• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس تافل خوب تو تهران؟

shahkey

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

من برای 2 مهر تافل ثبت نام کردم و میخوام برای یادگیری تکنیکهاو آشنایی با جو امتحان کلاس 3 ماه تافل اسم بنویسم.
زبانم در حد متوسط به بالاست فقط برای writing و speaking میخوام برم کلاس.
کسی آموزشگاهی مد نظرش نیست؟
ترجیحا غرب تهران طرفای آریاشهر میخوام باشه

مرسی

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
حاجی من خودم امیر بهادر رفتم! واسه تکنیک یادگیری خیلی خوب بود! ولی واسه نمره خوب یا باید یه دوسالی وقت بزاری بری کلاس (مثل اریانمهر!) یا باید سخصا اقدام کنی و خرخونی کنی!

ولی اگه تکنیک امتحانشو بلد نیستی و با توجه به اینکه وقتتم خیلی کمه من همون امیر بهادر رو بهت توصیه می کنم! ;)

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
کانون زبان ایران

مهرآسا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.با کاربر قبلی کاملا موافقم.ایشون توی کلاساشون فریندلی هستن و در عین حال توی تدریس و تکلیف خواستن کاملا جدی هستن.از همه مهمتر اینکه دقیقا چیزی و تدریس میکنن که توی آزمون بکارتون میاد و الکی یه مشت گرامر و جزوه به خورد شاگردهاشون نمیدن.کلاسهای استاد علیمحمدی تنها کلاسی بود که من باشوق میرفتم و هم میخندیدم و خوش میکذشت و هم کلی مطالب مفید یاد میگرفتم.به تافل و تمام زیر و بم هاش آشنایی کامل دارن و سنترها رو میشناسن و تا لحظه امتحان و حتی بعد از امتحان ، تالحظه گرفتن نمره بهتون مشاوره میدن و پشتیبانی میکنن.

usdwebmoney

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
من هم میخوام آزمون تافل یا ایلتس بدم
آموزشگاه مناسب و با کیفیت می خوام
با تشکر

reza106

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم کلاس تافل فشرده مرکز زبان دکتر برزآبادی رو رفتم.
از کلاس آقای اعلایی واقعا راضی بودم و واقعا تاثیر گذار هست، واقعا هم توی اسپیکینگ و هم توی رایتینگ موثر هستند و روی t*p*ooo کار میکنن و خیلی دقیق تکالیفو صحیح میکنن و وقت میزارن و راحت میتونید ضعف هاتونو بشناسید و اونارو تقویت کنید. ثانیا به نظرم قیمت کلاس ها هم مناسب بود.

بعد از تافل هم میتونید کلاس های gre دکتر برزآبادی رو هم برید.
www.ibtil.org اینم سایتشونه

akbar109

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون طوری که بچه ها گفتن مرکز زبان دکتر برزآبادی که خود آقای اعلایی تافل درس میده خیلی خوبه
حتی شما میتونید برید با همه بچه های تافل که تو کلاس هستن صحبت بکنید بعد ثبت نام رو انجام بدید.
کلاساشون واقعا خوبه
www.ibtil.org

amir 1369

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
135
بازم یه سری نیویوزر ریختن اینجا شروع کردن تبلیغ کردن

بالا