• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب تیمهای آذربایجان

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.yjc.ir/fa/news/4484506/خ...ي-سوزانم-حضور-قضايي-در-کادر-فني-دلگرمم-مي-کنم

محسن خبیری در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: از قبول پیشنهاد مسئولان باشگاه هلال احمر چند هدف را پیگیری می کردم. نخست اینکه چند سالی در تهران فعالیت داشتم و در حال حاضر خواستار حضور در یک تیم شهرستانی هستم زیرا این تیم ها در صورت ایجاد انگیزه و داشتن برنامه، عملکرد ایده آلی خواهند داشت، قصد امتحان شانس خود را دارم، از سوی دیگر تبریز یکی از قطب های قدرتمند فوتسال ایران است که پتانسیل جوانان این شهر می تواند به تمام برنامه های یک مربی جامه عمل بپوشاند و در پایان حضور در کادر فنی یکی از تیم های تبریزی جزو اهداف و برنامه های کاریم بود به همین سبب پیشنهاد همکاری هلال احمر را با افتخار پذیرفتم.

سرمربی تیم فوتسال هلال احمر تبریز افزود: از زمانی که نخستین پیشنهاد همکاری با اين تيم را دریافت کردیم تا نهایی شدن مذاکرات با مسئولان به کار سخت و جو سنگینی که برای هدایت این تیم در انتظارم بود، اشراف کامل داشتم. هلال احمر فصل گذشته در شرایط سختی قرار گرفت ولی برای نجات از این شرایط خود را آماده کردم. سعی در هدف گذاری و تنظیم برنامه ها با توجه به امکانات در دسترس دارم در این صورت فصل خوبی در پیش رو خواهیم داشت.

خبیری در ادامه بیان داشت: با توجه به صحبت هایی که تاکنون با مدیریت انجام شده تیم فوتسال هلال احمر بدون جذب ستاره بسته می شود. اصل انجام کار تیمی جایگاه ویژه ای در برنامه هایم دارد. معتقدم در صورتی که 12 بازیکن هم سطح در کنار هم فعالیت کنند نتیجه مطلوبی کسب می کنند زیرا در این وضعیت هر یک از اعضای تیم خود را عضویی حذف نشدنی و تاثیرگذار می بینند و در همین راستا تمام تلاش خود را برای دیده شدن و موفقیت تیم به کار خواهند گرفت؛ همچنين ديگر مزیت انجام کارگروهی عمیق و بی بدیل است. این مهم نتیجه سالها کار و تلاشم در فوتسال است.

وی اظهار داشت: باشگاه هلال احمر بودجه متعارفی دارد که در صورت مدیریت هزینه ها می توان با همین بودجه به اهداف والایی دست یافت. به همین دلیل قصد سوزاندن این بودجه را با جذب ستاره ندارم، حضور 2 ستاره در زمین انگیزه باقی بازیکنان را کاهش می دهد و در صورت ادامه روند، تیم ضعیفی را خواهیم دید که تنها با 2 بازیکن به مصاف رقبا می رود. اما تمامی رقبا در فصل جدید لیستی را در برابر خود مشاهده می کنند که تک تک بازیکنان آن برای پیروزی می جنگند.

سرمربي تيم فوتسال هلال احمر تبريز تصريح کرد: در جذب بازیکن اولویتم با بازیکنان تبریزی است در صورتی که با حضور این افراد نقاط ضعف از بین نرفت از گزینه های غیربومی نیز استفاده می کنیم. معیارم برای انتخاب بازیکنان قبل از توانایی فنی، اخلاق و شخصیت است زیرا یک تیم باید شخصیت صعود و یا قهرمانی را داشته باشد.

خبیری عنوان کرد: با هدفهای بزرگی به هلال احمر پیوستم قصد اتلاف وقت ندارم. این باشگاه فصل گذشته در شرایط نامناسبی قرار گرفت که به تبع آن سایه سنگین قبول شکست بر تیم افتاد اما در فصل جدید با چهره های جدیدی وارد رقابت ها می شویم. هدفم از هدایت بازیکنان، صعود در جدول رده بندی و پیوستن به جمع تیم های مدعی است ما باید ثابت کنیم عملکرد ضعیف هلال احمر در فصل گذشته تنها یک اتفاق بد بود که قابل تکرار نیست در صورتیکه در فصل جدید قادر به ایجاد این تفکر در رقبا باشیم در سالهای آتی نیز قهرمانی را دور از دسترس نخواهیم دید تنها فاکتور رسیدن به این جایگاه سعی و تلاش گروهی است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: از اینکه حسین قضایی همراهی با من را پذیرفت بسیار خوشحالم؛ حضور این شخص که به جرات می توان گفت از نظر فنی یکی از بهترینهای آذربایجان و فوتسال است، در کادر فنی موجب دلگرمی تیم خواهد بود. امیدوارم بتوانم از تجربیات وی نهایت استفاده را ببرم طی چند جلسه صحبتی که در خصوص تیم با قضایی داشتم به همسویی فکر وا ندیشه مان پی بردم که این امر به نفع تیم تمام خواهد شد./مح

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://anaj.ir/news/pages/45928

به گزارش آناج، "مهرداد بایرامی" مهاجم اردبیلی گسترش فولاد که دیروز از فاصله ای بیش از 30 متری دروازه سید مهدی رحمتی را گشود در گفتگو با خبرنگار ورزشی آناج در مورد بازی دیروز تیمش مقابل استقلال گفت: با توجه به اینکه در اولین تجربه لیگ برتریمان مقابل استقلال قرار گرفتیم آن هم با تیمی که بیشتر بازیکنانش اولین بازی لیگ برتری خود را تجربه می کنند، عملکرد نسبتا قابل قبولی داشتیم.

وی ادامه داد: این بازی هم خوب بود هم بد؛ جای خوبش این بود که در اولین تجربه حضورمان در لیگ، بازیمان از شبکه های سراسری پخش زنده می شد و ما از همین ابتدا می خواستیم خودمان را ثابت کنیم، ولی جای بدش این بود که مقابل استقلالی قرار گرفتیم که با ستاره ها و بازیکنان با تجربه اش، همه ساله مدعی قهرمانی محسوب می شود.

بایرامی عملکرد خود و هم تیمی هایش را بسیار خوب دانست و اضافه کرد: بازی خوبی انجام دادیم و علت باختمان در دقیقه نود هم کم تجربگی و اشتباه فردی چند بازیکنمان شد. اگر دقت می کردیم شاید گل های بیشتری می زدیم ولی حداقل شایسته کسب تک امتیاز بازی بودیم.

مهاجم گسترش فولاد در خصوص گلی که از فاصله دور وارد دروازه رحمتی کرد عنوان داشت: برای این توپ ها تمرین داشتم و به هیچ وجه گل شدن توپم را اتفاقی نمی دانم. رحمتی فکر می کرد من توپ را روی دروازه سانتر خواهم کرد ولی با تاکید خطیبی توپ را به سوی دروازه اش نشانه رفتم که خوشبختانه در درون دروازه قرار گرفت.

anaj1374791460FSBk7y.jpg

وی افزود: من روی این ضربات تمرین داشتم و در روزهای گذشته این توپ ها را گل کرده بودم. صحبت هایی که مبنی بر گل شدن توپ با کمک باد مطرح می شود را قبول ندارم و باید هم به علت فرو ریختن دروازه گلر بزرگی مثل رحمتی آن هم از آن فاصله توسط یک بازیکن جوان و گمنام چنین بهانه های بتراشند و دنبال توجیه کردن آن باشند.

نخستین گلزن لیگ برتری گسترش فولاد عملکرد داور را قابل قبول ندانست و عنوان کرد: من نمی خواهم در مورد قضاوت این بازی حرف بزنم ولی در کل به نظر من قضاوت داور بازی خوب نبود.

بایرامی در خاتمه خاطرنشان کرد: از هوادارانی که دیروز از دقیقه نخست تا ثانیه پایانی بازی حمایتمان کردند، تشکر می کنم. درست است که انتظار داشتیم حداقل در این دیدار تعداد بیشتری هوادار به ورزشگاه بیاید ولی ما قدردان همه شان هستیم. امیدوارم در بازی های بعدی بتوانیم با نتایج خوب، قدری از محبت هایشان را جبران کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خطیبی: هر کس با حاشیه ها بهتر کنار بیاید می تواند موفق تر باشد/ از استقلال سرتر بودیم| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، رسول خطیبی در گفت‌وگویی در مورد صحبت‌های میرشاد ماجدی علیه خودش گفت: من چه زمانی از میرشاد ماجدی اسم بُردم. من باید از او شکایت کنم که این حرف ها را زده است. او به همه مربیان توهین کرده است. من بازیکن هستم اما حرفهای سرپرست استقلال توهین به همه مربیان زحمتکش است.
وی افزود: من گفته‌ام سرپرست تیم ملی جوانان از یک هفته قبل با بازیکن ما دائم تماس گرفت و از او می‌خواستند در اردو حاضر شود آنها مگر نمی‌دانند ما با استقلال بازی داشتیم و چرا تمرکز بازیکن را بر هم می‌زند. مگر تیم ملی جوانان زیر نظر کمیته جوانان فعالیت نمی‌کند آنها باید به باشگاه نامه می‌زدند و می‌گفتند بازیکن را برای حضور در اردو می‌خواهند نه اینکه با تماس با بازیکن او را هوایی کنند و از طرفی ترس خط خوردن از تیم ملی را داشته باشند و از طرف دیگر بخواهد برای ما مقابل استقلال به میدان برویم. سعید آقایی بهترین بازیکن ما بود اما دیروز مقابل استقلال بدترین بازی خود را انجام داد.
خطیبی خاطرنشان کرد: اولین بار نیست شکست می‌‌خورم و آخرین بار هم نخواهد بود. به تیمم افتخار می‌کنم که اینقدر خوب بازی کرد و از استقلال برتر ظاهر شدیم. درست است 3 امتیاز از دست دادیم اما تیم برتر میدان بودیم. جنبه شکست را داریم آقایان خودشان بعد از کسب 3 امتیاز جوگیر شدند بازی آینده انشاءالله این نتیجه را جبران می‌کند هرچند که دیروز نیز خیلی سرتر از استقلال بودیم. بدبختی فوتبال ما این است که مربیان سوای مسائل فنی باید در مسائل حاشیه‌ای نیز فعالیت کنند و هر کسی با حاشیه‌ها بهتر کنار بیاید می‌تواند موفق‌تر باشد.
سرمربی گسترش پولاد تبریز یاد آورد شد: هواداران که در این دیدار از ما حمایت کردند تشکر می‌کنم از بازی آینده شرایط فرق خواهد کرد و این نوید را می‌دهم که نتایج بهتری خواهیم گرفت. دیروز 8-7 بازیکن ما برای اولین بار بود که در لیگ برتر به میدان رفتند و رفته رفته شرایط ما بهتر خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
با ایجاد حاشیه تمرکزم را مقابل استقلال از دست دادم آقایی: مانده بودم قلعه‌نویی مرا از کجا می‌شناسد!/ این مسائل شک‌برانگیز است

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و گسترش فولاد شب گذشته با برتری 2 بر یک آبی‌پوشان به پایان رسید، پس از این پیروزی رسول خطیبی سرمربی گسترش فولاد در کنفرانس مطبوعاتی حواشی را علیه باشگاه استقلال مطرح کرد که با واکنش آبی‌پوشان نیز همراه بود.

سرمربی تبریزی‌ها معتقد بود که پیش از آغاز بازی مسئولان استقلال با یکی از بازیکنان این تیم در تماس بودند و او را برای حضور در تیم ملی جوانان دعوت کردند که این مسئله باعث شده بود او تمرکز خود را از دست بدهد.

خبرنگار فارس گفت‌وگویی را با سعید آقایی بازیکنی که رسول خطیبی از او سخن به میان آورده بود انجام داد که در زیر می‌خوانید.

آقایی ابتدا درباره مسائلی که پس از دیدار برابر استقلال رسول خطیبی عنوان کرده بود، اظهار داشت: رسول خطیبی برای من 2 سال زحمت کشید، او مرا از تراکتورسازی به گسترش فولاد آورد اما در شرایطی که دیدار حساسی مقابل استقلال داشتیم استرس‌هایی برای من به وجود آمد. سرپرست تیم جوانان دائم به من و سرپرست تیم تماس می‌گرفت و اعلام می‌کرد که در تیم ملی باید حاضر شود و اگر این کار را انجام ندهد به فدراسیون نامه خواهد زد و احتمال دارد او محروم شود.

وی ادامه داد: پیش از بازی حواشی برایم درست کردند که تمرکز خود را از دست دادم و نتوانستم انتظارات را برآورده کنم، شرمنده هواداران و خطیبی شدم، به هر حال سرمربی تیم به من اعتماد کرده بود اما من نتوانستم جواب اعتماد او را بدهم، امیدوارم که در آینده این موضوع را جبران کنم.

بازیکن گسترش فولاد با اشاره به تمجیدهایی که امیر قلعه‌نویی از او انجام می‌داده یادآور شد: برای خود من جای تعجب دارد، برای اولین بار از لیگ دسته اول به لیگ برتر آمده‌ام و چگونه قلعه‌نویی مرا می‌شناخت؟! او از کجا بازی‌های مرا پیگیری می‌کرده و مرا می‌شناخته که در مصاحبه‌هایش گفته بود شماره 40 گسترش فولاد یعنی من بازیکن خوبی است؟! واقعا مانده بودم که او مرا از کجا می‌شناسد!

وی تأکید کرد: البته من همه مسائل را نمی‌توانم بگویم، من بازیکن جوانی هستم و نمی‌خواهم از همین ابتدا وارد حاشیه بشوم. حرف‌هایی هم شد که نمی‌خواهم مطرح کنم. به هر حال استرس‌هایی به من وارد شد. در نهایت باید بگویم که این موضوع هم برایم تجربه شد که در آینده از آن استفاده می‌کنم.

آقایی یادآور شد: پیراهن تیم ملی برایم بسیار مهم است اما چرا این اتفاق باید دقیقا هنگامی رخ بدهد که ما دیدار حساسی مقابل استقلال داریم. خطیبی چند سال برای من زحمت کشیده، او در سالهای گذشته جلوی خود من با مسئولان تماس می‌گرفت و اعلام می‌کرد که برای تمرینات در اردوی تیم ملی حاضر شوم اما آنها این کار را نمی‌کردند، من در آن زمان هم در ترکیب اصی گسترش فولاد بودم.

بازیکن گسترش فولاد با اشاره به اینکه متولد سال 1374 است عنوان کرد: واقعا مردانگی نبود در این بازی حساس بخواهم گسترش فولاد را رها کنم و به تیم ملی بروم ، با مطرح شدن این مسائل تمرکز خود را از دست دادم. خطیبی در تمرین پس از بازی به ما گفت که این مسائل تمام شده است و بازی استقلال را به فراموشی بسپارید فقط به فکر بازی آینده مقابل تراکتورسازی باشید.

وی تأکید کرد: شاید باورتان نشود تا دو ماه پیش هیچ اهمیتی به من نمی‌‌دادند و حتی اجازه نمی‌دادند در تمرینات تیم ملی جوانان شرکت کنم آن وقت مطرح کردن چنین مسائلی در بازی حساس شک‌برانگیز است. اینگونه تحت فشار قرار دادند که اگر به فدراسیون نامه بزنید او را محروم می‌کنند جالب ‌تر اینکه فدراسیون هیچ نامه‌ای برای دعوت من صادر نکرده بود و فقط سرپرست تیم ملی به ما زنگ زد و گفت که باید در تمرینات حاضر شویم.

آقایی تأکید کرد: نمی‌خواهم در اول دوران فوتبالی‌ام به حاشیه کشیده شوم، میرشاد ماجدی با خود من تماسی نداشت بلکه سرپرست تیم ملی جوانان با من تماس گرفت به هر حال هر چه که اتفاق افتاد خطیبی اعلام کرد که به فراموشی بسپاریم، امیدوارم با نتایجی که در ادامه مسابقات کسب می‌کنیم هواداران آذری‌زبان را خوشحال کنیم و بتوانیم موفق باشیم.

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
به عنوان اولین بازی تو لیگ خیلی خوب کار کرد گسترش!
انتظار این بازیرو نداشتم

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظری و جمشیدیان مجوز سه‌هفته‌ای و موقت دارند علیپور: ادعای خطیبی و موبایل آقایی کنترل می‌شود/ کار گروه ویژه تشکیل دادیم

حجت‌الاسلام علیرضا علیپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس داشت: ما برای برگزاری سلامت لیگ برتر و کلیه مسابقات فوتبال سه تضمین داده‌ایم. اول مقابله با سوء جریان مالی است یعنی اینکه اگر بازیکنی با باشگاهی قرارداد امضا کند و مشخص شود که او مبلغ اعلام شده را دریافت نکرده با عوامل آن برخورد می‌شود حتی اگر 10 سال دیگر چنین مسائلی فاش شود اکنون هم خیلی باشگاه‌ها نسبت به این مسئله گله دارند که چرا پرونده‌های مالی سال‌های 84 و 85 آنها را بررسی می‌کنیم در حالیکه این دستور صریح بازرسی کل کشور و همچنین فیفا است.

وی ادامه داد: دومین مسئله‌ای که تعهد داده‌ایم این است که نتایج فوتبال طبق مسائل فنی تعیین شود و زد و بندی در آن رخ ندهد در خصوص لیگ حرفه‌ای و جام حذفی شائبه‌ها و شنیده‌هایی در فصل گذشته ایجاد و برخی حرف و حدیث‌ها مطرح شد مثلا در مورد بازی فجر سپاسی و استقلال در نیمه نهایی جام حذفی و همچنین دیدار سپاهان و استقلال در جام حذفی و پنالتی که احمد جمشیدیان زد حرف و حدیث‌هایی را به وجود آورد. اینکه جمشیدیان و محمد مهدی نظری قرار است فصل آینده به استقلال بروند و شائبه‌هایی را به وجود آورد.

علیپور تصریح کرد: بعد از تحقیق متوجه شدیم باشگاه استقلال در نیم فصل نقل و انتقالات فصل گذشته با جمشیدیان و نظری مذاکره کرده است البته این مذاکرات کاملا قانونی و در زمان نقل و انتقالات بوده و هیچ مورد قانونی نداشته است. حتی مدیر عامل محترم باشگاه سپاهان آقای رحیمی با مدیرعامل باشگاه استقلال آقای فتح‌الله زاده هم مذاکرات مستقیم داشته‌اند اما به دلیل تکمیل شدن ظرفیت فهرست استقلال انتقال جمشیدیان و نظری به این تیم منتفی شده است؛ ضمن اینکه کارشناسان ما نوع بازی این دو بازیکن را در فصل گذشته مقابل استقلال بررسی کردند و آن را اقدام به تبانی ندانستند با این حال برای آنکه شک و شبهه به طور کامل برطرف شود به نظری و جمشیدیان مجوز موقت سه هفته‌ای دادیم تا در لیگ برتر این فصل حضور داشته باشند و بررسی‌های بیشتر انجام شود این مسئله را هم به خود بازیکنان، مدیر تیم و مدیر باشگاه استقلال هم گفته‌ایم به همین خاطر هم این دو بازیکن به هیئت رسیدگی به تخلفات آمده بودند به طور قطعی بدانید اگر این شائبه‌ها اثبات شود با کلیه عوامل آن بدون ملاحظه و قانونی برخورد خواهد شد چه مدیرعامل، چه سرمربی، چه ایجنت و ... با همه آنها برخورد خواهد شد.

علیپور با اشاره به توانایی‌های فنی استقلال عنوان کرد: استقلال تیم خیلی خوبی است. فصل گذشته نیز دروازه‌بان و خط دفاعی این تیم در 8 مسابقه تیم ملی فقط دو گل دریافت کردند البته مهدی رحمتی در 5 مسابقه تیم ملی حضور داشت ضمن اینکه در مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان آسیا و در بازی با تیم الشباب امارات یکی از بازیکنان استقلال به من گفت که داور مسابقه به او گفته است تیم استقلال همان تیم ملی ایران است و بسیار هم قدرتمند است.

وی ادامه داد: 5 بازیکن از 11 بازیکن اصلی تیم ملی در استقلال حضور دارند و نباید پیرامون کار فنی خوب و قدرت تیمی استقلال شک و شبهه ایجاد کنیم.

علیپور با اشاره به تضمین سوم برای سلامت مسابقات لیگ گفت: با استفاده از مواد نیروزا نیز به طور قطع یقیین برخورد خواهیم کرد و ما در مورد این سه موردی که گفتم محکم و قاطعانه و قانونی با متخلفان برخورد خواهیم کرد.

علیپور در مورد اظهارات رسول خطیبی سرمربی گسترش فولاد تبریز گفت: در لیگ سیزدهم ما یک کارگروه 5 نفره از کارشناسان برای برخورد با تخلفات تشکیل داده‌ایم. در این مورد هم نظر رسول خطیبی را می‌شنویم و صحبت های سعید آقایی، بازیکن مورد نظر را هم خواهیم شنید. تلفن‌ها و تماس‌هایی که با آقایی برقرار شده است را با هماهنگی مقام‌های قضایی بررسی و کنترل خواهیم کرد و اگر این مسائل به عوامل پیرامونی استقلال مربوط شود از باشگاه‌ استقلال و مسئولان این باشگاه نیز سوال خواهیم کرد. ضمن اینکه کارشناسان هم نوع بازی بازیکن مورد نظر خطیبی را در دیدار با استقلال آنالیز خواهند کرد.

