• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب تیمهای آذربایجان

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازگشت مهاجم گسترش به تمرینات /میراب:اخراج موسوی شایعه است
مهاجم تیم گسترش به تمرینات این تیم بازگشت.

به گزارش اوج،ایمان موسوی که در بازی تیمش مقابل تراکتورسازی،در فهرست 18 نفره گسترش قرار نداشت،از روز شنبه در تمرین حضور یافت.
عبدالرزاق میراب،سرپرست گسترش در گفت و گو با اوج عنوان کرد:بر خلاف شایعاتی که درباره موسوی مطرح شده بود و اینکه او از تیم گسترش اخراج شده است باید تاکید کنم چنین بحثی صحت ندارد و موسوی پس از رفع مشکلات به تمریت بازگشت و کارش را از سر گرفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نگاهي به عملكرد موفق آبي هاي تبريز در فصل نقل و انتقالات نيم فصل
ورزشي.

با نگاهي به بازار نقل و انتقالات نيم فصل ليگ برتر، مي توان تيم گسترش فولاد را يكي از موفق ترين تيم هاي حاضر در اين بازار پر هياهو عنوان كرد. «خريد كردن بر حسب نياز و براي پوشش نقاط ضعف موجود در تيم» را مي توان اصلي ترين فاكتور خريدهاي باشگاه گسترش فولاد تبريز در نقل و انتقالات نيم فصل رقابت هاي ليگ برتر دانست.
آبي پوشان تبريزي كه در نيم فصل اول رقابت ها و علي الخصوص پس از مصدوميت شديد مهدي قريشي، در خط دفاعي دچار تزلزل شده بودند و اصلي ترين و مهمترين ضعف خود را در يك سوم دفاعي خود مي ديدند، در بازار نقل و انتقالات نيم فصل، در صدد ترميم اين نقطه ي ضعف برآمدند و سيدمحسن حسيني را از تيم تراكتورسازي به خدمت گرفتند.
اين خريد آبي پوشان را مي توان از سه جنبه بررسي كرد؛ اولاً خريد اين دفاع مطمئن كه يكي از مدافعان با تجربه ي ليگ برتر محسوب مي شود، باعث افزايش دو فاكتور استحكام و تجربه در خط دفاعي كه به واقع، اصلي ترين نقطه ي يك تيم است، مي شود؛ ثانياً با خروج حسيني از ليست تراكتورسازان كه در نيم فصل اول، به مرد ثابت نيمكت تراكتور تبديل شده بود و كمتر به بازي گرفته مي شد، يك جاي خالي در ليست تراكتورسازان باز شد تا اين تيم بتواند ضعف هاي ساير نقاط تيم خود را با خريد بازيكن جديد، ترميم كند –هر چند كه در اين امر ناموفق بودند!-. و سوم اين كه حسيني مي تواند با آمدن به تيم گسترش فولاد، بيشتر به بازي گرفته شود و به مرد ثابت و باتجربه ي خط دفاعي تيم رسول خطيبي بدل شود و به اصطلاح بتواند در اين تيم "آقايي" كند و خود را بيشتر در چشم ديگران فرو كند!. البته جابجا نشدن شهر تيم حسيني نيز مي تواند بسيار حائز اهميت باشد و اين بازيكن به نوعي با بازي در تبريز و به دنبال آن، در گسترش فولاد بيگانه نباشد.
نكته ي اصلي ديگري كه تيم گسترش فولاد در نقل و انتقالات نيم فصل به دنبال آن بود و به آن هم رسيد، تقويت دو پيستون راست و چپ اين تيم بود؛ جايي كه تيم رسول خطيبي در بازيسازي از جناحين دچار مشكل بود و بازيكنان موجود در اين پست، به خوبي نمي توانستند از عهده ي اين كار برآيند.
گسترش فولاد براي حل اين نقيصه، دست به خريد بزرگي زد و بازيكن تبريزي تيم استقلال تهران را با انجام توافقات لازم با مسئولان اين باشگاه به خدمت گرفت. فردين عابديني بازيكني است كه با آن سن و سال كم خود، تجارب زيادي دارد و از همان ابتداي كار خود، در تيم هاي بزرگي همچون استقلال و تراكتورسازي بازي كرده است و به نوعي، ره صد ساله را در يك شب پيموده است!. اين بازيكن تبريزي كه در تيم استقلال پشت سر بازيكن بزرگي همچون خسرو حيدري باقي مانده بود، با پيوستنش به تيم شهر خود، مي تواند جايگاه اصلي خود را در تركيب آبي پوشان تبريزي پيدا كند و فرصت زيادي براي درخشش در ليگ برتر داشته باشد؛ جايي كه اين بازيكن در اولين بازي خود براي گسترش و اتفاقاً در مقابل تيم سابق خود نيز، با ارائه ي يك نمايش خوب، توانست مُهر تأييدي بر اين گفته ي ما بزند و در سمت راست تركيب رسول خطيبي خودنمايي كند. البته نبايد از كنار دو پوئن مثبت خريد اين بازيكن، يعني «بومي بودن» و «جوان بودن» عابديني نيز به راحتي گذشت. جايي كه بومي بودن اين بازيكن، باعث آرامش خاطر و شرايط راحت وي در شهر خودش مي شود و جوان بودن او نيز مي تواند در داشتن عملكرد مثبت در تركيب تيم جوان گسترش فولاد كمك شاياني كند.
خطيبي در فرصت نقل و انتقالات نيم فصل، از تقويت پيستون چپ تيم خود نيز غافل نشد و مصطفي اكرامي را كه سابقه ي چند سال بازي در تبريز و در تيم تراكتور را در كارنامه ي خود دارد، به جمع شاگردان خود افزود.
اكرامي كه به بازي كردن در تبريز عادت كرده است و در ابتداي فصل، به ناچار مجبور به ترك تراكتورسازي شد و به تيم ذوب آهن رفت، فقط يك نيم فصل توانست دوري از تبريز را تحمل كند و بلافاصله به اين شهر و اين بار به گسترش فولاد پيوست تا هم شرايط خوب سابق خود را بازيابي كند و هم بدل به دست راست خطيبي در سمت چپ تيم شود!
جابر انصاري، بازيكن تبريزي تيم فجر شهيد سپاسي شيراز نيز، خريد ديگر گسترشي ها در نقل و انتقالات بود. باشگاه گسترش فولاد در بازار نقل و انتقالات نيم فصل، از تقويت خط مياني خود نيز غافل نشد و با به خدمت گرفتن اين بازيكن بومي، كه در نيم فصل اول ليگ برتر در تيم فجر، موفق به زدن چهار گل و دادن يك پاس گل شده بود، توانست ميانه ي ميدان تيم خود را نيز تقويت كند و آينده ي روشني را براي خود در نيم فصل دوم اولين حضور خود در ليگ برتر ترسيم كند.
البته گسترشي ها در يكي از بهترين اقدامات خود براي جذب بازيكن در نيم فصل، دست به خريد بازيكن جوان و جوياي نام اردبيلي به نام يوسف سيدي زدند.
اين بازيكن كه متولد سال 1374 و عضو تيم ملي نوجوانان كشور است و توانسته است چهار گل را نيز در 12 بازي براي تيم ملي به ثمر برساند، مي تواند بدل به آينده سازان فوتبال ايران شود و چه خوب است كه اين بازيكن در تيم گسترش فولاد، براي خود نام و نشاني دست و پا كند و انگيزه ي وي براي مطرح شدن، كمك زيادي به باشگاه حرفه اي گسترش فولاد مي كند.
با نگاهي كلي به اين خريدهاي بسيار مناسب گسترش فولاد در آشفته بازار نقل و انتقالات، مي توان به سه نقطه ي مشترك "جوانگرايي"، "بومي گرايي" و "تجربه ي بالا" در اين خريدها رسيد و آن موقع است كه مي توان دريافت كه گسترش فولاد دست به چه كار بزرگي زده است و بسيار هوشمندانه اقدام به جذب يار براي تقويت در ادامه ي فصل و حتي در فصل آينده كرده است. جايي كه برعكس آن را مي توان در باشگاه تراكتورسازي مشاهده كرد كه البته درباره ي علل عدم موفقيت سرخپوشان تبريزي در بازار نقل و انتقالات نيم فصل، مي توان جداگانه بحث كرد كه در اين مقال نمي گنجد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرپرست گسترش فولاد: موسوی اخراج نشده بود که برگردد/ می خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند

سرپرست تیم فوتبال گسترش فولاد گفت: برخی می خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند و مدام به شایعه سازی دست می زنند.
عبدالرزاق میرآب در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درباره شایعه اخراج ایمان موسوی از این تیم اظهار داشت: اصلا چنین چیزی صحت نداشت. او اصلا اخراج نشده بود که بخواهد برگردد. موسوی در تمرینات ما حضور دارد و مشکلی نیست.
وی افزود: برخی می خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند و مدام به شایعه سازی دست می زنند. ما کارمان را با قدرت ادامه می دهیم و به چیز دیگری فکر نمی کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هفته هجدهم لیگ برتر فوتبال/
سپاهان در اصفهان مقابل گسترش فولاد متوقف شد.

