majidzadeh6
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 7
سلام
سه سال پیش رفتیم یه تلویزیون Full HD از بانه بخریم بعد از کلی تحقیق مدل موردنظر در دو فروشگاه پیدا کردیم و خریدیم
بعد از چند مدت که استفاده کردیم یهو بردی که پورت ها hdmi روی اون هست سوخت!
تماس گرفتیم با فروشگاه و گفتیم جریان چیه
اما شخص فروشنده می گفت مشکل از طرف شماست ما هم گفتیم که از تلویزیون کم استفاده کردیم و فقط یه پورت hdmi وصل بوده
و فشاری روی برد نبوده اما باز هم شونه خالی می کرد می گفت پس برق خونه مشکل داشته
در حالی که برای تلویزیون یه محافظ برق گرون قیمت خریده بودیم
خلاصه بعد از بررسی چند تعمیرکار کاشف به عمل اومد که سیستم برق رسانی تلویزیون مشکل داشته حالا فروشنده هم زیربار نمی رفت
خلاصه خواستیم شکایت کنیم اما بعد از صحبت با چند نفر بیخیال شدیم و حواله اش کردیم به روزگار
البته کلی خرج کردیم و درستش کردیم اما اعصاب خردیش و هزینه هاش خیلی بیشتر از قیمت کل تلویزیون در اومد.
چند وقت پیش یکی از آشنا ها گفت یه تلویزیون جدید میخواد که فلان قابلیت ها را داشته باشه من هم دو مورد معرفی کردم
بعد از چند روز گفت تو سایت های بانه ای دیده و این مدلی که میخواد اونجا هست من هم گفتم آقا بیا همینجا بخر و بیخیال بانه
جنس خراب می اندازند که هیچ پاسخگو هم نیستند این آقا اما گفت حالا شاید یه مورد خرابی شده دلیل نمیشه بدبین بشی
ما هم گفتیم حالا یه کاری خواسته براش انجام بدیم با اکراه رفتیم بانه تلویزیون بخریم
رفتیم فروشگاهی پیدا کردیم که بی خبر یه کلاهبردار هست
فروشنده تلویزیون روشن کرد، شب بود و داشتند همه جا تعطیل می شد عجله هم داشت
ما هم تصویر دیدیم و با تأیید دوستمون مبلغ پرداخت کرد و تمام.
بعد از چند روز دوستمون تماس گرفت گفت روی تصویر چند تا زایده هست
آقا ما هم با اعصاب خراب که چرا قبول کردیم با این آقا بریم پیش کلاهبردارها
راهی خونه دوستمون شدیم بله دیدم که پنل مشکل داره و اون موقع هنگام خرید که یه لحظه روشن شده
معلوم نکرده اما حالا که دو روز کار کرده کامل معلوم کرده
به دوستمون گفتم سریع اطلاع بده به فروشگاه دوستمون تماس گرفت فروشگاه و فروشنده هم گفته بود مشکلی نیست
به مرور زمان درست میشه!
من هم عصبانی شدم و با فروشنده جر و بحثم شد که زیر بار نمی رفت که جنسش خراب بوده و می دونسته
خلاصه این دوستمون گفت بیخیال شاید این درست میگه
من هم می دونستم که دروغ میگه اما گفتم هرطور خودت میدونی
بعد از سه هفته که دوستمون به خاطر رودربایستی با من چیزی به من نگفته بود رفتم سراغش دیدم ناراحته
گفتم جریان چیه
گفت تصویر خرابتر شده
آقا ما هم عصبانی شدیم تماس گرفتیم فروشگاه
یارو می گفت چرا الان میگی!!!
گفتیم که بهت گفتیم تو اینطور گفتی
گفت دیگه دیر شده و ربطی به ما نداره!
گفتیم پول یامفت نبوده که بگیری برای این تلویزیون چند میلیون پول دادیم حالا داری میزنی زیر جنس خرابت
خلاصه کار به جر و بحث کشید و گفت هرکاری می خوای بکن
جالبه خودش میگه ما جنس قاچاق میاریم و میگه میخواستی از قاچاقچی جنس نخری!
تازه می گفت ضمانت نامه هم نگرفتی!
یه تیکه کاغذ که معلوم نیست چیه
دوستمون هم داره شکایت می کنه
خلاصه این موضوع فقط شامل حال من نمیشه و افراد دیگه ای جدیدا دیدم که به این شکل ضربه خوردن
حتی اجناس دیگه ای چه الکتریکی و چه غیر الکتریکی که میخرین هم
با کمال تعجب قسم می خورند که اصل هست اما میری می بینی که طرح اصل هست
خلاصه چه این شکایت به سرانجام برسه و چه نرسه
اگر این اطلاع رسانی من باعث بشه دیگه افراد از اونجا خرید نکنند و کمتر خسارت ببینند برای من کافیه
این جماعت چون مردم زیاد میرن خرید اونجا دیگه فکر کردن چه خبره هر جنس خرابی می تونند بندازند به ملت و آخرش هم طلبکار باشند
سعی کنید جنسی که میخواهید بخرید از شهر خودتون باشه چون فروشنده جاش مشخصه و تعمیرکار چه با گارانتی و چه بی گارانتی دم دستتون هست و راحت تر می تونید پیگیری کنید
اگر هم میخواهید جنس خاصی خرید کنید به مناطق آزاد مثل چابهار مراجعه کنید.