وی افزود: مجموعه این بررسی‌ها و کارشناسی‌‌ها را در پرونده‌ای به هیئت رسیدگی به تخلفات می‌دهیم و قطع به یقین بدانید با متخلفان این پرونده قبل از آنکه هفته دوم لیگ برتر آغاز شود برخورد خواهیم کرد .دیگر نمی‌خواهیم تخلفات روی هم انباشته شود.

دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات افزود: البته باید توجه کرد که اگر فرد یا افرادی بدون داشتن مدرک مستند و تحقیق و بررسی چنین مسائل و ادعاهایی را در رسانه‌ها مطرح کنند و یا حدس و گمان خود را در رسانه‌ها بگویند بدون آنکه سندی داشته باشند نیز متخلف محسوب می‌شوند و با آنها نیز برخورد شد چه این اظهارات از سوی خطیبی باشد یا هر فرد دیگری، به همه باشگاه‌های لیگ برتری توصیه می‌کنیم موارد اینچنینی را قبل از رسانه‌‌ای کردن به طور محرمانه در اختیار سازمان لیگ و هیئت رسیدگی به تخلفات قرار دهند و قبل از اظهارات رسانه‌ای تمامی موارد را با ما در میان بگذارند و در صورتیکه سازمان لیگ و هیئت رسیدگی به تخلفات به شکایات آنها رسیدگی نکرد و در این امر کوتاهی کرد که این کوتاهی تخلف محسوب می‌شود ، تخلف ما را به مقام بالاتر از ما ارجاع دهند ولی بدانند که ما در کمتر از 48 ساعت شکوائیه‌ها و گزارشات محرمانه آنها را بررسی می‌کنیم حتی فرم‌هایی محرمانه‌ای را هم در اختیار باشگاه‌ها قرار داده‌ایم.

دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات در مورد اینکه پرونده ادعاهای رسول خطیبی چه زمانی تعیین تکلیف خواهد شد گفت: امروز (شنبه) کارگروه کارشناسی ما ادعاها را بررسی خواهند کرد و ما نتیجه را هم قبل از آغاز هفته دوم اعلام می‌کنیم هیئت رسیدگی به تخلفات این هفته جلسه ندارد اما با توجه به پرونده‌ای که تشکیل می‌شود این موارد را بررسی می‌کنیم و آن را به تایید تک تک اعضا هیئت رسیدگی به تخلفات نیز خواهیم رساند.

علیپور در مورد اینکه آیا مجوز موقت فقط برای دو بازیکن استقلال صادر شده است یا افراد دیگری هم مجوز موقت دارند گفت: برخی از مربیان، بازیکنان، سرپرست‌ها و حتی مدیران عامل باشگاه‌ها نیز مجوز موقت برایشان صادر شده که این مجوز موقت فقط تا هفته سوم است و پس از هفته سوم پرونده این افراد بررسی می‌شود. این مجوز هم به این دلیل بود که تاج، بهروان و کاظمی خواستند برای اینکه این افراد دچار چالش نشوند و تا اثبات شائبه‌ها برای‌شان مجوز موقت صادر شود.

انتهای پیام

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.khabaronline.ir/detail/305416/sport/premiere-league

ورزش > لیگ برتر - رسول خطیبی می گوید به هیچ وجه نمی توان این شائبه را رد کرد که تماس با بازیکنان او با حضور همزمان میرشاد ماجدی در کمیته جوانان ارتباط دارد.
مهدیه جباری: رسول خطیبی مربی بازیکن جوان گسترش فولاد تبریز در بازی اول اگرچه تیمش چند دقیقه ای برابر استقلال قهرمان لیگ کم آورد اما یکی از بهترین بازی ها در هفته نخست را به نمایش گذاشت. تیمی با میانگین سنی زیر 24 سال که جوانترین تیم این فصل لیگ برتر است. تیمی کم هزینه اما با سرعتی بالا که مربی جوان اما با تجربه اش می گوید آمده تا در پایان فصل ده بازیکن جدید را به فوتبال ایران هدیه کند. خطیبی در این گفت و گو با خبرآنلاین از بازی تیمش در نخستین تجربه لیگ برتری می گوید:« ببینید ما تیم جوانی داریم . میانگین سنی بچه های من زیر 24 سال است. چند بازیکن زیر 20 سال در زمین داشتیم و انصافا اگر بحث تجربه مان نبود و روی چند حادثه گل نمی خوردیم ، به استقلال بباز نبودیم. تیم ما خیلی حملات خوبی داشت. فکر می کنم توان فنی مان بالاتر از رقیب بود اما تیمی جلوی ما بازی می کرد که قهرمان لیگ بود و با بازیکنانی که همین دیروز تعداد زیادی شان ملی پوش بودند. ما از نظر مالی و بنیه بازیکن فعلا شاید در حد استقلال نباشیم اما سعی خواهیم داشت کیفیت بهتری را نسبت به رقیبان به نمایش بگذاریم. »
او ادامه می دهد:« فرق گسترش با دیگر تیم ها این است که می داند دنبال قهرمانی یا سهمیه لیگ نیست. ما اینجاییم برای ساختن یک نسل جدید فوتبالی . بچه هایی دارم که توان تبدیل شدن به ستاره های لیگ را دارند. فقط کافی است کمی تجربه لیگ برتری شان بالا برود. جلوی استقلال و در همان بازی اول شاید ما فقط 3 یا 4 بازیکن با تجربه بازی در لیگ برتر را داشتیم. برای همین هم دچار اشتباهاتی در دقایق حساس می شدیم اما این بچه ها به مرور زمان بهتر و بهتر می شوند. ما در لیگیم که رده ای یک رقمی داشته باشیم و شک نکنید به این جایگاه در پایان فصل می رسیم اما پایان امسال همه اسم بچه های جوان تیم مرا یاد می گیرند و به دنبال شان خواهند بود.»
خطیبی که با ورودش به زمین ، از نیمه دوم کمی تمرکزش را روی بازی از دست داد و در نهایت تیمش بازی را از دست داد ، می گوید با رفتنش به زمین موثثر بوده و دلیل باخت تیم بازی کردن او نیست:« بازیکن باید موثر باشد. قبول دارم که وقتی در زمین هستم کمی تمرکزم را روی تیم از دست می دهم اما بدون شک ما در نیمه دوم سوار بر بازی بودیم. گل های استقلال روی دو شلوغی جلوی دروازه بدست آمد اما ما می توانستیم از موقعیت های مان بیشتر استفاده کنیم. به نظرم ورودم به زمین دلیل شکست گسترش نشد و سعی کردم موثر بازی کنم و کمی وزن تجربی تیمم را بالاتر ببرم.»
رسول البته می گوید سعی می کند بعد از این کمتر به بازی برود ؛« در بازی با تراکتورسازی که اصلا به خودم اجازه نمی دهم جلوی تیم محبوب شهرم بازی کنم اما در بازی های دیگر لیگ هم تصمیم دارم فقط در شرایط نیاز به میدان بروم. بچه ها می توانند خودشان شرایط بازی را کنترل کنند. حالا اگر واجب شد شاید بازی کنم اما بدون شک این بازی کردن هایم خیلی میزان شان کم می شود. مطمئنم بعد از چند هفته تیم مان به اوج آمادگی می رسد و مشکلی از این بابت نخواهیم داشت.»
خطیبی درباره گلایه هایش به داور بازی بعد از سوت پایان مسابقه می گوید :« اول باید از آقای زرگر برای قضاوت بی نقص شان تشکر کنم. داوری هیچ تاثیری در روند نتیجه نداشت. او و کمک هایش خیلی خوب کار کردند اما فقط روی چند نکته کوچک به ایشان گلایه داشتم . یکی اینکه هنوز وقت مانده بود و می توانست بگذارد ما کرنرمان را بزنیم. چون اگر استقلال یا پرسپولیس بودند حتما داور بازی می گذاشت این کرنر آخر را بزنند. البته ما در طول بازی کرنرهای زیادی را از دست دادیم و این حرفم معنایش این نیست که اگر این کرنر را می زدیم شاید اتفاق دیگری می افتاده است. ولی فقط می خواهم بگویم اگر تیم دیگری بود ، می گذاشتند کرنرش را بزند.»
او در پایان با اشاره به اتفاقات روزهای قبل از بازی گفت:« من یک مربی جوانم که دوست دارم پاک کار کنم. بهایش را هم می پردازم. الان کم خرج ترین تیم لیگ را داریم اما مطمئنم که بچه های من در پایان فصل با ارزش ترین بازیکنان فصل می شوندو برای داشتن شان همه تیم ها صف می کشند ولی بعضی وقت ها از بعضی اتفاقات دلم می گیرد. من نمی گویم حتما میرشاد ماجدی به یار تیمم زنگ زده است اما چرا باید اتفاقاتی بیفتد که ایجاد شائبه کند؟ سعید آقایی ، بازیکن رده سنی جوانان را من می خواهم جلوی استقلال بازی بدهم. قبل از این بازی های دوستانه پیش از فصل ما او را حتی در تیم جوانان بازی نمی دادند اما یک هفته است پدر ما را در اوردند که او را قبل از این بازی از ما بگیرند. سرپرست تیم جوانان مدام زنگ می زند به بازیکن و این تمرکزش را به هم ریخته است. به هر حال این مسئولیت های همزمان شائبه برانگیز است. من مربی هم وقتی ریسک می کنم و به یار جوان بازی می دهم باید طوری برخورد کنند که برایم سوء تفاهم نشود. باز هم می گویم نگفتم میرشاد ماجدی به من زنگ زده اما اگر بازیکنی را می خواهند باید فدراسیون برای گرفتنش نامه بزند نه اینکه هی روی موبایل او و سرپرست تیم ما زنگ بزنند و فکر بازیکن را خراب کنند.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظرات - سایت هواداران تراکتورسازی تبریز

منبع: اختصاصی Traxtorchi.ir - Samburan: ما شکست مقابل استقلال را به فال نیک میگیریم چرا که گسترش در این دیدار مستحق شکست نبود و اتفاقات هم بی دلیل نبودند.

شاید گل بایرامی به استقلال یکی از بهترین گلهای این فصل لقب بگیرد و همین گل نیز در آینده هم برای این بازیکن و هم برای گسترش فولاد فال نیکی باشد که بتواند بازیهای بعدی خود را با موفقیت به پایان برساند.

آن چیزی که از این تیم دونده و تکنیکی به چشم میخورد این بود که گسترش فولاد یقه ی بسیاری از تیمهای لیگ برتری را امسال خواهد گرفت و رسول خطیبی هم آنچنان برای آذربایجانیها عزیز است که حمایت شود تا شاهد پیروزیهای این مربی جوان و با تعصب باشیم.
همانطور که میدانیم این تیم در بازی هفته ی آینده در مقابل تیراختور قرار خواهد گرفت و به هر حال این نوع قرعه کشی برای تیمهای آذربایجانی غیر قابل انتظار هم نبود اما به عنوان هواداران تیراختور فقط دعا میکنیم که هر تیم مستحق برد باشد از برد هر دو استقبال میکنیم چون هر دوی این تیمها برایمان عزیز بوده و خواهد بود.

ما نیازی به دربی نداریم که شبیه دربی تهران باشد چون ما در مقابل خودمان صف نمیکشیم و تنها زمانی به صف و متحد هستیم که صحبت از تیمهای شهری دیگر همچون تهران باشد .

پس به امید موفقیت هر دو تیم آذربایجانی و یاشاسین گسترش فولاد . یاشاسین تیراختور

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازیکن گسترش فولاد : پیش از بازي حواشي برايم درست کردند که تمرکز خود را از دست دادم

بازيکن تيم فوتبال گسترش فولاد گفت: مانده بودم سرمربي استقلال چگونه مرا مي‌شناخت!

ديدار تيم‌هاي فوتبال استقلال و گسترش فولاد شب گذشته با برتري 2 بر يک آبي‌پوشان به پايان رسيد، پس از اين پيروزي رسول خطيبي سرمربي گسترش فولاد در کنفرانس مطبوعاتي حواشي را عليه باشگاه استقلال مطرح کرد که با واکنش آبي‌پوشان نيز همراه بود.

سرمربي تبريزي‌ها معتقد بود که پيش از آغاز بازي مسئولان استقلال با يکي از بازيکنان اين تيم در تماس بودند و او را براي حضور در تيم ملي جوانان دعوت کردند که اين مسئله باعث شده بود او تمرکز خود را از دست بدهد.

فارس گفت‌وگويي را با سعيد آقايي بازيکني که رسول خطيبي از او سخن به ميان آورده بود انجام داد که در زير مي‌خوانيد.

آقايي ابتدا درباره مسائلي که پس از ديدار برابر استقلال رسول خطيبي عنوان کرده بود، اظهار داشت: رسول خطيبي براي من 2 سال زحمت کشيد، او مرا از تراکتورسازي به گسترش فولاد آورد اما در شرايطي که ديدار حساسي مقابل استقلال داشتيم استرس‌هايي براي من به وجود آمد. سرپرست تيم جوانان دائم به من و سرپرست تيم تماس مي‌گرفت و اعلام مي‌کرد که در تيم ملي بايد حاضر شود و اگر اين کار را انجام ندهد به فدراسيون نامه خواهد زد و احتمال دارد او محروم شود.

وي ادامه داد: پيش از بازي حواشي برايم درست کردند که تمرکز خود را از دست دادم و نتوانستم انتظارات را برآورده کنم، شرمنده هواداران و خطيبي شدم، به هر حال سرمربي تيم به من اعتماد کرده بود اما من نتوانستم جواب اعتماد او را بدهم، اميدوارم که در آينده اين موضوع را جبران کنم.

بازيکن گسترش فولاد با اشاره به تمجيدهايي که امير قلعه‌نويي از او انجام مي‌داده يادآور شد: براي خود من جاي تعجب دارد، براي اولين بار از ليگ دسته اول به ليگ برتر آمده‌ام و چگونه قلعه‌نويي مرا مي‌شناخت؟! او از کجا بازي‌هاي مرا پيگيري مي‌کرده و مرا مي‌شناخته که در مصاحبه‌هايش گفته بود شماره 40 گسترش فولاد يعني من بازيکن خوبي است؟! واقعا مانده بودم که او مرا از کجا مي‌شناسد!

وي تأکيد کرد: البته من همه مسائل را نمي‌توانم بگويم، من بازيکن جواني هستم و نمي‌خواهم از همين ابتدا وارد حاشيه بشوم. حرف‌هايي هم شد که نمي‌خواهم مطرح کنم. به هر حال استرس‌هايي به من وارد شد. در نهايت بايد بگويم که اين موضوع هم برايم تجربه شد که در آينده از آن استفاده مي‌کنم.

آقايي يادآور شد: پيراهن تيم ملي برايم بسيار مهم است اما چرا اين اتفاق بايد دقيقا هنگامي رخ بدهد که ما ديدار حساسي مقابل استقلال داريم. خطيبي چند سال براي من زحمت کشيده، او در سالهاي گذشته جلوي خود من با مسئولان تماس مي‌گرفت و اعلام مي‌کرد که براي تمرينات در اردوي تيم ملي حاضر شوم اما آنها اين کار را نمي‌کردند، من در آن زمان هم در ترکيب اصي گسترش فولاد بودم.

بازيکن گسترش فولاد با اشاره به اينکه متولد سال 1374 است عنوان کرد: واقعا مردانگي نبود در اين بازي حساس بخواهم گسترش فولاد را رها کنم و به تيم ملي بروم ، با مطرح شدن اين مسائل تمرکز خود را از دست دادم. خطيبي در تمرين پس از بازي به ما گفت که اين مسائل تمام شده است و بازي استقلال را به فراموشي بسپاريد فقط به فکر بازي آينده مقابل تراکتورسازي باشيد.

وي تأکيد کرد: شايد باورتان نشود تا دو ماه پيش هيچ اهميتي به من نمي‌‌دادند و حتي اجازه نمي‌دادند در تمرينات تيم ملي جوانان شرکت کنم آن وقت مطرح کردن چنين مسائلي در بازي حساس شک‌برانگيز است. اينگونه تحت فشار قرار دادند که اگر به فدراسيون نامه بزنيد او را محروم مي‌کنند جالب ‌تر اينکه فدراسيون هيچ نامه‌اي براي دعوت من صادر نکرده بود و فقط سرپرست تيم ملي به ما زنگ زد و گفت که بايد در تمرينات حاضر شويم.

آقايي تأکيد کرد: نمي‌خواهم در اول دوران فوتبالي‌ام به حاشيه کشيده شوم، ميرشاد ماجدي با خود من تماسي نداشت بلکه سرپرست تيم ملي جوانان با من تماس گرفت به هر حال هر چه که اتفاق افتاد خطيبي اعلام کرد که به فراموشي بسپاريم، اميدوارم با نتايجي که در ادامه مسابقات کسب مي‌کنيم هواداران آذري‌زبان را خوشحال کنيم و بتوانيم موفق باشيم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دو بازیکن آلبانیایی در تمرینات گسترش فولاد| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، سرپرست تیم فوتبال گسترش فولاد از حضور دو بازیکن خارجی در تمرینات این تیم به صورت تستی خبر داد.

این بازیکنان که در پست مدافع راست و مهاجم بازی می کنند، از امروز شنبه در تمرینات گسترش فولاد شرکت خواهند تا در صورت پذیرفته شدن در تست های فنی کادر فنی، جذب این تیم شوند.

این بازیکنان آلبانیایی مارکا و پوما نام دارند.

تمرینات تیم فوتبال گسترش فولاد همه روزه با حضور تمامی بازیکنان برگزار می شود و این تیم پنجشنبه این هفته باید در دربی سرخابی های تبریز در مقابل تراکتورسازی قرار بگیرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازبینی انضباطی بازی استقلال-گسترش فولاد

قانون آنلاین- موضوع جنجالی افشاگری رسول خطیبی علیه میرشاد ماجدی هنوز داغ است. مدیرعامل باشگاه تبریزی درحالی که تلاش داشت اظهارنظر سرمربی تیمش را تعدیل کند، گفت که رسول پیاز داغش را زیاد کرده. فتح‌الله‌زاده هم گفت که دوست ندارد شکایت کند اما استقلال آنقدر بدبخت نشده که به چنین بازیکنی زنگ بزند. حجت‌الاسلام علیپور هم در مورد اظهارات رسول خطیبی سرمربی گسترش فولاد تبریز گفت: «در لیگ سیزدهم ما یک کارگروه 5 نفره از کارشناسان برای برخورد با تخلفات تشکیل داده‌ایم. در این مورد هم نظر رسول خطیبی را می‌شنویم و صحبت های سعید آقایی، بازیکن مورد نظر را هم خواهیم شنید. تلفن‌ها و تماس‌هایی که با آقایی برقرار شده است را با هماهنگی مقام‌های قضایی بررسی و کنترل خواهیم کرد و اگر این مسائل به عوامل پیرامونی استقلال مربوط شود از باشگاه‌ استقلال و مسئولان این باشگاه نیز سوال خواهیم کرد. ضمن اینکه کارشناسان هم نوع بازی بازیکن مورد نظر خطیبی را در دیدار با استقلال آنالیز خواهند کرد.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شهرداری تبریز طبق روال سال‌های قبل تیمداری خواهد کرد

ایلنا: رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: طبق روال سالهای قبل شهرداری تبریز تیمداری خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا جواد ششگلانی در جلسه روسای هیاتهای ورزشی آذربایجانشرقی افزود: پس از اتفاقات تیم فوتبال شهرداری تبریز، شهردار تبریز تصمیم بر تعطیلی فعالیت تیمهای ورزشی گرفت ولی با رایزنی‌های صورت گرفته به جهت از بین نرفتن امتیاز تیمهای لیگ برتری در مرحله اول تصمیم بر واگذاری تیم‌ها به هیاتهای مربوطه و واریز مبالغ بر هیات‌ها شد.
رییس هیات فوتبال آذربایجانشرقی افزود: ولی در جلسه‌های قبلی شورای اسلامی شهر تبریز تصمیم بر آن شد که شهرداری تبریز همانند روال سالهای گذشته تیمداری کند و مجوزهای لازم به شهردار از سوی شورا صادر شده است.
ششگلانی خاطرنشان کرد: خدمات شهرداری تبریز بر حوزه ورزش قهرمانی، همگانی و بانوان و افزایش زیرساختهای ورزشی و اماکن ورزشی در سالهای گذشته بی‌نظیر بوده و قابل مقایسه نسیت و بودجه ورزش از ۳ میلیارد تومان به ۷۰ میلیارد تومان نیز رسیده است.

وی در خصوص کمک به هیاتهای ورزشی استان در سال ۹۱ گفت: در سال ۹۱ به ۲۵ هیات ورزشی کمک مالی شد و در سال ۹۲ نیز در نظر داریم این کمک‌ها را ادامه دهیم و مبلغ کمک‌ها را به ۲۰۰ میلیون ریال و تعداد هیتهای بهرمند را نیز افزایش دهیم ولی این افزایش به یکباره نخواهد بود و در طول سال این کمک‌ها به هیات‌ها واریز خواهد شد.
در این نشست سید محمد شروین اسبقیان مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی خواستار حمایت شهرداری تبریز از ورزش استان خصوصا تیمهای لیگی که برای رسیدن به لیگ تلاش کرده‌اند، شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - رحمتی دلایل دریافت گل از گسترش فولاد را اعلام کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمهدی رحمتی در پیامی برای هواداران خود نوشت: خوشحالم که لیگ سیزدهم با پیروزی استقلال آغاز شد و بازیکنان توانستند موجب خوشحالی هواداران شوند. درباره گلی که دریافت کرده‌ام باید بگویم وزش شدید باد باعث چرخش و تغییر جهت توپ و متاسفانه به هم خوردن معادلات من برای مهار آن شد که باز جای خوشحالی دارد که بازیکنان توانستند با زدن دو گل اشتباه من را جبران کنند.

به گزارش مهر، دیدار تیم های فوتبال گسترش فولاد تبریز و استقلال تهران در هفته نخست سیزدهمین دوره رقابت های لیگ برتر پنجشنبه شب در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شد و با برتری 2 بر یک استقلال به پایان رسید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خطيبي و جباري در دادسراي عمومي و انقلاب!

معاون حقوقي باشگاه استقلال گفت که علاوه بر شکايت از خطيبي به کميته انضباطي، در صورت لزوم اين موضوع را از طريق دادسراي عمومي و انقلاب نيز پي‌گيري خواهند کرد. محسن بزرگي درباره اظهارات رسول خطيبي سرمربي گسترش‌فولاد تبريز عليه ميرشاد ماجدي که گفته بود سرپرست استقلال با سعيد آقايي بازيکن آن‌ها پيش از ديدار گسترش‌فولاد و استقلال‌300 هزار بار تماس گرفته‌، اظهار داشت: «خطيبي يکي از تماس‌ها را ثابت کند، 299 هزار و‌ 999 تماس ديگر پيشکش! مطمئنا از خطيبي به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال شکايت خواهيم کرد و اگر صحبت‌هاي وي جنبه مجرمانه داشته باشد از طريق دادسراي عمومي و انقلاب پي‌گيري خواهيم کرد.» بزرگي ادامه داد: «اجازه نمي‌دهيم افراد هرچه‌ در دلشان است درباره باشگاه بزرگي به نام استقلال بر زبان بياورند. چند شکايت در دادسراي عمومي داريم که يکي از آن‌ها شکايت مديرعامل باشگاه استقلال از مجتبي جباري است که اگر لازم شود جباري بايد به دادسرا بيايد و در‌خصوص صحبت‌هايي که عليه وي انجام داده توضيح دهد.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
1Page - The easiest way to host your text

پس از مسابقه بین تیم های گسترش فولادتبریز و استقلال تهران مسائلی از سوی رسول خطیبی در ارتباط با تماس مسولین تیم ملی جوانان با سعید آقایی و همچنین تعریف وتمجید بی موقع وبی دلیل امیر قلعه نوعی از این بازیکن جوان تیم گسترش مطرح شد که رسول ریشه این مسا ئل را مرتبط با تیم استقلال ومسئولین این تیم میداند، که در تلاش بوده اند تا تمرکز بهترین بازیکن تیم گسترش را بر هم بزنند تا از این مسئله به نفع تیم خود استفاده نمایند (چه بسا که استفاده هم کردند وگسترش از ناحیه ای که این بازیکن در انجا به کار گرفته شده بود گل اول را دریافت کرد) ، با توجه به گفته های رسول و سعید آقایی در این مورد تماس های مسولین تیم ملی بسیار شائبه برانگیز می باشد،چرا که اگر قرار بر دعوت از یک بازیکن به تیم ملی باشد بایستی از طریق دعوت نامه رسمی به باشگاه بازیکن مورد نظر این امر صورت پذیر نه از طریق تماس های تهدید امیز سرپرست تیم ملی در استانه بازی مهم تیم گسترش با استقلال، وزمانی این مسائل شک برانگیز تر میشود که باخبر می شویم سرپرست تیم استقلال رییس کمتیه جوانان فدراسیون فوتبال می باشد ، حال بعد از این اتفاقات واظهارات خطیبی در باره مسائل حاشیه ای این بازی هجمه رسانه ای سنگینی از طرف رسانه های زرد متوجه رسول خطیبی شده است وما هوادارن بایستی قرص و محکم پشت رسول بایستیم و در این جنگ نابرابر نبایستی او را تنها بگذاریم چرا که سرنوشتی مانند انچه برای تیم شهرداری افتاد ممکن است برای رسول هم رقم بزنند ودر این موقعیت که رسول در اندیشه احیای فوتبال بومی آذربایجان و پشتوانه سازی برای فوتبال آذربایجان می باشد نابودی رسول اتفاقی بسیار ناگوار است برای آذربایجان وفوتبال آن.اگر مصاحبه علیپور رییس ستاد منشور اخلاقی فوتبال در رابطه با این پرونده را بخوانید می توانیدحدس بزنید که چه خوابی برای رسول خطیبی دیده اند، ساعتی پیش برنامه «هر روز ورزش» شبکه خبر که امروز اختصاص به بررسی مسابقات هفته اول لیگ برتر بود به روی آنتن رفته بود، زمانی که مجری برنامه از کارشناس این برنامه که یک روزنامه نگار ورزشی بود خواست نظرش را در ارتباط با تیم گسترش بیان کند، این به اصطلاح کارشناس با وقاحت هر چه تمام تر گفت:«من برای رسول خطیبی دو توصیه دارم 1- مربی گری در لیگ برتر به کلاه گذاشتن نیست و لازم نیست در لیگ برتر از کلاه استفاده نمایی، اگر چه یورگن کلوب از کلاه استفاده می کند ولی او شاخصه های خوبی دارد2- رسول خطبیی دنبال حاشیه سازی نباشد وبه مسائل فنی تیمش بپردازد» حالا معلوم نیست این به اصطلاح کارشناس در چه جایگاهی قرار دارد که در رسانه ملی از این جایگاه این سخنان را بر زبان می آورد و از چه کسانی خط می گیرد که این مطالب را در رسانه ملی بیان کند، کلاه گذاشتن رسول خطیبی چه ربطی به فلان روزنامه نگار دارد، این یک مساله کاملاً شخصی است، دوم اینکه آیا افشای واقعیات پشت پرده فوتبال کثیف ومافیایی ایران حاشیه سازی است، مگر با استناد به گفته ها ی به مراتب غیر قابل قبول تر ازاین و بدون سند و مدرک تیم شهرداری از لیگ برتر محروم نشد وبه لیگ دو سقوط نکرد؟ اما نوبت به دانه درشت ها که می رسد بیان این پشت پرده ها حاشیه سازی نامیده میشود تا مبادا خواب آقایان مشوش شود، این اولین بار نیست که این مسائل در رابطه عوامل تیم استقلال مطرح می شود و مطمئناً آخرین بار نیز نخواهد بوداما هیچ اراده ای برای بررسی وجلوگیری از این پشت پرده های کثیف تیم استقلال وجود ندارد، خلاصه اینکه در این روزگار که دایی ها وباقری ها به راحتی به ما پشت کرده اند وبه لشکر دشمن پیوسته اند رسول خطیبی گوهری است بس گرانبها برا ی ما و بایستی از این گوهر گرانبهایمان به خوبی محافظت کنیم تا فردا حسرت این روزها را نخوریم، مبادا فدراسیون نشین ها احساس کنند رسول تنهاست وهر بلایی دلشان بخواهد می توانند بر سر رسول بیاورند مانند انچه بر سر شهرداری آوردند، ما بایستی از قدرت رسانه ای هوادارن تراختور در فضای مجازی برای حمایت از رسول استفاده نماییم ودر وهله اول بایستی به هر وسیله که شده اعم از تلفن ایمیل واس ام اس با روابط عمومی شبکه خبر تماس برقرا کنیم واعتراض خود را به کارشناس این برنامه اعلام نماییم باید به گوششان برسانیم که رسانه ملی محل عقده گشایی نیست که این افراد عقده ای را به عنوان کارشناس دعوت می کنید تا این گونه عقده های حقارتشان را در رسانه ملی خالی کنند و همچنین در ورزشگاه یادگار به خصوص در روز بازی تراختو ر-گسترش نیز بایستی حمایت جانانه ای از رسول داشته باشیم واین موضوع را با صدای هر چه رساتر به فدراسیون نشین ها و امثال علیپور گوشزد نماییم

