• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاهبرداری ایرانسل در مورد تخفیف وایمکس

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
ما حدودا 10 روز پیش که ایرانسل مودمهای وایمکس رو با 50 درصد تخفیف (حدود 40 تومن ) میداد یکی ثبت نام کردیم گفتن که برید بهتون اس ام اس میزنیم بعد از چند روز که خبری نشد زنگ زدیم گفتن اون ثبت نامتون باطله باید دوباره ثبت نام کنین با قیمت فعلی . کسی میدونه کجا باید از دستشون شکایت کنیم ؟

erfan.f

Registered User
لایک‌ها
4
سلام اگه بخوای شکایت کنی دردسر داره.........پس چند روز صبر کن دهه فجر شروع میشه و قیمت ها نصف میشه و راحت برو نصف قیمت بخر:D

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
ما حدودا 10 روز پیش که ایرانسل مودمهای وایمکس رو با 50 درصد تخفیف (حدود 40 تومن ) میداد یکی ثبت نام کردیم گفتن که برید بهتون اس ام اس میزنیم بعد از چند روز که خبری نشد زنگ زدیم گفتن اون ثبت نامتون باطله باید دوباره ثبت نام کنین با قیمت فعلی . کسی میدونه کجا باید از دستشون شکایت کنیم ؟

اتفاقا منم ثبت نام کردم و مودم رو یه روزه تحویل گرفتم
البته من منتظر تماس اونا نموندم، خودم زنگ زدم تایید گرفتم پرداخت کردم
فرداش مودم رو اوردن

نگران نباش بازم از این آفر ها میزاره چیزی که زیاده تو این مملکت، مناسبت و شهادت و تولده...

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
ولی قانونا باید بشه پی اینطور چیزا رو گرفت .

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
ولی قانونا باید بشه پی اینطور چیزا رو گرفت .

دوست عزیز کاری نمیتونین بکنین . به خاطر افزایش قیمت نتنها ایرانسل که مبین نت هم همین اتفاق افتاد. و این که من اصلا پیشنهاد نمیکنم چون هر دو ضریب اشتراک رو کردن 1 به 10و شما دارین دو برابر هزینه سرویس CRA پول میدین.

atila.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نگیر عزیز ای دی اس ال خیلی بهتر از این سرویس این هاس

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
مطمئنا خیلیا براشون پیش اومده و ایرانسل خیلی هم راحت با این قضیه برخورد میکنه و اصلا هم اشتباهشو جبران نمیکنه .

zigma90

Registered User
لایک‌ها
0
اگر حق تون واقعاً ضایع شده و پول شما رو خوردن میتونی به سایت پلیس فتا مراجعه کنی و شکایاتت رو ثبت کنی
موفق باشید

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
پول نگرفتن . ولی اون موقع با تخفیف میدادن 40 تومن که وقتی رفتیم نمایندگی ثبت کردن و گفتن که منتظر اس ام اس باشین .

بالا