خوب من فکر کنم می تونم تجربه خودمو براتون بگم...
اون موقع که من امتحان می دادم سال 81 بود که هنوز در ایران تافل برگزار نمی شد و من بهمین خاطر به باکو رفتم و امتحان دادم...خود اون رفتن هم ماجرایی بود برای خود که البته همین بس که تمامی امتحان دهندگان بجز من جملگی برو بچه های مدرسه رو بودند و من تقریبا بابا بزرگ محسوب می شدم..هیچ کدام به جد نیامده بودند که امتحان بدن و وقتی می دیدن که من با حرارت تمام دارم می نگارم متعجب بودند...وسط بخش شنیداری مشغول شیطنت بودند..توگویی من به یک مهد کودک رفته بودم...هیچ خبری از نمایندگی تافل نبود...بگذریم...
خود امتحان در اصل باید حدود 3 ساعت باشد که چون دستور العمل هایی نیز گفته می شود در حین امتحان و احتساب رفت و آمد باید حدود 5 ساعتی در نظر گرفت...درست مثل اینکه دارین المپیاد اختر فیزیک می دین و طراح سوالات هم نظریه پرداز معروف سیاهچاله هاست..:blink:
در ابتدا بخش نوشتاری است که حدود نیم ساعت زمان دارین که راجع به موضوع مورد نظر قلم فرسایی به سبک باستانی پاریزی کنین..

البته در کتابچه معرفی تافل نوشته شده بود که دو موضوع براتون داده می شه که باید یکی را انتخاب کنین ولی عملا فقط من یک موضوع از پیش طرح شده دیدم....:blink: دومی در کار نبود...
بعد از این کار نوبت به شنیداری می رسه که حدود 40 سوال باید باشه که در همان موقع که من امتحان می دادم حدود 80 تا بود که واقعا جر خوردم تا جواب دادم...:blink: علت هم این بود که بعد ها فهمیدم تافل برای سنجش میزان سختی و آسانی سوالات تعداد را دوبل در نظر می گیره و البته در تمامی امتحانات چنین نمی کنه و سالی یکی دوبار در برخی دورهای برگزاری دست به این حماقت می زنه تا بر اساس میزان جواب گویی متقاضیان درجه سختی و آسانی اونا را معین کنه...بدی این کار علاوه بر جر خوردن و پارگی ماتحت آدم اینه که شما نمی دونی که موقع امتیاز دهی به سوالات پاسخ داده شده از طرف شما کدام دسته سوالات مد نظر امتیاز دهی برای شماست و باید حواست جمع باشه که تقریبا تا جای ممکن همه را درست جواب بدی..
بعد از این کار نوبت به بخش گرامر می رسه که تقریبا از آسان به مشکل ادامه پیدا می کنه و البته برای ما که از دبیرستان گرامر حفظ می کنیم چندان سخت نیست...
بعد از این کار نوبت تازه با بخش خواندنی و درک مطلب هستش که چندان مشکل نیست ولی چون شما در آن موقع انرژیت مثل باطری لپتاپت رو به پایان است...کمی تا قسمتی با خستگی در جنگی...
برای هریک از این بخشها کتابهای خوبی هست که اگر خواستی براتون معرفی می کنم...
در ضمن یادتون باشه که ظاهرا فرمت اون در سال جدید عوض شده و ظاهرا در ایران فعلا همان فرمت قدیمی اجرا می شه...من که فلاش این فرمت جدید را دیدم مو بر اندامم سیخ شد...امیدوارم سازمان سنجش هوس نکنه فرمت امتحانی را عوض کنه...
رفتن به کلاس فقط برای اینه که با حال و هوای امتحان و نمونه تست زنی آشنا بشی...و تکنیک های اونو یاد بگیری...حتما هم می دانید که دو نوع فرمت کاغذی و رایانه ای هم هست..
درآیلتس شما هر سه ماه یک بار حق شرکت داری ولی در تافل هربار می تونی امتحان بدی و محدودیت نداره...
برای آیلتس مطلب نزدم..اگه خواستید بفرمایید تا براتون توضیح بدم...
باید زبان عمومی خودتون را قوی کنید و اگر خواستید بازهم سوال مطرح کنید تا براتون بیشتر تجربه نسبتا موفق خودمو توضیح بدم...(حالا نه اینکه خودم شکسپیر شده باشم ها!!!نه عزیز..:lol:

)
دو مطلب:
اولا ما در ایران تحت تحریم آموزشی تافل هستیم و این تافلی که شما الان می بینی داره توسط دانشگاه آزاد و سازمان سنجش برگزار می شه در اصل از موافقت سازمان تافل کانادا اخذ شده نه آمریکا و این نکته را تقریبا هیچ کس نمی دونه...
یکی از دوستانم که برای دکترای برق آمریکا رفته بود مجبور شد اونجا دوباره تافل بده و بعد رفت دوره دکترا و در باب فضولی ما ایرانیان مطلب فوق مکشوف علیه شد!!!البته فکر می کنم تافل اصلی در جریانه(دانشگاه پرینستون آمریکا)ولی بخاطر پول به روی مبارک نمی یاره و اگه در آمریکا کسی بره شکایت کنه نهایتا می گه که من خبر نداشتم...
دیگه اینکه طبق قوانین تافل ETS مجری برگزاری آزمون (در اینجا سازمان سنجش)حق داره 48 ساعت ورقه ها نگاه داره و بعد ارسال کنه....خوب حساب کنید در همین 48 ساعت چه اتفاق ها که نمی افته...
من وقتی تدریس می کردم یکی از شاگردانم که دکترای عمومی می خواند و از زبان فقط نه و بله انگلیسی بارش بود برای استرالیا و دانشگاه ملبورن در رشته ژنتیک بورس داشت و ازش تافل می خواستند(الان آیلتس می خوان)
بمن گفت من تافل می گیرم و من هم که باور نداشتم اشل امتحانی را بوی گفتم...ایشان هم انیشتین از آب در آمدند و 600 اخذ فرمودند...:blink: :blink: بنده که نیمچه اطلاعات داشتم نتوانستم از 580 بیشتر بگیرم..:blink:
بعد هم خرامان و خوشحال دعایی نسبت به سازمان سنجش فرمودند و به استرالیا شرفیاب شدند تا در بلاد کفر علم اندوزی کنند...:blink:
(ادمین جان چشم سیاسی صحبت نمی کنم

غلط فرمودیم فراوان...اصلا تماما تکذیب می شود:wacko: :blink: )الان اگه سازمان شریف سنجش اینو بخواند بنده را به عذاب الهی می رساند..و احتمالا بنده مفقود می شوم..:blink:

شاید هم من گنگ خواب دیده بودم!!!!:lol:
باری به هر حال یکی دیگر از دوستانم نیز که الان در انگلیس دکترای بیوتکنولوژی(به خرج شخصی) می خواند نیز در پرسش نامه اولیه سازمان سنجش نوشته بود که برای ادامه تحصیل در رشته فوق به آمریکا می رود...ایشان کمی تا قسمتی خدای زبان بودند و حافظه مثال زدنی نیز داشتند...
پس از امتحان که چند ماه پیش دادند بمن تلفن کرد و گفت که یقینا 600 را آورده ام و دانشگاه نیز از ایشان همان 600 را طلب کرده بود...نتایج که از سنجش ارسال شد دیدیم که ایشان 540 گرفته اند!!!بسیار ناراحت شد و من نیز نتوانستم
وی را دلداری بدهم و بالاخره با سماجت فراوان که شرح آن از این مقال خارج است..دوباره به فاصله دو ماه امتحان داد(این بار در استانبول)و 610 گرفت و شهریور امسال رفت...ولی از همان انگلیس پیگیر اون تافل کذایی با آن نمره عجیب بود...
بالاخره با مکافات بسیار و هزار زحمت توانست نسخه کپی پرسشنامه همان امتحان که محال است تافل به کسی بدهد گیر بیاورد و دیدیم که در آن نسخه که با مداد پر شده بود در حدود 15 سوال پاک شده و نقطه دیگری پر شده بود...:blink: :blink: :blink:
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را..
همین دوستم می گفت که من اصلا جایی را پاک نکرده بودم ....
(ادمین جان چشم ..رعایت خطوط قرمز می کنم و تمامی موارد فوق را تکذیب می نمایم....):lol:
حالا شما فکر کنید که خواب و خیال بوده....بی خیال سخت نگیرید..فقط موقع پر کردن اون پرسش نامه کذایی بنویسید....
منظور از دادن امتحان:"رفتن برای ادامه تحصیل به بورکینافاسو"
اونجوری ممکنه نمره شما هم بالا بره ها!!!!:lol:
ادمین جان چشم کم ویشگون بگیر بابام جان...:wacko:
آها تا یادم نرفته بگم که همه اینا خواب بوده انگاری!!!
ولش کن الک جان سخت نگیر...خوب کجا بودیم؟!:lol: