morzaf283
Registered User
با سلام من از کاربر pouria.b یک عدد ال این وان خریداری کردم که ایشون همون اول اعلام داشتن که هیچ گونه مشکلی از قبل پیکسل سوختگی و هاله نداره و ال این وان در سلامت کامل به سر میبرد
اینم لینک فروش
forum.persiantools.com
ولی متاسفانه بعد از اینکه مبلغ رو برای ایشون زدم و ال این وان رو دریافت کردم مانیتور هاله داشت و ایشون با طفره رفتم بعد از گذشت چند روز نمیخواد قطعه رو پس بگیره و کاری کرده که اطلاعاتش رو من نتونم ببینم (مثل زمانی که در سایت میاد ) و سعی داره دیگه قطعه رو پس نگیره
لطفا کلیه اطلاعت چت بین من و ایشون رو خودتون نگاه کنید که به دو صورت لینک و عکس از چت ها براتون ارسال میکنم
این صفحه چت ما است
6 صفحه چت فی مابین ما به طور کامل در ضمیمه موجود هر کی دوست داشت میتونه بخونتش
مدیر که اینجا نیست حداقل حواستونو جمع کنید کلاه سرتون نره مجبور شدم از طریق پلیس فتا پیگیری داستان رو بکنم
اینم لینک فروش

مزایده - all in one - قابل ارتقا - رم 12 - سی پی یو 3.5 ghz - مادربورد asus ( کاهش قیمت )
سلام سیستم تمیز و سالم و کم کار هست رم 12 ddr4 cpu G4560 @ 3.50GHz گرافیک intel hd610 هارد ssd 250 مادربورد asus با ساپورت سی پی یو نسل 7 مانیتور 24 اینچ ips با کیفیت عالی موس و کیوبورد داره سیستم خودش اسپیکر و تمام قابلیت ها رو داره دو تا پورت شبکه داره و وای فای و بلوتوث و ... اگه بخواین همین...
ولی متاسفانه بعد از اینکه مبلغ رو برای ایشون زدم و ال این وان رو دریافت کردم مانیتور هاله داشت و ایشون با طفره رفتم بعد از گذشت چند روز نمیخواد قطعه رو پس بگیره و کاری کرده که اطلاعاتش رو من نتونم ببینم (مثل زمانی که در سایت میاد ) و سعی داره دیگه قطعه رو پس نگیره
لطفا کلیه اطلاعت چت بین من و ایشون رو خودتون نگاه کنید که به دو صورت لینک و عکس از چت ها براتون ارسال میکنم
این صفحه چت ما است
6 صفحه چت فی مابین ما به طور کامل در ضمیمه موجود هر کی دوست داشت میتونه بخونتش
مدیر که اینجا نیست حداقل حواستونو جمع کنید کلاه سرتون نره مجبور شدم از طریق پلیس فتا پیگیری داستان رو بکنم