• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب تیمهای آذربایجان

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازيکني عجيب در ليگ برتر، يک تبريزي که باعث جنگ شد!

نبرد استقلال و گسترش که به پايان رسيد، غلغله اي به پا شد. مربي بازيکن گسترش معتقد بود، قبل از بازي تيمش دچار دسيسه برخي افراد شده و تمرکز بازيکن جوان تيمش را بهم زده اند . اين ور ميدان "جنگ رسانه اي" نيز آبي ها بيکار ننشستند و وعده شکايت دادند .دعوا بر سر سعيد آقائي متولد تبريز بود .بازيکن 19 ساله چپ پا که در پست هاي هافبک راست و چپ بازي مي کند . فصل گذشته در ليگ دسته يکم فقط 415 دقيقه بازي گيرش آمد و بيشتر يک بازيکن تعويضي بود . اما با اين تفاصيل 3 گل زد و در يک بازي با دو کارت زرد داور اخراج شد و يک بازي هم کارت زرد گرفت . يک متر 84 قد و 75 کيلو وزن دارد .در سال 1388 به تيم ملي نوجوانان دعوت شده يعني آنموقع فقط دو نفر از تبريز دعوت شدند که يکي همين آقا سعيد بود .و در خرداد امسال نيز به تيم ملي جوانان دعوت شد .نکته عجيب در مورد اين بازيکن برمي گردد به هنر،شوت هاي سهمگين، دقيق و غير قابل مهار او ، رسول خطيبي مي گويد :وقتي محسن فروزان به تيم ما ملحق شد گفتم سعيد برو از نزديک نيمه زمين براي محسن فروزان توپ بزن محسن فروزان خنديد و گفت آقا رسول يعني چه ! اما وقتي اولين توپ وارد کنج دروازه شد. محسن فروزان هم جدي شد . خطيبي ادامه مي دهد يکي دو باري در تمرينات بواسطه شوت زني اين بازيکن دست گلر ها برگشته . به گلر ها گفته ام اگر در تمرينات سعيد داخل محوطه شوت زد . مقابلش گارد نگيريد و بي خيال شويد . هرچند اين بازيکن در مقابل استقلال يکبار و از راه دور شوتي را به سمت دروازه استقلال زد. اما همين ضربه هم با واکنش رحمتي مواجه شد . از سوي کادر فني استقلال بازيکنان اين تيم آگاه بودند که به اين بازيکن فضا براي شوت زني ندهند . پديده اي در ليگ برتر رونمائي شده بنشينيد و از فوتبال لذت ببريد. آتش بس ، اگر گسترش نيز تيم با تجربه اي بود در دقايق آخر به استقلال نمي باخت. از بخت بد اين تيم دچار بدترين قرعه شده و عبور از سه بازي اول براي گسترش حکم حضور در جام جهاني کوچک را دارد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تذکر سازمان لیگ به باشگاه گسترش/سرمربی به نشست های خبری بیاید

سازمان لیگ به باشگاه گسترش فولاد تذکر داد که حسین خطیبی را به عنوان سرمربی به نشست های خبری پیش و پس از مسابقه بفرستد.
به گزارش اوج نیوز،از آنجاییکه رسول خطیبی مدرک مربیگری A آسیا را ندارد برایش از سوی سازمان لیگ کارت بازی صادر نشده و به همین دلیل باشگاه گسترش فولاد نام حسین خطیبی را به عنوان سرمربی ارسال کرده است.
در این شرایط کارت بازی که برای رسول خطیبی صادر شده به عنوان بازیکن است و او به عنوان بازیکن در نشست های خبری پیش و پس از مسابقات حاضر می شود.
مصطفی شهبازی،عضو سازمان لیگ در این باره به خبرنگار اوج عنوان کرد:از باشگاه گسترش خواسته ایم در مسابقات آتی فردی که به عنوان سرمربی نامش در سازمان لیگ ثبت شده است را به کنفرانس ها بفرستد.البته از آنجاییکه بازیکنان هم در این نشست ها شرکت می کنند حضور رسول خطیبی هم بلامانع است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تجهیز اتاق کار رسانه ای استادیوم یادگار امام (ره) توسط باشگاه گسترش فولاد| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، اتاق کار رسانه ای استادیوم یادگار امام (ره) تبریز با اهدا پنج دستگاه کامپیوتر توسط باشگاه گسترش فولاد تبریز تجهیز شد.

طی چند سال اخیر نبود سیستم کامپیوتری و اینترنت در اتاق کار رسانه ای استادیوم یادگار امام (ره)، یکی از اصلی ترین دغدغه های عکاسان و خبرنگاران بود، مشکلی که حتی با وجود برگزاری لیگ قهرمانان آسیا برطرف نگردید.

باشگاه گسترش فولاد در اقدامی قابل تقدیر با هزینه ای 60 میلیون ریالی و اهدای 5 دستگاه کامپیوتر به استادیوم یادگار امام (ره) تبریز به همراه اینترنت پرسرعت، اتاق کار رسانه ای استادیوم را تجهیز کرد.

افزودنی است با توجه به نبودن زیر ساخت های لازم برای برقراری اینترنت پرسرعت از طریق خطوط مخابراتی در استادیوم یادگار امام (ره)، تهیه اینترنت برای خبرنگاران از طریق خطوط بی سیم انجام می شود و مشکل نبود اینترنت در جایگاه خبرنگاران همچنان پا برجاست.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دین‌محمدی: مقابل گسترش فولاد با تجربه‌تر بودیم| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، سیروس دین محمدی در مورد دیدارهای هفته اول لیگ سیزدهم اظهار داشت: به نظرم با اینکه تیم‌ها در دوره بدنسازی بودند و بازی‌های تدارکاتی کمی داشتند، در هفته اول شروع‌شان خوب بود. بازی‌های برگزارشده از جمله بازی سپاهان - فولاد و گسترش فولاد - استقلال را دیدم که فکر می کنم کیفیت خوبی داشت. بر خلاف اینکه انتظار می‌رفت بازی‌های هفته اول خوب از آب در نیاید بازی‌ها سرعت بالایی داشتند.

وی در مورد بیشتر بودن آمار پیروزی‌ها در هفته اول عنوان کرد: این مسئله نشان می‌دهد که کیفیت بازی‌ها بالا است. اگر تعداد تساوی‌ها بیشتر می‌شد به این معنی بود که بازی‌ها روند کندی داشته و همه با اصول دفاعی به میدان آمده‌اند.
این کارشناس فوتبال درباره تعداد نسبتا زیاد کارت‌های زرد و قرمز در بازی‌‌‌های هفته اول لیگ گفت: اولین هفته لیگ بود و تیم‌ها بیشتر در حال و هوای تمرینات پیش فصل و بازی‌های دوستانه بودند اما به هر حال شرایط بازی‌های اصلی با تدارکاتی متفاوت است.

آنالیزور تیم فوتبال استقلال در مورد عملکرد این تیم در دیدار اول برابر گسترش فولاد تبریز که با پیروزی 2 بر یک شاگردان قلعه‌نویی همراه بود، اظهار داشت: با اینکه اولین بازی فصل بود و بیرون از خانه هم برگزار شد خوب بازی کردیم.گسترش فولاد هم بد بازی نکرد ولی ما باتجربه‌‌تر و باکیفیت‌تر کار کردیم و بر بازی مسلط بودیم. در نهایت هم توانستیم با پیروزی 2 بر یک از زمین خارج شویم.

دین‌محمدی در مورد حاشیه‌های پیرامون این بازی نیز گفت: به نظرم در ابتدای لیگ نباید به این مسائل پرداخت و همه باید تمرکزشان را روی تیم خودشان بگذارند. فوتبال ما حرفه‌ای است و این مسائل در فوتبال حرفه‌ای معنایی ندارد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به جذاب بودن لیگ سیزدهم گفت: با توجه به این شرایطی که در هفته اول از تیم‌ها دیدم فکر می‌کنم لیگ امسال در ادامه هم کیفیت خوبی را داشته باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ادعاي خطيبي و موبايل آقايي بررسي مي‌شود!

نخستين بازي استقلال در ليگ جديد اگرچه با پيروزي همراه بود اما حاشيه‌هاي زيادي براي اين تيم به همراه داشت. پس از پيروزي استقلال برابر تيم گسترش فولاد تبريز سرمربي حريف مدعي شد سرپرست تيم استقلال با يکي از بازيکنان جوان تيمش چند روز پيش از بازي تماس گرفته و با مطرح کردن حضورش در اردوي تيم ملي جوانان و تهديد او به محروميت در صورت حاضر نشدن در اردو تمرکزش را براي بازي به هم ريخته است. رسول خطيبي در مصاحبه‌اش بر اين‌که مربي و سرپرست تيم استقلال با سعيد آقايي، بازيکن جوانش تماس گرفته بودند تاکيد کرده و مستقيما امير قلعه‌نويي و ميرشاد ماجدي را متهم به زير پا گذاشتن اصول اخلاقي کرده بود. اظهارات خطيبي با واکنش و پاسخ شديد مسئولان باشگاه استقلال و تهديد آن‌ها به شکايت از خطيبي همراه بود و ماجدي تاکيد داشت اگر مسئولان باشگاه گسترش‌فولاد و خطيبي نتوانند ادعايشان را ثابت کنند در مراجع قضايي و دادگاه بايد پاسخ‌گو باشند. معاونت حقوقي باشگاه استقلال هم سريع دست به کار شد و شکوائيه عليه خطيبي تنظيم و از او به کميته انضباطي شکايت کرد. همزمان با اين اقدام، بازيکن مورد نظر خطيبي که مدعي بود از سوي استقلالي‌ها با او تماس گرفته شده ادعاي سرمربي‌اش را تعديل کرد و گفت: «سرپرست تيم ملي جوانان با من تماس گرفته است نه سرپرست کميته جوانان!» خطيبي هم در تازه‌ترين اظهارنظرش به نوعي عقب‌نشيني آشکار کرده و مدعي شده من کجا اسم آقاي ماجدي را آوردم؟ عبدالرزاق ميرآب، سرپرست گسترش فولاد تبريز نيز عنوان کرده رسول خطيبي به اشتباه به جاي سرپرست تيم جوانان از لفظ سرپرست کميته جوانان استفاده کرده و اين در حالي است که اين سرپرست تيم جوانان بوده که با سعيد آقايي تماس گرفته است.

با شاخ و برگ گرفتن ماجرا، هيئت رسيدگي به تخلفات فوتبال به موضوع ورود کرد و حجت‌الاسلام عليرضا عليپور، دبير هيئت رسيدگي به تخلفات فوتبال در مورد اظهارات رسول خطيبي، سرمربي گسترش‌فولاد تبريز گفت: «در ليگ سيزدهم ما يک کارگروه 5 نفره از کارشناسان براي برخورد با تخلفات تشکيل داده‌ايم. در اين مورد هم نظر رسول خطيبي را مي‌شنويم و صحبت‌هاي سعيد آقايي، بازيکن مورد نظر را هم خواهيم شنيد. تلفن‌ها و تماس‌هايي که با آقايي برقرار شده است را با هماهنگي مقام‌هاي قضايي بررسي و کنترل خواهيم کرد و اگر اين مسائل به عوامل پيراموني استقلال مربوط شود از باشگاه‌ استقلال و مسئولان اين باشگاه نيز سوال خواهيم کرد. ضمن اين‌که کارشناسان هم نوع بازي بازيکن مورد نظر خطيبي را در ديدار با استقلال آناليز خواهند کرد.» وي افزود: «مجموعه اين بررسي‌ها و کارشناسي‌‌ها را در پرونده‌اي به هيئت رسيدگي به تخلفات مي‌دهيم و قطع به يقين بدانيد با متخلفان اين پرونده قبل از آن‌که هفته دوم ليگ برتر آغاز شود برخورد خواهيم کرد. ديگر نمي‌خواهيم تخلفات روي هم انباشته شود.» البته عليپور تاکيد کرد اگر افرادي بدون داشتن مدرک ادعايي را مطرح کنند متخلف هستند و با آن‌ها هم برخورد مي‌شود: «اگر فرد يا افرادي بدون داشتن مدرک مستند و تحقيق و بررسي چنين مسائل و ادعاهايي را در رسانه‌ها مطرح کنند و يا حدس و گمان خود را در رسانه‌ها بگويند بدون آن‌که سندي داشته باشند نيز متخلف محسوب مي‌شوند و با آن‌ها نيز برخوردخواهد شد چه اين اظهارات از سوي خطيبي باشد يا هر فرد ديگري. به همه باشگاه‌هاي ليگ برتري توصيه مي‌کنيم موارد اين‌چنيني را قبل از رسانه‌‌اي کردن به طور محرمانه در اختيار سازمان ليگ و هيئت رسيدگي به تخلفات قرار دهند و قبل از اظهارات رسانه‌اي تمامي موارد را با ما در ميان بگذارند.» دبير هيئت رسيدگي به تخلفات در مورد اين‌که پرونده ادعاهاي رسول خطيبي چه زماني تعيين تکليف خواهد شد، گفت: «کارگروه کارشناسي ما ادعاها را بررسي مي‌کنند و ما نتيجه را هم قبل از آغاز هفته دوم اعلام مي‌کنيم.»

فتح‌ا...‌زاده: انصاف نيست شکايت نکنيم
علي فتح‌ا...‌زاده، مديرعامل استقلال درباره اظهارات رسول خطيبي و شکايت از او گفت: «من از رسول خطيبي که بازيکن استقلال بوده توقع نداشتم آن حرف‌ها را بزند. به نظر من اين صحبت‌ها يک فرار رو به جلو است. متاسفانه هرکس که مي‌بازد ياد گرفته از اين صحبت‌ها بکند. اين صحبت‌ها اخلاقي نيست. آن بازيکن جواني که مي‌آيد و مصاحبه مي‌کند و حرف‌هايي را مطرح مي‌کند بايد بداند که اين صحبت‌ها صحيح نيست. استقلال بدبخت نشده که با يک بازيکن تماس بگيرد و تمرکز او را به هم بزند تا در بازي خوب نباشد. آقاي سمندر، مديرعامل باشگاه گفته است از صحبت‌هاي آقاي خطيبي سوءبرداشت شده و استقلالي‌ها از آن‌ها شکايت نخواهند کرد. ما خودمان هم دوست نداريم از آن‌ها شکايت کنيم اما خودتان انصاف دهيد که اين چه وضعي است. گويا يک جريان هماهنگ ايجاد شده و بايد با اين مسئله برخورد شود.» مدير روابط عمومي باشگاه استقلال هم با بيان اين‌که مسئولان گسترش فولاد بايد به صورت رسمي عذرخواهي کنند، گفت: «نمي‌شود با شخصيت آدم‌ها بازي کنند و سپس بگويند اشتباه کرده‌اند.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - مدافع راست خارجی در راه گسترش فولاد

به گزارش خبرنگار مهر، رسول خطیبی شامگاه روز شنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که تیم ما دارد، نبود یک دفاع راست است که این مشکل در دیدار با استقلال نیز به چشم آمد.

وی ادامه داد: من قبلا هم گفته بودم که در دو پست مشکل داریم که یکی از آنها دفاع راست است، البته ما می خواهیم خیلی زود این مشکل را برطرف کنیم.

سرمربی گسترش فولاد گفت: در حال مذاکره با یکی، دو گزینه هستیم که یکی از این بازیکنان خارجی است و پس از تائید فنی با او قرارداد خواهیم بست.
تیم گسترش فولاد در اولین بازی تاریخ خود در لیگ برتر برابر تیم استقلال تهران قرار گرفت و با نتیجه دو بر یک شکست خورد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری جمهوری اسلامی

اين منبع آگاه روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: سرمربيان تيم هاي ليگ برتري بايد داراي كارت مربيگري درجه A آسيا باشند اما «رسول خطيبي» به اين درجه از مربيگري نرسيده است.
وي ادامه داد: سازمان ليگ فدراسيون فوتبال فقط كارت «رسول خطيبي» را به عنوان بازيكن تيم گسترش فولاد تبريز صادر كرده است و از اين رو وي نبايد به عنوان سرمربي در نشست هاي خبري پيش و پس از بازي شركت كند.
وي با بيان اينكه «رسول خطيبي» مي تواند به عنوان بازيكن در نشست هاي خبري پيش از بازي شركت كند، اضافه كرد: سازمان ليگ فدراسيون فوتبال براي «حسين خطيبي» به عنوان سرمربي تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز كارت صادر كرده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.yjc.ir/fa/news/4488092/رسول-خطيبي-به-عنوان-بازيکن-حق-شرکت-در-کنفرانس-مطبوعاتي-را-دارد

مصطفی شهبازی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: رسول خطیبی مدرک مربیگری درجه A آسیا را ندارد و قرارداد وی به عنوان بازیکن در سازمان لیگ ثبت شده است. براین اساس رسول خطیبی فقط به عنوان بازیکن می تواند در کنفرانس خبری در کنار سرمربی بنشیند.

عضو سازمان لیگ برتر اظهار داشت: حضور حسین خطیبی به عنوان سرمربی تیم گسترش فولاد در کنفرانس خبری ایرادی ندارد چرا که وی مدرک مربیگری A آسیا را دارد و می تواند وظایف سرمربی را انجام دهد.

گفتنی است، رسول خطیبی مدرک مربیگری درجه A آسیا را ندارد به خاطر همین کارت مربیگری برایش صادر نشده است./مح

