• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

--== ( کلاه بردار ) کارت شارژ به نام "طاهریان" ==--

neshoone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
آی دی جدید تلگرامش:
Letsgotothistrip@

Daedman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
کلاه منو هم برداشتن :+_

خوب بابا امتيازه منفي بديد بهش ملت
ايدي ها شو هم بذازيد تو امضا تون اي بابا من ديدم امتيازه منفي ندارد ازش خريد زدم جالبيد بخدا

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
پسر فکر کن چن ملیونی زده به جیب

hossein hme

Registered User
لایک‌ها
48
اخر کسی تونست این طاهریان اشغالو گیر بندازه؟ هرکی تونست بیاد پیوی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
شکایت کنید ازش، نشستید جلوی تی وی تخمه میشکونید، فکر کردید میاد پول رو پس میده؟؟

شکایت کنید، 10 میلیون هم شده خرج کنید، گیرش بندازید باید تمام هزینه های شمارو بده، حداقل کار و اولین کاری هم که میکنن تمام حساب ها و کارت های بانکیش رو مسدود میکنند.

hossein hme

Registered User
لایک‌ها
48
شکایت کنید ازش، نشستید جلوی تی وی تخمه میشکونید، فکر کردید میاد پول رو پس میده؟؟

شکایت کنید، 10 میلیون هم شده خرج کنید، گیرش بندازید باید تمام هزینه های شمارو بده، حداقل کار و اولین کاری هم که میکنن تمام حساب ها و کارت های بانکیش رو مسدود میکنند.
از شما هم زده؟

hossein hme

Registered User
لایک‌ها
48
مال این حرفا نیست.
ببین اونایی که سرشون کلاه رفت به حساب بی عقلیشون نزار. این ادما ادمو غافل گیر میکنن بعدشم من خودم باراها تو شیپور جنس فروختم طرف اول پولو برام زد اعتماد کرد. ایا من باید طرفو اسگول گیر بیارم؟؟؟ پولشو بالابزنم . میتونستم ولی چون حروم خور نیستم. میدونم دنیا حساب داره مال مردومو نمیخورم. ادم تو خریدو فروش تا حدی مجبوره اعتماد کنه. اون طرف مقابلته که بیشرفه فقط ایراد از منو تو نیست که بگیم زرنگ نبودیم

hossein hme

Registered User
لایک‌ها
48
من خودم سابقه زیاد تو خرید و فروش انلاین دارم. تنوع ادما زیاده نمیشه قضاوت دقیق کرد بهترین کار اینه طرف شماره حساب داد امار اسمشو در بیار بعد بزنی.

Captive

لایک‌ها
16,665
ببین اونایی که سرشون کلاه رفت به حساب بی عقلیشون نزار. این ادما ادمو غافل گیر میکنن بعدشم من خودم باراها تو شیپور جنس فروختم طرف اول پولو برام زد اعتماد کرد. ایا من باید طرفو اسگول گیر بیارم؟؟؟ پولشو بالابزنم . میتونستم ولی چون حروم خور نیستم. میدونم دنیا حساب داره مال مردومو نمیخورم. ادم تو خریدو فروش تا حدی مجبوره اعتماد کنه. اون طرف مقابلته که بیشرفه فقط ایراد از منو تو نیست که بگیم زرنگ نبودیم

مورد داشتیم کاربری از پرشین تولز با امتیاز بازارچه بالا بدون گرفتن اطلاعات این آقا دزده ( حساب کاربری، شماره تماس ثابت و ... ) اقدام به واریز ریال کرده، بعد هم سرش کلاه رفته!! خب اسم این چیه؟

دیوار و شیپور هم بحثش فرق میکنه.. شما اگر اخبار رو دنبال کرده باشی میدونی که آمار کلاهبرداری در سایت دیوار ( طبق گفته خودشون ) خیلی بالا رفته، به طوری که قصد هیتلر کردنش رو دارن...

