آژانس هواپیماییexchanging

کسی میدونه مخابرات چطور ف^یل*تر میکنه؟

شروع موضوع توسط jowshany ‏12 می 2010 در انجمن ویژه وب مسترها

  1. jowshany

    jowshany Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2009
    نوشته ها:
    1,572
    تشکر شده:
    266
    سلام
    خیلی وقته که کنجکاو شدم مخابرات چطور سایت ها رو ف^یل*تر میکنه؟
    از موتورهای جستجو مثل گوگل ، یاهو و ... استفاده میکنه؟ یا خودش موتور جستجو داره؟
    آیا رباط به صورت خودکا ف^یل*تر می کنه یا رباط سایتها رو لیست می کنه و آدم ها :p بررسی می کنند و سایت رو ف^یل*تر می کنند؟
    اگه خودش رباط داره باید یه جوری سایت رو ایندکس کنه و فکر کنم برای ایندکس کردن باید به سایت مراجعه کنه .
    آیا نمیشه IP یا هرچیزش رو بست؟
    هیچ راهی وجود نداره که بشه دسترسی به سایت رو برای رباطها بست؟
    ممنون میشم اگه توضیحاتی دارید ارائه بدید .
     
  2. karshenasi

    karshenasi فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2007
    نوشته ها:
    432
    تشکر شده:
    34
    محل سکونت:
    Movable Zone
    نه
    من فکر میکنم دستی سایتها رو فیلتر میکنن
    البته شاید نرم افزار و روبات خاصی هم دارن ولی قطعا تائید نهایی رو دستی انجام میدن
    مثلا یک هفته پیشم دیدم تمام کتابهای سایتم فیلتر شدند
    نگو اینا رفتن آدرس http://dl.parsbook.org/server2 رو فیلتر کردن :( مثل اینکه یه کتاب سیاسی داشتم که به خاطر همون دایرکتوری همه کتابها رو مسدود کردند.
    فروشگاه تو رو هم احتمالا به خاطر سریالهای غیر مجاز بستن
     
  3. jowshany

    jowshany Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2009
    نوشته ها:
    1,572
    تشکر شده:
    266
    آره شورشو در آوردند .
    البته فروشگاهها که به خاطر اینکه ، غیر مجاز هستند درسته باید فی...ر بشن .
    اما خب به خاطر یه دونه کتاب که نباید این کار ها ر بکنند .
    اگه دستی فی...ر می کنند که راهی وجود نداره ، جلوش رو گرفت .
    اما خب اینا یه جوری باید خبر دار بشن که بر فرض این مطلب مشکل داره .
    حتما رباطشون اعلام میکنه .
    حالا راهی برای جلوگیری از ورود رباط وجود نداره .
     
  4. amk

    amk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    4,089
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    نازی آباد
    بعضی ها از ISP ها هم با نرم افزار اجازه ی ورود نمیدن مثلا اگه شما تو آدرس بار یه چیزه +18 بزنی اجازه ی ورود نمیدن بهت.
     
  5. meka1

    meka1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    377
    تشکر شده:
    188
    راستش تا اونجا که من حدس می زنم و شنیدم اینا به وسیله ربات کار فیلتر رو انجام میدن یک سری کلمات ممنونه براشون تعریف می کنند و این ربات ها توی کل وب فارسی به جستجو می پردازند و سایت هایی که در بردارنده اون کلمات باشند به صورت لیست برای یوزری که ÷شت سیستم نشته ارسال میشه و اون در اصل باید سایت هایی که لیست میشه رو ببینه اگه مورد صحیح بود به صورت دستی فیلتر کنه ولی اینا هیچ وقت نگاه نمی کنند و فقط لیست رو ok می کنند و فیلتر میشه یعنی مرحله اخر رو نیروی انسانی باید تایید کنه حالا میان به مناسبت های مختلف کلمات رو تعریف می کنند برای فیلتر کردن!
     
