• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب تیمهای آذربایجان

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رسول خطیبی از دنیای بازیگری خداحافظی کرد

سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد از دنیای بازیگری خداحافظی کرد.
به گزارش اوج نیوز، رسول خطیبی در کنفرانس خبری قبل از دیدار تیمهای گسترش فولاد و فجر سپاسی به خبرنگاران اعلام کرد دیگر قصد ندارد به عنوان بازیکن در گسترش به میدان برود.
گفتنی است؛ وی از تمام تیمهایی که در آنها به میدان رفته بود تقدیر و تشکر کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رسول خطیبی: فجر سپاسی برای کسب حداقل امتیاز به تبریز آمده است | پایگاه اطلاع رسانی تبریز بیدار

رسول خطیبی سرمربی تیم گسترش فولاد : با صحبت هایی که با مسئولان باشگاه داشتم تصمیم گرفتم که از فوتبال خداحافظی کنم

به گزارش تبریز بیدار ، رسول خطیبی در کنفرانس خبری پیش از بازی دو تیم گسترش فولاد و فجر سپاسی گفت: در سه بازی اخیر از لحاظ فنی عملکرد خوبی داشتیم و اگر به ضد حمله رو می آوردیم می توانستیم نتیجه بازی را از آن خود کنیم اما من چنین فوتبالی را دوست ندارم و همواره به فکر بازی های هجومی هستم.

وی تیم فجر سپاسی را تیمی غیر قابل پیشبینی خواند و افزود: تیم فجر سپاسی برای کسب حداقل امتیاز به تبریز آمده است اما ما با حمایت هواداران برای تصاحب سه امتیاز بازی پا به میدان خواهیم گذاشت.

وی افزود: با صحبت هایی که با مسئولان باشگاه داشتم تصمیم گرفتم که از فوتبال خداحافظی کرده و از این به بعد به عنوان مربی در این تیم فعالیت کنم.

وی اظهار داشت: پس از پایان لیگ برتر به کشور آلمان می روم تا مدرک مربیگری A خود را نیز از آن کشور دریافت کنم.

وی درباره جذب بازیکنان خارجی به تیم گسترش فولاد گفت: چهار بازیکن از کشور های نیجریه و هلند برای تست به تمرینات ما ملحق خواهند شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازیکنان هلندی، نیجریه ای و بلژیکی در تمرینات تیم حضور می یابند/از امروز فقط به عنوان مربی در مسابقات حاضر میشوم| پایگاه فرهنگی اطلاع رسان

خطیبی در نشست خبری قبل از بازی با فجر:بازیکنان هلندی، نیجریه ای و بلژیکی در تمرینات تیم حضور می یابند/از امروز فقط به عنوان مربی در مسابقات حاضر میشوم با رفع نواقص ورزشگاه اختصاصی و آماده شدن رختکن ها از بازی داماش به بعد در استادیم اختصاصی از تیم های لیگ برتری میزبانی میکنیم. به گزارش آناج، "رسول خطیبی" مربی تیم گسترش فولاد تبریز در نشست خبری قبل از بازی در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به غیر قابل پیش بینی بودن فجر سپاسی کار سختی مقابل این تیم داریم.آنها برای کسب سه امتیاز به تبریز امده اند و این کار مارا سخت تر میکند.

خطیبی همچنین افزود: در بازی های بعدیمان برای جمع اوری امتیاز وارد زمین میشویم و سعی میکنیم امتیازات خوبی از نیم فصل اول بدست آوریم چون در نیم فصل دوم دروازه ها کوچک تر میشوند و امتیاز گرفتن از تیم ها سخت تر است.

سرمربی گسترش وفلاد در مورد بازی فردا افزود: در بازی مقابل فجر فقط مرتضی محفوظی را بدلیل مصدومیت در اختیار نداریم ولی تمامی بازیکنان اماده رویارویی با فجر هستند.زینال خیری هم بخاطر هماهنگ نبودن با تیم فعلا وارد زمین نمیشود ولی با گذشت چند هفته او را هم در ترکیب اصلی قرار خواهیم داد تا به تیم کمک کند.
خطیبی در مورد گسترش فولاد گفت: در حال حاضر در پست های دفاع راست و چپ و نیز هافبک با ضعف هایی مواجه هستیم که برای حل این مشکل قرار است بازیکنانی از هلند، نیجریه و بلژیک به تمریناتمان بپیوندند تا در صورت قبول شدن در تست ها به تیم اضافه شوند.

رسول خطیبی در ادامه افزود:امسال شرمنده همه هواداران فوتبال شدم و به احترام انها و رسانه ها از دنیای بازیکینی خداحافظی کردم.امسال قرار بر این شده تا با تصمیم تاج به بازیکنانی که در تیم ملی حضور داشته اند کارت مربیگری داده شود ولی بعد از اتمام لیگ با حضور در آلمان در دوره های مربیگیری به میزابنی باشگاه هامبورگ شرکت خواهم کرد.

خطیبی در مورد بازی خداحافظی نیز گفت: نمیتوانم به فدراسیون فوتبال تحمیل کنم که برایم بازی خداحافظی بگیرند ولی طی صحبت هایی که با مدیر عامل باشگاه داشته ام قرار بر این شده که تا اتمام نیم فصل اول با باشگاهی معتبر باری حضور در تبریز مذاکراتی انجام شود تا در آن بازی خداحافظی کنم.

سرمربی گسترش وفلاد در مورد محل بازی های این تیم نیز گفت: با رفع نواقص ورزشگاه اختصاصی و آماده شدن رختکن ها از بازی داماش به بعد در استادیم اختصاصی از تیم های لیگ برتری میزبانی میکنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خطیبی در گفت‌وگو با فارس: تصمیم گرفتم از بازیگری خداحافظی کنم/قول یک خداحافظی بزرگ را به من داده‌اند

رسول خطیبی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد تصمیمش مبنی بر خداحافظی از دنیای بازی کردن فوتبال گفت: تصمیم گرفتم از دنیای بازیگری خداحافظی کنم در دو، سه هفته‌ای که به عنوان بازیکن و مربی فعالیت کرده بودم وقتی از کارشناسان، اصحاب رسانه و هواداران در این مورد مشورت گرفتم نظرشان بر این بود که به عنوان مربی به فعالیتم ادامه دهم و من هم به احترام این عزیزان و فدراسیون که اعلام کرده بود نمی‌توانم به عنوان مربی بازیکن لب خط بیایم و در کنفرانس‌های مطبوعاتی حاضر شوم از دنیای بازیکنی خداحافظی کردم.

وی افزود: مسئولین باشگاه نیز از این نظر استقبال کردند 19 سال در سطح اول کشور فوتبال بازی کردم از تمامی مربیان و مسئولانی که در تیم های آنها حضور داشتم مثل استقلال، پاس تهران، تراکتورسازی، شهرداری و ماشین‌سازی تبریز، ذوب‌آهن، سپاهان، هامبورگ و چند تیم عربی تشکر می‌کنم.

سرمربی گسترش فولاد تبریز تأکید کرد: در 4 رده ملی بازی کردم و از همبازیان و اهالی فوتبال می‌خواهم من را حلال کرده و در عرصه مربی‌گری برایم دعا کنند تا موفق شوم تشکر ویژه‌ای از سمندر و هیئت مدیره گسترش فولاد تبریز دارم که گفتند در نیم فصل برای من یک بازی دوستانه با یکی از تیم‌های بزرگ دنیا تدارک می‌بینم که به طور رسمی از فوتبال خداحافظی کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خطیبی - Goal.com

با اين‌كه اين تصميم برايم خيلي سخت بود، اما از اين پس به عنوان مربي در كنار تيم گسترش بوده و به دنبال كسب مدرك A مربيگري خواهم بود.

سایت گل-رسول خطیبی، بازیکن-مربی تیم گسترش فولاد تبریز عصر امروز در سن 35 سالگی به‌گونه‌ای غیرمنتظره فوتبال حرفه‌ای را کنار گذاشت و کفش‌های خود را آویخت تا تنها مربی گسترش فولاد باشد.

به گزارش سایت گل، خطیبی درحالی از فوتبال خداحافظی کرد که در چهار رده‌ی سني تيم‌هاي ملي فوتبال حضور داشت و در کارنامه‌ی باشگاهی این بازیکن حضور در تیم‌هائی همچون سپاهان، استقلال، پاس، ماشين‌سازي، تراكتورسازي و گسترش فولاد تبريز، هامبورگ، الشارجه، الامارات و الظفره به عنوان مهاجم به چشم می‌خورد.

خطیبی پس از دوسال مربیگری در تیم‌های ماشين‌سازي و گسترش فولاد تبريز در ليگ دسته‌ی اول، موفق شد با گسترش به لیگ برتر بازگردد اما خیلی زود تصمیم به بازنشستگی گرفت.

رسول خطیبی که این تصمیم را بسیار سخت می‌داند در خصوص فعالیت خود در دنیای مربیگری پس از آویختن کفش‌های خود می‌گوید : "با اين‌كه اين تصميم برايم خيلي سخت بود، اما از اين پس به عنوان مربي در كنار تيم گسترش بوده و به دنبال كسب مدرك A مربيگري خواهم بود.

مسوولان باشگاه گسترش فولاد قصد دارند در نيم فصل رقابت هاي ليگ برتر، با انجام يك بازي دوستانه، مراسمي برايم برپا كنند و من از اين بابت از آنها تشكر مي كنم.

كارت مربيگري ام صادر شده و مشكلي در اين زمينه ندارم، اما در پايان فصل و براي گرفتن مدرك A بين المللي عازم آلمان خواهم شد و يا در ايران به اين كار اقدام مي كنم."

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رسول خطیبی: حلالم کنید

قانون آنلاین- رسول خطیبی با فشار سازمان لیگ برتر و طبق قوانین لیگ مجبور شد از میان بازیکنی و مربیگری یک را انتخاب کند و انتخاب او مربیگری بود هرچند که هنوز مدرک A مربیگری ندارد و نمی‌تواند با این عنوان روی نیمکت بنشیند. رسول درباره علی این تصمیم‌گیری گفت: «سازمان لیگ به من گفت براساس معیارهای AFC یا می‌توانی بازیکن باشی یا سرمربی. به نظر کارشناسان فوتبال و مطبوعات احترام گذاشتم و تصمیم گرفتم از دنیای بازیگری فوتبال خداحافظی کنم. چراکه اکثر این دوستان معتقد بودند که من در سرمربیگری بیشتر می‌توانم موفق باشم و بهتر است تمرکزم را فقط به بحث سرمربیگری معطوف کنم.»

او در پاسخ به این سوال که آیا منع شدن از حضور در نشست‌های خبری تیمش و حالا خداحافظی از بازیگری با بگو مگوهای ابتدای فصلش با استقلالی‌ها در ارتباط است، تأکید می کند: « نه واقعافکر نمی کنم این‌ها به هم ربطی داشته باشند.»
رسول خطیبی به حضورش در کلاس‌های مربیگری A آسیا اشاره می‌کند و می گوید: «‌فعلاً کارت مربیگری‌ام صادر می شود تا بعد از پایان بازی های این فصل تصمیم بگیرم که می‌خواهم به آلمان بروم یا در کلاس‌های ایران شرکت کنم؟!»‌
او در پایان تأکید می‌کند: « از تمامی مسوولان و هم‌بازی هایم در تیم های ماشین‌سازی تبریز، تراکتورسازی، گسترش فولاد، ذوب‌آهن، سپاهان، استقلال تهران و پاس تهران، تشکر می‌کنم و می‌خواهم که من را حلال کنند.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مصاف جوانان رسول و جوانان شاغلام!/ گسترش به دنبال اولين برد، فجر به دنبال اولين امتياز

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه ي آذربايجان شرقي، هفته ي چهارم ليگ برتر فوتبال (جام خليج فارس) امروز با دو ديدار آغاز مي شود و فردا (يكشنبه 20 مرداد) با انجام شش مسابقه به پايان مي رسد و تيم گسترش فولاد نيز در روز يكشنبه به ميدان مي رود.
ياران رسول خطيبي كه تا هفته ي سوم هنوز نتوانسته اند طعم برد و كسب سه امتياز را بچشند، اميد زيادي دارند كه در بازي هفته ي چهارم، هر سه امتياز مسابقه را از آن خود كنند.
قرعه ي سختي كه به نام گسترش فولاد در رقابت هاي اين فصل ليگ برتر خورده بود و اين تيم مي بايست در سه هفته ي نخست مقابل سه تيم نخست جدول رده بندي ليگ دوازدهم مي رفت، باعث شد اين تيم تا پايان هفته ي سوم، تنها موفق به كسب دو امتياز شود. البته مي توان گسترش فولاد را تيم بدشانسي نيز لقب داد، زيرا اين تيم در مقابل استقلال و سپاهان، در دقيقه ي 91 دروازه ي خود را باز شده ديد و وضعيت اين تيم مي توانست خيلي بهتر باشد.
گسترش فولاد در بازي مقابل استقلال شايسته ي باخت نبود و در بازي مقابل تراكتورسازي و سپاهان نيز مي توانست هر سه امتياز مسابقه را از آن خود كند و مي توان گفت اين امتيازات حساس را به دليل كم تجربگي از دست داده است.
فجر شهيد سپاسي شيراز نيز ليگ سيزدهم را با شكست خانگي مقابل نفت تهران آغاز كرد و در هفته ي دوم نيز مقابل فولاد خوزستان همچون هفته ي نخست با نتيجه ي يك بر صفر مغلوب شد. بازي هفته ي سوم اين تيم نيز مقابل تيم استقلال بود كه با نتيجه ي چهار بر دو اين ديدار را به استقلال واگذار كرد تا تيم غلام پيرواني، در شروع هفته ي چهارم، تنها تيم بدون امتياز ليگ سيزدهم باشد.
تيم گسترش فولاد تبريز در پايان هفته ي سوم ليگ برتر، با دو امتياز در رده ي يازدهم جدول قرار دارد و تيم فجر شهيد سپاسي نيز بدون امتياز در قعر جدول شانزده تيمي ليگ سيزدهم جاي گرفته است.
مسابقه ي بين دو تيم گسترش فولاد و فجر، از ساعت 19:45 روز يكشنبه، 20 مرداد در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز برگزار خواهد شد.
گفتني است اين چهارمين ديدار پياپي آبي پوشان تبريزي در ورزشگاه يادگار امام (ره) است و هنوز اين تيم، در رقابت هاي اين فصل ليگ برتر، در خارج از خانه به ميدان نرفته است.
مسابقه ي بين اين دو تيم را جواد شرفي سوت خواهد زد و محمدرضا منصوري و بابک عباسقلي زاده نيز وي را در امر قضاوت ياري خواهند كرد. داور چهارم اين ديدار نيز حميد حاج ملک خواهد بود.
همچنين كميته ي داوران فدراسيون فوتبال محمدرضا فلاح را به عنوان ناظر كار داوري اين مسابقه برگزيده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تصویری/ کنفرانس خبری پیش از بازی گسترش فولاد و فجر سپاسی | پایگاه اطلاع رسانی تبریز بیدار

IMG_3317.JPG

IMG_3402.JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه های دیدار گسترش فولاد و فجر سپاسی (1)| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

ه گزارش آناج، دیدار تیمهای گسترش فولاد و فجر سپاسی تبریز از هفته چهارم لیگ برتر در حالی آغاز شده است که این بازی حاشیه هایی به همراه دارد.

• در حالی که تیم تازه لیگ برتری شده گسترش فولاد در سه بازی اول خود خوب بازی کرده و نتایج خوبی هم کسب کرده است و مربیان این تیم نیز بر حضور هواداران تأکید دارند، از این بازی استقبال کمی شده است و حدود 300 تماشاگر در استادیوم حضور دارند.

• این بازی با 2 دقیقه سکوت به خاطر گرامیداشت یاد و خاطره دکتر غلامحسین فخاری مدیر کل اسبق تربیت بدنی استان آذربایجان شرقی شروع شد.

• رسول خطیبی بعد از صادر شدن کارت سرمربیگریش و خداحافظی از دنیای بازیکنی فوتبال، دوباره از ابتدای بازی کنار خط حضور دارد و بازیکنانش را هدایت می کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه های دیدار گسترش فولاد و فجر سپاسی (2)| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

دیدار دو تیم گسترش فولاد تبریز و فجر سپاسی شیراز از ساعت 19:45 در استادیوم یادگار امام (ره) تبریز آغاز شده است و در حال پیگیری می باشد. به گزارش آناج، دیدار تیمهای گسترش فولاد و فجر سپاسی تبریز از هفته چهارم لیگ برتر در حالی آغاز شده است که این بازی حاشیه هایی به همراه دارد.

• بازوبند کاپیتانی گسترش فولاد در بازی امروز بر بازوی خالد شفیعی بسته شده است و همانند سه بازی گذشته این بازی نیز کاپیتان فرق کرده است.

• در دقایق ابتدایی نیمه نخست بازی نور افکن های استادیوم روشن شد تا بازی زیر نور پیگیری شود.

• مهاجمان گسترش فولاد در این بازی هم از موقعیت ها استفاده خوبی ندارند بطوری که ایمان موسوی و مهرداد بایرامی در دو صحنه مختلف موقعیتی بسیار عالی را از دست دادند.

