• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس های آمادگي، كتب و اطلاعات درباره آزمون های TOEFL, FCE, IELTS, GRE

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mehrdad1355 :
مگه اینکه یه 80 درصد استادها و گروهای اموزشی رو بریزی بیرون!!!!ولی غصه نخور ارشد هنوز مثل دکترا کاملا غیر متمرکز نیست و بازم میشه امید قبولی بی پارتی رو داشت(هرچند می خوان مثل دکتراش بکنند! بجنب تا نکردن!
مهرداد جان قبوات دارم دربست اینایی رو که میگی منم دیدم البته با غلظت پایین تر.ما که پارتی یوخ دی!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از ch_hamid123 :
البته تافل قراره تغییر بکنه و قسمت speaking هم اضافه بشه بهش که فکر می کنم نوع IBT اش اینجوری هستش . الان نوع paper base یاPBT اش تو ایران برگزار می شه که کلا داره منسوخ می شه و من هم که این نوع رو دادم فکر می کنم خیلی ضعف داره ( مثل وابستگی بخش Listening به کیفیت صدای سالن یا یک جور بودن سوال ها) نوع دیگش که CBT بهش می گن. Computer base هستش و توی دبی هم برگزار می شه و فکر می کنم خیلی بهتر باشه چون هر فرد مستقیما جلو یه کامپیوتر امتحان می ده و سوال ها با توجه به اینکه سوال قبلی رو درست جواب داده باشی یا غلط یک جوری وزن دهی می شه توسط کامپیوتر که در نهایت به نفع داوطلبه. نوع جدید که IBT یا Internet base هستش و الان توی امریکای شمالی برگزار می شه کلا سیستم اش تغییر کرده و به مراتب سخت تر شده. یعنی سعی شده که سواد واقعی انگلیسی رو در داوطلب بسنجن.
IELTS نمره آوردن درش سخت تر از تافل فعلی هستش (به طور نسبی). چون سیستم اش مبنی بر نمره از 9 اه و برای تحصیلات تکمیلی نمره 7 به بالا می خوان در دانشگاه های معتبر. ولی تافل PBT از 670 هستش که دانشگاه های خوب بالای 600 می خوان ( این نمره ها معمولا برای رشته های مهندسی اینجوریه باقیه رشته ها فرق می کنه) از طرفی IELTS صرفاً چهار گزینه ای نیستش در حالی که تافل تماماً چهارگزینه ایه (البته به جز بخش انشا) چهار گزینه ای بودن تافل تا اندازه ای به بهتر شدن نمره کمک می کنه و برای ماها که با کنکور و سیستم های تستی آشنا ییم یه خورده راحت تره ( معمولاً اینطوره...حالا ممکنه کسی هم باشه که IELTS براش بهتر باشه) :rolleyes:
IELTS یه خوبی های دیگه ای داره از جمله اینکه نتایج اش رو زودتر می دن و برای هر نتیجه اضافی لازم نیست دردسر بکشی و پول اضافی زیادی بدی در صورتی که برای تافل خیلی باید پول بدی بابت هر نتیجه اضافی
حمید جان شما که خیلی تو این زمینه اطلاعات دارید کدوم یکی رو بالاخره می پسندید.بذار شرایطمو بگم.
خوب من ترم 3 برق می خونم و قطعا چند سال دیگه باید به فکر تحصیلات تکمیلی باشم.
بعدشم شدیدم می خوام واسه ادامه تحصیل از دانشگاههای معتبر پذیرش بگیرم.(شما حساب کن طرف دیونه شده و می خواد پلو رو با driven element یاگی رو نوک رادار می خوره!:blink: )
بعد من می خوام بدونم اولا" برای گرفتن مدرک تافل یا بقیه ی اینا باید چی کار کنم و اصولا" کسی که نمره ی خوب از اینا می گیره می تونه قشنگ صحبت کنه و گلیمشو ار آب بکشه بیرون.
سطح زبان برای شرکت در این آزمونا چقدره و قبلش آدم چقدر باید کلاس بره چقدر خودش بخونه.خلاصه اینکه می خوام حداکثر تا دو سال دیگه پرونده ی زبانمو ببندم.
یه بحث دیگه اونم اینکه این آزمونا زبان تخصصی رو بیشتر در بر میگیره یا مکالمه و ...
ممنون.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از IcedAngel :
تو پرانتز منم عرض کنم که هر دانشگاهی یکدوم رو قبول داره ... بعضیها هم اصلا" هیچکدوم رو قبول ندارن و جاش SATمیخوان ! بعضی دیگه هم یه برنامه های مخصوص خودشون رو دارن ... باید دید برای کدوم دانشگاه میخواین apply کنین:eek:
این sat چیه؟

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از electronic :
S.A.T. امتحان ورودی دانشگاههای آمریکاست ... 90% S.A.T میخوان به جای تافل ... 3 قسمت ریاضی و زبان و تست هوش هستش که زبانش از تافل خیلی سخت تره و باید تو ش تو 30 دقیقه یه essay 5 پاراگرافی بنویسین

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از IcedAngel :
S.A.T. امتحان ورودی دانشگاههای آمریکاست ... 90% S.A.T میخوان به جای تافل ... 3 قسمت ریاضی و زبان و تست هوش هستش که زبانش از تافل خیلی سخت تره و باید تو ش تو 30 دقیقه یه essay 5 پاراگرافی بنویسین
آهان پس با این حساب سطح زبان باید خیلی بالا باشه.

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
آره از تافل خفن تره ... ولی برای فرار از هر دوی اینها راه فرار هست .. اگه تافل رو برای دانشگاه خاصی میخوای بگو شاید بشه کار دیگه کرد :)

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
حمید جان شما که خیلی تو این زمینه اطلاعات دارید کدوم یکی رو بالاخره می پسندید.بذار شرایطمو بگم.
خوب من ترم 3 برق می خونم و قطعا چند سال دیگه باید به فکر تحصیلات تکمیلی باشم.
بعدشم شدیدم می خوام واسه ادامه تحصیل از دانشگاههای معتبر پذیرش بگیرم.(شما حساب کن طرف دیونه شده و می خواد پلو رو با driven element یاگی رو نوک رادار می خوره!:blink: )
بعد من می خوام بدونم اولا" برای گرفتن مدرک تافل یا بقیه ی اینا باید چی کار کنم و اصولا" کسی که نمره ی خوب از اینا می گیره می تونه قشنگ صحبت کنه و گلیمشو ار آب بکشه بیرون.
سطح زبان برای شرکت در این آزمونا چقدره و قبلش آدم چقدر باید کلاس بره چقدر خودش بخونه.خلاصه اینکه می خوام حداکثر تا دو سال دیگه پرونده ی زبانمو ببندم.
یه بحث دیگه اونم اینکه این آزمونا زبان تخصصی رو بیشتر در بر میگیره یا مکالمه و ...
ممنون.