  6. 1eng.ir

    1eng.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    6,604
    تشکر شده:
    1,521
    من کل آی پی های ورودی به یکی از سایتهامو چک کردم و تک تک هویز گرفتم. مورد مشکوکی ندیدم که جز روبوت فیلترینگ باشه. روبوتای گوگل و یاهو و ... مشخص هستن.
    احتمال اینکه فیلترینگ از روبوت استفاده میکنه، وجود داره. ولی یکی از دامینامو که هیچ چیزی توش نبود رو فیلتر کردن. فقط زده بودم Coming soon و اسپل دامین هم چیز خاصی نبود.
    من فکر میکنم دستی این کارو انجام میدن ...
    مثلاً VPS360.ir منو بدون هیچ چیزی زدن ...
    یا Upload24.ir ...
    اگه میگید upload و 360 جز کلمات فیلترینگ هستن، پس چرا بقیه بازن!
    ایرانیا چون پیشرفته اند، دستی این کارو انجام میدن. فکر کنم 2-3 نفری هم گذاشتن مواظب من باشن، تا دامین جدید ثبت کنم ... :دی
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. jowshany

    jowshany Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2009
    نوشته ها:
    1,572
    تشکر شده:
    266
    ممنون از دوستان
    خب اینطوری که نمیشه ، یه جوری باید متوجه بشن که این سایت مشکل داره .
    محمد جان تو همه ی آی پی ها رو چک کردی؟
    توی چه بازه ی زمانی چک کردی؟
    یعنی فقط همون روزی که فی...ر شدی رو چک کردی یه چند روز قبل رو هم نگاه کردی .
    من احتمال میدم کسی سایت هاتو ریپورت داده باشه .
    100% با این حرفت که می گی یکی رو گذاشتن تا اگه دامین جدید گرفتیم باز فی...ر کنند ، موافقم .
    الان سایت های موزیک و دانلود فیلم رو ببینید .
    همین مجیک پی سی یا یزد موزیک رو .
    تا دامین جدید میگیرند چند روز بعد فی...ر میشن .
    اگه بگیم از گوگل استفاده می کنند ، خب اینا دامین های جدید هستند و هنوز توی گوگل ایندکس نشدند . پس اینا چطور زودی پیدا می کنند و می بندند .
     
  9. 1eng.ir

    1eng.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    6,604
    تشکر شده:
    1,521
    یکی از دامینا که بازدید کمی داشت رو چک کردم. آی پی های 1 هفتشو. چیزی ندیدم والا ...

    حالا سایت موزیک و فیلم خلاف قوانین ج.ا.ایران ـه، فیلتر بشه زیاد زور نداره.

    ولی من که دامین رو تازه ثبت میکنم، 2 روز بعدش فیلتر میشه چی : ((
    یا یه نفر مثه شما که کار و کاسبیش از فروشگاهه، تق میزنن ...

    نمیدونم چی بگم والا، کلافه ی کلافه شدیم!

    اگه روبوت باشه که میشه کل رنجشو بلاک کرد که نتونه بیاد تو سایت.
    اگه هم دستیه تا بریم سراغ کار آفلاین. از پارتی بازی و ... کار آفلاین فرار میکنیم، میخوریم به فیلترینگ کار آنلاین.
    باید حتماً یه من ریش بذاری تا راحت بتونی زندگی کنی!

    وای پسر نظام برگرده، **شونو خشک خشک میگام :دی
     
  10. meka1

    meka1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    377
    تشکر شده:
    188
    این ه با روبات این کار رو انجام می دند شکی نیست چون بعضی موقع ها سایت های خودی رو به اشتباه فیلتر می کنند یکیش هم همین سایت اهستان بود اگه اشتباه نکنم که به خاطر یک کلمه فیلتر شد و کلی هم سرو صدا کرد بعد گفتند روبات ها اشتباه تشخیص دادن :D
    هیچ وقت دستی نمیشینند بیان سایت جدید پیدا کنند :D اگه این طور بود اولین فروشگاه هایی که باید فیلتر می شدند اونایی بودن که تو گوگل تبلیغ داده بودند :f34r:
    ولی بعضی هاشون هنوز فیل نشدند
     
  11. 1eng.ir

    1eng.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    6,604
    تشکر شده:
    1,521
    حرفت درست، ولی اگه روبوت باشه و با Word کار میکنه باید 99% سایتهای اینترنتی فیلتر بشن. حتی تو سایتهای مذهبی هم بحث سکسی شده، پس باید بره جز فیلتر ؟ :دی

    ببین بسیجیا چه سایتای باحالی دارن :D

    مسابقه ترک خود ارضایی = ))
    http://www.ktark.com/thread-584.html
     
  12. منصور قیامت

    منصور قیامت کاربر ویژه گفتگوی آزاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    4,341
    تشکر شده:
    293
    محل سکونت:
    شهر باحال قم
    تا الان کیا برنده شدن؟ مقام اول کیه؟ باهاش تو تلویزیون مصاحبه میکنن؟
     
  13. 1eng.ir

    1eng.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    6,604
    تشکر شده:
    1,521
    طبق آخرین اطلاعات، بهاره با 12 ساعت عدم خود ارضایی اوله :lol:
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Amin_e

    Amin_e Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2009
    نوشته ها:
    132
    تشکر شده:
    0
    ممد جان همون طور که گفتم اینا با تو لج کردن!:f34r:
     
  16. MasoudM

    MasoudM Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2008
    نوشته ها:
    1,569
    تشکر شده:
    602
    محل سکونت:
    in the shadow of the statue
    اینا احتمالا با روبات میگردن بعد روبات لیستی از سایت های مشکوک رو ارائه میده و اینا دستی انتخاب میکنن که کدوم ها فیل بشن و کدوم ها برن تو لیست سفید که دیگه روبات بهشون شک نکنه ....
     
  17. best20

    best20 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    396
    تشکر شده:
    0
    با ربات هست

    البته فيلتر فروشگاه و... كه چند مدته انجام مي شه دستي هست

    اگه با ربات نبود
    مثلا وقتي اينو فيلتر مي كنن
    http://4.music-baran.com

    اين يكي رو فيلتر نمي كنن
    http://5.music-baran.com

    اگه دستي باشه اون عدد 5 به 1000 مي رسه

    البته اين از ضعف هيلترينگ هست كه نمي تونه تمام ساب دومين ها رو فيلتر كنه :blush: اينا هم هر روز يه ساب دومين جديد :D
     
    Last edited: ‏13 می 2010
  18. ripek

    ripek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    3
    سطح های مختلف داره:
    در یه سطح یه روبات تموم صفحاتی رو که کاربران باز می کنن چک می کنه اگه مشکلی داشته باشن فیل می کنه البته تکراری ها رو چک نمی کنه مگه در زمان های خاص برای آپدیت
    در سطح دیگه به صورت دستی
    البته فقط مخابرات فیل نمی کنه بعد از مخابرات ISP ها هم فیل می کنن
    اینا برای اینترنت هست از راه های دیگه هم برای شناسایی استفاده میشه البته همونطور که گفتم رده های مختلف داره هم برای trace هم برای فیل
    البته اینا نظر شخصیه منه .
     
    Last edited: ‏13 می 2010
  19. H+R

    H+R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏15 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    3,165
    تشکر شده:
    406
    سرور يا سرورهايي براي اين كار هست؟
     
  20. deldare_ashegh3

    deldare_ashegh3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    596
    تشکر شده:
    69
    سلام دوستان
    نمیدونم جای این سوالی که میپرسم تو این تایپیکه یا نه؟
    میخواستم بدونم بر اساس تجربه شما عزیزان چه محصولاتی توی فروشگاه قرار بگیره ، فروشگاه فیلتر میشه؟
    و باید چه چیزی واسه فروش بزاریم که بهمون گیر ندن :((
     
  21. scanme

    scanme Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,202
    تشکر شده:
    83
    محل سکونت:
    THR
  22. deldare_ashegh3

    deldare_ashegh3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    596
    تشکر شده:
    69
    این الان جواب سوال من بود؟؟؟؟؟یا یکی دیگه؟
     
    Last edited: ‏14 می 2010