• رسول علیزاده کاپیتان فصل گذشته گسترش فولاد که در سه بازی اول تیمش مصدوم بود، از بند مصدومیت نجات یافته و روی نیمکت حضور دارد.

• باد نسبتا ملایمی در ورزشگاه در حال وزیدن است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه های دیدار گسترش فولاد و فجر سپاسی (3)| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، دو تیم گسترش فولاد و فجر سپاسی به تساوی بدون گل در پایان نیمه اول رضایت دادند.

• تمامی بازیکنان نیمکت نشین گسترش فولاد از دقایق پایانی نیمه دوم با حضور در پشت نیمکت به گرم کردن خود مشغول بودند.

• داور بازی یک دقیقه وقت اضافی برای نیمه اول محاسبه کرده بود که در ثانیه های اضافی این زمان گسترش فولاد صاحب موقعیت ضد حمله شد که داور با سوت پایان بازی مانع این حمله شد که رسول خطیبی و میراب سرپرست تیم به این موضوع اعتراض کردند.

• در بین دو نیمه بازیکنان ذخیره دو تیم در زمین بازی حضور دارند و مشغول گرم کردن خود هستند.

• بین دو نیمه بازی که مصادف با اذان مغرب به افق تبریز بود، از بلندگوهای استادیوم اذان پخش شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه دیدار گسترش و فجر/ خوشحالی تبریزی ها از گلزنی کریمی

هواداران تیم گسترش از گلزنی علی کریمی به سپاهان ابراز خوشحالی کردند.
به گزارش اوج نیوز، بعد از گلزنی علی کریمی به سپاهان وی و رسول خطیبی از طرف هواداران گسترش تشویق شدند.
* گسترش در دقیقه 67 با ضربه بایرامی به گل رسید.
* هواداران گسترش به تشویق غلامحسین مظلومی پرداختند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خطیبی: در بازی با هامبورگ خداحافظی نمی‌کنم

قانون آنلاین- رسول خطیبی درباره بازی خداحافظی‌اش در دیدار دوستانه پرسپولیس-هامبورگ به حمید ابراهیمی، خبرنگار ورزشی گفت: «من بازی خداحافظی‌ام را در برابر سپاهان انجام دادم. این حق مهدی مهدوی‌کیاست که در این بازی خداحافظی کند، نه من.» البته به او قول داده‌اند که یک بازی بزرگ برای خداحافظی‌اش برگزار کنند. خطیبی با استناد به این قول مسوولان باشگاه فولاد گسترش تبریز به پیشنهاد خداحافظی در بازی با هامبورگ پاسخ منفی داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برد برای مسئولین است، باخت برای سرمربی/ گسترش خوب فوتبال می کند!| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

سرمربی تیم فجر سپاسی گفت: به تیم گسترش فولاد تبریک می گویم که توانست بازی خوبی ارائه دهد و واقعا لیاقت این پیروزی را داشتند ولی به هر حال می توانستیم در این بازی امتیازی کسب کنیم ولی تیم میزبان هر سه امتیاز را از آن خود کرد. به گزارش آناج، "غلام حسین پیروانی" سرمربی تیم فجرسپاسی شیراز در کنفرانس خبری بعد از بازی با تیم گسترش فولاد تبریز گفت: در این بازی خوب بازی کردیم و می توانستیم برنده باشیم.

وی ادامه داد: به تیم گسترش فولاد تبریک می گویم که توانست بازی خوبی ارائه دهد و واقعا لیاقت این پیروزی را داشتند ولی به هر حال می توانستیم در این بازی امتیازی کسب کنیم ولی تیم میزبان هر سه امتیاز را از آن خود کرد.

سرمربی فجر سپاسی ادامه داد: در بازی با استقلال خوب بودیم و واقعا بازی خسته کننده ای بود و علاوه بر ما که آثار خستگی آن بازی را در بازی امروزمان دیدیم، استقلال هم دیروز مقابل صبا خوب نتوانست بازی کند. به هر حال فوتبال ایران فرسایشی است و برنامه فشرده ای دارد.

پیروانی در مورد اینکه آیا نتیجه های چند بازی اخیر ادامه حضورشان در این تیم را سخت خواهد کرد یا خبر: به هر حال نتایج تیم بر عهده من است اما فجر سپاسی شرایط خوبی ندارد و به خوبی حمایت نمی شود.