من هم برق خوندم :rolleyes: خيلي اطلاعات زيادي ندارم اما خودم تافل دادم و تا اندازه اي مي دونم چه جوريه. فقط توجه داشته باشين كه اعتبار تافل يا IELTS دو ساله و بايد يه جوري برنامه ريزي كنين كه وقتي امتحان رو مي دين بعدش ازش استفاده كنين و اينجوري نباشه كه مدركش رو بگيرين بزارين براي روز مبادا. چيزي كه من مي دونم اينه كه در دانشگاه هاي امريكاي شمالي(امريكا و كانادا) هر دو مدرك IELTS و تافل رو قبول دارن. براي امتحاناي زباني مثل اينها اول بايد سطح عمومي زبان تون رو بالا ببرد. سعي كنيد خيلي بخونيد و خيلي بنويسيد. (فيلم و اين چيزا هم خيلي خوبه) بعد از اون امتحان مورد نظر رو انتخاب مي كنين و بسته به سطحي كه دارين يك يا دو ماه به صورت فشرده فقط روي اون كار مي كنين. خيلي ها جو گير مي شن و مي گن ما خداي زبان ايم و همينطوري ميرن سر جلسه و نمره اي كه حق شونه رو نمي گيرن. در كل اصلاً سخت نيست و مي شه نتيجه خوب گرفت. چيزي تحت عنوان زبان تخصصي وجود نداره تو اين امتحانا ولي تماما زبان آكادميكه...يعني زبانش مربوط به يه رشته ي خاص مثل برق يا فيزيك و ... نيست. اما زبان كوچه و بازار يا ادبيات انگليسي هم مورد سوال نيست.
اگر براي امريكا مي خواين اقدام كنين بهتره از همين حالا به فكر GRE باشين. GRE يه امتحان مخصوص براي تحصيلات تكميلي يه اكثر دانشگاه هاي امريكا و بعضي ها توي كانادا ازتون مي خوان. اين امتحان خيلي سخت تره چون لغت هاي عجيب و غريبي توش سوال مي شه. بخش رياضي و انشا هم داره كه اوناش آسونه ولي بخش لغت يا verbal اش خيلي سخته.
من راجع به امتحان SAT اطلاعاتي ندارم. اما بگم كه GRE به جاي امتحان تافل نيست. يعني هم بايد نمره GRE داشته باشيذ هم تافل. هر دو اين ها رو هم سنجش برگزار مي كنه تو ايران.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از ch_hamid123 :
من هم برق خوندم :rolleyes: خيلي اطلاعات زيادي ندارم اما خودم تافل دادم و تا اندازه اي مي دونم چه جوريه. فقط توجه داشته باشين كه اعتبار تافل يا IELTS دو ساله و بايد يه جوري برنامه ريزي كنين كه وقتي امتحان رو مي دين بعدش ازش استفاده كنين و اينجوري نباشه كه مدركش رو بگيرين بزارين براي روز مبادا. چيزي كه من مي دونم اينه كه در دانشگاه هاي امريكاي شمالي(امريكا و كانادا) هر دو مدرك IELTS و تافل رو قبول دارن. براي امتحاناي زباني مثل اينها اول بايد سطح عمومي زبان تون رو بالا ببرد. سعي كنيد خيلي بخونيد و خيلي بنويسيد. (فيلم و اين چيزا هم خيلي خوبه) بعد از اون امتحان مورد نظر رو انتخاب مي كنين و بسته به سطحي كه دارين يك يا دو ماه به صورت فشرده فقط روي اون كار مي كنين. خيلي ها جو گير مي شن و مي گن ما خداي زبان ايم و همينطوري ميرن سر جلسه و نمره اي كه حق شونه رو نمي گيرن. در كل اصلاً سخت نيست و مي شه نتيجه خوب گرفت. چيزي تحت عنوان زبان تخصصي وجود نداره تو اين امتحانا ولي تماما زبان آكادميكه...يعني زبانش مربوط به يه رشته ي خاص مثل برق يا فيزيك و ... نيست. اما زبان كوچه و بازار يا ادبيات انگليسي هم مورد سوال نيست.
اگر براي امريكا مي خواين اقدام كنين بهتره از همين حالا به فكر GRE باشين. GRE يه امتحان مخصوص براي تحصيلات تكميلي يه اكثر دانشگاه هاي امريكا و بعضي ها توي كانادا ازتون مي خوان. اين امتحان خيلي سخت تره چون لغت هاي عجيب و غريبي توش سوال مي شه. بخش رياضي و انشا هم داره كه اوناش آسونه ولي بخش لغت يا verbal اش خيلي سخته.
من راجع به امتحان SAT اطلاعاتي ندارم. اما بگم كه GRE به جاي امتحان تافل نيست. يعني هم بايد نمره GRE داشته باشيذ هم تافل. هر دو اين ها رو هم سنجش برگزار مي كنه تو ايران.
حالا بیشتر فهمیدم پس در حالت کلی باید آدم زبانشو تقویت کنه و بعد بره سراغ اینا چون همون طور که گفتی تاریخ انقضا هم داره و ....
حمید جان شما خودت کلاس رفتی یا اینکه معلم خودت بودی؟
اصولا" من با کلاسای زبان مشکل دارم خیلی ها رو دیدن 6 7 سال رفتم اما دریغ از یه ذره انشا(هر چند که بچه ها درسخونی هم بودن (؟)).

