• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاهبرداری کابر essi mankan ...مراقب باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeid.azm

Registered User
لایک‌ها
58
با عرض سلام و احترام

دوستان عزیز در خرید جنس از کاربر essi mankan با نام واقعی احسان قادری نهایت دقت رو داشته باشید .برای ما که کلاهبردار از آب در اومدن.!!!

داستان از این قراره در تاریخ 10 /9 روز یکشنبه ایشون با بنده تماس گرفتن که یه سری جنس از قبیل چند مادربورد و سی پی یو و رم و هارد و لپ تاپ و غیره و می خوان بفروشن و قبل از اینکه تاپیک کنن قضیه فروش اینارو با من در میان گذاشتن که خریدار باشم برام ارسال کنن .منم لیست رو ازشون خواستمو ایشون لیست کلی رو برام ارسال کردن و بعد از قیمت گذاری برای ایشون من 1 میلیون تومان رو ارسال کردم و مبلغ کمی رو به شرط تست و بعد ارسال نگه داشتم .من به ایشون تاکید کرده بودم که موقع ارسال قطعات از تهران به رشت خیلی دقت کنن تو بسته بندی ولی ایشون نه تنها دقت نکردن هیچ ...بسته بندی رو طوری انجام داده بودن که فقط بین مادربورد ها یک برگه a4 گذاشته بودن و دیگه هیچ بسته بندی و پوششی نداشتن همشون صدمه خورده بودن و کلا خراب شده بودن .
اما مسئله ای کاش همین بود این قطعات و تعدادشون 60 درصد چیزی بود که لیست داده بودن و خیلی کسری داشت و من بعد از باز کردن جعبه و چک کردن تعداد با ایشون تماس گرفتم و مسئله رو گفتم و ایشون در کمال تعجب اظهار بی اطلاعی کردن و گفتن که کل بار رو یه کس دیگه فرستاده و ایشون به نوعی واسط بودن و از م زمان خواستن که به مسئله رسیدگی کنن و بعد از چند رو که گوشیشون خاموش بود تماس گرفتن گفتن که شماره حساب بدم تا 700 تومن رو واریز کنن و بنده هم جنسارو برگردونم تهران که به شخص اصلی تحویل بدن و مابقی مبلغ رو برگردونن ولی بنده قبول نکردم و واریز تمامی مبلغ رو خواستار شدم چون اصلا با این رفتارشون هیچ اعتمادی نداشتم و توافق کردیم که من موقع برگشت به تهران جنسارو با خودم بیارم و حضوری تحویل بدم و مبلغ رو بگیرم اما بعد از بازگشت به تهران ایشون گوشیشون رو از دسترس خارج کردن و تا الان جواب نمی دن...!!!

از دوستان عزیزی که آدرس دقیق از محل سکونت ایشون دارن تقاضا می کنم اطلاعات خودشون رو در میون بزارن که بتونیم رسیدگی کنیم به این مشکل و حقمون ضایع نشه.ضمنا خواهش میشه که دوستان خیلی مراقب باشن تو خرید و فروشاشون.

ضمنا در ساعات آینده تصاویر و اسناد کافی در مورد این اتفاق درج خواهد شد.

با تشکر

omidseven7

Registered User
لایک‌ها
35
سلام، لعنت بهش که سایت رو بدنام میکنه

mr. mp

Registered User
لایک‌ها
25
این روزها کلاه بردار زیاد شده . خیلی باید در خرید دقت کنید . روی چه حسابی اون مبلغ رو واسش ریختی ؟

saeid.azm

Registered User
لایک‌ها
58
این روزها کلاه بردار زیاد شده . خیلی باید در خرید دقت کنید . روی چه حسابی اون مبلغ رو واسش ریختی ؟
راستشو بخواین من دوبار از طریق تاپیک هایی که در سایت زده بود ازشون خرید کرده بودم گفتم کارشون درسته .اما نیدونستم که اینطور میشه

amir.na

Registered User
لایک‌ها
99
درود
امیدوارم مشکلتون حل بشه
والا من هم یه بار یه گرافیک میخواستم از ایشون بخرم که رفتیم سر معامله که ok شد و قرار شد حضوری معامله کنیم که برای قرار نهایی ایشون مفقودالاثر شدن و جوابی ندادن!
اونطور که من اطلاع دارم منزلشون سمت اکباتان و محل کارشون اسلامشهر هست ولی آدرس دقیق ندارم
موفق باشید

real fc

Registered User
لایک‌ها
352
منم با داش احسان معامله حضوری داشتم
بچه خوبی حالا نمیدونم چه مشکلی پیش اومده
دوستان دیگه خواهشا زود قضاوت نکن تا اقا سعید و داش احسان مشکلشونو خودشون حل کنن

mr. mp

Registered User
لایک‌ها
25
دقیقا" برای قضاوت زود هست اما فروشنده هم کار اشتباهی میکنه که گوشی رو از دسترس خارج میکنه . این کارش توهین به خریدار هست .

tapesh777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
داداش توی بخش شکایات تاپیک بزن گویا تائید میشه .