نصر نیوز: هجدهمین هفته از مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور با توقف سپاهان اصفهان مقابل گسترش فولاد تبریز و تساوی تیم های سایپای البرز و استقلال خوزستان آغاز شد.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

به گزارش نصر نیوز، هفته هجدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور از ساعت ۱۵ امروز (پنج شنبه) با برگزاری ۲ دیدار در شهرهای اصفهان و کرج آغاز شد که در پایان این دیدارها نتایج زیر رقم خورد:

* سپاهان اصفهان صفر - گسترش فولاد تبریز صفر

* سایپای البرز یک - استقلال خوزستان صفر
گل: اسحاق سبحانی (۲۵) برای سایپا و محمد طیبی (۷۷) برای استقلال خوزستان
اخراج: اسحاق سبحانی (۷۸ - سایپا) و علی زینالی (۹۰ - سایپا)

هفته هجدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور طبق برنامه زیر پیگیری می شود:

جمعه - ۲۲ آذرماه ۱۳۹۲
مس کرمان - پرسپولیس، ساعت ۱۵، ورزشگاه امام علی (ع) کرمان
داور: احمد صالحی، کمک ها: سعید زارع و تورج عیوض محمدی، داور چهارم: امیرحسین فتاحی
ناظر داوری: حسین عسگری

نفت تهران - داماش گیلان، ساعت ۱۵، ورزشگاه دستگردی تهران
داور: جمشید دانش مهر، کمک ها: سعید آل وردی و قهرمان نجفی، داور چهارم: سیدوحید کاظمی
ناظر داوری: عبود سنگاشکن

ملوان بندرانزلی - راه آهن سورینت، ساعت ۱۵، ورزشگاه تختی بندرانزلی
داور: شاهین حاج بابایی، کمک ها: رحیم شاهین و ایوب غلام زاده، داور چهارم: رسول رهبرفام
ناظر داوری: علی نقی مصطفی نژاد

تراکتورسازی تبریز - ذوب آهن اصفهان، ساعت ۱۵، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز
داور: حسین زرگر، کمک ها: مهدی عالیقدر و حمزه علی سلیمی، داور چهارم: بابک وسیله بر
ناظر داوری: مسعود عنایت

فولاد خوزستان - صبای قم، ساعت ۱۵، ورزشگاه تختی اهواز
داور: موعود بنیادی فر، کمک ها: مصطفی فراهانی و جلیل شعرانی، داور چهارم: محمد ملکی
ناظر داوری: عبداله باعزم

شنبه - ۲۳ آذرماه ۱۳۹۲
استقلال تهران - فجر سپاسی شیراز، ساعت ۱۶: ۲۰، ورزشگاه آزادی تهران
داور: اشکان خورشیدی، کمک ها: بابک داوری و حمید غمزه، داور چهارم: جمشید محمدی
ناظر داوری: هدایت ممبینی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اکرامی: در تمام مسابقات تلاش می کنیم که از اعتبار و نام آذربایجان دفاع کنیم
24 آذر,1392
GFTclub.ir
0
16
چاپ
مصطفی اکرامی، بازیکن خوش نام و محبوب سال های اخیر فوتبال تبریز، بار دیگر به شهر اولین ها بازگشته و درصدد اثبات شایستگی های خود است.
به گزارش روابط عمومی باشگاه فرهنگی ورزشی گسترش فولاد تبریز، مصطفی اکرامی، بازیکن خوش نام و محبوب سال های اخیر فوتبال تبریز، پس از دوری چند مامه، بار دیگر به شهر اولین ها بازگشته و این بار همگام با پسران آبی تبریز، درصدد اثبات شایستگی های خود است. این بازیکن خوش اخلاق و خوش آتیه در گفتگویی به تشریح وضعیت خود در قالب تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز پرداخت.

ابتداً درخصوص بازگشت به تبریز و حضور در تیم گسترش فولاد بگویید؟

من از روزی که از تبریز رفتم، برای بازگشت به تبریز لحظه شماری می کردم، بعد از تمام شدن نیم فصل اول به محض این که پیشنهاد را از تیم گسترش فولاد دریافت کردم، به این پیشنهاد خیلی جدی فکر کردم و با صحبت هایی که بین دو باشگاه صورت گرفت، رضایت نامه ام را گرفتم و پس از چند ماه دوری از تبریز مجددا به این شهر برگشتم و از این بابت هم خیلی خوشحالم که افتخار پوشیدم پیراهن تیم گسترش فولاد نسیب من شد.

ارزیابی تان از تیم گسترش فولاد چه بود که باعث شد این تیم را انتخاب کنید؟

تیم گسترش فولاد یک تیم یک دست، جوان، بدون هیچ ادعا و همه با هم رفیق و در کل یک تیم به معنای واقعی می باشد و در گسترش همه پشت هم هستند و از یکدیگر حمایت می کنند و در تمام مسابقات تلاش می کنند که از اعتبار و نام آذربایجان دفاع بکنند، وقتی یک تیمی ویژگی های بالا را داراست مطمئنا هر بازیکنی دوست دارد یک روز در چنین تیمی بازی کند، دلایل اصلی من برای پیوستنم به تیم گسترش فولاد همین ویژگی های خوب این تیم است و علاوه بر آنها در این مدتی که در اصفهان بودم، دلم برای تبریز و مردم آذربایجان تنگ شده بود و همه ی این عوامل دست به دست هم دادند تا من به تیم گسترش فولاد بپیوندم و از این انتخاب خود بسیار راضی هستم.

در مقابل تیم سپاهان به یک امتیاز ارزشمند دست پیدا کردید، آن بازی را چگونه ارزیابی می کنید؟

به نظر من علیرغم این که هیچ گلی رد و بدل نشد بازی خیلی جذاب و خوبی بود، نیمه اول ما کاملا سوار بر بازی بودیم و توپ و میدان در اختیار ما بود و چند موقعیت صد در صد گل را از دست دادیم و به نظر من از دقیقه 45 تا 65 بازی متعادل شد ولی 25 دقیقه آخر بازی تیم سپاهان خط حمله خود را تقویت کرد و آقای هادی عقیلی را هم به جلو آورد و رو به بازی مستقیم آورد و ما را تحت فشار قرار داد و آنها هم چند موقعیت گلزنی داشتند که با هوشیاری بازیکنان تیم گسترش، سپاهانی ها نتوانستند از موقعیت های خود استفاده کنند و ما توانستیم یک امتیاز از تیم سپاهان بگیریم ولی مسلما اگر کمی هم دقت می کردیم مستحق برد در این بازی بودیم.

در رابطه با بازی هفته آینده خود در مقابل تیم فجرسپاسی چه نظری دارید؟

ما از ابتدای نیم فصل دوم 15 بازی خیلی سخت داشتیم که 3 تا از این بازی ها را در مقابل تیم هایی که ادعای قهرمانی دارند و بازیکنان میلیاردی دارند انجام دادیم و با غیرت بازیکنان مان به خوبی این بازی ها را تمام کردیم، ما الان 12 بازی داریم که برای هر کدام از آنها باید برنامه خاص خودش را داشته باشیم تا از این 12 بازی سخت بتوانیم سربلند بیرون بیاییم، درست است که ما مدعی قهرمانی نیستیم ولی مطمئنا در اولین حضورمان در لیگ برتر نتایج خیلی خوب و قابل قبولی گرفته ایم برای همین به عنوان یک برادر کوچک تر از تمامی طرفداران فوتبال آذربایجان تقاضا دارم که در 6 بازی خانگی تیم گسترش هم به استادیوم بیایند و از ما هم حمایت کنند چون بچه های تیم ما هم نشان داده اند که لیاقت حمایت شدن را دارند، ضمن این که چند نفر از بازیکنان و کادر فنی تیم گسترش از تیم تراکتور آمده اند، برای همین ما خودمان را از تراکتور می دانیم، امیدوارم هواداران هم ما را از خودشان بدانند و ما را تنها نگذارند، ما هم تلاشمان را می کنیم از نام فوتبال آذربایجان به خوبی دفاع کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حضور بازیکن تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز در اردوی تیم ملی زیر 19 سال

بازیکن جوان و خوش آتیه تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز به عنوان تنها نماینده استان آذربایجان شرقی در اردوی تیم ملی زیر 19 ایران حضور خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی باشگاه فرهنگی ورزشی گسترش فولاد تبریز، یوسف سیدی بازیکن جوان و آینده دار تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز در اردوی تیم ملی زیر 19سال ایران که از تاریخ 26/9 /92لغایت 29/9/92 در تهران برگزار می شود،حضور خواهد داشت گفتنی ست، یوسف سیدی، تنها نماینده استان آذربایجان شرقی در این اردو به شمار می رود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هیچگاه به ماشین‌سازی پشت نکردم
استاداسدی: راه‌ نجات ماشین‌سازی واگذاری آن به کارخانه ماشین‌سازی است.

بازیکن سابق تیم ماشین‌سازی تبریز راه‌ نجات ماشین‌سازی را بازگشت این تیم به کارخانه ماشین‌سازی دانست و گفت: حتی اگر کارخانه ماشین‌سازی تنها امکانات موجودش را در اختیار باشگاه قرار دهد، با جذب اسپانسر می‌توان این تیم را حفظ کرد.
خبرگزاری فارس: استاداسدی: راه‌ نجات ماشین‌سازی واگذاری آن به کارخانه ماشین‌سازی است
Tweet
علی‌اکبر استاداسدی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: اینکه قدیمی‌ترین تیم فوتبال آذربایجان به دلیل مشکلات مالی حتی قادر به سفر به اهواز نیست، بسیار تأسف‌بار بوده و باید برای حفظ قدیمی‌ترین تیم فوتبال آذربایجان مسئولان استانی همت کنند.

در تبریز خیلی‌ها نمی‌دانند من فوتبالیست بودم اما در تهران هنوز برای من احترام قائل هستند

وی افزود: من فوتبال خود را در ماشین‌سازی آغاز کرده و بیشتر دوران ورزشی‌ام را در این تیم سپری کرده‌ام و به این تیم تعصب داشته و حاضرم برای حل مشکلات این تیم نزد آقای گودرزی وزیر ورزش رفته و از وی برای نجات این تیم کمک بطلبم.

بازیکن سابق تیم ملی ایران تصریح کرد: در تبریز خیلی‌ها نمی‌دانند من فوتبالیست بودم اما در تهران هنوز برای من احترام قائل بوده و من برای دینی که به ماشین‌سازی دارم، هر کمکی از دستم برآید حاضرم انجام دهم و هیچگونه انتظاری هم نداشته و اعلام می‌کنم که استاد اسدی در ماشین‌سازی به دنبال مربیگری و پست و مقام نیست.

راه‌های نجات قدیمی‌ترین تیم فوتبال آذربایجان

استادی اسدی با بیان اینکه قبلا هم برای کمک به ماشین سازی پیشقدم شده بودم، خاطر نشان کرد: زمانی که در تیم ذوب آهن اصفهان بودم، ماشین‌سازی به مشکلات مالی بر خورد و برای حل مشکلات تیم در تهران اقداماتی کرده و حتی قول مساعدت برای این تیم را گرفته بودم، اما در تبریز بعضی‌ها که به دنبال منافع شخصی بوده با این امر مخالفت کردند.

وی یکی از راه‌های نجات قدیمی‌ترین تیم فوتبال آذربایجان را بازگشت این تیم به کارخانه ماشین‌سازی دانست و عنوان کرد: حتی اگر کارخانه ماشین سازی تنها امکانات موجودش را در اختیار باشگاه قرار دهد، با جذب اسپانسر می‌توان این تیم را حفظ کرده و در ایران تیمداری در بخش خصوصی موفق نبوده و قطعا ماشین سازی نیز بدون حمایت کارخانه و یا مسئولان استانی قادر به ادامه حیات نخواهد بود.

واسیلی معتقد بود تراکتورسازی با استاد اسدی قهرمان ایران می‌شود

بازیکن دهه 70 باشگاه ماشین‌سازی تبریز گفت: در جام ملیز هندوستان به عنوان یار کمکی تیم تراکتورسازی را همراهی کرده و با این تیم بدون گل خورده و پیروزی در تمام بازی‌ها به عنوان قهرمانی دست یافتیم و بعد از بازگشت از هندوستان آقای واسیلی خواهان جذب من از ماشین‌سازی به تراکتورسازی شد.

استاد اسدی افزود: واسیلی معتقد بود با وجود استاد اسدی در خط دفاعی می‌توانم تراکتورسازی را در ایران قهرمان کنم، اما من گفتم در فوتبال تبریز فقط پیراهن ماشین‌سازی را بر تن کرده و هیچگاه به این تیم پشت نخواهم کرد و عملا هم به غیر از یک دوره سه ساله در ذوب آهن اصفهان، تمام دوران ورزشی من در تیم ماشین‌سازی تبریز بود.

علی‌اکبر استاد اسدی بازیکن فوتبال تبریز سابقه بازی در تیم‌های ماشین‌سازی تبریز و ذوب آهن اصفهان را داشته و نزدیک به 60 بازی ملی در کارنامه خود دارد.

وی یکی از بازیکنان تاثیرگذار ایران در صعود این تیم به جام جهانی 1998 فرانسه بوده و در بازی حماسی ایران مقابل استرالیا در ملبورن در نیمه دوم وارد زمین شد.

استاد اسدی در نظرخواهی صورت گرفته از کارشناسان فوتبال تبریز به عنوان یکی از بازیکنان تیم نیم‌قرن فوتبال تبریز انتخاب شده و همچنین روز 8 آذر امسال و در سالروز بازی ایران با استرالیا از سوی باشگاه دبیری تبریز مورد تجلیل قرار گرفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دیر عامل گسترش فولاد تبریز خبر داد؛آمادگی ورزشگاه اختصاصی گسترش فولاد برای میزبانی در لیگ برتر

تمامی سعی و هدف ما خدمت به ورزشکاران و هواداران و به طور کلی ورزش استان و منطقه است و در همین راستای امیدواریم که هواداران نیز با حمایت های خود ما را در این راه، همراهی کنند. به گزارش آناج به نقل از روابط عمومی باشگاه گسترش فولاد تبریز، همانگونه که پیش از این نیز در یکی از مصاحبه مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد تبریز اعلام گردیده بود، دیدارهای خانگی آبی پوشان تبریز در لیگ برتر، از هفته بیستم ( دیدار مقابل صبا قم ) به ورزشگاه اختصاصی گسترش فولاد منتقل خواهد شد تا انتظار دیرین این باشگاه و هوادران فوتبال تبریز، تحقق یابد در همین راستا، مهندس غلامرضا سمندر، طی گفتگویی به تشریح روند امده سازی این ورزشگاه و همچنین آخرین وضعیت آن، پرداخت.

مهندس سمندر در ابتدا با اشاره به فراهم بودن زیرساخت های لازم در باشگاه گسترش فولاد تبریز در راستای فعالیت حرفه ای در ورزش کشور، گفت: ما از مدتها قبل و زمانی که در لیگ دسته اول حضور داشتیم، اقدمات مختلفی را برای اخذ استانداردهای حرفه ای باشگاهداری ر ا آغاز نمودیم که یکی از این اقدامات، ساخت ورزشگاه اختصاصی بود. با توجه به نگاه و هدفگذاری هیأت مدیره و توجه ویژه مالک باشگاه به بحث ایجاد ساختار حرفه ای استاندارد در ورزش استان، علیرغم موانع و مشکلات متعدد، ساخت ورزشگاه اختصاصی مان پیگیری گردید و از دوسال قبل بصورت رسمی میزبان مسابقات ما بود.

مدیر عامل باشگاه گسترش فولاد تبریز ادامه داد: همانطور که پیش از این نیز بیان گردیده، اکثر کارشناسان و ناظران، همواره امکانات باشگاه گسترش فولاد تبریز را جزو بهترین های ایران می دانند. سمندر افزود: تمامی این موارد گواهی بر وجود تفکر و نگاه عمیق گروه و مالک باشگاه در امر سرمایه گذاری ورزشی است.

مهندس سمندر با تاکید بر فراهم بودن زمینه های لازم برای حضور در لیگ برتر در این باشگاه، اظهار داشت: ما پس از صعود به لیگ برتر و تصمیم هیأت مدیره باشگاه و گروه برای حضوری شایسته در این رقابت ها، اقدام به رفع برخی نواقص پرداختیم که از جمله انان ارتقای کمی و کیفی بعضی از تجهیزات ورزشگاه اختصاصی مان برای میزبانی در لیگ برتر بود.

سمندر در ادامه اضافه کرد: با توجه به وجود زیرساخت و برنامه های لازم در امر اماده سازی ورزشگاه اختصاصی براساس استانداردهای لیگ برتر، مشکلی حاد چندانی در پیش رو نداشتیم و با حمایت و درایت هیأت مدیر و آقای زنوزی تمامی مراحل لازم برای آماده سازی را آغاز کردیم که از جمله آنان می توان به مناسب سازی حریم راه های ارتباطی و ورود و خروج هواداران، ساخت جایگاه ویژه خبرنگاران، نصب اسکوربرد، تجهیز و ایجاد سیستم صوتی ورزشگاه، تجهیز اتاق مخصوص پخش تلویزیونی، ایجاد سالن کنفرانس، وی آی پی، ساخت ساختمان مخصوص نیروی انتظامی، جداسازی حریم ورزشگاه با کارخانه های مجاور و ... اشاره کرد.

لزوم عمل به وعده و قول ها

مدیر عامل باشگاه گسترش فولاد تبریز با اشاره به تحمل هزینه های گزاف در موارد اشاره گردیده، گفت: واقعا در شرایط موجود و با توجه به شرایط اقتصادی کشور، کمتر مجموعه خصوصی حاضر به هزینه در این فوتبال است، اکثراٌ هم هزینه خود را به خرید بازیکنان ستاره برای مانور تبلیغاتی ، صرف می کنند، اما باشگاه گسترش فولاد تبریز در راستای همان هدف و سیاست گذاری خود، با نگاهی زیرساختی و در شرایطی که اولین فصل حضور خود در لیگ برتر را تجربه می کند، صرف هزینه چند میلیاردی برای رفع نواقص و تجهیز ورزشگاه را به سان باری سنگین بر دوش خود قلمداد می کردیم. به هر حال، ما به هر نحوی که بود، این بار را به سر منزل مقصود رساندیم. سمندر با انتقاد از نبود حمایت های مورد انتظار از این باشگاه در اولین سال حضور در لیگ برتر، گفت: لازم میدانم که باردیگر، از نگاه و توجه ویژه آقاي زنوزی به مشکلات و مسایل باشگاه، تشکر و قدردانی نمایم. واقعا ایشان و تمامی مدیران گروه، همواره کمک حال ما بوده اند و بی تردید تصمیم به حضور در لیگ برتر و فراهم ساختن تمامی امکانات بدون نظر و حمایت این عزیزان نمی توانست میسر واقع شود. انتظار ما از مسئولین استانی و سپس فدراسیون فوتبال و وزرات ورزش، توجه به این نکته است که باشگاه گسترش فولاد تبریز به عنوان بخش خصوصی پای در این عرصه نهاده است و تنها خواسته ما عمل به وعده ها و قول ها برای حمایت از ما است. خیلی ها پیش از این بارها در صحبت های خود به حمایت از باشگاه گسترش فولاد اشاره کرده اند، انتظار ما نیز عمل به همین حرف ها است.

سمندر همچنین درخصوص اظهارات سردارجعفری و موضوع بررسی و تصویب کمک شورای کلان شهر تبریز به باشگاه تراکتورسازی و اینکه آیا از این قبیل کمک ها به باشگاه گسترش فولاد نیز اختصاص خواهد یافت، گفت: اطلاعی ندارم ولی اگر تراکتورسازی فقط موردنظر شورای محترم باشد، مصداق صریح سیاست یک بام ودو هوا است.. به هر حال گسترش فولاد، یک تیم بومی این شهر است. ما نمی گوییم به خاطر بومی بودن در اولویت باشیم. ما همواره و در همه حال گفته ایم که تراکتورسازی تیم اول شهرمان است. ولی حداقل انتظار ما نیم نگاه مسئولان به تیم گسترش فولاد است. موضوعی که متاسفانه تابه حال از آن بی بهره بوده ایم.

غلامرضا سمندر در ادامه افزود: بنده معتقدم که در بحث همین آماده سازی ورزشگاه، با اتخاذ تدابیری میشد پیش از این نیز زمینه را برای میزبانی ما در ورزشگاه اختصاصی مان فراهم ساخت. به واقع ورزشگاه های زیادی در سطح کشور وجود دارند که به مراتب نواقص و مشکلات زیادی نسبت به ورزشگاه ما دارند ولی با این حال میزبان مسابقات هستند، خواسته ما نیز غیر قانونی نبود، ما بر این عقیده بودیم که با انتقال بازی های مان به ورزشگاه اختصاصی و نمود بهتر مشکلات و نواقص را شاهد خواهیم بود و بیش از پیش نسبت به برطرف نمودن آنان اقدام کنیم که متاسفانه این خواسته محقق نیافت. با این حال ما تمامی سعی خود برای برطرف نمودن نواقص و آماده سازی حداکثری ورزشگاه مان برای میزبانی و انتقال بازی هایمان را بکار گرفتیم و انشاا.. از بازی آینده مقابل صبای قم، شاهد میزبانی در این ورزشگاه خواهیم بود.

سمندر با تاکید بر همکاری نهاد ها استان از جمله شورای تامین، نیروی انتظامی ، راهنمایی و رانندگی برای اخد مجوزهای لازم برای میزبانی این باشگاه در ورزشگاه اختصاصی خود، عنوان داشت: لازم است که از همکاری ها و حسن توجه این عزیزان در راستای کمک به آماده سازی ورزشگاه، تشکر و قدردانی به عمل آورم.

مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی گسترش فولاد تبریز، با اشاره به وجود برخی نواقص در اولین تجربه میزبانی این باشگاه در ورزشگاه اختصاصی خود درلیگ برتر، اظهار داشت: همانگونه که ذکر گردید، ما تمامی سعی و تلاش خود را برای رفع حداکثری نواقص به کار گرفته ایم ولی با این حال، همچنان برخی نواقص پابرجاست که از جمله آنان جایگاه ویژه خبرنگاران است که سعی ما ایجاد فضایی شایسته و مدرن برای عزیزان اصحاب رسانه است که به نحو احسن به امورات خود رسیدگی کنند، از همین رو، در بازی مقابل صبای قم، این جایگاه، به مرحله آماده سازی کامل نخواهد رسید و انشاا... در آینده نزدیک نسبت به تکمیل این امر نیز اقدام خواهیم کرد.

غلامرضا سمندر در پایان اظهارات خود عنوان داشت: همچنان که همواره گفته ایم، تمامی سعی و هدف ما خدمت به ورزشکاران و هواداران و به طور کلی ورزش استان و منطقه است و در همین راستای امیدواریم که هواداران نیز با حمایت های خود ما را در این راه، همراهی کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برکناری حلالی دردی را دوا میکند؟هزینه های دسته یکی در لیگ دو و باخت های پی در پی، آیا این نتایج قابل قبول است؟ مس سونگون آذربایجان که میتوانست امسال یکی از بهترین و مدعی ترین تیم های لیگ دسته یک یا دسته دو باشد بخاطر استفاده از بازیکنان غیر بومی متعدد و کادر فنی غیر بومی این روزها حال و هوای خوشی ندارد و با 8 امتیاز اختلاف ازصدر جدول در رده های میانه لیگ دسته دو قرار گرفته است.

سرویس ورزشی آناج: تیم مس سونگون در نهمین بازی این فصل از لیگ دسته دوم فوتبال کشور با نتیجه سه بر دو از تیم بومی صنعت ساری شکست خورد تا همچنان به روند بد خود در نتیجه گیری ها ادامه دهد و همچنان از صدر جدول دور شود.

این تیم در هفته های قبلی نیز نتوانسته بود نتایج خوبی کسب کند، طوریکه در هفته هشتم در تبریز برابر تیم رده پایینی شهرداری دزفول با تساوی دو بر دو متوقف شد،در هفته هفتم هم نتیجه ای بهتر از تساوی بدون گل مقابل تیم ضعیف نفت نوین کسب نکرد،در هفته ششم هم در ورزشگاه تختی تبریز با شهرداری لنگرود به تساوی یک بر یک رسید.

مس سونگون در هفته پنجم لیگ دسته دو هم یک شکست را در اردبیل تجربه کرد، هفته سوم هم با نتیجه دو بر یک مغلوب فولاد نوین خوزستان شد، خوشبختانه یا متاسفانه در هفته دوم توانست برنده دربی آذربایجان مقابل ماشین سازی شود ولی در هفته اول هم مقابل خلخال دشت اردبیلشکست سه بر دو را تجربه کرده بود.

تیم فوتبال مس سونگون در مجموع 9 بازی با 2 برد، 3 مساوی و 4 باختی که به دست آورده بود با 14 گل خورده ضعیف ترین خط دفاع لیگ دو لقب گرفته است و در رده هفتم جدول ایستاده است .

اما بهتر است به فصل پیش این تیم نگاهی بیاندازیم و ببینیم که فصل قبل در هفته نهم لیگ دسته دو مس توانسته بود با 20 امتیازی که حاصل 6 برد، 2 تساوی و تنها یک باخت بود در رده دوم جدول قرار گیرد و با 15 گل زده و 9 گل خورده جزو بهترین تیم های لیگ بشمار میرفت.

نتایج فعلی مس در حالی رقم می خورد که برخلاف فصل پیش که مس تقریبا با همان ترکیب لیگ سه در مسابقات لیگ دو شرکت کرده بود ،امسال بازیکنانی بهتر از سال پیش جذب تیم شده اند.

بازیکنانی مانند فرهاد خیرخواه که سابقه بازی در پرسپولیس و تراکتورسازی را دارد ،فرزین گروسیان دروازه بان تیم ملی جوانان و نوجوانان و امید، محسن گیاهی بازیکن لیگ برتری ملوان، میثم آرمیان بازیکن لیگ برتری سایپا در کنار چندین بازیکن لیگ دسته یکی بهمراه نزدیک به 7 نفر کادر فنی که از مربی بدن ساز، آنالیزور تا مربی دروازبانان و کمک های اول و دوم و سوم بهمراه یک پزشک و یک فیزیوتراپ باعث افزایش سطح فنی کادر فنی تیم شده اند.

اما سوالی که پیش می آید این است که با این همه پیشرفت،سرمایه گذاری و هزینه چه عاملی باعث نتایج ضعیف مس سونگون شده است؟ مدیریت باشگاه؟ کادر فنی؟ سرپرست؟ یا بازیکنان؟

گرچه در روند نتیجه گیری هر تیمی همه عوامل مؤثرند اما می توان نقش بعضی گزینه ها مانند کادر فنی، سرپرست و بازیکنان را بیش تر دانست.مدیریت مدیر عامل باشگاه هم یکی دیگر از این گزینه ها می باشد که میتواند با جسارت خود این همه بازیکن لیگ برتری، دسته یکی و اکیپی کامل از کادر فنی که در برخی تیم های لیگ برتری نیز وجود ندارد را مدیریت کرده و در صورت عدم نتیجه گیری تیم با بررسی عوامل و مشکلات با اخراج نفرات معیوب سیستم و یا با تنبیه های مالی و جریمه های کلی یا فردی همگان را اگاه سازد که در فوتبال آذربایجان به هیچ کس پول باخت داده نمیشود و با کم کاران برخورد میشود.

مس سونگون امسال در راس کادر فنی خود از اسماعیل حلالی استفاده کرد،مربی ای که هر چند در زمان بازیگری ستاره بود اما در کارنامه مربیگری اش چیزی جز هدایت تیم پرسپولیس نوین (ب) دیده نمی شود که تنها افتخارش با این تیم قهرمانی لیگ استانی تهران است.

همچنین در ابتدای فصل نام افرادی چون آرش جابری برای سرپرستی مطرح شد اما پس از آن از امیر نظری که سرپرست سابق تیم فوتبال ساحلی شهرداری بود برای این سمت استفاده شد که بعدها شایعاتی مبنی بر تحمیل وی از سوی هیات فوتبال استان به تیم مس سونگون به گوش رسید که معلوم نیست چقدر به واقعیت نزدیک باشد ولی همین موضوع نیز در صورت واقعی بودن میتواند ضعف مدیر عامل باشگاه را برساند که خود هیچ تسلطی بر انتخاب نفرات و کادر فنی ندارد.

در مورد بازیکنان هم می توان گفت هر چند، چندین بازیکن مطرح پس از اعلام رای کمیته استیناف مبنی بر دسته دومی شدن مس از این تیم جدا شدند اما حداقل در مقایسه با سایر تیم ها، مس سونگون در حد لیگ دو تیمی قدر و پر مهره میباشد.

اینکه مشکل کجاست و چطور باید حل شود را باید به عهده کارشناسان گذاشت اما هر کاری که نیاز است باید زودتر انجام شود. این نتایج برای فوتبالدوستان آذربایجان قابل قبول نیست و باید فکر اساسی برای آن کرد؛حال تنها 4 بازی تا پایان نیم فصل فرصت است و پس از آن نیم فصل دوم آغاز می شود.

فاصله بین دو نیم فصل فرصتی طلایی می باشد تا تیم ها خود را تقویت کنند که اگر مس این فرصت را از دست بدهد قطعا در نیم فصل دوم بیش از پیش افت خواهد کرد و این خطری بزرگ خواهد بود برای فوتبال آذربایجان که ممکن است همچنان از سهمیه لیگ یک محروم بماند و در کنار آن ورزش ورزقان که همچنان درجا خواهد زد.

هنوز دیر نشده است اما اگر لختی درنگ کنیم چشم باز خواهیم کرد و خواهیم دید یکسال تلاش و هزینه باز هم به هدر رفته است.

باید صبر کرد و دید مس سونگون چگونه روند منفی نتایج را تغییر می دهد و به جایگاه حقیقی خود که لیگ یک است می رسد؟

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پيشنهاد جهاني براي مربي ايراني

فــدراسيـون فـوتبـال يونان به عضو كادر پزشكي و بدنسازي تـيــم گـسـتــرش فـولاد تـبـريـز پـيـشـنـهـاد همراهي تيم ملي فوتبال اين كشور در جام جهاني را داده است.
به نقل از خبرگزاری مهر: سعيد آلوسي كه سابقه همراهي تيم ملي ايران در جام ملت‌هاي آسيا در سال 2007 و البته مشايعت تيم ملي يونان در جام ملت‌هاي سال 2000 اروپا و جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي را هم در كارنامه دارد، بار ديگر مورد توجه يوناني ها قرار گرفته است. جالب آنكه دفعه پيش امير قلعه نويي زماني كه سرمربي سپاهان بود مجوز پيوستن اين مربي به تيم ملي يونان را صادر كرد و اكنون رسول خطيبي به عنوان يك سپاهاني ديگر بايد اجـــازه جـــدايـــي آلـــوســي از گـسـتــرش فــولاد را بــدهــد هــرچـنــد كــه بـا تـوجـه بـه اتمـام زودهنگـام رقـابـت‌هـاي باشگاهي ايران در فصل جاري بعيد است كه اين مربي ايـرانـي مـشـكـلـي بـراي پـيـوستن به تيم ملي يونان داشته باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تلاش پسران آبی تبریز برای سرودن شعر صعود در دیار شعر و غزل
گسترش فولاد – فجر سپاسی؛ جدالی برای اثبات شایستگی ها

گسترش-فولاد-–-فجر-سپاسی؛-جدالی-برای-اثبات-شایستگی-ها

هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال کشور، پنجشنبه و جمعه هفته جاری پیگیری خواهد شد که تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز پنجشنبه از ساعت 15 در شیراز به مصاف فجر سپاسی خواهد رفت.
به گزارش روابط عمومی باشگاه فرهنگی ورزشی گسترش فولاد تبریز، دیدار پسران آبی تبریز و طلایی پوشان دیار حافظ، در حالی برگزار خواهد شد که هر دو تیم در هفته های اخیر علیرغم بازی و عملکرد خوبی که از خود به نمایش گذاشته اند، در امر نتیجه گیری چندان موفق نبوده اند. البته با توجه به مصاف گسترش فولاد با تیم های مدعی همچون استقلال و سپاهان در هفته های اخیر و کسب نتیجه مساوی در خارج خانه، نمی تواند نتیجه بدی تلقی گردد.
دیدار رفت دو تیم در حالی با گل های مهرداد بایرامی و سامان نریمان جهان با نتیجه دو بر صفر به نفع شاگردان رسول خطیبی پایان یافت که در آن بازی بدلیل همزمانی با دیدار تراکتور و سپاهان هواداران اندکی در ورزشگاه یادگار امام (ره) حضور داشتند.
یکی از تفاوت های دیدار برگشت دو تیم نسبت به دور رفت، تغییر سرمربی زرد پوشان شیرازی است. به طوری که غلامحسین پیروانی پس از کسب نتایج ضعیف ، جای خود را به محمود یاوری سرمربی مستفی مس کرمان داده است.
در نگاه آماری به وضعیت دو تیم، گسترش فولاد تبریز تا بدین جای کار با 19 گل زده و 21 گل خورده دارای تفاضل گل 2- است. در سوی دیگر خط حمله فجرسپاسی نیز با 11 گل ضعیف ترین خط حمله لیگ برتر است. فجر سپاسی همچنین با دریافت 24 گل ، بدترین تفاضل گل لیگ برتر را در اختیار دارد.
با این حال، یکی از مشخصه های مشترک دو تیم گسترش فولاد و فجرسپاسی، وجود سیاست گذاری جوان گرایی و بومی گرایی است .
پسران آبی تبریز از 18 دیدار خود 19 امتیاز کسب کرده اند و تا پایان هفته نوزدهم با 4 پیروزی، 7 تساوی و 7 شکست در جایگاه یازدهم جدول قرار دارند و فجرسپاسی شیراز هم با کسب 3 پیروزی، 5 تساوی و 10 شکست و 14 امتیاز در رده پانزدهم جدول شانزده تیمی لیگ برتر قرار دارد.
همانگونه که پیش از این یکی شاگردان رسول خطیبی نیز عنوان کرده است، بازی این هفته مقابل فجر سپاسی شیراز، از اهمیت بالایی برخوردار است و بقولی شش امتیازی محسوب می شود. گسترش فولاد تبریز برای بالا کشیدن خود در جدول رده بندی، به کسب امتیاز از این دیدار بیرون از خانه چشم دوخته است و از سویی دیگر امیدوار به کسب پیروزی در دیدار های خانگی است که بنا به اعلام قبلی، زین پس، در ورزشگاه اختصاصی گسترش فولاد برگزار خواهد گردید که با توجه به آشنایی و عادت شاگردان رسول خطیبی به این میدان، این امید، بیش از پیش پرنگ تر به نظر میرسد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
به بهانه اشتباهات داوری دیدار گسترش فولاد و فجر سپاسیکاش رسول خطیبی هم بلد بود سخن از غش کردن داوران بزند تا گسترش هم از داوری متضرر نشود

داور بازی صحنه پنالتی روی جابر انصاری را ندید تا گسترش وفلاد این دیدار را با تساوی به اتمام برساند و دو امتیاز دیگر را از دست دهد.خطیبی هم توانایی اعتراض ندارد و اصلا دوست هم ندارد که اعتراض کند و جریمه شود.کاش علی دائی در گسترش بود تا هر چه میخواست علیه داوران میگفت سرویس ورزشی آناج: این روزها فوتبال هم بیشتر از ورزش به سیاست نزدیک شده است و با موضوعات مختلفی که روزانه در این رشته پرطرفدار دیده میشود سختی کار در ان به چشم میخورد.

در لیگ برتر سیزدهم تیم های زیادی از ابتدای فصل خود را مدعی قهرمانی نشان دادند و با خریدهای میلیاردی در پی اثبات این حرف به هواداران بودند ولی تیم هایی هم بودند که بی سر و صدا وارد لیگ برتر شدند و با استفاده از نیروهای بومی و جوان سعی در ارائه فوتبال واقعی در بین ستاره های میلیاردی لیگ برتر گرفتند.

گسترش فولاد تبریز که با حمایت بخش خصوصی برای اولین بار لیگ برتر را تجربه میکرد در نیم فصل اول توانست با استفاده از بازیکنان جوان و اکثرا بومی خود و با هدایت کادر فنی جوان تر و بومی تر در پی خلق شگفتی باشد.

شاگردان خطیبی که با قرعه سختی در ابتدای لیگ مواجه شده بودند توانستند در همین روزهای اغازین مقابل سه مدعی اصلی قهرمانی لیگ برتر بازیهای درخشانی از خود ارئه دهند و همان روزها بود که صحبت از شگفتی آفرینی این تیمجوان به میان امد اما هرچه از شورع لیگ بیشتر گذشت بر مشکلات این تیم افزوه شد.شاید روزی نبود که خطیبی جوان از اشتباهات داوری در بازیهایاین تیم و متضررشدن خصوصی ترین تیم لیگ برترسخن به میان نیاورد ولی این اعتراضات خطیبی نه تنها مورد رسیدگی قرار نگرفت بلکه هر بار با تنبیهات مالی و محرومیت ها و توبیخ های کتبی همراه شد.

شاید اگر اشتباهات داوری ای که در بازیهای گسترش فولاد پیش می آمد و باعث از دست رفتن امتیازات این تیم میشد اگر برای تیم دیگری اتفاق می افتاد با سر و صدای زیادی همراه میشد.

هنوز یادمان نرفته که بخاطر یه پنالتی صحیح یا نا صحیحی دیدار سپاهان و پرسپولیس، علی دائی و کادر میریتی باشگاه پرسپولیس چه ها کردند و چگونه چند هفته ای فوتبال ایران به حاشیه کشیده شد و هنوز هم یادمان نرفته سخنان شدید و تهمت زنی های و ادعاهای علی دائی علیه داوری آن بازی و برخی از داوران فوتبال کشور که شاید در ان روزها فکر میکردیم علی دائی هم همانند خطیبی و شاید بیشتر از وی مورد تنبیه و توبیخ و جریمه نقدی قرار گیرد.

شاهد بودیم که رای انضباطی علی دائی که دو جلسه محرومیت و چند ملیون جریمه قدی بود با اعتراضات شدید تر وی مواجه شد و در آخر هم علی دائی با آن هم اتهام زنی تبرئه شد تا معلوم شودو از آن بازی به بعد هم اشتباهات داوری بازیهای این تیم به حداقل ممکن رسید.

حال گسترش فولاد تبریز این روزها باز هم از استباهات داوری ضربه میخورد و هر هفته امتیازات زیادی را از دست میدهد.نمونه بارز این موضوع پنالتی دقایق ابتدایی دیدار گسترش و فجر سپاسی بر روی جابر انصاری بود که باز هم از سوی داور دیده نشد تا با وجود اعلام اکثر کارشناسان بر پنالتی بودن آن صحنه باز هم بخاطر اشتباهات داوری تیم خطیبی سه امتیاز از دست دهد.

طی یک روز گذشته چندین کارشناس داوری و کارشناس فوتبال با مشاهده صحنه برخورد بازیکن فجر سپاسی با جابر انصاری در محوطه جریمه فجر اذعان کرده اند که بدون شک این صحنه پنالتی بوده ولی حیف که از سوی داور دیده نشده و خطیبی هم در صورت اعتراض دوباره تنبیه خواهد شد.

شاید اگر مربی گسترش فولاد هم علی دائی و مدیر عامل این تیم رویانیان بودند نه تنها کسی کادر فنی این تیم را بخاطر اعتراض به داوری تنبیه نمیکرد بلکه به مرور داوری ها هم به نفع این تیم میشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پیش بازی دیدار تراکتورسازی و سپاهاننبرد سنتی سرخ و طلایی های فوتبال ایران سپاهاني ها كه در بازي رفت مسحور نبوغ فردي علي كريمي و تاكتيك تيمي تراكتور شده بودند در فولادشهر و در مقابل چشمان تماشاگران خودي تن به شكست يك بر صفر دادند تا با انگيزه انتقام جمعه مقابل تراكتوري ها حاضر شوند.

سرویس ورزشی آناج: جمعه دو تيم تراكتور سازي تبريز و سپاهان اصفهان از ساعت 15 در حالي به مصاف يكديگر خواهند رفت كه تراكتور سازي موفق شده است در بازي رفت طلايي پوشان ديار زاينده رود را در اصفهان مغلوب خود كند.

قسمت اول : در انتظار انتقام !

سپاهاني ها كه در بازي رفت مسحور نبوغ فردي علي كريمي و تاكتيك تيمي تراكتور شده بودند در فولادشهر و در مقابل چشمان تماشاگران خودي تن به شكست يك بر صفر دادند تا با انگيزه انتقام جمعه مقابل تراكتوري ها حاضر شوند.

طلايي پوشان سپاهان كه سال قبل و در باختي مشابه موفق شدند زخم 4 گل خورده از تراكتور سازي در اصفهان را با زدن 3 گل در تبريز اندكي التيام بخشند اميدوارند تا با كسب پيروزي در بازي روز جمعه علاوه بر گرفتن انتقام شكست بازي رفت ،موفق شوند نوار ناكامي هاي خود در ليگ برتر و عدم كسب پيروزي در هفت هفته اخيرشان را پاره كنند.

نماينده اول اصفهان همانند ديگر تيم همشهري خود يعني ذوب آهن امسال شرايط بدي را نسبت به سال هاي قبل تجربه كرده است ؛ تا جايي كه در جام حذفي نيز در همان بازي اول و با باخت برابر صنعت نفت آبادان با اين جام وداع كرده اند و يكي از جام هاي سه گانه را عملا از دست داده اند.

نماينده كشورمان در ليگ قهرمانان آسيا كه با قرار گرفتن در گروهي سخت و همگروهي با تيم هاي السد قطر، الاهلی امارات و الهلال عربستان شرايط سختي را براي صعود دارد ، در ليگ برتر نيز در شرايط بدي به سر مي برد و در صورت باخت در بازي روز جمعه برابر تراكتور فاصله ي امتيازي خود با تيم هاي صدر جدول را به عدد 9 افزايش خواهد داد و روي كاغذ شانس قهرماني در ليگ برتر را همانند جام حذفي از دست خواهد داد .

سپاهان امسال يكي از بدترين شروع هاي خود در ليگ برتر را تجربه مي كند . اين تيم در نيم فصل دوم نيز از 3 بازي خود فقط 3 امتياز كسب كرده و فاصله خود با صدرنشينان جدول را در عدد 6 ثابت نگه داشته است.

زلاتكو كرانچار سرمربي سپاهان كه در ابتداي فصل ، در كنفرانس خبري بازي استقلال و سپاهان ، تراكتور را جزو تيم هاي مدعي قهرماني ندانسته بود خوب مي داند كه فردا جلالي و شاگردانش به چيزي جز شكست سپاهان فكر نمي كنند.

قسمت دوم : ببر و صدرنشين بمان

اما در اين سوي ميدان سرخ هاي ديار آذربايجان شرايط بهتري را نسبت به حريف اصفهاني خود دارند .

تراكتوري ها كه نيم فصل دوم را بر خلاف نيم فصل اول با برد شروع كردند موفق شدند با پيروزي برابر همشهري جوان خود گسترش فولاد ، دومين برد خود در دومين بازي نيم فصل دوم را كسب كنند.

تراكتوري ها كه در هفته هجدهم بر اثر يك اتفاق و اشتباه فردي برد برابر ديگر تيم اصفهاني يعني ذوب آهن را با تساوي عوض كردند به خوبي مي دانند كه براي عقب نماندن از صدر جدول و كورس قهرماني بايد جمعه برابر سپاهان به چيزي جز برتري و كسب برد فكر نكنند چراكه دو تساوي برابر دو تيم اصفهاني آن هم در تبريز مي تواند شرايط روحي را نيز براي تبريزي ها سخت كند.

تراكتور سازي كه در نيم فصل دوم نتايج خوب و قابل قبولي را كسب كرده است موفق شده علاوه بر كسب نتايج خوب ،با انجام بازي هاي هجومي و تماشاگر پسند ،خيل عظيم عاشقان اين تيم را راضي نگه دارد و حواشي اطراف تيم را كاملا كنترل كند.

شايد بتوان گفت سرماي 10- درجه تبريز و حمايت پرشور ها از تراكتور شرايط بازي را به سود سرخ پوشان خواهد كرد و از سويي ديگر اگر جمعه روز خوب انصاريفرد و دقيقي باشد و اين دو بازيكن دقت را چاشني حركات خود كنند سپاهاني ها حتي شانس كسب 1 امتياز بازي را هم از دست خواهند داد.

تراكتور سازي با پيروزي در مقابل سپاهان مي تواند جايگاه خود در صدر جدول را در كنار پرسپوليس تهران استحكام بخشد و كماكان اميدوار به لغزش پرسپوليس در آينده بماند.

مجيد جلالي سرمربي آرام تراكتور سازي به اين مسئله واقف است كه در صورت كسب پيروزي در بازي روز جمعه و تداوم نوار پيروزي هاي تراكتور ، در پايان فصل مي تواند محبوبيت خود در ميان طرفداران بي شمار تراكتور سازي را به رخ فراز كمالوند و توني اليويرا بكشد.

حال بايد نشست ، منتظر ماند و ديد جدال دو مربي آرام سرخ ها و طلايي ها چه سرانجامي خواهد داشت و كدام تيم برنده اين بازي سنتي و حساس خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
افتتاح ورزشگاه بازسازی شده گسترش فولاد در بازی فردا

ورزشگاه اختصاصی باشگاه گسترش فولاد تبریز که برای ادامه بازی های خانگی این تیم در لیگ برتر تکمیل شده است، در بازی روز سه شنبه این تیم مقابل صبای قم به طور رسمی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، این استادیوم با امکانات مناسب آماده سازی شده است، این ورزشگاه در مسابقات فصل گذشته گسترشی ها که این تیم در لیگ دسته اول بود، مورد استفاده قرار می گرفت و با تکمیل، آماده مسابقات لیگ برتر شده است.

در کنار زمین فوتبال ورزشگاه، ساختمانی دو طبقه قرار دارد، طبقه همکف این ساختمان متشکل از دو رختکن تیم های میزبان و میهمان، اتاق داوران و اتاق پزشکان است. طبقه اول ساختمان شامل محل کنفرانس خبری، جایگاه مخصوص میهمانان ویژه و اتاق کار عکاسان و خبرنگاران است.

اسکوربورد ورزشگاه در چند روزگذشته نصب شده و آماده استفاده است. جایگاه خبرنگاران نیز در حال آماده سازی مراحل پایانی است که می تواند مورد استفاده خبرنگاران قرار بگیرد و میکسد زون استادیوم نیز در کنار رختکن تیم ها تعبیه شده است.

گیشه های بلیت فروشی نیز طراحی شده است و می تواند در بازی ها مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین در مجاورت این استادیوم، زمین دیگری نیز وجود دارد که می تواند برای انجام تمرینات استفاده شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گسترش فولاد واولین میزبانی دربنیان دیزل / کادر فنی تیم ملی هم مشتری بنیان دیزل

حضور تعدادی از اعضای کادر فنی تیم ملی ، مارکار آغاجانیان ، امید نمازی آنها بعد بازدید از امکانات این مجموعه اعلام کرده اند که مجموعه اختصاصی بنیان دیزل واقعا یک مجموعه کامل است که

سایت گل – گسترش فولادبعد گذشت 19 هفته به ورزشگاه خانگی خود باز می گردد ، ابی پوشان که صعود به لیگ برتر در در ورزشگاه اختصاصی بنیان دیزل جشن گرفتند ، امید وارند با حضور در این مجموعه یکبار دیگر از موقعیت میزبانی خود به نحو احسن بهره ببرند .

گسترش در شرایطی اولین بازی خود در لیگ سیزدهم در این ورزشگاه را برگزار خواهد کرد که دیروز در حضور تعدادی از اعضای کادر فنی تیم ملی ، مارکار آغاجانیان ، امید نمازی آنها بعد بازدید از امکانات این مجموعه اعلام کرده اند که مجموعه اختصاصی بنیان دیزل واقعا یک مجموعه کامل است که می تواند در بحث اردوی تیم ملی مورد توجه قرار گیرد ، ظاهرا اعتقاد انها این بوده که چنین مجموعه با کیفیتی در کشور وجود ندارد و اقای کی روش می تواند روی این مجموعه حساب کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پیش بازی گسترش فولاد - صبای قم / بازگشت به خانه با طعم پیروزی / خبری از گربه سیاه نیست !

گسترش فولاد- صبا.
صبا در حالی عنوان دار بیشترین باخت ( 11 باخت ) است که حتی مس قعر نشین هم تا این اندازه باخت نداده است

سایت گل – هفته بیستم رقابت های لیگ برتر گسترش فولاد تبریز ، صبای قم ، سه شنبه سوم دیماه 1392ورزشگاه اختصاصی بنیان دیزل

دو تیم شرایط متفاوتی را در هفته گذشته تجربه کردند .صبا در دیدار خانگی در مقابل استقلال شکست خورد وگسترش در شیراز توانست یک امتیاز به جمع امتیازات خود اضافه کند ،پایان هفته نوزدهم صبا با تحمل 11 باخت وکسب 4 برد ،4 تساوی با 16 امتیاز در رده سیزدهم قرار گرفت ، گسترش نیز با کسب هشتمین تساوی وتحمل 7 باخت در مقابل 4 برد با 20 امتیاز جایگاه یازدهم را از آن خود کرد . ابی های تبریزی بعد جشن قهرمانی وصعود به لیگ برتریکبار دیگر به ورزشگاه خانگی خود به معنای واقعی کلمه برگشته اند ، این می تواند نوید روزهای خوبی برای این تیم وهوادارانش باشد، تا با استفاده کامل از شرایط میزبانی یکبار دیگر خاطرات خوش فصل گذشته درلیگ ازادگان از جهت کسب پیروز ها یکبار دیگردر این ورزشگاه زنده شود.

ابی پوشان در اندیشه کسب اولین برد نیم فصل دوم

گسترش از هفته یازدهم وکسب پیروزی در مقابل مس در کرمان دیگر رنگ پیروزی را بخود ندیده است ،آنها هر چند درهفته های پایانی نیم فصل اول با افت شدیدی روبرو بودند اما با توجه به ترمیم نقاط ضعف خود به نظر شرایط بهتری را نسبت به نیم فصل اول تجربه می کنند ،آنها در 4 هفته آغازین نیم فصل دوم در مقابل دو مدعی در بیرون از خانه ( استقلال وسپاهان ) دو تساوی را بدست اوردند در مقابل تراکتور سازی هم هرچند نتیجه را واگذار کردند اما در قواره تیم بازنده نبودند .

تساوی با فجر در شیراز چهارمین گام درنیم فصل دوم بوده است که می تواند عملکرد قابل قبولی را به نمایش بگذارد،صبای که دیگر خبری از گربه سیاه بودنش برای تبریزی ها خبری نیست ،گسترش برای خارج شدن از طلسم عدم کسب پیروزی با انگیزه ویژه ای مقابل یاران صمد مرفاوی صف ارایی خواهد کرد ، ابی پوشان تبریزی دیگر فرصتی برای فاصله گرفتن از منطقه بحران ندارند وباید از همین هفته عزم خود را جزم کرده وبتوانند با کسب اولین پیروزی در ورزشگاه اختصاصی پنجره خوشبختی را به روی خود بگشایند .

گسترش در صورت کسب برتری می تواند با توقف دو تیم بالا سری خود تا رده نهم جدول صعود کند . به نظر عدم حضور نریمان جهان بازیکن ریز نقش وسرعتی این تیم تاثیر بسزایی در یک سوم هجومی این تیم داشته واز شروع مصدومیت این بازیکن کلیدی جای خالی این بازیکن در خط حمله این تیم کماکان احساس می شود ، گسترش در کنار مصدومیت این بازیکن ، مهرداد بایرامی وامید نظامی پور را هم بدلیل سه کارته شدن در اختیار ندارد.

صبای بحرانزده در سرما/ دیگر خبری از گربه سیاه نیست !

صبای قم که نیم فصل اول را خوب شروع کرده بود در میانه راه با تغییر در کادر فنی یکبار دیگر به روز های خوب خود برگشت اما بعد چند بازی دوباره حال وهوای ته جدول کرد واکنون یکی از تیم های در معرض خطرمحسوب می شود ،آنها در 4 بازی اغازین نیم فصل دوم 4 باخت پی در پی را تجربه کرده اند ، دو باخت 2بر1 و2 بر صفردر انزلی واهواز ودو باخت خانگی در مقابل نفت واستقلال ماحصل این شروع مجدد بوده است ، صبا در حالی عنوان دار بیشترین باخت ( 11 باخت ) است که حتی مس قعر نشین هم تا این اندازه باخت نداده است .

خط دفاعی این تیم با پذیرش 28 گل خورده در کنار ذوب آهن بد ترین خط دفاعی را بخود اختصاص داده است ،حال با این شرایط و امار های نگران کننده که می تواند از نظر روحی وروانی اعتماد بنفس حداقلی را هم از این تیم بگیرد باید برای فرار از بحران تمام توان خود را بکار ببندند ...مرفاوی وشاگردانش باید در کنار انگیزه بالای میزبان برای کسب پیروزی به جنگ سرما ویخبندان کم سابقه سالهای اخیراین شهر نیز بروند، صمد مرفاوی در حضور خود در تبریزدر لباس مربیگری خاطره خوشی را که همراه با برد وکسب امتیاز باشد بیاد ندارد و اکنون نیز انچکه از وضعیت جدولی این تیم بر می اید.

اگر صبا نتواند با 3 امتیازکامل از تبریز خارج شود انگاه در صورت کسب پیروزی از سوی سه تیم قعر نشین ذوب آهن ، فجر ومس که به ترتیب با 16،15،14 امتیاز در رده های چهاردهم تا شانزدهم قرار دارند مورد تهدید قرار خواهد گرفت و شرایط را از انچکه هست برای وی سخت وبحرانی تر خواهد کرد ، صبا تیمی که با ویسی تبدیل به گربه سیاه تبریزی ها شده بود دیگر این خاصیت را به همراه ندارد ،تساوی در مقابل گسترش برای صبا مساوی با باخت خواهد بود وتوفیقی برای رهایی از وضعیت قرمز نخواهد داشت واحتمالا با یک سقوط ازاد قعر نشین جدول معرفی خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبر فوری : رسول خطیبی از گسترش فولاد جدا شد / معرفی جانشین تا 24 ساعت اینده

اینک با توجه به اعلام انتخاب سرمربی تا 24 ساعت اینده همه چیز تائیدی بر اتفاقات گذشته می تواند باشد

سایت گل - خبر های رسیده حاکیست که امروز جلسه مهمی در باشگاه گسترش فولاد تبریز برگزار وطی ان با جدایی رسول خطیبی سر مربی این تیم موافقت شد ، بر همین اساس گفته می شود که مربی جانشین وی تا 24 ساعت اینده مشخص خواهد شد .
پیش از این در نیم فصل مسابقات خبر های مبنی بر مذاکره مدیران گسترش با چند مربی مطرح شد که عملی نشد ، اینک با توجه به اعلام انتخاب سرمربی تا 24 ساعت اینده همه چیز تائیدی بر اتفاقات گذشته می تواند باشد که نام های همچون حمید استیلی ، حمید درخشان وصمد مرفاوی در آن مقطع مطرح بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
از سوی مدیر عامل باشگاه گسترش فولاد:استعفای رسول خطیبی تائید شد/

معرفی سرمربی جدید ظرف 24 ساعت آینده غلامرضا سمندر در گفتگو با خبرنگارآناج در تائید استعفای رسول خطیبی گفت:استعفای آقای خطیبی مورد تائید باشگاه قرار گرفت و در 24 ساعت آینده نسبت به انتخاب و معرفی گزینه جدید سرمربیگری تیم اقدام خواهد شد به گزارش آناج، بعد از استعفای رسول خطیبی از سرمربیگری تیم گسترش فولاد تبریز، سمندر مدیر عامل باشگاه در گفتگو با خبرنگار آناج با تائید این خبر گفت: استعفای آقای خطیبی مورد تائید باشگاه قرار گرفت.

وی افزود: در 24 ساعت آینده نسبت به انتخاب و معرفی گزینه جدید سرمربیگری تیم اقدام خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خطیبی:دلیل استعفایم را از سمندر بپرسید/برای گسترش آرزوی موفقیت می کنم/در نیم فصل سه پیشنهاد داشتم
سرمربی مستعفی تیم گسترش گفت:من در نیم فصل سه پیشنهاد داشتم ولی به خاطر شهر خودم نخواستم گسترش را ترک کنم.

رسول خطیبی پس از استعفایش از سمت سرمربیگری تیم گسترش در گفت و گو با خبرنگار اوج عنوان کرد:قبل از هر چیز باید یک تشکر از کسانی داشته باشم که در این مدت من را کمک کردند.از مدیریت،هواداران و رسانه ها سپاسگزارم.یک تشکر ویژه هم از بازیکنانم دارم که خیلی با من همکاری داشتند و اگر بدی از من دیدند از آنها می خواهم حلالم کنند.
وی ادامه داد:وقتی لیگ برتر را شروع کردیم؛برنامه مان این بود که جزو 10 تیم بالای جدول باشیم.الان هم در رده یازدهم جدول هستیم و شرایط بهتری نسبت به خیلی تیم های دیگر داریم.امیدوارم در آینده هر مربی که بیاید بتواند هواداران فوتبال آذربایجان را شاد کند.من به همین جملات بسنده می کنم و امیدوارم گسترش و تراکتورسازی دو تیم محبوبم موفق باشند.
سرمربی مستعفی گسترش درباره اینکه آیا در حال حاضر پیشنهادی دارد یا نه گفت:من در نیم فصل سه پیشنهاد داشتم ولی به خاطر شهر خودم نخواستم گسترش را ترک کنم.به هر حال این فوتبال است و نباید گلایه ای داشت.تا به امروز در گسترش،سعی و تلاشم را کردم.از امروز برای این تیم و موفقیت آن دعا می کنم.
وی درباره اینکه پشت پرده این کناره گیری چه بود اظهار داشت:همه من را می شناسند و می دانند آدم رکی هستم.واقعا هیچ چیز نبود و پشت پرده ای وجود نداشت.امروز صلاح دانستم با توجه به برخی مسائل استعفا بدهم.
سرمربی سابق گسترش درباره تکلیف کادر فنی این تیم گفت:خواهش من این است که هم بازیکنان تیم که همه رابطه عاطفی با من دارند و هم مربیان از دوستان خوب من هستند به گسترش کمک کنند.اگر این تیم بتواند موفق شود،به نام من خواهد بود..من فکر می کنم تیمی که سال اول در لیگ برتر بازی می کند نتایج خوبی گرفته بود.گسترش از لحاظ کیفیت بازی جزو 4،5 تیم بالای جدول بود.
خطیبی درباره اینکه دلیل استعفایش به صورت شفاف چه بود اظهار داشت:این سوال را از آقای سمندر بپرسید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گمانه زنی برای هدایت فنی تیم آبی پوش تبریزی؛
درخشان و تارتار، گزینه های سرمربیگری تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز

رسول خطیبی در حالی از سرمربیگری تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز كناره گیری كرد كه این تیم در 9 بازی گذشته خود برای كسب پیروزی ناكام مانده بود.
۱۳۹۲ چهارشنبه ۴ دی ساعت 18:29

به گزارش خبرگزاری برنا از تبریز، سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز از سمت خود استعفا كرد.

رسول خطیبی در حالی از سرمربیگری تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز كناره گیری كرد كه این تیم در 9 بازی گذشته خود برای كسب پیروزی ناكام مانده بود.

اما خبر می رسد با پذیرش استعفای خطیبی از سوی اعضای هیئت مدیره باشگاه، توجه مدیران این باشگاه خصوصی به گزینه های جایگزین معطوف شده است.

بر اساس پیگیری های صورت گرفته از سوی خبرنگار ما در تبریز، گفته می شود دو نفر از مربیان داخلی كاندیدای هدایت فنی تیم لیگ برتری گسترش فولاد تبریز هستند.

حمید درخشان كه پیشتر در تیم فوتبال شهرداری تبریز سابقه همكاری داشته به همراه مهدی تارتار دو گزینه مطرح برای همكاری با گسترش فولاد تبریز به عنوان سرمربی محسوب می شوند.

لازم به ذكر است تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز هم اكنون با گذشت 20 هفته از رقابت های لیگ برتر، تنها با 4 پیروزی و كسب 20 امتیاز در فاصله 5 امتیازی با قعرنشین مسابقات، صاحب رتبه یازدهم جدول رده بندی جام خلیج فارس است.

بالا