وی ادامه داد: مسئولین استانی حمایت نمی کنند ولی چون باختیم حرفی نمی زنم. فجر سپاسی تیم شهید است ولی علاوه بر اینکه مقابل تیم های سخت قرار گرفتیم، شرایط خوبی هم نداریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
3 امتیاز ارزشمندی مقابل فجر جنگنده به دست آوردیم/ برگزاری همزمان بازی هایمان با تراکتور به ضرر ماست| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

سرمربی تیم گسترش فولاد تبریز گفت:بازی سختی بود و تیم جوان فجر واقعا همانند سه بازی گذشته خود خوب بازی کرد ولی ما بهتر بودیم و توانستیم به حق خود برسیم. به گزارش آناج، حسین خطیبی، مربی تیم گسترش فولاد در کنفرانس خبری پس از بازی فجرسپاسی گفت: خدا را شکر می کنم که توانستیم با بازی خوب بازیکنان، بالاخره به نتیجه برسیم و سه امتیاز بازی را به نام خود بزنیم.

وی ادامه داد: بازی سختی بود و تیم جوان فجر واقعا همانند سه بازی گذشته خود خوب بازی کرد ولی ما بهتر بودیم و توانستیم به حق خود برسیم. امیدوارم در بازیهای آینده هم بتوانیم امتیازات خودمان را کسب کنیم.

مربی گسترش فولاد خاطر نشان کرد: در اولین بازی غیر خانگی خود به مصاف صبای قم خواهیم رفت و امیدوارم بتوانیم بازی های خوب خودمان را ادامه دهیم و در قم هم امتیازات لازم را به دست آوریم.

خطیبی تأکید کرد: همانگونه که در ابتدا گفتم این بازی سخت بود و آمده بودند که با جنگندگی امتیاز بگیرند. ما برنامه داشتیم که در همان نیمه اول کار حریف را بسازیم و موقعیت هایی هم داشتیم که گل نشد و ما می توانستیم حتی دو گل در نیمه نخست بزنیم.

وی در خصوص ایمان موسوی خاطر نشان کرد: ایمان بازی های خوبی انجام می دهد و واقعا در زمین خوب می جنگد. ما بیشتر روی او کار خواهیم کرد تا بتواند موقعیت هایش را وارد دروازه کند.

مربی تیم فوتبال گسترش فولاد در خصوص هم زمانی بازی های گسترش فولاد با تراکتورسازی بیان داشت: در این زمینه از سوی باشگاه اقداماتی انجام گرفته است و طی مذاکراتی که با فدراسیون داشتیم درخواست برگزاری های بازی هایمان را دو ساعت زودتر از تراکتور داده ایم و امیدواریم با انتقال بازی های خانگی به استادیوم اختصاصی بهتر بازی کنیم و هواداران بیشتری را هم پذیرا باشیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - مانند برخی از بازیکنان بعد از خداحافظی برنمی‌گردم/ برایم نتیجه مهم نیست!

به گزارش خبرنگار مهر، رسول خطیبی که پس از بازی با سپاهان اصفهان به صورت رسمی از دنیای بازیگری خداحافظی کرد، در خصوص اینکه قطعا با دنیای فوتبال وداع کرده و یا ممکن است دوباره به مستعطیل سبز باز گردد، گفت: من مانند برخی از بازیکنان نیستم، من رسول خطیبی‌ام و روی تصمیم خود می‌ایستم. در این شرایط از فوتبال خداحافظی کردم و از همه حلالیت می‌طلبم.

وی اضافه کرد: من در چهار رده تیم‌های ملی ایران بازی کردم و کاپیتان هم بودم، هیچ انتظاری هم ندارم اما دوست دارم زحماتی که در این چند سال کشیدیم، به نوعی جبران شود.

سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز در مورد خداحافظی بدون سروصدایش از فوتبال اظهار داشت: من از فوتبال خداحافظی کردم اما اعلام نکردم. در بازی با سپاهان به خاطر دلم 10 دقیقه بازی کردم. از آقای سمندر هم تشکر می‌کنم که گفتند تا نیم فصل تیمی را دعوت می‌‎کنند تا در آن بازی بصورت رسمی از فوتبال خداحافظی کنم.

خطیبی در مورد اینکه دوست ندارد در بازی پرسپولیس با هامبورگ حضور داشته باشد و در آن بازی خداحافظی کند، یادآور شد: بازی با هامبورگ به خاطر مهدوی‌کیا برگزار می‌شود و آن بازی برای مهدی است زیرا لیاقتش را دارد. اما من فوتبالم را در تبریز شروع کردم و دوست دارم در یکی از زمین‌های تبریز به فوتبالم پایان دهم.

وی در مورد کسب نخستین پیروزی تیمش در لیگ سیزدهم هم اظهار داشت: ما بازی‌های قبلی هم باید سه امتیاز می‌گرفتیم اما بازیکنان تیم اعتماد لازم را برای رسیدن به پیروزی نداشتند. بازیکنان ما هر بازی بهتر از قبل بازی کردند. طبیعی است بازیکنان جوان فرصت از دست بدهند ولی در آینده آنها بهتر از گذشته بازی خواهند کرد.

سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز همچنین گفت: برای من نتیجه مهم نیست بلکه فرصت‌هایی که بدست آوردیم، اهمیت دارد. ما مقابل سپاهان 7 موقعیت و برابر فجرسپاسی 9 فرصت بدست آوردیم که اینها خیلی مهم بود.

دیدار تیم‌های گسترش فولادتبریز و فجرسپاسی تبریز در هفته چهارم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور که امشب در یادگار امام (ره) تبریز برگزار شد، با برتری 2 بر صفر تیم گسترش به پایان رسید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گسترش فولاد آذربایجان2-0فجرسپاسی شیراز؛اولین برد تاریخ گسترش در لیگ برتر با غرش دلیران آذربایجان

از هفته چهارم رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور دیدار دو تیم گسترش فولاد آذربایجان و فجرسپاسی شیراز با نتیجه دو بر صفر به سود دلیر مردان آذربایجان خاتمه یافت.

در این دیدار که در ورزشگاه سهند تبریز برگزار شد تیم گسترش فولاد با ارائه یک بازی خوب و جسورانه توانست اولین برد لیگ برتری خود را مقابل زرد پوشان شیرازی بدست بیاورد.

گلهای گسترش را در این دیدار مهرداد بایرامی در دقیقه 66 و سامان نریمان جهان در دقیقه 90+1 به ثمر رساندند.

ترکیب گسترش: محسن فروزان ، سید مهدی قریشی ،خالد شفیعی ، مهرداد بایرامی ، امیر تیزرو ( 68- امید نظامی پور ) ، احمد کامدار، سامان نریمان جهان ، علیرضا نقی زاده ( 78 - رسول علیزاده ) ، سید ایمان موسوی ،میثم نقی زاده ،سعید مهدی پور

ترکیب فجرسپاسی: وحید شیخ ویسی ، سعید قزل گجلی ، مصطفی صبری ، هادی ایمانی، مهرداد کریمیان ، علیرضا جلیلی ، سیامک کوهنورد ( 73- جلال الدین علیمحمدی)، حمید جوکار ، بهنام اصغر خانی ، محمد حیدری ( 68- محمد رضا حسینی ) ، جابر انصاری( 76- مجتبی زارع )

شاگردان جوان و با انگیزه رسول خطیبی نیمه اول را چندان پر تب و تاب بازی نکردند و فجریها نیز در بیشتر دقایق به حفظ توپ در میانه میدان مشغول بودند هر چند در دقایق پایانی همین نیمه گسترشی اندکی بهتر شدند اما سوت داور بازی به نشانه پایان وقت اول دیدار دو تیم را با همین نتیجه به رختکن فرستاد.با شروع نیمه دوم آبی پوشان گسترش به خود آمدند و بازی را در دست گرفتند بازی ساری خوب نریمان جهان در اکثر دقایق بازی به چشم می آمد تا اینکه مهرداد بایرامی در دقیقه 66 بازی یخ بازی را شکست و موفق شد آبی پوشان آذربایجان را با یک گل پیش بیاندازد.

با زدن این گل انتظار می رفت شاگردان غلام پیروانی به خود بیایند و برای جبران مافات جلو بکشند اما دوندگی بازیکنان گسترش خصوصا سامان نریمان جهان باعث شد تا این تیم کاری از پیش نبرد و در حالیکه همه منتظر شنیدن سوت پایان بازی بودند این سامان نریمان جهان بود که با شلیکی زیبا بازی خوب خود را تکمیل کرد و گل دوم تیمش را به ثمر رساند تا گسترش فولاد آذربایجان به اولین برد تاریخ خود در لیگ برتر دست پیدا کند. گسترش با این پیروزی چهار پله در جدول صعود کرد و با 5 امتیاز در رده نهم جدول قرار گرفت.

داوری این دیدار بر عهده جواد شرفی بود که به مجتبی زارعی از تیم فجرسپاسی و امیر تیزرو از گسترش کارت زرد نشان داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خطیبی: برگزاری بازی های خانگی در ورزشگاه اختصاصی هواداران بیشتری جذب می کند/ این برد انگیزه ما را بالا برد

مربی تیم فوتبال گسترش فولاد گفت: با فدراسیون مکاتبه کرده ایم تا بازی های خانگی ما در ورزشگاه اختصاصی گسترش فولاد برگزار شود.
به گزارش اوج نیوز، حسین خطیبی در نشست خبری بعد از پیروزی تیمش مقابل فجرسپاسی اظهار داشت: از بازیکنان راضی هستیم. آنها به حقشان رسیدند. ما قبل از بازی صحبت هایی کرده بودیم که بچه ها به خوبی آنها را اجرا کردند. کارمان سخت بود. ما سه بار حریف آنالیز کرده بودیم. درست است که حق فجرسپاسی هم باخت نبود اما ما هم شایسته برد بودیم.
وی ادامه داد: هفته آینده اولین بازی بیرون از خانه خود را مقابل صبای قم انجام می دهیم و این برد روحیه تیم ما را بالا برده است. بچه ها قبل از این مسابقه انگیزه پیدا کرده اند. ما به قم می رویم تا بتوانیم از این تیم امتیاز بگیریم.
خطیبی در پایان افزود: با فدراسیون مکاتبه کرده ایم تا بازی های خانگی ما در ورزشگاه اختصاصی گسترش فولاد برگزار شود. در این صورت هوادار بیشتری به ورزشگاه می آید و می خواهیم بازی های نیز دو ساعت زودتر برگزار شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پیروانی:پس از باخت چه دارم بگویم؟/مدیران فجر هر تصمیمی بگیرند می پذیرم./هواداران آذری همیشه به من لطف داشته اند

سرمربی تیم فجرسپاسی گفت:از انتقادات برخی که سازنده است استفاده می کنم اما برخی هم خیلی بی ربط حرف می زنند.
به گزارش اوج نیوز،غلامحسین پیروانی پس از شکست تیمش مقابل گسترش فولاد در نشست خبری عنوان کرد:بازی خوبی بود.حریف در زمین خودش بازی می کرد.دو توپی که به ما گل زدند،فکر می کنم به خاطر اشتباهات فردی بود که بچه های ما انجام دادند.گسترش بازی را برد و تبریک می گویم.می توانسنیم بازنده این بازی نباشیم ولی متاسفانه به دلیل اشتباهات فردی مسابقه را باختیم.
وی درباره اینکه مسابقات لیگ برتر به هم نزدیک است اظهار داشت:واقعا فاصله میان بازی ها خیلی نزدیک است و این برای ریکاوری ایجاد مشکل می کند ولی چه کنیم.باید با این وضع بسازیم و تیم را نگه داریم.به هر حال به گسترش بابت این برد تبریک می گویم.
سرمربی فجرسپاسی افزود:بهترین دوست خداست.زمانیکه در فجر و برق بودم خدا کمک کرد و قهرمانی را تجربه کردیم.امسال هم خدا ان شالله کمک می کند تا بتوانیم در آینده نتایج خوبی بگیریم.
وی افزود:فوتبال لحظه ای است.مثلا جلالی که مربی بزرگی است در فولاد نتیجه نگرفت ولی شرایط طوری پیش رفت که او هم اکنون در تراکتور نتیجه گرفته است چون شرایط فرق می کند.
پیروانی درباره نتایج ضعیف فجر گفت:از انتقادات برخی که سازنده است استفاده می کنم اما برخی هم خیلی بی ربط حرف می زنند.البته الان که باختیم صحبتی نمی کنم و اجازه بدهید صحبت ها بماند برای روزهای برد.پس از شکست چه دارم که بگویم؟
وی افزود:برای ساختن بازیکن جوان مربیان حاشیه امنیت ندارند.ما زمان می خواهیم تا بازیکن بسازیم که متاسفانه این زمان را هم نداریم.من کارم را درست انجام می دهم ولی باید از یک تیم بیشتر حمایت شود و یا همه حمایت کنند.مدیران فجر هر تصمیمی بگیرند می پذیرم.به جز این بازی و بازی با نفت ما در بقیه مسابقات خیلی خوب کار کردیم.
پیروانی درباره اینکه هواداران تبریزی او را به شدت تشویق کردند گفت:من از آنها سپاسگزارم.من هواداران آذری را دوست دارم.آنها همیشه به من لطف داشته اند.

بالا