• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی میتونه این میز رو بسازه ؟

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
درود
دوستان عزیزم یکی از دوستانم میزی میخواست . بنده عکسشو از نت برداشتم یه کم ادیت کردم ساده تر شد . حالا کسی اگه میز همینطوری یا شبیه این (با متریال دیگه) میتونه درست کنه و تهران تحویل بده لطف کنه سقف هزینه رو برام ارسال کنه .
عکس رو ضمیمه کردم .
سپاسگذارم

Last edited:

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
تا فردا خبرش رو میدم همین روبروی خونمون یه نجاریه البته ام دی اف کاره شاید بتونه درست کنه
همین عکس رو میخوای|؟ چوبش چی باشه لترون یا ام دی اف؟

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
تا فردا خبرش رو میدم همین روبروی خونمون یه نجاریه البته ام دی اف کاره شاید بتونه درست کنه
همین عکس رو میخوای|؟ چوبش چی باشه لترون یا ام دی اف؟
بله به همین شکل . چوب براق و مقاوم باشه . اون اولیه رو میخوام تحمل وزن در حد 15 کیلو رو داشته باشه . اونی که روش کیبورد نصب میشه هم در حد 2-3 کیلو تحمل وزن . شیب هم نداشته باشه .
بنده منتظر پیغام شما هستم
سپاسگذارم

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
بله به همین شکل . چوب براق و مقاوم باشه . اون اولیه رو میخوام تحمل وزن در حد 15 کیلو رو داشته باشه . اونی که روش کیبورد نصب میشه هم در حد 2-3 کیلو تحمل وزن . شیب هم نداشته باشه .
بنده منتظر پیغام شما هستم
سپاسگذارم
یه پیام بهم بده که من روی اون واست Reply کنم

taktaz1

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوست عزیز چندتا سوال یکی اینکه میشه همش چوبی باشه چون اگر پایه هاش فلزی باشه یکم کار دشوار میشه و فکر نمی کنم به دردسر بیارزه 2. اینکه من مشهدم برای ارسال مشکلی ندارید؟

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز چندتا سوال یکی اینکه میشه همش چوبی باشه چون اگر پایه هاش فلزی باشه یکم کار دشوار میشه و فکر نمی کنم به دردسر بیارزه 2. اینکه من مشهدم برای ارسال مشکلی ندارید؟
سپاسگذارم از توجهت دوست خوبم . حقیقآ یکم باربری برام مشکله به دلیل ساعات کاریم واسه همین ترجیح میدم تهران باشه .

taktaz1

Registered User
لایک‌ها
51
سپاسگذارم از توجهت دوست خوبم . حقیقآ یکم باربری برام مشکله به دلیل ساعات کاریم واسه همین ترجیح میدم تهران باشه .
باشه حاجی بازم خودت می دونی ولی از نظر کیفیت کار بهت ضمانت می کنم که کار ازین بهتر با این قیمت هیچ جا پیدا نمی کنی در هر صورت موفق باشی

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
قربانت بشم منم تهران نیستم مشهدم :)
باشه حاجی بازم خودت می دونی ولی از نظر کیفیت کار بهت ضمانت می کنم که کار ازین بهتر با این قیمت هیچ جا پیدا نمی کنی در هر صورت موفق باشی
فک کنم کار رو بدید به اشون بهتر باشه

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
قربانت بشم منم تهران نیستم مشهدم :)

فک کنم کار رو بدید به اشون بهتر باشه
من از هر دوی شما عزیزان ممنونم . به دلایلی که عرض کردم تهران باشه بهتره .

پس اس : دوستان اگه هست 2 تا پایه چوبی هم میخوام . در تهران البته

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان تهرانی کسی نجار نیست ؟ یا داداشش نجار نیست ؟ یه میز و 2 تا پایه با چوب و آهن بسازه ؟ از طرح اول ساده تر .

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان MDF کار یا کابینت ساز کسی تهران هست ؟

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
درود
دوستان کسی اگه میتونه بگه عکس میز رو بدم . خیلی سادست . کسی از دوستان اینور عید انجام نداد

بالا