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
[h=2]جلالی باید بداند ! اینجا تبریز است[/h]
اين قبول که هيچ کدام از بازيکنان تراکتور حتي ده درصد خودشان در بازي با پرسپوليس نبودند اما محسن قهرماني هم شايد در شرايط بازي‌ها قرار نگرفته بود.
قهرماني بيش از انگشتان دست در حين بازي سوت‌هاي اشتباه زد و به نوعي يار دوازدهم پرسپوليس بود. اشتباه در اعلام پنالتي اصلي‌‌ترين اشتباه قهرماني در قضاوت بود. چندين بار خطا روي ابراهيمي و از سوي بازيکنان پرسپوليس از سوي قهرماني خطا اعلام نشد. همه اينها باعث شد که نمره قضاوت قهرماني در بازي اول ليگ برتر بسيار پايين باشد اما چون تراکتوري‌ها به اين قضاوت‌ها عادت کرده‌اند ديگر جايز نيست که بيشتر از اين حول اين قضاوت هم صحبت کنيم
اما در خط دروازه تراکتور حامد لک نسبت به ساير بازيکنان عملکرد خوبي داشت و با مهار پنالتي اجازه نداد پرسپوليس به گل برسد. لک در اين بازي نمره نسبتا قابل قبولي گرفت اما در خط دفاعي اسدي با اخراج خودش بازي ضعيفش را تکميل کرد. البته گرداني و ايران پوريان با وجود عملکرد دفاعي متوسط به هيچ وجه در بازيسازي و حضور در حملات تراکتور نقشي را بازي نکردند تا کناره‌هاي تراکتور حتي يک توپ به روي دروازه پرسپوليس به خوبي ارسال نکند اما در خط مياني کياني در جنگ‌هاي تن به تن حضور خوبي داشت و تا حدودي وظيفه خود را به خوبي انجام داد اما مهدي کريميان و علي کريمي به هيچ وجه عملکرد متوسط خود را هم به نمايش نگذاشتند و در حالي که وظيفه بازيسازي و موقعيت‌سازي براي مهاجمان تراکتور را بر عهده داشتند نتوانستند حتي يک موقعيت خوب را براي مهاجمان تراکتور فراهم کنند اما محمد ابراهيمي در ميانه ميدان دوندگي زيادي داشت اما تلاش‌هاي اوهم در بازي تيمي تراکتور تاثيري نداشت. اما در خط حمله تراکتور غيبت کريم انصاري‌فرد از يک طرف و عملکرد ضعيف سعيد دقيقي و کاظميان باعث شد که نيلسون بيکارترين مرد ميدان لقب گيرد. قبول مطمئنا تراکتور بعد از چند هفته در شرايط آمادگي کامل قرار خواهد گرفت اما همانطور که قبلا نوشتيم جلالي بايد فرق تبريز با ديگر شهرها را دقيقا بداند. فوتبال تبريز و هواداران آن بسيار متفاوت هستند و او بايد بازيکنان خود را کاملا توجيه کند. او بايد بازيکنان تيم را بازخواست کند و از آنها انتظار عملکرد بهتري را داشته باشد اما در اين بازي هواداران نمره قبولي گرفتند و با حضور انبوه خود در آزادي يک بار ديگر به همگان نشان دادند که هواداران تراکتور در ايران و آسيا بي‌نظيرند، هرچند عادل فردوسي‌پور در گزارش بازي سعي کرد نشان دهد که هواداران پرسپوليس بسيار زيادتر از هواداران تراکتور هستند اما کساني که در ورزشگاه حضور داشتند شاهد بودند که تعداد هواداران تراکتور با هواداران پرسپوليس تقريبا برابر بود. حال قصد فردوسي‌پور از بيان اين موضوع چه بود قضاوت با شما.

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
[h=2]خطیبی:هواداران زیادی برای دربی خواهند آمد و شعار "آذربایجان تیملری فرق ائلمز رهلری"را ثابت خواهند کرد[/h]

"رسول خطیبی"در خصوص بازی تیمش مقابل استقلال گفت: در کل بازی خوبی را شاهد بودیم و بچه ها بد بازی نکردند، کم تجربگی و اشتباه بازیکنانم به علاوه شانس باعث شد استقلال پیروز بازی لقب بگیرد.

وی در خصوص بازی هفته آینده مقابل تراکتورسازی خاطرنشان کرد: بازی سختی در پیش داریم ولی من به هیچ عنوان مقابل تراکتورسازی به زمین نخواهم رفت، حتی اگر تیم در آستانه شکست باشد.

سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد ادامه داد: با تمام قوا به مصاف تراکتورسازی خواهیم رفت و با بازی جوانمردانه و تلاش بازیکنانم سعی خواهیم کرد سه امتیاز این بازی را به نام خود بزنیم.

خطیبی ادامه داد: مطمئناً هواداران زیادی برای تماشای دربی به استادیوم خواهند آمد و شعار "آذربایجان تیملری فرق ائلمز رهلری"را ثابت خواهند کرد و من مطمئنم بازی خوبی را شاهد خواهیم بود.

[h=5]
[/h]

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
[h=2]قهرمانی : معذرت می خواهم ![/h]محسن قهرمانی، داور دیدار دو تیم پرسپولیس و تراکتورسازی که همیشه تا حدود بسیاری با سایر داوران فرق دارد، در شرایطی‌که داوران لیگ برتر ممنوع المصاحبه بوده‌اند در مصاحبه‌ای با خبرگزاری برنا نسبت به صحبت‌های حسین عسگری و البته اتفاقات این دیدار واکنش نشان داد و گفت :

*شب پرحاشیه‌ای را در هفته نخست سپری کردید؟
بازی پرسپولیس و تراکتورسازی به واسطه شرایطی که این دو تیم در سال های اخیر داشتند و بازیکنانی که از دو تیم در نقل و انتقالات جابجا شدند، قاعدتا حساسیت های آن هم افزایش پیدا می کرد و این اتفاق هم افتاد.

*از قضاوت خودتان راضی بودید؟
بعد از بازی چندین بار فیلم مسابقه را تماشا کردم و می توانم بگویم تاثیری در نتیجه مسابقه نداشتم.

*این مسابقه با تاخیر 6 دقیقه‌ای آغاز شد. علت آن چه بود؟
از ابتدا قرار بود این مسابقه ساعت 22 آغاز شود اما مسئولان فدراسیون و سازمان لیگ تصمیم گرفتند تا بازی از ساعت 22:15 شروع شود. نماینده تام الاختیار سازمان لیگ باید بعد از فراهم شدن شرایط بگوید مسابقه برگزار شود. در آن زمان طبق گفته نماینده سازمان لیگ و به علت شلوغ بودن کنار زمین فرضتی نیاز بود تا آن قسمت خالی شود و همین عامل باعث تاخیر در مسابقه شد و تیم داوری داخل زمین مقصر نبودند.

*خیلی‌ها عنوان کردند پنالتی اعلام شده به سود پرسپولیس از سوی شما درست نبوده است.
در زمین مسابقه برای تصمیم گرفتن فرصتی نیست و بلافاصله داور باید تصمیمش را بگیرد. در آن صحنه تشخیص من این بود که اعلام پنالتی درست بوده است.

*بعد از بازبینی فیلم هم چنین نظری دارید؟
تماشای فیلم مسابقه و این که آن موقع بخواهیم تجزیه و تحلیل کنیم کار راحتی است. این قدر شهامت دارم که بگویم در اعلام ضربه پنالتی اشتباه کردم و از مجموعه تراکتورسازی و هوادارانش عذر خواهی کنم. خدا این قدر به من لطف داشت که پنالتی پرسپولیس گل نشود و در نتیجه بازی تاثیر گذار نباشم.

*رئیس دپارتمان داوری هم صحبت‌هایی را عنوان کرده است با این عنوان که رفتار محسن قهرمانی در این مسابقه مناسب نبود و آنها شانس آوردند در نتیجه مسابقه تاثیر گذار نبودند. شما در این خصوص چه نظری دارید؟
اول از همه می خواهم بگویم آقای عسگری مشکل رفتاری یعنی چه؟! از این صحبت ها برداشت های زیادی می شود و آن وقت همه فکر می کنند که من سالم نیستم! من که حق مصاحبه نداشتم اما باید از خودم دفاع کنم. چطور آقای عسگری با گذشت چند روز از مسابقه تماسی هم با من نداشت تا حرف هایش را بگوید اما این کار را در رسانه ها انجام می‌ دهد؟! رئیس دپارتمان داوری از کدام صحنه صحبت می کند که می گوید مشکل رفتاری دارم؟! خودم هم گفتم در اعلام صحنه پنالتی اشتباه کردم و از مجموعه تراکتورسازی عذرخواهی می کنم که این بحث فنی است. در صحنه اخراج مدافع تراکتورسازی همه دیدند که تصمیم درست بوده و این هم فنی است. آقای عسگری، فرم صورت من همین است، نمی توانم که جراحی پلاستیک انجام بدهم! در خیابان هم راه می روم یک اخمی روی صورت هم است و نمی شود آن را عوض کرد.

*درخصوص صحنه‌های درگیری قاسم دهنوی و علی کریمی با یکدیگر هم بحث زیاد است که چرا شما واکنشی نشان ندادید. در این باره چه صحبتی دارید؟
من که نمی توانم حواشی پیش از مسابقه دو تیم و مسائلی که میان آنها وجود دارد را کنترل کنم. مثل همه فقط دو چشم دارم و نمی توانم در یک زمان به تمام امور مسلط باشم. در میانه زمین یا در زمان کرنر اگر صحنه های به وجود آمده را می دیدم، قطعا مطابق با قوانین تصمیم گیری می کردم. من که مشکلی با کسی ندارم و وظیفه داور این است تا تیمی ضرر نکند و قرار هم نیست هیچ گاه شرایط مطلوبی برای همه ایجاد شود. اشتباه است و نمی شود آن را کتمان کرد چه در بحث داوری یا مسائل فنی اما این که آقای عسگری بگوید مشکل رفتاری دارم واقعا جای تعجب دارد! می دانم با این صحبت ها چند هفته ای محروم می شوم اما مجبورم تا از حیثیت خودم دفاع کنم. همیشه یک اخمی روی صورتم است. اگر بخندم می گویند چرا می خندی اگر عصبانی باشم می گویند چرا عصبانی هستم. مگر باید جراحی پلاستیک کنم! فرم صورتم همین است و متاسفانه همه می خواهند به قهرمانی خرده بگیرند.

*در صحنه‌ای در کنار زمین قصد برخورد با یک از نفرات روی نیمکت تراکتورسازی را داشتید. درست است؟
آذرنیا سرپرست تراکتورسازی گفته بود کمک داور باید اعلام آفساید می کرد و من هم به کنار زمین آمدم و گفتم اگر این کار تکرار شود، مطابق با قانون تصمیم گیری می کنم.

*گزارشگر بازی هم در صحبت‌های خود تاکید کرد با اضافه وزن دوباره مواجه شده‌اید. در این خصوص چه نظری دارید؟
من اتفافا وزنم سرجایش است و فردوسی پور بهتر است به فکر خودش و برنامه اش باشد و شیرین بازی درنیاورد! فردوسی پور در هر شرایط که باشم به دنبال انجام صحبت های پوچ است و فکر می کند خیلی شیرین است! فردوسی پور بداند در تست آمادگی جسمانی پیش از مسابقات بهترین عملکرد را داشتم و بهتر است صحبتی نکند.

[h=5]
[/h]

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رسول خطیبی دیگر سرمربی نیست

قانون آنلاین- رسول خطیبی دیگر نمی‌تواند در کنفرانس‌های مطبوعاتی بعد از بازی‌های تیم گسترش فولاد دست به افشاگری بزند. فدراسیون فوتبال به سرمربی این تیم تذکر داده که دیگر کنار زمین تیمش را هدایت نکند و در کنفرانس مطبوعاتی قبل و بعد از بازی شرکت کند. خطیبی در بازی اول گسترش فولاد به قلعه‌نویی حمله کرده بود که چرا قبل از بازی با بازیکن تیمش حرف زده و از او تعریف کرده است.

دلیل محرومیت خطیبی از حضور روی نیمکت مربیگری البته چیز دیگری است و به این افشاگری ربطی ندارد. او به این دلیل نمی‌تواند سرمربی باشد چون مدرک مربیگری A ندارد. خود رسول هم این خبر را تایید و اعلام کرده که از این به بعد برادرش، حسین را به کنفرانس مطبوعاتی می‌فرستد چون اسم او به عنوان سرمربی تیم رد شده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
GFTCLUB: قائم مقام باشگاه گسترش فولاد تبریز گفت: برابر قوانین AFC و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران، باشگاه خود را مکلف به اجرای تمام آیین نامه‌ها و ابلاغیه های فدراسیون و سازمان لیگ می‌داند.
با توجه به اعلام سازمان لیگ بعد از بازی استقلال در خصوص سرمربیگری تیم گسترش فولاد جمشید بناء خطیبی قائم مقام باشگاه گسترش فولاد در این خصوص اظهار نمود برابر قوانین AFC و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران جهت هدایت تیم‌های لیگ برتری داشتن مدرک مربیگری A آسیا الزامی می‌باشد و از آنجایی که آقای رسول خطیبی هنوز موفق به دریافت مدرک مربیگری A آسیا نگردیده و از طرفی به عنوان بازیکن به سازمان لیگ معرفی شده لذا با پیشنهاد ایشان باشگاه آقای حسین خطیبی را که دارای مدرک مربیگری A آسیا و کادر فنی تیم مشغول می‌باشد به عنوان سرمی تیم گسترش فولاد به سازمان لیگ معرفی نموده است در ضمن جوابگوی مسائل فنی تیم به باشگاه بر عهده آقای رسول خطیبی خواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920506001065

رسول خطیبی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد اتفاقات اخیر بین باشگاه استقلال و گسترش فولاد گفت: نه جنگ رسانه‌ای داریم و نه با کسی دعوا می کنیم. صحبت‌هایم در برنامه 90 روز سه شنبه پخش می‌شود می‌بینید که آنجا گفتم سرپرست تیم ملی جوانان و اسمی از کسی نیاوردم، اکنون شرایط خوبی داریم و برای دیدار مقابل تراکتورسازی تمرین می‌کنیم.

وی در مورد اینکه نمی‌تواند روی نیمکت به عنوان مربی بنشیند، عنوان کرد: دیروز نامه‌ای به باشگاه آمد که در آن اعلام شد بازیکن هستم و به همین دلیل نمی‌توانم به کنفرانس‌ها بروم و در کنار خط برای هدایت کردن تیم حاضر شوم. ما به همین خاطر نام حسین خطیبی برادرم را که دستیارم نیز هست معرفی کردم تا در جلسات کنفرانس مطبوعاتی حاضر شود.

خطبیی افزود: طبق قانون مربیان باید مدرک A آسیا داشته باشند، البته تمامی مسائل فنی تیم بر عهده من است و فقط در کنفرانس و کنار خط حاضر نمی‌شوم. ارنج تیم و تمرینات را با مشورت سایر همکارانم انجام می‌دهم اما نظر نهایی بر عهده من است. به عنوان بازیکن معرفی شدم و بر اساس آیین نامه فیفا سرمربی نمی‌تواند بازیکن هم باشد.

سرمربی گسترش فولاد در مورد اینکه آیا این اتفاق ربطی به حواشی اخیر دارد، اظهار داشت: اگر ربط هم داشته باشد به دلیل اینکه قانون است از آن پیروی کنم. تیم را از لحاظ روحی و روانی آماده کردیم و به سمت جلو حرکت می‌کنیم، از لحاظ فنی نیز نشان دادیم شرایط خوبی داریم و این موضوع را مقابل استقلال نشان دادیم، فقط از لحاظ اعتماد به نفس و تجربه بازیکنان ما نیاز به وقت دارند که این مسئله کم کم درست می‌شود.

خطیبی در مورد اینکه فتح الله زاده و ماجدی اعلام کرده اند که جو گیر شده است گفت: به هیچ کس بی احترامی نکردم و فقط حقیقت را گفتم. بازیکن ما چرا وقتی که بازی دارد به او اصرار می‌شود که به اردوی تیم ملی برود، تیم ملی شنبه می‌خواست سفر کند، یک هفته به بازیکن ما برای حضور در اردو اصرار شد اما روز بازی و فردای ان اعلام می‌کنند. مشکل گذرنامه دارد، چرا یک هفته قبل دائم تماس می‌گیرند و سپس مشخص می‌شود روادیدش آماده نیست. چرا این موضوع پس از انجام بازی اعلام می‌شود، چه کسی باید این مسئله را بررسی کند.

وی تاکید کرد: از علیپور و فدراسیون می‌خواهم این موضوع را پیگیری کنم. چطور می‌شود یک هفته اعلام می‌کند بازیکن بیاید اما پس از ان می‌گوید روادید ندارد.

نه توهینی کردیم و نه از کسی اسم آوردیم، گفتیم باید این مسئله قانونی انجام شود نه این سرپرست تیم ملی جوانان دائم با من و بازیکن تماس بگیرد.

ماجدی به عنوان سرپرست کمیته جوانان باید این موضوع را قانونی مدیریت می‌کرد، باید نامه می‌نوشتم سپس نبی آن را امضا می‌کرد و به باشگاه می‌فرستادیم. باز هم می‌گویم اسمی از کسی نیاوردم.

وی تاکید کرد: ماجدی به عنوان سرپرست کمیته جوانان باید می‌گفت اینقدر با بازیکن تماس نگیرند، چرا چنین اتفاقی رخ داد، بازیکن پس از بازی گریه می‌کرد و می‌گفت می‌خواستم مفید باشم و عملکرد خوبی داشته باشم اما تمرکزم را به خاطر این مسائل از دست دادم، من نه جو گیر شدم و نه مشکلی دارم، از لحاظ فنی نیز این باخت را قبول می‌کنم اما چرا باید این اتفاقات بیافتد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جام نیوز :: JamNews - ارائه فایل صوتی مکالمه دلال معروف نزدیک به قلعه نویی با شاگرد خطیبی به دادگاه!

جام ورزشی، پس از اظهارات تند رسول خطیبی علیه سرپرست تیم استقلال و واکنش باشگاه استقلال به صحبتهای سرمربی گسترش فولاد این کشمکش وارد فاز جدیدی شده است.
مسئولان گسترش فولاد قصد دارند در صورت شکایت استقلالی ها به کمیته انضباطی نام فردی که با آقایی بازیکن این تیم تماس گرفته را معرفی کنند که این فرد کسی جز دلال معروف و نزدیک به امیر قلعه‌نویی نیست.
تبریزی های قصد دارند فایل صوتی این شخص که تمام صحبت‌های این دونفر در آن وجود دارد را در اختیار کمیته انضباطی قرار دهند که با این اتفاق شاهد فاز جدیدی از درگیری ها بین دو باشگاه خواهیم بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سایت خبری تحلیلی فوتبال ایران | خطیبی در دربی تبریز به میدان نمی‌رود

هفته‌ی دوم رقابت‌های لیگ برتر علاوه بر دربی گیلان، دربی سرخآبی‌های تبریز را نیز در برخواهد داشت و این یکی از جذابیت‌های این هفته می‌باشد.
فوتبال ایران- هفته‌ی دوم رقابت‌های لیگ برتر علاوه بر دربی گیلان، دربی سرخآبی‌های تبریز را نیز در برخواهد داشت و این یکی از جذابیت‌های این هفته می‌باشد.
گسترش فولاد تبریز که با هدایت رسول خطیبی مهاجم خود در این رقابت‌های حاضر است، در این مسابقه خطیبی را در اختیار نخواهد داشت، حتی اگر گسترش در آستانه‌ی شکست باشد !
خطیبی بازیکن اسبق تراکتورسازی است و خود تصمیم گرفته است که در این رقابت فقط تیم خود را هدایت کند و برابر تیم سابق خود به میدان نرود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.598.ir/fa/news/152630/قول-مي-دهم-دربي-تبريز-ازدربي-تهران-مهيج-تر-شود

محسن فروزان بعد از يک سال سخت در تراکتورسازي، اين بار با پيراهن گسترش فولاد در ليگ برتر حضور دارد و مي خواهد از اين تيم راهي جام جهاني برزيل شود.

فروزان مي گويد گسترش تيم جواني است و کم تجربگي بازيکنان اين تيم باعث شد تا در نخستين بازي شان در ليگ برتر، مغلوب قهرمان فصل پيش شوند.

*ديدار با استقلال که منجر به شکست گسترش فولاد شد را چطور ديدي؟
هميشه بازي اول در هر تورنمنتي سخت است و رقابت با استقلال که فصل پيش قهرمان ليگ شده بود، دشواري آن را بيشتر کرد. با اين وجود بازي خوبي انجام داديم و توانستيم استقلال را تحت فشار بگذاريم. اکثر نفرات گسترش فولاد جوان هستند اما همين بازيکنان در انتهاي فصل تبديل به پديده ليگ خواهند شد. اگر بدشانسي نمي آورديم کسب امتياز از اين رقابت دور از دسترس نبود اما متاسفانه اين گونه نشد.

*در اين بازي با يک گل پيش بوديد اما دو گل دريافت کرديد. علت آن را در چه چيزي مي‌داني؟
فقط مي توانم بگويم کم تجربگي در اين بازي باعث شد تا نتوانيم نتيجه لازمه را بگيريم و به مرور زمان هرچه قدر بازي هاي بيشتري انجام بدهيم، شرايط کلي تيم بهتر مي شود.

*چند موقعيت تک‌به‌تک هم از برهاني گرفتي.
بعد از يک سال دوري از ميادين به علت نيمکت نشيني در تراکتورسازي، امسال انگيزه هاي زيادي دارم تا خيلي از چيزها را ثابت کنم. به نظرم بازي خوبي جلوي استقلال انجام دادم و در چند صحنه هم موقعيت هاي برهاني را گرفتم اما نتوانستيم امتيازي بگيريم و از اين بابت افسوس خورديم.

*درخصوص گل‌هاي دريافتي چه صحبتي داري؟
تيمي که نتيجه مي گيرد همه در آن سهيم هستند و بالعکس آن نيز صادق است. گل هايي که دريافت کرديم، همه در آن نقش داشتند و متاسفانه کاري هم از دست من ساخته نبود.

*مهدي رحمتي عنوان کرد گلي که خورد وزش باد در آن نقش داشت، تو به عنوان يک گلر چه نظري داري؟
درخصوص هم پستي خودم صحبت نمي کنم.

*اگر چنين صحنه‌اي براي تو اتفاق مي‌افتاد،همين حرف را مي زدي؟
در اين باره حرفي نزنم بهتر است!

*بعد از پايان مسابقه رسول خطيبي صحبت‌هايي را عنوان کرد که حاشيه‌ساز شد و واکنش استقلالي‌ها را در پي داشت.
در جريان اين موضوع نيستم و فقط به عملکرد خودم در درون دروازه فکر مي کنم.

*اين هفته هم دربي تبريز را پيش رو داريد. در اين مورد چه صحبتي داري؟
دربي هميشه حساسيت هاي خودش را داشته و قول مي دهم بازي گسترش و تراکتورسازي از دربي تهران مهيج تر شود. تراکتور تيم بزرگي است و از آنجايي که هر دو تيم شکست در بازي اول شکست خوردند، به دنبال جبران هستند و همين عامل باعث زيباتر شدن دربي تبريز مي شود.

*از لحاظ تماشاگر هم طبيعتا با يکديگر قابل قياس نيستيد.
تراکتورسازي طرفداران بيشتري دارد و اين موضوع را نمي شود کتمان کرد. مردم خوب تبريز برايشان انجام فوتبال زيبا اهميت دارد و هرچه قدر تماشاگران بيشتر باشند، مسابقه اين هفته بهتر خواهد بود.

*در سال هاي اخير بيشتر تيم‌هايي که از ليگ يک آمدند، فصل بعدش سقوط کردند. فکر مي‌کني چه سرنوشتي در انتظار گسترش باشد؟
در ماندن گسترش در ليگ برتر که هيچ شک و ترديدي ندارم اما اين که در چه رتبه اي قرار مي گيريم منوط به کسب نتايج در بازي هاي پيش رو است.

* حضور در تيم‎ملي هم جزو برنامه‌هايت قرار دارد؟
صدرصد همين گونه است. تمام تلاشم را مي کنم تا نظر و اعتماد کارلوس کي روش را جلب کنم و به جام جهاني برزيل بروم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.yjc.ir/fa/news/4488427/م...ميته-انضباطي-شد-از-انتشار-فايل-صوتي-نمي-ترسيم

محسن بزرگی معاون حقوقی باشگاه استقلال در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: ما سخنان خطیبی را سو تفاهم تلقی نمی کنیم خطیبی استخوان خورده فوتبال است وی تفاوت بین سرپرست کمیته جوانان و تیم ملی جوانان را نمی داند.

وی تصریح کرد: سرمربی گسترش فولاد چندین بار اعلام کرد که ماجدی 200 هزار بار با بازیکن گسترش فولاد تماس گرفته است مسئولان این تیم علاوه بر نام ماجدی کلمه باشگاه استقلال را هم به کار بردند این صحبت ها مفهوم تبانی برای خواننده القا می کند

بزرگی عنوان کرد: مطرح کردن این بحث ها برای فوتبال خطرناک است ما از مسئولان کمیته انضباطی تقاضا داریم که به صورت جدی این موضوع را بررسی کنند و برای اتهام زنی ها تدابیر جدی بیاندیشند.

وی درباره جدیت باشگاه استقلال نسبت به شکایت ازخطیبی بیان کرد: به طور حتم ما در این زمینه جدی هستیم اتهامی به این سنگینی باید یک بار موشکافی شود تا حقانیت باشگاه استقلال به ا ثبات برسد شایعه های زیادی پشت سر باشگاه استقلال است ما یک بار باید یک عمل را کیفری و انضباطی محکوم کنیم.
وی بیان کرد: افکار عمومی باید به این باور برسد که همه شایعات گفته شده در مورد باشگاه استقلال واهی و کذب محض است

معاون حقوقی استقلال درباره پرونده سازی برای بازیکنان سابق بیان کرد: ما مسئله مان این است که هر فردی که می خواهد در مورد استقلال حرف بزند در قالب قانون این کار را انجام دهد صحبت های اهانت آمیز باعث تشویش افکار عمومی می شود و به اهالی فوتبال خسارت وارد می کند.
وی تصریح کرد: ما دراین فصل تیم قدرتمند حقوقی تشکیل دادیم تا با قاطعیت با مسائل انضباطی برخورد کنیم امیدوارم اظهار نظرها بر وفق قانون باشد اگر به این صورت نباشد بر اساس وظایف ذاتی مان اقدامات لازم را انجام می دهیم .

بزرگی در پایان در مورد فایل صوتی منتشر شده بر علیه باشگاه استقلال گفت: ما از انتشار فایل صوتی واهمه ای نداریم چرا که فایل صوتی در مراجع قانونی بررسی می شود و نتیجه آن حقانیت ما خواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سایت خبری تحلیلی فوتبال ایران | خطیبی: مسایل فنی تیم بر عهده من است، اما برادرم در کنفرانس خبری حاضر می‌شود

سرمربی گسترش فولاد تبریز گفت: تمام مسایل فنی تیم بر عهده من است، اما برادرم در کنفرانس خبری حاضر می‌شود.
فوتبال ایران- رسول خطیبی در مورد اتفاقات اخیر بین باشگاه استقلال و گسترش فولاد گفت: نه جنگ رسانه‌ای داریم و نه با کسی دعوا می کنیم. صحبت‌هایم در برنامه 90 روز سه شنبه پخش می‌شود می‌بینید که آنجا گفتم سرپرست تیم ملی جوانان و اسمی از کسی نیاوردم، اکنون شرایط خوبی داریم و برای دیدار مقابل تراکتورسازی تمرین می‌کنیم.
وی در مورد اینکه نمی‌تواند روی نیمکت به عنوان مربی بنشیند، عنوان کرد: دیروز نامه‌ای به باشگاه آمد که در آن اعلام شد بازیکن هستم و به همین دلیل نمی‌توانم به کنفرانس‌ها بروم و در کنار خط برای هدایت کردن تیم حاضر شوم. ما به همین خاطر نام حسین خطیبی برادرم را که دستیارم نیز هست معرفی کردم تا در جلسات کنفرانس مطبوعاتی حاضر شود.
خطبیی افزود: طبق قانون مربیان باید مدرک A آسیا داشته باشند، البته تمامی مسائل فنی تیم بر عهده من است و فقط در کنفرانس و کنار خط حاضر نمی‌شوم. ارنج تیم و تمرینات را با مشورت سایر همکارانم انجام می‌دهم اما نظر نهایی بر عهده من است. به عنوان بازیکن معرفی شدم و بر اساس آیین نامه فیفا سرمربی نمی‌تواند بازیکن هم باشد.
سرمربی گسترش فولاد در مورد اینکه آیا این اتفاق ربطی به حواشی اخیر دارد، اظهار داشت: اگر ربط هم داشته باشد به دلیل اینکه قانون است از آن پیروی کنم. تیم را از لحاظ روحی و روانی آماده کردیم و به سمت جلو حرکت می‌کنیم، از لحاظ فنی نیز نشان دادیم شرایط خوبی داریم و این موضوع را مقابل استقلال نشان دادیم، فقط از لحاظ اعتماد به نفس و تجربه بازیکنان ما نیاز به وقت دارند که این مسئله کم کم درست می‌شود.
خطیبی در مورد اینکه فتح الله زاده و ماجدی اعلام کرده اند که جو گیر شده است گفت: به هیچ کس بی احترامی نکردم و فقط حقیقت را گفتم. بازیکن ما چرا وقتی که بازی دارد به او اصرار می‌شود که به اردوی تیم ملی برود، تیم ملی شنبه می‌خواست سفر کند، یک هفته به بازیکن ما برای حضور در اردو اصرار شد اما روز بازی و فردای ان اعلام می‌کنند. مشکل گذرنامه دارد، چرا یک هفته قبل دائم تماس می‌گیرند و سپس مشخص می‌شود روادیدش آماده نیست. چرا این موضوع پس از انجام بازی اعلام می‌شود، چه کسی باید این مسئله را بررسی کند.
وی تاکید کرد: از علیپور و فدراسیون می‌خواهم این موضوع را پیگیری کنم. چطور می‌شود یک هفته اعلام می‌کند بازیکن بیاید اما پس از ان می‌گوید روادید ندارد.
نه توهینی کردیم و نه از کسی اسم آوردیم، گفتیم باید این مسئله قانونی انجام شود نه این سرپرست تیم ملی جوانان دائم با من و بازیکن تماس بگیرد.
ماجدی به عنوان سرپرست کمیته جوانان باید این موضوع را قانونی مدیریت می‌کرد، باید نامه می‌نوشتم سپس نبی آن را امضا می‌کرد و به باشگاه می‌فرستادیم. باز هم می‌گویم اسمی از کسی نیاوردم.
وی تاکید کرد: ماجدی به عنوان سرپرست کمیته جوانان باید می‌گفت اینقدر با بازیکن تماس نگیرند، چرا چنین اتفاقی رخ داد، بازیکن پس از بازی گریه می‌کرد و می‌گفت می‌خواستم مفید باشم و عملکرد خوبی داشته باشم اما تمرکزم را به خاطر این مسائل از دست دادم، من نه جو گیر شدم و نه مشکلی دارم، از لحاظ فنی نیز این باخت را قبول می‌کنم اما چرا باید این اتفاقات بیافتد.

بالا