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از IcedAngel :
آره از تافل خفن تره ... ولی برای فرار از هر دوی اینها راه فرار هست .. اگه تافل رو برای دانشگاه خاصی میخوای بگو شاید بشه کار دیگه کرد :)
نه واسه دانشگاه خاصی نیست اما انگار می خوان واسه ارشد شرط بذارن و ...

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
حالا بیشتر فهمیدم پس در حالت کلی باید آدم زبانشو تقویت کنه و بعد بره سراغ اینا چون همون طور که گفتی تاریخ انقضا هم داره و ....
حمید جان شما خودت کلاس رفتی یا اینکه معلم خودت بودی؟
اصولا" من با کلاسای زبان مشکل دارم خیلی ها رو دیدن 6 7 سال رفتم اما دریغ از یه ذره انشا(هر چند که بچه ها درسخونی هم بودن (؟)).

من قبل از دانشگاه كلاس رفته بودم ولي بعدش ديگه كلاس نرفتم. خودم خوندم از طريق مقاله و كتاب و اين جور چيزا...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوب من فکر کنم می تونم تجربه خودمو براتون بگم...
اون موقع که من امتحان می دادم سال 81 بود که هنوز در ایران تافل برگزار نمی شد و من بهمین خاطر به باکو رفتم و امتحان دادم...خود اون رفتن هم ماجرایی بود برای خود که البته همین بس که تمامی امتحان دهندگان بجز من جملگی برو بچه های مدرسه رو بودند و من تقریبا بابا بزرگ محسوب می شدم..هیچ کدام به جد نیامده بودند که امتحان بدن و وقتی می دیدن که من با حرارت تمام دارم می نگارم متعجب بودند...وسط بخش شنیداری مشغول شیطنت بودند..توگویی من به یک مهد کودک رفته بودم...هیچ خبری از نمایندگی تافل نبود...بگذریم...
خود امتحان در اصل باید حدود 3 ساعت باشد که چون دستور العمل هایی نیز گفته می شود در حین امتحان و احتساب رفت و آمد باید حدود 5 ساعتی در نظر گرفت...درست مثل اینکه دارین المپیاد اختر فیزیک می دین و طراح سوالات هم نظریه پرداز معروف سیاهچاله هاست..:blink:
در ابتدا بخش نوشتاری است که حدود نیم ساعت زمان دارین که راجع به موضوع مورد نظر قلم فرسایی به سبک باستانی پاریزی کنین..:D البته در کتابچه معرفی تافل نوشته شده بود که دو موضوع براتون داده می شه که باید یکی را انتخاب کنین ولی عملا فقط من یک موضوع از پیش طرح شده دیدم....:blink: دومی در کار نبود...
بعد از این کار نوبت به شنیداری می رسه که حدود 40 سوال باید باشه که در همان موقع که من امتحان می دادم حدود 80 تا بود که واقعا جر خوردم تا جواب دادم...:blink: علت هم این بود که بعد ها فهمیدم تافل برای سنجش میزان سختی و آسانی سوالات تعداد را دوبل در نظر می گیره و البته در تمامی امتحانات چنین نمی کنه و سالی یکی دوبار در برخی دورهای برگزاری دست به این حماقت می زنه تا بر اساس میزان جواب گویی متقاضیان درجه سختی و آسانی اونا را معین کنه...بدی این کار علاوه بر جر خوردن و پارگی ماتحت آدم اینه که شما نمی دونی که موقع امتیاز دهی به سوالات پاسخ داده شده از طرف شما کدام دسته سوالات مد نظر امتیاز دهی برای شماست و باید حواست جمع باشه که تقریبا تا جای ممکن همه را درست جواب بدی..
