آژانس هواپیماییexchanging

کسی میتونه آیپاد تاچ منو روشن کنه !!

شروع موضوع توسط skyupper2 ‏26 فوریه 2010 در انجمن موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر

  1. skyupper2

    skyupper2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    3
    سلام عزیزان
    2 ماهی میشه که آیپاد تاچ نسل 3 با BLACKRA1N جیلبریک کردم ولی گویا دراین حالت بباید بزاریم باتری خالی بشه و آیپاد خاموش بشه ...
    حال آیپاد من خاموش شده و هیپ رقمه "DFU MODE , RECOVERY MODE , REDSN0W " روشن نمیشه و صفش سیاه سیاه
    کسی هست که تو این کارا باشه ... یعی مغازه داشته باشه .. بیارم پیشش
    مرسی
     
  2. Profession@l

    [email protected] همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    2,837
    تشکر شده:
    311
    محل سکونت:
    Sky
  3. P-khakestari

    P-khakestari همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏4 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    1,333
    تشکر شده:
    278
    محل سکونت:
    منطقه آزاد اروند
    کی گفته باید بزاریش شارژش تموم شه!؟
    بزنش به کامپیوتر Itunes رو باز کن
    دکمه ی home + Sleep رو با هم نگه دار ببین کامپیوتر صدایی مبنی بر شناختن سخت افزار رو از اسپیکر میده یا نه.
    اگر صدا داد که مشکلی نیست frimware 3.1.2 رو دانلود کن بریز روش و مشکلت حله.
    اگر نشد این ویدئو شاید کمکت کنه:
    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1034
    احتمال زیاد درست به DFU مود نمیری
    پیش مغازه دار هم نبر که همشون نامردن.
    برو بچه های سایت i-phone.ir حتما میتونن کمکت کنن.
    با تشکر
     
  4. skyupper2

    skyupper2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    3
    سپاس از توجهتان
    ولی من مراحلی گفتین رفتم "DFU MODE" و iPod3_1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw دانلود کردم وقتی SHIFT+RESTORE کلیک میکنم و این فایل باز میکنم این خطا رو میده ...

    [​IMG]
     
  5. skyupper2

    skyupper2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    3
    PLEASE HELM ME .......:(:(
     
  6. P-khakestari

    P-khakestari همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏4 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    1,333
    تشکر شده:
    278
    محل سکونت:
    منطقه آزاد اروند
    دوست من پیغام اررور کاملا واضحه
    Firmware که قصد ریختن روی آیپاد رو دارید مربوط به نسل دیگری از آیپاد هست.
    برای اینکه بدونید آیپادتون کدوم نسل هست و فریم ور مربوط به اون رو دانلود کنید از این سایت کمک بگیرید:
    http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
    اگر نتونستید پیدا کنید آیپاد شما کدوم نسله سریال نامبر آیپاد رو اینجا بزاردید تا بهتون بگم.
    با تشکر
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. skyupper2

    skyupper2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    3
    مرسی از کمکتان
    sn : 1C934S5875J
    فروشنده به اسم 3G بمن فروخته
     
  9. P-khakestari

    P-khakestari همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏4 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    1,333
    تشکر شده:
    278
    محل سکونت:
    منطقه آزاد اروند
  10. skyupper2

    skyupper2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    3
    میشه بفرمایید از چه منبعی تونستین نسل آیپاد شناسایی کنین
    فروشنده عجب حروم خوری بوده ...
     
  11. P-khakestari

    P-khakestari همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏4 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    1,333
    تشکر شده:
    278
    محل سکونت:
    منطقه آزاد اروند
    مگه فروشنده حلال خور هم داریم! "شوخی"
    http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
    وارد سایت بشید اون قسمت وسط که نوشته:
    If you don't know what iPod or specific iPod generation you got, click here.
     
  12. skyupper2

    skyupper2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    3
    :):):):)
    دوست عزیز ازت یه دنیا ممنونم ... خدا پدر و مادرتو برات نگه داره
    پاک نامید شده بودم که شما شده فرشته نجات
    درست گفتی آیپاد من 2G بود که فروشنده عوضی " فروشگاه یگانه : پل حافظ ، پاساژ حافظ " به اسم 3G به من فروختش و بعد از روزها خاموشی آیپادم برمیگرده میگه اگه مشکل سخت افزاری بود خرجش میدی ......
    بازم معرفت شما پی تی ها
    مرسی مرسی هزاران سپاس :D:blush::rolleyes::happy:
    فقط یه چیزی میمونه حالا که شد 2G آیا برای این نسل جیلبریکی وجود داره که مثله 3G ادا و اصول نداشته باشه "دشارژ سریع ، اگر خاموش بشه باید با کامپیوتر مجدد روشن بشه ها از این قبیل ... دیگه خودت وقفی"
     
    Last edited: ‏1 مارس 2010
  13. P-khakestari

    P-khakestari همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏4 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    1,333
    تشکر شده:
    278
    محل سکونت:
    منطقه آزاد اروند
    خواهش میکنم؛
    راستش بسته به Firmware داره،
    اگه 3.1.2 هست با BlackRa1n میشه که برای هر بار روشن شدن باید به کامپیوتر وصل بشه که پیشنهاد میکنم از همین استفاده کنید ،
    اگر firmware 3.0 به ماقبل هست که فکر کنم بتونید از Redsn0w استفاده کنید نیازی به دشارژ شدن و اتصال به پی سی نداره.
    در ضمن نمیشه firmware رو توی آیپاد Downgrad کنید.
    با تشکر
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right