• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی میدونه کاشت دنبلان (خهر یا قارچ کوهی) چه جوریه؟

chukar

Registered User
لایک‌ها
51

miim

Registered User
لایک‌ها
451
جان؟؟!؟:confused:

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
دوست عزیز این قارچ کاشتنی نیست و در مناطق کوهستانی با آب و هوای معتدل و غالبا مرطوب خود بخود رشد میکنه، یادمه یه جا خوندم که دلیل رشدش در کوهستان ها صاعقه و رعد و برق هست که تاثیر مثبتی روی رشدش میزاره.

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551

miim

Registered User
لایک‌ها
451
کلا هیچ قارچی رو نمیکارن قارچ گیاه نیست که بذر داشته باشه و هاگ داره اینکه با رعد و برق هم درمیاد مختص همه قارچ هاست که نیاز به یک شوک دارن

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
خب بذر ایت گیاه یا قارچ چه جوری تولید میشه؟
این قارچ از داخل زمین رشد می کنه و میاد بالا.
بذرش چه جوری ته زمین میره؟

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
خب بذر ایت گیاه یا قارچ چه جوری تولید میشه؟
این قارچ از داخل زمین رشد می کنه و میاد بالا.
بذرش چه جوری ته زمین میره؟
هاگش که زیر زمین نمیره هاگ میفته روی زمین باید حتما هاک ها نرو ماده باشن بعد هاگ نر یه سری زائده های نخ مانند میچسبونه به هاگ ماده بعد کروموزوم جنسیشو منتقل میکنه بهش بعد هاک ماده که با هاگ نر لقاح کرد یسری زائده های ریشه مانند میفرسته زیره خاک ساقه هم رشد میکنه میره بالا

sinsinate

Registered User
لایک‌ها
123
دوست عزیز اهل کجایی؟؟
این سوال همیشه واسم بود چرا دنبالانو مثل قارچ صدفی نمیکارن(کیلو 30-20 تومن) اصلا کجا رسوندی دنبالانو؟؟؟

aliehsas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان .
کاشت قارچ امکان پذیره . کاشت تروفل یا دنبالان هم امکان پذیره . من خودم تجربیاتی که در پیدا کردنه دنبالان دارم به چیزایی رسیدم که به نظرم مفید باشه واسه ی کاشتش . تو سایت ها هم که دنبال کشت دنبالان بگردید به سایتهایی هم بر میخورید که هم خودشون میکارند و هم آموزش کاشت رو به قیمت های نجومی انجام میدهند .
کتاب کشت دنبالان هم خیلی کم یاب هست که اطلاعاتی که از سایتها خوندم و جمع آوری کردم ، از ابتدا تا آخر کشت همه نوع دنبالان رو توضیح میده . ولی همونطور که گفتم خیلی کم یابه . هر کس که تونست پیدا کنه لطفا همینجا بگه که یه فکری برای تکثیرش انجام بدیم بین خودمون .
با تشکر ازتون که حرفای منو گوش دادین .

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
منم دنبال کاشتش بودم ولی سخت و شرایط خاص میخواد به قول علی همه جریان کشتشو به قیمت نجومی میفروشن چون اگر بتونین صادر کنید تو کشور های اروپایی چیزی حدود 3000 تا 4500 دلار قیمتشه.چیزی که من تو سایتهای ایرانی و خارجی دستگیرم شد اینه که علت سختی کاشت دنبلان اینه که قارچ با یه همزیستی دو طرفه با ریشه برخی گیاهان خاص رشد میکنه و به همین خاطره به راحتی نمیشه اونو به صورت دستی کشت کرد.

sinsinate

Registered User
لایک‌ها
123
منم دنبال کاشتش بودم ولی سخت و شرایط خاص میخواد به قول علی همه جریان کشتشو به قیمت نجومی میفروشن چون اگر بتونین صادر کنید تو کشور های اروپایی چیزی حدود 3000 تا 4500 دلار قیمتشه.چیزی که من تو سایتهای ایرانی و خارجی دستگیرم شد اینه که علت سختی کاشت دنبلان اینه که قارچ با یه همزیستی دو طرفه با ریشه برخی گیاهان خاص رشد میکنه و به همین خاطره به راحتی نمیشه اونو به صورت دستی کشت کرد.
اموزشاش واقعا گرونه این لینکو ببین
http://damavandmushroom.blogfa.com/category/36

فرا2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بابک کریمیان هستم - مدیر سایت مشروم ترافل
توی سرچ گوگل بزنید
قارچ ترافل 2 تا سایت اولو سایتهای مرجع مربوط به قارچ ترافل 13344711_112273479195322_4395818405908051637_n.jpg مال منه
میشه گفت تنها کسی که تونسته توی کشور این قارچ رو بصورت موازی سازی ویا صنعتی
کشت کنه منم
0930.4737004 در خدمتم

فرا2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هاگش که زیر زمین نمیره هاگ میفته روی زمین باید حتما هاک ها نرو ماده باشن بعد هاگ نر یه سری زائده های نخ مانند میچسبونه به هاگ ماده بعد کروموزوم جنسیشو منتقل میکنه بهش بعد هاک ماده که با هاگ نر لقاح کرد یسری زائده های ریشه مانند میفرسته زیره خاک ساقه هم رشد میکنه میره بالا
----------------------
اسپور ویا ریز دانه های این نوع قارچ توسط یک نوع حشره ویا پشه که نهایتا با تخم گذاری روی قارچ ترافل و ....ویا از طریق خوردن حیوانات در طبیعت پخش میشه
کریمیان هستم سایتhttp://mushroomtruffle.blogfa.com

فرا2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
--------------
سلام وقت بخیر
دوستان گرامی
قارچ دنبلان یک اسم کلی برای گونه قارچ غده ای هست که تقریبا 120 گونه بیشتر رو شامل میشه
و نکته مهم اینه که فقط 6 گونه ان ارز ش اقتصادی و تجاری دارند
مثال معروف
هر گردی گردو نیست
قارچ دنبل سفید- قهوی قرمز که اگر خواستین پیگیری کنید تا عکسهاشو براتون بفرستم 0930.4737004 کریمیان
شامل قارچ ترافل اتساندارد نمیشن و بازارهای اروپا و امریکا این نوع قارچ رو فیک اعلام کرد
و به هیچ عنوان مجوز ورود به بازار های جهانی و تراز یک رو ندارند وهمه میره کشورهای خلیج و عرب نشین و به قیمتنهایت 100 هزار تومان فروش میشه در فصل های کم یاب البته وگرنه قیمت بهار 2 سال قبل کیلو 25 هزار در دبی بود
و اونکه میگن در بازار های .... تا چندین هزار دلار قیمت میخوره
قارچ ترافا سیاهی هست بنام ملانوس پروم که داخلش هم سیاه هست
و بعدش قارچ ترافل سیاه زمستانه(وینتر) و اینم اضافه کم که اقلیم ایران کشش و همزیستی مناسبی برای کشت این نوع قارچ یعنی قارچ ترافل سیاه رو داره
کریمیان هستم سایت http://mushroomtruffle.blogfa.com

بالا