بعد از این کار نوبت به بخش گرامر می رسه که تقریبا از آسان به مشکل ادامه پیدا می کنه و البته برای ما که از دبیرستان گرامر حفظ می کنیم چندان سخت نیست...
بعد از این کار نوبت تازه با بخش خواندنی و درک مطلب هستش که چندان مشکل نیست ولی چون شما در آن موقع انرژیت مثل باطری لپتاپت رو به پایان است...کمی تا قسمتی با خستگی در جنگی...
برای هریک از این بخشها کتابهای خوبی هست که اگر خواستی براتون معرفی می کنم...
در ضمن یادتون باشه که ظاهرا فرمت اون در سال جدید عوض شده و ظاهرا در ایران فعلا همان فرمت قدیمی اجرا می شه...من که فلاش این فرمت جدید را دیدم مو بر اندامم سیخ شد...امیدوارم سازمان سنجش هوس نکنه فرمت امتحانی را عوض کنه...
رفتن به کلاس فقط برای اینه که با حال و هوای امتحان و نمونه تست زنی آشنا بشی...و تکنیک های اونو یاد بگیری...حتما هم می دانید که دو نوع فرمت کاغذی و رایانه ای هم هست..
درآیلتس شما هر سه ماه یک بار حق شرکت داری ولی در تافل هربار می تونی امتحان بدی و محدودیت نداره...
برای آیلتس مطلب نزدم..اگه خواستید بفرمایید تا براتون توضیح بدم...
باید زبان عمومی خودتون را قوی کنید و اگر خواستید بازهم سوال مطرح کنید تا براتون بیشتر تجربه نسبتا موفق خودمو توضیح بدم...(حالا نه اینکه خودم شکسپیر شده باشم ها!!!نه عزیز..:lol: ;) )
دو مطلب:
اولا ما در ایران تحت تحریم آموزشی تافل هستیم و این تافلی که شما الان می بینی داره توسط دانشگاه آزاد و سازمان سنجش برگزار می شه در اصل از موافقت سازمان تافل کانادا اخذ شده نه آمریکا و این نکته را تقریبا هیچ کس نمی دونه...
یکی از دوستانم که برای دکترای برق آمریکا رفته بود مجبور شد اونجا دوباره تافل بده و بعد رفت دوره دکترا و در باب فضولی ما ایرانیان مطلب فوق مکشوف علیه شد!!!البته فکر می کنم تافل اصلی در جریانه(دانشگاه پرینستون آمریکا)ولی بخاطر پول به روی مبارک نمی یاره و اگه در آمریکا کسی بره شکایت کنه نهایتا می گه که من خبر نداشتم...
دیگه اینکه طبق قوانین تافل ETS مجری برگزاری آزمون (در اینجا سازمان سنجش)حق داره 48 ساعت ورقه ها نگاه داره و بعد ارسال کنه....خوب حساب کنید در همین 48 ساعت چه اتفاق ها که نمی افته...
من وقتی تدریس می کردم یکی از شاگردانم که دکترای عمومی می خواند و از زبان فقط نه و بله انگلیسی بارش بود برای استرالیا و دانشگاه ملبورن در رشته ژنتیک بورس داشت و ازش تافل می خواستند(الان آیلتس می خوان)
بمن گفت من تافل می گیرم و من هم که باور نداشتم اشل امتحانی را بوی گفتم...ایشان هم انیشتین از آب در آمدند و 600 اخذ فرمودند...:blink: :blink: بنده که نیمچه اطلاعات داشتم نتوانستم از 580 بیشتر بگیرم..:blink:
بعد هم خرامان و خوشحال دعایی نسبت به سازمان سنجش فرمودند و به استرالیا شرفیاب شدند تا در بلاد کفر علم اندوزی کنند...:blink:
(ادمین جان چشم سیاسی صحبت نمی کنم:eek: غلط فرمودیم فراوان...اصلا تماما تکذیب می شود:wacko: :blink: )الان اگه سازمان شریف سنجش اینو بخواند بنده را به عذاب الهی می رساند..و احتمالا بنده مفقود می شوم..:blink: ;) شاید هم من گنگ خواب دیده بودم!!!!:lol:
باری به هر حال یکی دیگر از دوستانم نیز که الان در انگلیس دکترای بیوتکنولوژی(به خرج شخصی) می خواند نیز در پرسش نامه اولیه سازمان سنجش نوشته بود که برای ادامه تحصیل در رشته فوق به آمریکا می رود...ایشان کمی تا قسمتی خدای زبان بودند و حافظه مثال زدنی نیز داشتند...
پس از امتحان که چند ماه پیش دادند بمن تلفن کرد و گفت که یقینا 600 را آورده ام و دانشگاه نیز از ایشان همان 600 را طلب کرده بود...نتایج که از سنجش ارسال شد دیدیم که ایشان 540 گرفته اند!!!بسیار ناراحت شد و من نیز نتوانستم
وی را دلداری بدهم و بالاخره با سماجت فراوان که شرح آن از این مقال خارج است..دوباره به فاصله دو ماه امتحان داد(این بار در استانبول)و 610 گرفت و شهریور امسال رفت...ولی از همان انگلیس پیگیر اون تافل کذایی با آن نمره عجیب بود...:eek:
بالاخره با مکافات بسیار و هزار زحمت توانست نسخه کپی پرسشنامه همان امتحان که محال است تافل به کسی بدهد گیر بیاورد و دیدیم که در آن نسخه که با مداد پر شده بود در حدود 15 سوال پاک شده و نقطه دیگری پر شده بود...:blink: :blink: :blink:
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را..:D
همین دوستم می گفت که من اصلا جایی را پاک نکرده بودم ....
(ادمین جان چشم ..رعایت خطوط قرمز می کنم و تمامی موارد فوق را تکذیب می نمایم....):lol:
حالا شما فکر کنید که خواب و خیال بوده....بی خیال سخت نگیرید..فقط موقع پر کردن اون پرسش نامه کذایی بنویسید....
منظور از دادن امتحان:"رفتن برای ادامه تحصیل به بورکینافاسو"
اونجوری ممکنه نمره شما هم بالا بره ها!!!!:lol:
ادمین جان چشم کم ویشگون بگیر بابام جان...:wacko: :( :eek: :eek:
آها تا یادم نرفته بگم که همه اینا خواب بوده انگاری!!!;)
ولش کن الک جان سخت نگیر...خوب کجا بودیم؟!:lol: ;)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از electronic :
مهرداد جان قبوات دارم دربست اینایی رو که میگی منم دیدم البته با غلظت پایین تر.ما که پارتی یوخ دی!
البته اگه دانشگاهای داخلی وئ تو تافل های اونا شرکت کنی که فقط برا دانشگاه خودشون مورد قبوله بخش شنیداری وجود نداره!!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از esfandiyar2002 :
بالاخره با مکافات بسیار و هزار زحمت توانست نسخه کپی پرسشنامه همان امتحان که محال است تافل به کسی بدهد گیر بیاورد و دیدیم که در آن نسخه که با مداد پر شده بود در حدود 15 سوال پاک شده و نقطه دیگری پر شده بود...:blink: :blink: :blink:
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را..:D
همین دوستم می گفت که من اصلا جایی را پاک نکرده بودم ....
:lol: ;)

این جریانو درمورد تمامی امتحانات ورودی دانشگاها که به صورت غیر متمرکز برگزار میشن مثل ورودی دکترا یک چیز عادی هست!! نمونش هم گند امتحانات دستیاری هست!!

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مرداد امتحان دادم و قبول هم دارم که شرایط امتحان دادن اصلاً استاندارد نیست. برای سالن خود ما بلندگو ها مشکل داشت و حساب کنین که دیگه Listening رو چه جوری دادیم ! ولی اینکه سنجش دست ببره توی پاسخ نامه ها و این جور چیزا فکر نمی کنم درست باشه چون به هرحال فرقی برای سنجش نمی کنه. سنجش باید برای کیفیت برگزاری از خودش مایه بزاره که نمی زاره دیگه باقی مسائل گمون نکنم درست باشه یا حداقل به عقل جور در نمی آید. در ضمن حدود 70 - 60 درصد کسایی که تافل می دن همون گزینه تحصیل در آمریکای شمالی رو می زنن ( چون قصد اصلی همینه وگرنه الکی پول به این زیادی رو نمی دن برای امتحان ) ما که هر کی رو روز امتحان دیدیم قصدش همین بود حالا دیگه نمی دونم. یکی از مهمترین نکات توی تافل تنظیم وقته...مخصوصاً برای گرامر و reading . برای گرامر 30 دقیقه وقت دارین و 40 سوال. برای reading هم 50 سوال و 55 دقیقه. حتما حتما باید قبلش توی این وقت تست زده باشین وگرنه وقت کم می آرین سر جلسه و یا خسته می شین. یه نکته دیگه هم اینکه از همین الان باید براتون مشخص باشه که نمره چند به بالا می خواین...من یادمه بچه که بودم می گفتن فلانی تافل داره !! این یه چیز خیلی مسخره است چون هر کسی بره سر جلسه یه نمره ای می گیره و به قول معروف تافل داره...ولی نمره بالاتر از 570 رو خیلی ساده نیست.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از mehrdad1355 :
البته اگه دانشگاهای داخلی وئ تو تافل های اونا شرکت کنی که فقط برا دانشگاه خودشون مورد قبوله بخش شنیداری وجود نداره!!
آره بخدا!!!بخصوص اونی که مدرس خودش برگزار می کنه خداس!!!:D
یه بار که من حدودای یک ماه پیش از تافل اصلی که در باکو امتحان داده بودم رفته بودم امتحان تولیمو مثلا خودمو تست کنم که سر جلسه در بخش درک مطلب دیدم ماشالله اونقدر متنها جالبه که من هیچی حالیم نیس..:blink:
هیچ یادم نمی ره یه درک مطلبش راجع به حرکت جوهری بود که همش توش نوشته بود:
Dr. elahi ghomsheii said about ...
دیدم یه بابایی نوشته فارسی اونو برگردان نموده به انگلیسی و اونقدر سمبه توش ریخته که یه چیزی در بیاد که من حالیم نیست...دور و بر خودم را که نگاهی کردم دیدم ملت عرق ریزان مشغول نوشتن هستند...:wacko:
در بخش شنیداری هم آوای ملکوتی قرآن کریم نویز داده بود توش معلوم نبود چی به چیه..:eek:
جالب تر اینکه طول سوالات و پاسخ ها اونقدر طولانی بود که هنوز دو تا را نخوانده می رفت سوال بعدی که با آوای ملکوتی نویز داده بود و داشات سریعا پخش می شد..:D
بعدا فهمیدم که اینا همش ورژن تافل های قدیمی است که ETS اونا را دور انداخته..:blink:
بیچاره اونایی که واسه دکترای اعرام مجبور بودن اون امتحان را بدن..:eek:
خلاصه ما یه بیسکوئیت گرجی 6000 تومانی نصیبمان شد اونجا..:D
جالب این بود که نتیجه اونم که اومد بنده 400 گرفته بودم...:blink: و خیلی ضعیف بودم...حالا چطور در امتحان اصلی 580 گرفتم احتمالا یکی واسم پرشون کرده بوده..:D
به نقل از mehrdad1355 :
این جریانو درمورد تمامی امتحانات ورودی دانشگاها که به صورت غیر متمرکز برگزار میشن مثل ورودی دکترا یک چیز عادی هست!! نمونش هم گند امتحانات دستیاری هست!!
بهتره بگیم شاهکاره بالام جان!!!خودشون می برن خودشونم می دوزن..:hmm:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از esfandiyar2002 :
آره بخدا!!!بخصوص اونی که مدرس خودش برگزار می کنه خداس!!!:D
یه بار که من حدودای یک ماه پیش از تافل اصلی که در باکو امتحان داده بودم رفته بودم امتحان تولیمو مثلا خودمو تست کنم که سر جلسه در بخش درک مطلب دیدم ماشالله اونقدر متنها جالبه که من هیچی حالیم نیس..:blink:
هیچ یادم نمی ره یه درک مطلبش راجع به حرکت جوهری بود که همش توش نوشته بود:
Dr. elahi ghomsheii said about ...
دیدم یه بابایی نوشته فارسی اونو برگردان نموده به انگلیسی و اونقدر سمبه توش ریخته که یه چیزی در بیاد که من حالیم نیست...دور و بر خودم را که نگاهی کردم دیدم ملت عرق ریزان مشغول نوشتن هستند...:wacko:
در بخش شنیداری هم آوای ملکوتی قرآن کریم نویز داده بود توش معلوم نبود چی به چیه..:eek:
جالب تر اینکه طول سوالات و پاسخ ها اونقدر طولانی بود که هنوز دو تا را نخوانده می رفت سوال بعدی که با آوای ملکوتی نویز داده بود و داشات سریعا پخش می شد..:D
بعدا فهمیدم که اینا همش ورژن تافل های قدیمی است که ETS اونا را دور انداخته..:blink:
بیچاره اونایی که واسه دکترای اعرام مجبور بودن اون امتحان را بدن..:eek:
خلاصه ما یه بیسکوئیت گرجی 6000 تومانی نصیبمان شد اونجا..:D
جالب این بود که نتیجه اونم که اومد بنده 400 گرفته بودم...:blink: و خیلی ضعیف بودم...حالا چطور در امتحان اصلی 580 گرفتم احتمالا یکی واسم پرشون کرده بوده..:D

