• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاه برداری سایت اس موزیک http://popup.smusic.ir در تاریخ 93/6/17

bitasir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام خدمت همه دوستان عزیز

میخواستم بگم دیگه با این سایت همکاری نکنید تازگیا سایت کسب درامد پاپ اس موزیک کلاهبردار شده و پولا رو واریز نمیکنه هرچه هم تیک بدی جوابت نمیدن و مجبور میشی پاپ ازشون خرید کنی و الکی پولت جیب میزنن ولی تبلیغی در کار نیست
من الان حدود 1ماه الان درخواست واریز دادم حدود 36تیک زدم جوابی نگرفتم و هیچ اهمیتی نمیدن مجبور شدم پولام پاپ بخرم ولی الکی بود اگر کدی از این سایت دارید بردارید تا سرتون بیش از این کلاه نرفته اگه خواستین مدرک هم میدم که این سایت کلاه بردار شده

با کمال تشکر از همه دوستان

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
منم باهاشون مشکل دارم
سر خود پسورد و ایمیلم را عوض کردن و الان نمیتونم وارد اکانتم بشم
در ضمن یه درخواست برداشت هم دارم که 10 روزه واریز نشده
بهشون ایمیل زدم ولی فایده ای نداشت

newworker

Registered User
لایک‌ها
43
کلا پاپ آپ که کلاهبرداره هیچ! ممنوع هم هست و باعث آزار بازدید کننده میشه . پس به هیچ عنوان از این روش برای کسب درامد استفاده نکنید.

tehranstar.ir

Registered User
لایک‌ها
875
بعد از دوبار واریزی وقتی دیدن بازدیدم زیاد شده پولمو نریختن و گفتن تو سایتت لینک باکس داری گفتم پس چرا اون دو دفعه که لینک باکس داشتم پول واریز کردین اکانتمو بستن

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
منم یک ماه درخواست پرداخت دادم واریز نکردن

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
خوبه که اطلاع دادید، ممنون

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
پاپ آپش خیلی آزاردهندست و 3 تا سایت یا بیشتر باز میکنه روزی چند بار هم باز میشه و درست هم نمیشماره .کلا از سایت ما نهایت استفاده رو می کنه ولی پول نمیده.
خودتون محصول از همکاری در فروش بگذارید سودش بیشتره. رزبلاگ هم جدیدا سیستم پاپ آپ راه انداخته اگه خواستید تست کنید .
کلا پاپ آپ باعث آزار بازدید کنندست

newworker

Registered User
لایک‌ها
43
پاپ آپش خیلی آزاردهندست و 3 تا سایت یا بیشتر باز میکنه روزی چند بار هم باز میشه و درست هم نمیشماره .کلا از سایت ما نهایت استفاده رو می کنه ولی پول نمیده.
خودتون محصول از همکاری در فروش بگذارید سودش بیشتره. رزبلاگ هم جدیدا سیستم پاپ آپ راه انداخته اگه خواستید تست کنید .
کلا پاپ آپ باعث آزار بازدید کنندست
آره 100% با نظرت موافقم ... پاپ آپ بیشتر باعث فرار بازدید کننده از سایت میشه . یعنی خود من هم خیلی سایت ها رو دیدم پاپ گذاشتن بد جوری ! سر آدم گیج میزنه !

بالا