سلام مرسی داداش.psiphon
فدات .سلام مرسی داداش.
تو کافه بازار میتونم پیداش کنم؟؟
داداش دانلود کردم..حالا چجوری باهاش برم فریم؟؟؟فدات .
خیر داداش . برو گوگل پلی اونجا هست دانلود کن
باز که کردی whole device رو انتخاب کن تا کل برنامه های گوشی رو با *** باز کنه . بعد هرجا خواستی بروداداش دانلود کردم..حالا چجوری باهاش برم فریم؟؟؟
زدم..حالا از کجا باید وارد برنامه فریم بشم؟؟تو سایفون که نیستباز که کردی whole device رو انتخاب کن تا کل برنامه های گوشی رو با *** باز کنه . بعد هرجا خواستی برو
مگه فریم برنامه جدا نیست ؟زدم..حالا از کجا باید وارد برنامه فریم بشم؟؟تو سایفون که نیست
چرا جداست.شبکه اجتماعی هستش.مگه فریم برنامه جدا نیست ؟
سایفون رو ببند دیگه . سایفون خودش کار میکنه . تو حالا برو برنامه فریم رو باز کن .چرا جداست.شبکه اجتماعی هستش.
سایفون من فارسی هست اگه زحمتی نمیشه دقیق بگین باید کدوم قسمت برم وارد فریم سم.
داداش باز نمیکنه فریمو..با این فک کنم نمیشه..سایفون رو ببند دیگه . سایفون خودش کار میکنه . تو حالا برو برنامه فریم رو باز کن .
ما که با اون همه جا رو باز میکنیم . تو برنامه سایفون وارد options شو . ( گزینه ها ) شاید باشه برا تو . ببین تیک گزینه اول زده شده یا نه . اگه زده نشده بود حتما بزن بعد دکمه استارت رو بزن . یه علامت کلید میندازه رو نوتیفیکیشن بار . بعد که اون افتاد کل گوشی چیز شده . میتونی همه جا بریداداش باز نمیکنه فریمو..با این فک کنم نمیشه..
ما که با اون همه جا رو باز میکنیم . تو برنامه سایفون وارد options شو . ( گزینه ها ) شاید باشه برا تو . ببین تیک گزینه اول زده شده یا نه . اگه زده نشده بود حتما بزن بعد دکمه استارت رو بزن . یه علامت کلید میندازه رو نوتیفیکیشن بار . بعد که اون افتاد کل گوشی چیز شده . میتونی همه جا بری