه Open Source استفاده شده .. قفل خوب هم بالا 40 تومان هزینه داره مثلا Sentinel Hardware Key (SHK) که اون رو هم میشه به اصطلاح کرک کرد .. ولی خوب به مراتب سخت تر از Tiny و .. D:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
قفل سخت افزاری هم بستگی داره که چی باشه .. شگرد و اینها که به درد نمیخوره درایورش از یک پروژه Open Source استفاده شده .. قفل خوب هم بالا 40 تومان هزینه داره مثلا Sentinel Hardware Key (SHK) که اون رو هم میشه به اصطلاح کرک کرد .. ولی خوب به مراتب سخت تر از Tiny و .. D:

شدنش که هر چیزی رو میشه کرک کرد ولی حداقل با قفل سخت افزاری یکم سخت ترش کنه تا یه عده ای بیخیال بشن.
در کل باید فرهنگش ایجاد بشه، خارجی ها (خصوصا آمریکا، همه شون نه ولی خیلی هاشون) حتی سریال و کرک نرم افزار هم دم دستشون باشه میخرنش.

m.pakseresh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ای بابا نفستون از جای گرم بلند میشه ها...
عزیزان دلم به خدا این چیزی که شما میگین عملی نیست!
آخه مگه میشه برای هر کاربر یه دونه قفل سخت افزاری در نظر گرفت؟ نمیشه همچین چیزی آخه. اونی که شما میگین برای نرم افزارهای با تعداد محدود نسخه هست مثلا ده تا دونه. نه اینکه ما حدود 10 هزارتا نسخه میخایم بدیم توی بازار.
باور کنید خیلی خودم پیگیرش شدم که قفل سخت افزاری واسش بزارم ولی خب ارزونترین قیمتی که بهم دادن 25 هزار تومن بود اونم روی تعداد 50 هزارتا. یه حساب سرانگشتی که بکنین با calc ویندوزتون میبینین که سفارش 10 هزارتا قفل سخت افزاری اونم با تخفیف عمده ای، میشه 250 میلیون تومان!!! :wacko: به قول خارجیا wow تازه یه عیب دیگه هم که قفلای سخت افزاری دارن اینه که مسئولیت کدگذاری فایلهای برنامه که باید از دسترسی کاربران ایمن باشه هم گردن خودته. یعنی اگه من بخام فیلمام فقط و فقط توی برنامه خودم پخش بشن، قفل سخت افزاری کاره ای نیست و من خودم باید یه راهی واسه اینکار پیدا کنم.

در هر حال قدرنشناس نیستم و از همتون به خاطر راهنمایی های خوبتون ممنونم.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
پس با این اوضاع اگه من جای شما بودم همینجوری عرضه میکردم. اگه بخوام به اون تعداد فروش برسم میرسم چه با قفل چه بدون قفل. و کسی اگه نخواد بخره بالاخره راهشو پیدا میکنه حتی اگه قویترین قفل رو روش گذاشته باشی.

m.pakseresh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
داداش نوع نرم افزار یه جوریه که اکثر کاربرانش عادی و در سطح پایین اطلاعات فنی هستند. نه مثل شما که ماشاا... آخرشی (واسه خاطر اون سایت خوشکلت که به زبان انگلیسی طراحی کردی میگم ;))

ولی در هر حال واسه اینکه نتونن دیسک رو به راحتی کپی کنند و به بقیه بدن، می خواهیم یه سیستم حفاظتی روش قرار بدیم که دوتا ویژگی اصلی داشته باشه. اول نشه فایلها رو بهشون دسترسی داشت (encryption) و دوم اینکه نرم افزار پس از نصب نیاز به ثبت از طریق اینترنت یا اس ام اس یا تلفن داشته باشه. به اینصورت بعد از اینکه دیسک کپی شد و مثلا به دست یه کس دیگه رسید نه میتونه برنامه رو پس از نصب اجرا کنه و نه اینکه فایلهاش رو بیرون بکشه و در ضمن گفتم که کاربران این دیسک خیلی از سطح اطلاعاتی بالایی برخوردار نیستن که بخوان به این راحتی ها برنامه رو کرکش کنن یا حتی به فکرش هم بیفتن.

h4sh3m

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

اگه كاربرات چيز زيادي از كرك و اينها ندونن با All-In-One Protector كارت راه ميافته.

موفق باشي.

m.pakseresh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه كاربرات چيز زيادي از كرك و اينها ندونن با All-In-One Protector كارت راه ميافته.

سلام

این برنامه که میگی سیستم فعالسازی نرم افزار هم داره؟ واسه این میگم که نشه کپی کرد برنامه رو

بالا