بلهرزور که میتونستی بکنی؟
پهنای باند سایتش مزخرف بود ؟ پر سرعت و کم سرعت براش فرقی نمی کرد؟
البه در همان زمان شلوغي و مطمئن باش كسي كه مياد توي اين شلوغي ثبت نام مي كنه خيلي احتمالش كمه كه كنسل كنه!
بلهرزور که میتونستی بکنی؟
پهنای باند سایتش مزخرف بود ؟ پر سرعت و کم سرعت براش فرقی نمی کرد؟
بابا آدرس سایتش چیه ؟بله
البه در همان زمان شلوغي و مطمئن باش كسي كه مياد توي اين شلوغي ثبت نام مي كنه خيلي احتمالش كمه كه كنسل كنه!
ايلتس را دو جا ثبت نام مي كنندبابا آدرس سایتش چیه ؟
دستت درد نکنهايلتس را دو جا ثبت نام مي كنند
يكي وزارت علوم:
http://www.iranscholarship.net/language/
يكي هم موسسه اميركبير كه نماينده بريتيش كنسول هست:
(خيلي كم ثبت نام مي كنه!)
http://www.acmt.ac.ir/fa/
خب چرا فقط رو یکی ش سرمایه گذاری نمیکنی ؟ بعد میتونی امتیازها رو تبدیل کنی !!!
اخه دوتاش را مي خواي چي كار؟دستت درد نکنه
خدا رو شکر یکی یه راهنمایی کرد
حالا هم تافل امتحان میدیم هم ایلس ببینیم به کجا میرسیم .
آخه به هر حال بعضی دانشگاهها (قصد من استرالیاست) آیلس میخوان و تافل رو قبول ندارن , نه؟اخه دوتاش را مي خواي چي كار؟
بعدش هم ثبت نام امتحان ايلتس به همين راحتي نيست!
میشه بیشتر توضیح بدید ؟خب چرا فقط رو یکی ش سرمایه گذاری نمیکنی ؟ بعد میتونی امتیازها رو تبدیل کنی !!!
دوست عزیزمیشه بیشتر توضیح بدید ؟
نه دوست عزيز اشتباه فكر مي كنيد!!آخه به هر حال بعضی دانشگاهها (قصد من استرالیاست) آیلس میخوان و تافل رو قبول ندارن , نه؟
اينو كي گفته؟قطعا تافل آسونتر هست چون چهارجوابیه! و فقط reading مهمه .
پس فكر كنم بايد دور ايلتس را خط بكشي ! چون الان اينطوريه واي به حال ديگهدرضمن من وقت زیاد دارم . من قصد دارم برای تابستان سال دیگه برم نه الان . چون زبان رو از صفر شروع کردم . وقت زیادی میبره که زبان بخونم .
من يك نمونه برات قرار مي دهم از دانشگاه تكنولوژي سيدني:آخه به هر حال بعضی دانشگاهها (قصد من استرالیاست) آیلس میخوان و تافل رو قبول ندارن , نه؟
خواهش مي كنم وظيفه استar.shirazi و moonomid از بابت همه جوابها بینهایت ممنون
بله!آقای moonomid شما خودتون هم ظاهرا قصد مهاجرت دارید .
میگم شما چقدر تاحالا زبان خوندید ؟ روزی چند ساعتی خوندید ؟ الان زبان رو کامل بلدید ؟
من اگه گفتم صفر هستم منظورم این نبود که به اندازه ی دانش آموز دوم راهنمایی بلدم . من ترم 2 دانشگاه هستم و توی مدرسه و دانشگاه زبان خوندم و یه مقدار خیلی کمی کلاس هم رفتم
با تشکر مجددخواهش مي كنم وظيفه است
بله!
چون هيچ راهي براي مهاجرت به استراليا ندارم و مايلم كه ادامه تحصيل هم بدم تصميم گرفتم از طريق دانشجويي برم ( و اگر هنوز نرفتم به خاطر مالي بوده است)
و از تابستان سال گذشته همواره در جمع اوري اطلاعات بوده ام!
ولي فعلا تصميم دارم مدرك زبان را بگيرم تا سرباز نشدم!
از نظر زبان هم بگم كه زبانم بد نيست و 3 هفته اي هست كه زبان را شروع كردم !(_بعد از امتحانات پايان ترم)
به طور متوسط روزي 3-4 ساعت! البته كمي هم فيلم از كانال هاي mbc مي بينم تا listening ام بهتر شود
براي شروع من كتاب Interchange ويرايش سوم به همراه سي دي صوتي را به شما پيشنهاد مي كنم
چون كتاب بسيار خوبي هست
من هر 4تاي انرا تهيه كردم و به ترتيب دارم مطالعه مي كنم