• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی هست که در این مورد کمکی کنه ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام به همه

آقا من یه مشکلی دارم که امیدوارم کسی باشه کمک ما کنه !!!!
من میخوام تو برنامه نویسی وب با لایه های پایین تر کار کنم !! همونطور که میدونید برنامه نویسی وب 7 تا لایه داره و لایه ای که ما توش برنامه نویسی می کنیم بالاترین لایه یعنی لایه application هستش !!
خب !!
من قصد دارم که با یه فرفندی مقدار متغیر سشن رو که برای یه صفحه سِت شده عضو کنم. تا اونجاییکه من فهمیدم (البته اگه درست بوده باشه) سشن ها مربوط به لایه های پایین تر هستند و باید با اون لایه ها کار کرد!!
حالا ببینم کسی هست کمک ما کنه !! آیا اصلا این امکان وجود داره که بشه با لایه های پایینی کار کرد. مثلا به زبون ASP یا ASP.net میشه با لایه های پایین تر هم کار کرد ؟؟
یا با زبونهایی مثل visual C++
لطفا اگه کسی مطلب یا مثالی داره بگه. اگه در این زمینه سایتی رو میشناسید که مطب آموزشی ای داره ممنون میشم برام معرفیش کنید.
با تشکر از همه.

Parsa_361

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از mehrdad201 :
سلام به همه

من میخوام تو برنامه نویسی وب با لایه های پایین تر کار کنم !! همونطور که میدونید برنامه نویسی وب 7 تا لایه داره و لایه ای که ما توش برنامه نویسی می کنیم بالاترین لایه یعنی لایه application هستش !!
خب !!
من قصد دارم که با یه فرفندی مقدار متغیر سشن رو که برای یه صفحه سِت شده عضو کنم. تا اونجاییکه من فهمیدم (البته اگه درست بوده باشه) سشن ها مربوط به لایه های پایین تر هستند و باید با اون لایه ها کار کرد!!
حالا ببینم کسی هست کمک ما کنه !! آیا اصلا این امکان وجود داره که بشه با لایه های پایینی کار کرد. مثلا به زبون ASP یا ASP.net میشه با لایه های پایین تر هم کار کرد ؟؟
لطفا اگه کسی مطلب یا مثالی داره بگه. اگه در این زمینه سایتی رو میشناسید که مطب آموزشی ای داره ممنون میشم برام معرفیش کنید.
با تشکر از همه.
عزیز من این هفت لایه رو برای برنامه نویسی تحت وب به کار نمی برن :D
یعنی ممکنه حرف شما تا حدودی درست باشه
ولی این هفت لایه رو بیشتر برای آموزش Network به کار میبرن

اینا :
7. Application
6. Presentation
5. Session
4. Transport
3. Network
2. Data-Link
1. Physical
اون لایه 5 هم که اسمش سشن هست ربطی به سشنی که ما تو PHP داریم نداره :D

برای عوض کردن مقدار سشن از کد ساده زیر استفاده میکنیم :
PHP:
<?PHP
$_SESSION['session_name'] = "value";
?>

phpkar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad201 :
سلام به همه

خب !!
با تشکر از همه.

این حرفای استادا رو زیاد جدی نیگر !
انیاها چون اصولا زیاد سواد ندارن ( البته سوادشون مال 1990 هست ) دانشجوها رو میخوان با اون چیزی هایی که زمانی بهش مینازیدن و الان بدرد نمیخوره گیج کنن !
شما کارتو بکن !
به نظر من برنامه نویسی یک لایه بیشتر نداره ! این جفنگیاتم زیاد مهم نیست
اون کسی هم که این بحث لایه ها رو مطرح کرده یه برنامه نویسی بوده مثل من و شما
مثلا خواسته برنامه نویسی رو آکادمیک کنه ...
به نظر من هر کسی میتونه یه استاندارد واسه خودش درست کنه
البته اگر خلاق باشه ...

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از sama_sally :
حرفی ندارم جزاینکه از خودم تاییدیه در وکنم!

خسته نباشي سالار خان :blush:

تا اونجايي كه من مي دونم اين لايه ها مال پروتكل شبكه هاي tcp/ip هستش و زياد ربطي به برنامه نويسي وب نداره

sama_sally

Registered User
لایک‌ها
1
phpkar جان
البته اگه بریم توی خود php سه تالایه میتونیم پیدا کنیم
منطق
نمایش
؟؟؟؟ (نمیدونم این یکی رو)

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می شه بگین جریان این لایه ها چیه . هر کروم به چه دردی می خورن ؟

sama_sally

Registered User
لایک‌ها
1
وقتی داری برنامه نویسی اگه میخوای اصولی بنویسی باید این مراحل و لایه ها رو رعایت کنی

بالا