والسلام

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
واحد مرکزی خبر | IRIB News

دبیر کمیته تخلفات فدراسیون فوتبال گفت: با توجه به مطرح شدن موضوع ادعای آقای خطیبی درباره یکی از بازیکنان تیم گسترش فولاد ، این مسئله به شکل رسمی بررسی و نتایج آن اعلام می شود.
حجت الاسلام علیپور در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: با توجه به رسمی مطرح شدن موضوع تماس با یکی از بازیکنان تیم گسترش فولاد تبریز امروز با آقای رسول خطیبی سرمربی این تیم و سرمربی تیم استقلال تماس هایی برقرار شده و از این 2 مربی خواسته ایم توضیحاتشان را راجع به این موضوع به شکل رسمی و مکتوب اعلام کنند.
دبیر کمیته تخلفات فدراسیون فوتبال گفت: در حال بررسی هستیم تا ببینیم آیا فردی از تیم ملی با این بازیکن یا نزدیکانش و یا کادر فنی تیم گسترش فولاد تماس گرفته است؟
حجت الاسلام علیپور گفت: پس از بررسی های لازم و جمع بندی نتایج در کمیته نظارت و ارزشیابی سازمان لیگ و یا در صورت لزوم در کمیته تخلفات فدراسیون فوتبال نظر نهایی اعلام خواهد شد.
او افزود: حداکثر تا جهارشنبه همین هفته نتایج بررسی ها به شکل رسمی اعلام می شود.
دبیر کمیته تخلفات فدراسیون فوتبال از رسانه ها خواست با توجه به رصد رقابت های لیگ فوتبال ایران در کنفدراسیون فوتبال آسیا از دامن زدن به حاشیه ها پرهیز شود تا جایگاه باشگاه ها زیرسوال نرود.
صدا و تصویر دارد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
موسوی:شنیدم به آقایی پیشنهاداتی شده است/من هم جای او بودم به هم می ریختم

مهاجم تیم گسترش فولاد گفت:از تصمیمی که گرفتم راضی هستم.
به گزارش اوج نیوز،ایمان موسوی درباره شکست تیمش در بازی مقابل استقلال عنوان کرد:باید قبول کنیم با تیم بزرگی بازی داشتیم.ما در گام اول باه مصاف قهرمان فصل گذشته رفتیم و فکر می کنم در مجموع هم بازی خوبی ارائه کردیم.
وی درباره اینکه آیا از بحث های به وجود آمده درباره سعید آقایی خبر دارد یا نه اظهار داشت:من هم شب بازی متوجه این مساله شدم که به او پیشنهاداتی داده شده بود.آقایی بازیکن آینده داری است و استعداد زیادی دارد.او متولد 74 است و فکر می کنم ذهنش برای این بازی بر هم ریخته بود.من هم اگر جای او بودم قطعا این اتفاق برایم می افتاد.
موسوی درباره جدایی اش از استقلال و اینکه آیا از این اتفاق پشیمان هست یا نه گفت:من از تصمیمی که گرفتم راضی هستم و مشکلی ندارم.گسترش تیم خوبی است و از حضور در این تیم راضی هستم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ خطيبي: حرف‌هاي ماجدي شكايتي است نه من

گسترش‌فولاد تبريز در اولين ديدار خانگي خود نمايش دلپذيري و قابل قبول را برابر قهرمان فصل گذشته ليگ‌برتر به تصوير كشيد.
90: گسترش‌فولاد تبريز در اولين ديدار خانگي خود نمايش دلپذيري و قابل قبول را برابر قهرمان فصل گذشته ليگ‌برتر به تصوير كشيد. شايد اگر تجربه بالاي شاگردان قلعه‌نوعي در ادامه به داد اين تيم نمي‌‌رسيد، مي‌‌شد شاهد اولين شگفتي فصل در يادگار امام تبريز بود. اما جذابيت و البته حواشي اين بازي به همان مستطيل سبز خلاصه نمي‌‌شد چرا كه انتقادات رسول خطيبي سرمربي، بازيكن در كنفرانس خبري پس از بازي نسبت به عملكرد مسئولان تيم جوانان تنور حواشي اين بازي را گرم نگه داشت. اما روز گذشته مسئولان باشگاه استقلال عنوان كردند كه قصد دارند از رسول خطيبي به دليل اظهاراتش به دادگاه انقلاب شكايت كنند، ادعايي كه موجبات تعجب خطيبي را فراهم آورده است.
90: آقاي خطيبي لابد شنيده‌ايد كه استقلالي‌ها قصد دارند عليه شما به دادگاه شكايت كنند. چه نظري در اين مورد داريد؟
من در كنفرانس خبري پس از بازي تنها به شيوه مديريت تيم جوانان انتقاد كردم و آن هم به اين دليل كه سرپرست اين تيم از يك هفته قبل روزي چندين بار به بازيكن ما و حتي مديريت باشگاه زنگ مي‌‌زدند و خواستار حضور بازيكن ما درتيم جوانان بودند. اين در حالي بود كه قانون مي‌‌گويد كه بايد براي اين قبيل امور، به صورت مكاتبه‌‌اي اقدام كرد.
90: يعني شما توهيني به ميرشاد ماجدي نكرده‌ايد؟
نه، چه توهيني. من نه از كسي اسم آوردم نه كسي را مورد توهين قرار دادم. من فقط گفتم كه رئيس كميته تيم جوانان بايد اين مسئله را مديريت مي‌‌كرد. كجاي اين حرف شكايتي است.
90: اما به نظر تصميم شكايت استقلالي‌ها كاملا جدي است؟
اتفاقا حرف‌هاي ماجدي كه مدعي شد برخي از مربيان ليگ بايد تست پزشكي و رواني بدهند شكايتي است.آقايان دست پيش گرفته‌اند كه پس نيفتند. ما اين همه به آنها احترام گذاشتيم آخرش هم اينگونه جواب ميهمان‌نوازي ما را دادند.

بالا