اگر شما آدم خوب و با انصافی هستی قرار نیست در فضای وب هر کسی گفت جنس دارم ریال بزن تحویل بگیر، بگی بفرما.. باید یه سری اصول و قوانین معامله رو رعایت کنی، حالا این افراد گول خوردن، حواسشون نبوده، اشتباه کردن یا هر چی، الان وقت شکایت کردن و پیگیر بودنِ .. چرا هیچکس کاری نکرده؟ چرا 2 سال هست ایشون هنوز داره کلاهبرداری میکنه؟

به نظرت مقصر کیه؟

hossein hme

Registered User
لایک‌ها
48
گاهی اواقات یه ادم ناشناس میاد سمتت بعد میفهمی ادم خوبیه. این قضیه چند بار تکرار بشه خود به خود در مورد یه حروم زاده ای مثل اینم همچجین برداشتی میکنی. بهترین روش همین امار در اوردنه در هر حالتی باید یادت بمونه فراموش نکنی این اصلو. کشور ما هم هر روزش تجربس. نمیتونی از تجربه در بری:general307::general307::general307:

Captive

لایک‌ها
16,665
شما یه سر به سایت پلیس فتا بزن، مشاور آنلاین دارن معمولا راهنماییتون میکنند، کسانی که ریال واریز کردند، یه پرینت از حساب بگیرن، چت های رد و بدل شده رو هم پرینت بگیرن، شکایت کنند، کمتر از 3-4 روز حسابش مسدود میشه... بعد هم پیگیری واسه حساب های دیگش ( از طریق کد ملیش ) ...

100% همین الانم داره تاپیک رو میخونه و چندین حساب کاربری داره..

hossein hme

Registered User
لایک‌ها
48
داداش
مورد داشتیم کاربری از پرشین تولز با امتیاز بازارچه بالا بدون گرفتن اطلاعات این آقا دزده ( حساب کاربری، شماره تماس ثابت و ... ) اقدام به واریز ریال کرده، بعد هم سرش کلاه رفته!! خب اسم این چیه؟

دیوار و شیپور هم بحثش فرق میکنه.. شما اگر اخبار رو دنبال کرده باشی میدونی که آمار کلاهبرداری در سایت دیوار ( طبق گفته خودشون ) خیلی بالا رفته، به طوری که قصد هیتلر کردنش رو دارن...

اگر شما آدم خوب و با انصافی هستی قرار نیست در فضای وب هر کسی گفت جنس دارم ریال بزن تحویل بگیر، بگی بفرما.. باید یه سری اصول و قوانین معامله رو رعایت کنی، حالا این افراد گول خوردن، حواسشون نبوده، اشتباه کردن یا هر چی، الان وقت شکایت کردن و پیگیر بودنِ .. چرا هیچکس کاری نکرده؟ چرا 2 سال هست ایشون هنوز داره کلاهبرداری میکنه؟

به نظرت مقصر کیه؟
حرف شما درسته مشغولات فکری. عجله کردن همه اینا دست هم میده ادم ریز بین نباشه تو اون لحظه.

hossein hme

Registered User
لایک‌ها
48
م
شما یه سر به سایت پلیس فتا بزن، مشاور آنلاین دارن معمولا راهنماییتون میکنند، کسانی که ریال واریز کردند، یه پرینت از حساب بگیرن، چت های رد و بدل شده رو هم پرینت بگیرن، شکایت کنند، کمتر از 3-4 روز حسابش مسدود میشه... بعد هم پیگیری واسه حساب های دیگش ( از طریق کد ملیش ) ...

100% همین الانم داره تاپیک رو میخونه و چندین حساب کاربری داره..
من پرینت واریز حسابو دارم ولی چت ها رو اشتباهی پاک کردم. بنظرت میشه؟

hossein hme

Registered User
لایک‌ها
48
این طرف بستگانش یکاره ای هستن که همینجور راحت داره لاشخوری میکنه

Captive

لایک‌ها
16,665
م

من پرینت واریز حسابو دارم ولی چت ها رو اشتباهی پاک کردم. بنظرت میشه؟

آره چرا نشه.. ( مهم ترین موضوع اثبات پرداخت وجه هست) شاکی هم زیاد داره، سریع پیگیری میکنند...

Daedman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
اوه این هنوز داره میخوره
خواهشا اسمشو بذارید تو امضاتون به اکانتش منفی بدید:confused:

بالا