بهتره بگیم شاهکاره بالام جان!!!خودشون می برن خودشونم می دوزن..:hmm:
می گم خوش میاد فابریک بچه درسخون هستید!:D
ممنون.توضیحات کامل و جامعی بود البته به سبک جمالزاده!:f34r:
می گم اسی جان شما کلاس ملاسی چیزی رفتید قبلا" اسمی نشونی؟من تو این خیل آگهی هایی که سران پرنیان و ما یتعلق به! میدارن دم در خونه ی مردم بد جوری گیر کردم!:wacko:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mehrdad1355 :
امروز یه نمونه ی گند ترش رو من با این دوتا چشمام دیدم.کارشناس ارشدی که با یک نجوای جانانه پشت در اتاق دفاعیه شد اقای دکتر....! :D
آدم هر چی بزرگتر میشه بیشتر می فهمه که چه مملکت $#%%داریم.

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام
من این تایپیک رو الان دیدم :blush:
عجب بحث جالبی شده
خوب بدون کلاس چه طور میشه برای تافل اماده شد ؟
منظورم اینکه بیشتر چیکار باید کرد ؟
مثلاً نشست و لغت حفظ کرد و متن خوند یا چیزه دیگه هم هست ؟
:)

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
نمیدونم الان سیستم تافل تو ایران چه جوریه ؟! اینجا که دوستم هفته پیش رفت بده با کامپیوتر تیکه های فیلم ها و سریالهای روزشون رو گذاشتن و از اونا سوال میدن ... یعنی دیگه گرامر و این حرفها تعطیل
جالب تر این که میگفت هر سوال رو که درست جواب بدی بعدی سخت تر میشه و اگه غلط جواب بدی بعدی آسون تر

بالا