سه سال پیش رفتیم یه تلویزیون Full HD از بانه بخریم بعد از کلی تحقیق مدل موردنظر در دو فروشگاه پیدا کردیم و خریدیم
بعد از چند مدت که استفاده کردیم یهو بردی که پورت ها hdmi روی اون هست سوخت!
تماس گرفتیم با فروشگاه و گفتیم جریان چیه
اما شخص فروشنده می گفت مشکل از طرف شماست ما هم گفتیم که از تلویزیون کم استفاده کردیم و فقط یه پورت hdmi وصل بوده
و فشاری روی برد نبوده اما باز هم شونه خالی می کرد می گفت پس برق خونه مشکل داشته
در حالی که برای تلویزیون یه محافظ برق گرون قیمت خریده بودیم
خلاصه بعد از بررسی چند تعمیرکار کاشف به عمل اومد که سیستم برق رسانی تلویزیون مشکل داشته حالا فروشنده هم زیربار نمی رفت
خلاصه خواستیم شکایت کنیم اما بعد از صحبت با چند نفر بیخیال شدیم و حواله اش کردیم به روزگار
البته کلی خرج کردیم و درستش کردیم اما اعصاب خردیش و هزینه هاش خیلی بیشتر از قیمت کل تلویزیون در اومد.
چند وقت پیش یکی از آشنا ها گفت یه تلویزیون جدید میخواد که فلان قابلیت ها را داشته باشه من هم دو مورد معرفی کردم
بعد از چند روز گفت تو سایت های بانه ای دیده و این مدلی که میخواد اونجا هست من هم گفتم آقا بیا همینجا بخر و بیخیال بانه
جنس خراب می اندازند که هیچ پاسخگو هم نیستند این آقا اما گفت حالا شاید یه مورد خرابی شده دلیل نمیشه بدبین بشی
ما هم گفتیم حالا یه کاری خواسته براش انجام بدیم با اکراه رفتیم بانه تلویزیون بخریم
رفتیم فروشگاهی پیدا کردیم که بی خبر یه کلاهبردار هست
فروشنده تلویزیون روشن کرد، شب بود و داشتند همه جا تعطیل می شد عجله هم داشت
ما هم تصویر دیدیم و با تأیید دوستمون مبلغ پرداخت کرد و تمام.
بعد از چند روز دوستمون تماس گرفت گفت روی تصویر چند تا زایده هست
آقا ما هم با اعصاب خراب که چرا قبول کردیم با این آقا بریم پیش کلاهبردارها
راهی خونه دوستمون شدیم بله دیدم که پنل مشکل داره و اون موقع هنگام خرید که یه لحظه روشن شده
معلوم نکرده اما حالا که دو روز کار کرده کامل معلوم کرده
به دوستمون گفتم سریع اطلاع بده به فروشگاه دوستمون تماس گرفت فروشگاه و فروشنده هم گفته بود مشکلی نیست
به مرور زمان درست میشه!
من هم عصبانی شدم و با فروشنده جر و بحثم شد که زیر بار نمی رفت که جنسش خراب بوده و می دونسته
خلاصه این دوستمون گفت بیخیال شاید این درست میگه
من هم می دونستم که دروغ میگه اما گفتم هرطور خودت میدونی
بعد از سه هفته که دوستمون به خاطر رودربایستی با من چیزی به من نگفته بود رفتم سراغش دیدم ناراحته
گفتم جریان چیه
گفت تصویر خرابتر شده
آقا ما هم عصبانی شدیم تماس گرفتیم فروشگاه
یارو می گفت چرا الان میگی!!!
گفتیم که بهت گفتیم تو اینطور گفتی
گفت دیگه دیر شده و ربطی به ما نداره!
گفتیم پول یامفت نبوده که بگیری برای این تلویزیون چند میلیون پول دادیم حالا داری میزنی زیر جنس خرابت
خلاصه کار به جر و بحث کشید و گفت هرکاری می خوای بکن
جالبه خودش میگه ما جنس قاچاق میاریم و میگه میخواستی از قاچاقچی جنس نخری!
تازه می گفت ضمانت نامه هم نگرفتی!
یه تیکه کاغذ که معلوم نیست چیه
دوستمون هم داره شکایت می کنه
خلاصه این موضوع فقط شامل حال من نمیشه و افراد دیگه ای جدیدا دیدم که به این شکل ضربه خوردن
حتی اجناس دیگه ای چه الکتریکی و چه غیر الکتریکی که میخرین هم
با کمال تعجب قسم می خورند که اصل هست اما میری می بینی که طرح اصل هست
خلاصه چه این شکایت به سرانجام برسه و چه نرسه
اگر این اطلاع رسانی من باعث بشه دیگه افراد از اونجا خرید نکنند و کمتر خسارت ببینند برای من کافیه
این جماعت چون مردم زیاد میرن خرید اونجا دیگه فکر کردن چه خبره هر جنس خرابی می تونند بندازند به ملت و آخرش هم طلبکار باشند
سعی کنید جنسی که میخواهید بخرید از شهر خودتون باشه چون فروشنده جاش مشخصه و تعمیرکار چه با گارانتی و چه بی گارانتی دم دستتون هست و راحت تر می تونید پیگیری کنید
اگر هم میخواهید جنس خاصی خرید کنید به مناطق آزاد مثل چابهار مراجعه کنید.