• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاهبرداری به اسم ابلاغیه قضایی در فضای مجازی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام دوستان
لطفا مواظب باشید
امروز یک پیام برای داداشم اومد رو گوشی که پشماش ریخته بود سریع اومد دنبالم پیامه رو نشون داد و گفت ابلاغیه هامو چک کن
ابلاغیه هاشو تو سایت اصلی چک کردم دذیدم چیزی نیست
پیامه رو خوندم دیدم شماهر تلفن همراه اوله و سایتی هم که داده بود این بود (sana-ireblagh[dot]ml)
متن پیام میگفت اگه چک نکنید ۲۴ ساعته حکم جلب :oops:
کنجکاو شدم و واردش شدم دیدم هر لینکی که کلیک میکنم میخواد نرم افزار دانلود کنه مرورگر (نرم افزار اندروید به اسم عدالت همراه) که البته چنین نرم افزاری هست و اتفاقا هم دولتی و ثبت شده هست اما فقط اسم اون اصلیه رو یدک میکشه و کاملا بد افزار هست و تا جایی که من فهمیدم دقیقا شبیه اپلیکیشن اصلی هست ولی فقط ظاهری و درگاه بانکش فیکه)
خلاصه این که تماس گرفتم با فتا و گفتن در حال پیگیری هستیم، بهشون گفتم خو فیلتری چیزی کنین تا مردمو سکته نداده که خودش گفت از چندین نفر کلاهبرداری کرده و به واسطه درگاه خالی کرده حسابارو
شماره هم خوندم واسش که گفت این شماره خودش قربانی این موضوعه و اپلیکیشن میره تو لیست شماره تلفن ها و برای همه مخاطبین پیامک ارسال میکنه
خلاصه اینکه حواستون باشه یهو خانوادتون از سر ساده لوحی اپلیکیشن هایی که از روی شماره های شخصی میاد رو نصب نکنن

WhatsApp Image 2021-08-21 at 8.46.12 AM.jpg

Last edited:

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
این را اخبار چند روز قبل گفت . من همیشه از رمز پویا استفاده می کنم . به غیر از اون یکی دو دقیقه که رمز معتبره بعدش احتمال سو استفاده از بقیه اطلاعات هست ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
این را اخبار چند روز قبل گفت . من همیشه از رمز پویا استفاده می کنم . به غیر از اون یکی دو دقیقه که رمز معتبره بعدش احتمال سو استفاده از بقیه اطلاعات هست ؟
این دامنه اصلا تو نت نبود و دربارش چیزی نگفتن sana-ireblagh[dot]ml
عجیبه با وجود اینکه امروز صبح صدها شکایت ازش به فتا شده باز هم فعاله و فیلتر نشده

1629523281616.png

1629523314127.png

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,423
یک ماه هست که این پیامک ها داره میره برای مردم
کی غیر از خودشون میتونه اینقدر فعالیت کنه و کاری بهش نداشته باشن

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
مطمئنا ی گروه در خود قوه قضاییه (دادگستری، دادگاه، شورای حل انتخاب،... )... ;)... :D

شماره ارباب رجوع در میان بهشون پیام میدن
چون ميدونند این افراد، مراجعه کردن و پرونده دارند و منتظر نتیجه کارشون تو دادگاه‌ها هستند

سند(اینجا)

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
باید به اسم سایت فیلم گزارش میدادی
sari.gif
فیلتر میشد به خاطر نماوا و...
یک ماه هست که این پیامک ها داره میره برای مردم
کی غیر از خودشون میتونه اینقدر فعالیت کنه و کاری بهش نداشته باشن
واقعا غیر این نمیتونه باشه سرعت فیلترینگ سایت ها خیلی بالاست شما یه چیز در همون موضوعات فیلم یا اهنگ قدیمی بزنی درجا فیلتری

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,508

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,508
به راحتی البته از ادرس میشه فهمید کلاهبرداری هست به خاطر ml اخرش و ارسال از شماره شخصی حتی بدون باز کردن سایت ...البته ادم های عادی مثل خانم خانه دار یا پدر و مادر های سالخورده یا افرادی که در بخش سواد اینترنتی و اینا تجربه ای ندارن خب حتما گول میخورن

یه مدت برای کارت سوخت هم برای من از همینا میومد.....کلا وضع بدی شده...حواستون جمع باشه/

بالا