کشتی کچ رو کار ندارمخب دیگه این تاپیک فقط کشتی کج رو کم داشت
به نظرم همش ساختگیه بیشتر شبیه فیلمه تا ورزش یک سری یکی میزنه بعد نوبت مومنتوم میرسه به یکی دیگه اونم راحت بهش اجازه میده که کارش رو انجام بده
بعدم بعد از کلی مبارزه طرف همچنان ترگل و مرگل میمونه .......توی رینگ و کیک بوکس حتی اگه ضربه هم نخوری بعد از مبارزه یکم صورت ورم میکنه
این استنباط شخصی منه اگه دوستان اطلاع بیشتری در رابطه با کشتی کج دارن خوشحال میشیم بیشتر از این ورزش بدونیم
چرا کانون سلمان بین سلسبیل و نواب 20 سال پیش که میرفتم مربی آقا ناصر بود . البته من یه رشته دیگه میرفتم .
اینطوری نیستاتفاقا بهترین رشته رزمی کشتی کجه . شما به این مسابقه های الکی پلکی نگاه نکنین اگه مسابقه های واقعیشو ببینین راحت به فیلم بازیا تشخیصش میدین . فنهای خیلی قشنگ و کاربردی داره ضمنا اون چیزی که به نام دفاع شخصی یاد میدن اکثرا فنون کشتی کجه . اینارو از خودم نمیگم یه دوره ای 25 سال پیش که باشگاهشون میرفتم میگم .
مربی دارهجالبه که کشتی کج مربی نداره
فیلم ضد ایرانی توسط کشتی کج کاران بی شرم!
هنرپیشه اصلی فیلم "کشتی گیر" (The Wrestler) در آخرین مبارزه با یک حریف ایرانی مبارزه میکند
که این کشتی گیر ملبس به عبا و چفیه در سر هستش و پرچم جمهوری اسلامی را تکان میدهد.
لباس این کشتی گیر نیز پرچم جمهوری اسلامی هست و در قسمت جلوی آن آرم الله نقش بسته!
فیلم کشتی گیر ساخته هالیوود سبب تحریک احساسات ایرانی ها شده است. ایران به سبب وجود صحنه هایی در فیلم کشتی گیر، هالیوود را به ساخت فیلم ضد ایرانی دیگری متهم کرده است.
رسانه های ایران این فیلم را محکوم کردند زیرا در صحنه ای از این فیلم، قهرمان داستان رندی رابینسون که نقش آن را میکی روک بازی کرده است با حریفی مبارزه می کند که نامش "آیت ...... " است .
در جریان این مبارزه، میکی روک میله ای را که پرچم ایران به آن آویزان است ، با زانو می شکند. روزنامه ها و وب سایت های ایرانی می گویند فیلم دارن آرنوفسکی (کارگردان) تازه ترین پیش داوری غرب درباره ایران است. در فیلم کشتی گیر روکی نقش یک کشتی گیر بازنشسته را بازی می کند که قصد دارد بر دشمن قدیمی خود (با نام آیت الله) پیروز شود. این فیلم در جشنواره فیلم ونیز جایزه شیر طلایی را دریافت کرده است . سال گذشته ،دولت ایران از شرکت وارنر بروس به سبب ساخت فیلم ضد ایرانی "سیصد" انتقاد و این شرکت هالیوودی را به شرکت در جنگ روانی بر ضد ایران، تحریف گذشته تاریخی و توهین به تمدن این کشور متهم کرد.
مرگ Bruiser Brody : در سال ۱۹۸۸ بروزر برادی با ضربه چاقو در لاکر روم ( رختکن کشتی کج کاران ) در پورتو ریکو فوت کرد . قتل او به دست خوزه گنزالس ( یکی از رئیس های کمپانی کشتی کجی که برای آن کار میکرد ) انجام شد . تا ۴۵ دقیقه بعد آمبولانس نیامد ( به خاطر اینکه تماسی با آمبولانس گرفته نشد و همچنین ترافیک شدید اطراف استادیوم ) . علیرغم تعداد اندکی که در دادگاه شهادت دادند ، اما گنزالز به عنوان فرد ضارب شناخته نشد .
اونجور جاها (اینطور باشگاها) دست کمی از شهر هرت ما ایرانیا نداره !!!به نظرم این روند قتل غیرطبیعیه