alilotos

Registered User
لایک‌ها
414
دوستان کسی زود قضاوت نکرده ایشون واقعا کلاهبرداره. من تو تاپیکش اعلام کردم که ایشون کلاهبردارن . من چندین بار باهاش معامله داشتم ظاهرا آدم خوبی بود و مشکلی نداشتیم ولی با آخر 4تا مادربرد خراب به من داد که من زود خبر دادم و گفت پول دستم نیست چند روز مهلت بده این چند روز الان 3 ماه شده حتی شماره کارتم گرفت ولی دیگه خبری نشد .گویا خونشون شهریار هست انطوری که به من گفتن . شماره موبایلشم: 09354379526

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
بنده سعید جان رو میشناسم و کارش درسته

سعید نمیدونم به چه اعتمادی این کارو کردی ولی امیدوارم طرف سر عقل بیاد و پول رو برگردونه ..

saeid.azm

Registered User
لایک‌ها
58
بنده سعید جان رو میشناسم و کارش درسته

سعید نمیدونم به چه اعتمادی این کارو کردی ولی امیدوارم طرف سر عقل بیاد و پول رو برگردونه ..

با عرض سلام خدمت دوست قدیمی عزیزم مهدی جان
والا چی بگم قبول دارم خطا کردم بدجور هم خطا کردم. باور کید شخصیتش چنان خوب بود که فریبشو خوردم .چه میشه کرد که دیگه به انسانیت طرف هم نمیشه اعتماد کرد چون بعضی وقتا ظاهری هست.من تا حالا با خیلی از بچه های این فروم معامله کردم بودم این طور نبود .

saeid.azm

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان کسی زود قضاوت نکرده ایشون واقعا کلاهبرداره. من تو تاپیکش اعلام کردم که ایشون کلاهبردارن . من چندین بار باهاش معامله داشتم ظاهرا آدم خوبی بود و مشکلی نداشتیم ولی با آخر 4تا مادربرد خراب به من داد که من زود خبر دادم و گفت پول دستم نیست چند روز مهلت بده این چند روز الان 3 ماه شده حتی شماره کارتم گرفت ولی دیگه خبری نشد .گویا خونشون شهریار هست انطوری که به من گفتن . شماره موبایلشم: 09354379526

دادا خونشون به احتمال زیاد طرفای رباط کریم هست چون خودش دو سه باری گفته بهم.کلا هرچی فرستاده برا منم همشون اوراقی هستن!!! نمی دونم چرا بعضیا نمی فهمن اینطور پولا خوردن نداره .اگه مبلغ بالایی بود بازم یه چیزی ولی 300 و این چیزا که پولی نیست ...

jackbaur

Registered User
لایک‌ها
111
دو
دوست من منظورت شهریار تهران هست؟من ساکن همونجام اطلاعات دقیقتر بدین پیگیر کارتون شم

saeid.azm

Registered User
لایک‌ها
58
دو

دوست من منظورت شهریار تهران هست؟من ساکن همونجام اطلاعات دقیقتر بدین پیگیر کارتون شم

با سلام
یه مطبی رو به خاطر آوردم طی اون دوبار خرید با ماشین رفته بودم رباط دوتا سی پی یو اشکال داشت رو بدم بهشون خیابان بهزیستی هستن گویا محلشون از سمت اسلامشهر به رباط واقع هست.چون من صبح زود بردم سی پی یو رو بدم داشتن می رفتن سره کار.

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
ادمایی که تا معامله انجام میدن گوشی شون از دسترس خارج میش اگه ریگی به کفششون نیست پی چیه

نمیدونم چرا هرچی گرفتاری و تصادف و مشکلات حاد زندگی هست بعد از دریافت پول خریدار اتفاق می افته نه قبلش. خیلی جالبه

alilotos

Registered User
لایک‌ها
414
دو

بله شهریار تهران. هر دفعه که با من معامله داشت خودش میومد کرج و از مسیری که میومد می گفت که از شهریار میام.

alilotos

Registered User
لایک‌ها
414
ادمایی که تا معامله انجام میدن گوشی شون از دسترس خارج میش اگه ریگی به کفششون نیست پی چیه

نمیدونم چرا هرچی گرفتاری و تصادف و مشکلات حاد زندگی هست بعد از دریافت پول خریدار اتفاق می افته نه قبلش. خیلی جالبه

ریگ چیه !!! پاره سنگ به کفششونه. واقعا همین موضوع برای این کلاهبردار رخ داد که بعد از اینکه قرار شد پولو پس بدن می گفتن که یه مشکلی براشون پیش اومده و اصلا نمی تونن روزا گوشیرو جواب بدن و فقط شبا میتونن.

essi 7970

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
یادمه تو یه تاپیک خودشو رو بجای من جا زد و اجناس رو خرید
ما هم از همه جا بی خبر چون اول نام کاربریش essi بود فروشنده اشتباه گرفت
باید امتیاز منفی میگرفت -که کوتاهی از سمت من بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا