• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بعید میدونم فصل بعد مربی در خور نام برای استقلال انتخاب کنن

تا 1400 اتفاقی نمیفته برای تیم و مطمئنا فصل بعد بازم فرهاد مجیدی سرمربی مونه

نه جام حذفی رو می‌بریم و نه سهمیه میگیریم

فقط امیدوارم سیدمهدی رحمتی برگرده به تیمش و این حسینی اتوبان رو پرتش کنن بیرون
مردک از وسط زمین گل میخوره عین خیالشم نیست... دروازه بان تشتک سازی هم همچین گلی نمی‌خورد!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تا آخرین بازی حامی فرهاد مجیدی هستم ولی

برای فصل بعد:
- امیدوارم همین سعادتمند مدیرعامل باقی بمونه چون ظاهرا در پرداخت ها بد عمل نکرده..البته تا الان! عکس با شرط ورزشی اش پیشکش! فعلا تا 1400 با همین بسازیم و بسوزیم کلاهمون رو باید بندازیم هوا!
-محمود فکری بشه سرمربی مون(فکری سرمربی مون نشه مهدی پاشازاده که اون هم تیم داره الان....پرویز مظلومی سرمربی جوانانه...منصوریان و قلعه نوعی هم هوادار دوستشر ندارن هر چند بنظرم باز امیرخان بهترین گزینه س....مربی خارجی هم که فعلا تا 1400 مقدور نیست حرفشم نزن!)...این فقط رزومه مربیگری محمود فکری هست علاوه بر اون 345 تا بازی که برای استقلال کرده و اون 149 تا بازی که بازوبند کاپیتانی بسته:

۲۰۰۷–۲۰۰۸
۲۰۰۸–۲۰۰۹
۲۰۰۹–۲۰۱۰
۲۰۱۰–۲۰۱۱
۲۰۱۱–۲۰۱۲
۲۰۱۲–۲۰۱۳
۲۰۱۳–۲۰۱۵
۲۰۱۶–۲۰۱۷
۲۰۱۷–۲۰۱۸
۲۰۱۸
۲۰۱۸–۲۰۱۹
۲۰۱۹
۲۰۱۹–۲۰۲۰
۲۰۲۰–
شیرین فراز
استقلال تهران (دستیار)
شیرین فراز
استقلال تهران (دستیار)
مس کرمان (دستیار)
صبای قم (دستیار)
استقلال تهران (دستیار)
نساجی مازندران
نفت مسجدسلیمان
شاهین شهرداری بوشهر
سرخپوشان پاکدشت
آلومینیوم اراک
خوشه طلایی
نساجی مازندران

-فرهاد مجیدی اگر حتی چنین رزومه ای هم داشت بنظرم برای استقلال مفید نیست..چون فرهاد مجیدی بازیکن خوبیه ولی مربی خوبی نیست...مهمترین ایرادش تزریق استرس به تیمه، عدم مدیریت روحی روانی تیمه...
-سید حسین حسینی رو به عنوان ذخیره نگه داریم و سید مهدی رحمتی رو برگدونیم به تیم
- کاوه رضایی، پژمان منتظری و سید مجید حسینی رو هم برگردونیم استقلال
-زکی پور، سیاوش یزدانی، عارف غلامی، مرتضی تبریزی و محسن کریمی رو هم بفرستیم برن تیمهای دیگه! اون گیتارتم وردا ببر!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
فقط امیدوارم سیدمهدی رحمتی برگرده به تیمش و این حسینی اتوبان رو پرتش کنن بیرون
مردک از وسط زمین گل میخوره عین خیالشم نیست... دروازه بان تشتک سازی هم همچین گلی نمی‌خورد!
میری یاد گل وریا به رحمتی را زنده کرد

در هفته بیست و پنجم رقابت‌های لیگ برتر ایران، استقلال و نساجی به مصاف هم رفتند. در حالیکه آبی پوشان با گل دیاباته از روی نقطه‌ی پنالتی به گل رسیده بودند، تنها ۲ دقیقه پس از این گل بود که محمد میری روی یک شوت دیدنی و استثنایی توانست دروازه‌ی حسینی را باز کند.

هافبک ۳۰ ساله و اهل رشت تیم نساجی، تقریبا نزدیکی‌های قوس مرکز زمین، روی یک شوت فوق العاده و غیرمنتظره، توانست دروازه‌ی استقلال را باز کند تا دیدار در نیمه‌ی اول با تساوی یک – یک به پایان برسد.

گل میری یادآور گل میانه‌ی زمین وریا غفوری به رحمتی بود. در مهر ماه ۱۳۹۲ دو تیم استقلال و نفت تهران در ورزشگاه تختی تهران به مصاف هم رفتند که در دقیقه ۸۷ آن دیدار در حالیکه با یک گل به سود استقلال در جریان بود، وریا غفوری بازیکن آن زمان نفتی‌ها توانست از میانه‌های زمین روی یک شوت بسیار دیدنی، دروازه‌ی رحمتی و استقلال را باز کند تا دیدار با نتیجه مساوی یک – یک به پایان برسد. گل امشب محمد میری، به نوعی یادآور آن گل زیبای غفوری به رحمتی و استقلال بود.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سید مهدی رحمتی باز پنالتی میگرفت برامون...مفت گل نمیخورد...این همه کلین شیت کرد تو این چندسال
ولی این حسینی چی؟ به هیچ توپی نه نمگیه!
سید مهدی رحمتی گل 43 متری خورد ولی حسینی گل 52 متری خورده!!!..

Last edited by a moderator:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
احمد سعادتمند مدیرعامل استقلال خطاب به هواداران پیامی صادر کرد که به شرح زیر است:

«باشگاه پرگنجینه استقلال همواره با اقتدار بر پیشانی ورزش فوتبال کشور درخششی کم‌نظیر داشته است که این مهم با فداکاری، اخلاص و پایبندی چهره‌های نامدارش و همچنین جز شکیبایی و حمایت‌های بی‌دریغ هواداران با وفا و نجیبش که در گرما و سرما از باشگاه محبوب‌شان داشته‌اند به دست آمده است.

استمرار و تداوم این قهرمانی‌ها و به اوج رسیدن، حق مسلم هواداران که سرمایه‌های ثابت و جدا نشدنی به شمار می‌روند، محسوب می‌شود که مسئولیت آن بر عهده کادر فنی و اجرایی و مدیریتی باشگاه است. بر این اساس به هواداران، پیشکسوتان و همه عزیزان خانواده بزرگ استقلال اطمینان می‌دهیم تا با بهرگیری از توان تجربی و دانش فنی خبرگان از بن‌بست‌ها خارج و مسیر کهکشانی را طراحی و تبیین کنیم و با تحقق شعار استقلال بزرگ همیشه قهرمان خواهد بود، به پیش خواهیم رفت. روز‌های بزرگ برای باشگاه بزرگی، چون استقلال در راه است.

با آرزوی موفقیت همیشگی و شادی دل هواداران بی شمار استقلال - احمد سعادتمند
»

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
احمد سعادتمند:

بخش اقتصادی یکی از اصولی‌ترین مواردی است که هر باشگاهی در سطح حرفه‌ای آن کار می‌کند. به همین دلیل برای تامین هزینه‌های محتمل در استقلال باید در بخش اقتصادی برنامه ریزی کنیم. در این زمینه قرارداد خوبی با یکی از صنایع غذایی با قدمت و تنوع زیاد تنظیم کنیم. سودآوری و تامین هزینه‌های باشگاه از محل این قرارداد کار بزرگی است.
وی افزود: به کمک هواداران نیاز داریم. محصولات تولیدی بارکد می‌خورد. هواداران استقلال بدانند که سود این قرارداد به جیب باشگاه می‌رود و جای دیگری هزینه نمی‌شود. همچنین بر اساس بارکدها قرعه‌کشی‌ می‌کنیم تا انگیزه‌ای برای هوادار ایجاد شود. هواداران می‌توانند در این زمینه به ما کمک کنند.
سعادتمند در خصوص باز شدن پنجره نقل و انتقالات استقلال تا شروع لیگ آینده، اظهار داشت: از گذشته قراردادهایی باقی مانده که به تاریخ نهایی رسیده و امروز عملیاتی شده است. بخشی از طلب‌ بویان را از مطالبات خود در فیفا تامین و بخش دیگر را هم از طریق هیات مدیره با فعالیت‌های اقتصادی آماده کردیم تا این پرونده جمع شود.
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: طلب شفر هم به ۶۰۰ هزار دلار رسیده و در تلاشیم بخش عمده آن به او پرداخت شود و سپس در یک فرصت سه ماهه باقی طلب شفر هم پرداخت کنیم. این هزینه‌ها تحمیلی است و این آرا قبلا ۲ بار آمده اما با این وجود به دنبال تامین مطالبات هستیم. همچنین رایی هنوز درخصوص شکایت استراماچونی از باشگاه استقلال صادر نشده است. به دنبال مذاکره آنلاین یا جلسه حضوری با این مربی هستیم تا به توافق برسیم.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
درد دل‌های یک بازیکن استقلال با پیشکسوت این باشگاه
سرمربی سرش را برمی‌گرداند، بعضی‌ها دستور فنی می‌دهند
پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: با تهدید یا تکذیب نمی‌توان شرایط این تیم استقلال را بهبود بخشید حتی به نظر من مجیدی در استقلال تنهاست و یک یا دو مربی نمی‌توانند صفر تا صد یک تیم بزرگ را درست و کنترل کنند.

به گزارش خبرورزشی،
تیم استقلال به زعم اغلب کارشناسان از پتانسیل بالایی برخوردار است؛ چنانچه خداداد عزیزی در یک مصاحبه تصویری در حضور کریم باقری می‌گفت استقلال از نظر داشتن بازیکن توانمند از پرسپولیس هم جلوتر است، اما اینکه چرا نتایج ضعیفی می‌گیرد می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد.

برای انجام مصاحبه با یکی از پیشکسوتان شناخته شده باشگاه استقلال تماس گرفتیم که گفت: اوضاع استقلال خیلی پیچیده‌تر از حد تصورش بوده و نمی‌تواند در این مقطع راحت صحبت کند، چون چیزی تغییر نمی‌کند. این پیشکسوت می‌گفت با یکی از بازیکنان تیم حرف می‌زدم و می‌گفتم چرا خون به دل ما می‌کنید که او مشغول درد دل با من شد و گفت: این استقلال قابل مقایسه با تیم‌های سال‌های قبل نیست. در بین ما چنددستگی وجود دارد. رقم دستمزد‌ها خواسته یا ناخواسته اتحاد را کم کرده است. قرارداد چند بازیکن ما مثل حسینی، غفوری، چشمی، حتی مرتضی تبریزی بین دو تا سه میلیارد تومان است ولی رقم قرارداد بازیکنانی نظیر مسعود ریگی، مهدی قایدی و... خیلی کمتر از نصف آنهاست. در همه تیم‌های دنیا دستمزد‌ها متفاوت است، اما قرار نیست بازیکنی که پول بیشتر می‌گیرد فکر کند به دیگری برتری دارد و آدم دیگری شده و دیگران باید جلویش تعظیم کنند. یکی، دو بازیکن تیم انگار تافته جدا بافته هستند. یک نفرشان، چون رقیب ندارد خیالش از انجام هر رفتاری راحت است. تمرکز یک نفر دیگر فقط به گرفتن پولش است و گذاشتن پست و استوری در اینستاگرام! روزی که استراماچونی رفت، در رختکن تیم چند نفر خودشان را سرمربی می‌دانستند و کارهایشان حتی باعث شد یکی از اعضای تدارکات با چشمان خیس کوله‌اش را بردارد و برود که من و چند بازیکن دیگر با خواهش و التماس او را منصرف کردیم. یکی از بزرگ‌ترین مشکلات ما نداشتن دو، سه بازیکن بزرگ‌تر در تیم است تا هر کسی ساز خودش را نزند. کار به جایی رسیده که حتی برخی بازیکنان تا مربی سرش را برگرداند به همبازی خود دستور فنی و تاکتیکی می‌دهند ولی نمی‌توان این‌ها را به کسی گفت، چون احتمال دارد همه کاسه کوزه‌ها سر گوینده مشکلات شکسته شود.

این پیشکسوت آبی در پایان گفت: با تهدید یا تکذیب نمی‌توان شرایط این تیم استقلال را بهبود بخشید حتی به نظر من مجیدی در استقلال تنهاست و یک یا دو مربی نمی‌توانند صفر تا صد یک تیم بزرگ را درست و کنترل کنند.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یعنی قراردادهای سعادتمند همش شو هست؟!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اوه اوه..حواسمون نیست اصلا...دوشنبه یعنی پسفردا مسابقه داریم!

دوشنبه 6 مرداد 1399
پارس جنوبی جم-استقلال20:30

طبق هماهنگی به عمل آمده کاروان استقلال عصر فردا ساعت 16 با پرواز اختصاصی راهی شهر عسلویه خواهد شد تا از آنجا با اتوبوس به جم سفر کنند.
این در حالی است که مدیران پارس جنوبی اعلام کردند تا زمانی که حکم کمیته استیناف فدراسیون فوتبال نیاید حاضر به انجام بازی مقابل استقلال نیستند. به نظر می‌رسد مسائل مربوط به دیدار استقلال و پارس جنوبی تمامی ندارد و باید دید چه اتفاقاتی طی دو روز آینده رخ می‌دهد.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
او همچنین در خصوص شرایط این روز های استقلال با فرهاد مجیدی اظهار داشت: رابطه‌من با شاگردان قدیمی خوب است، باید به او اجازه بدهند کارش را بکند، چون ریسک کرده و به استقلال آمده، قطعا باید برای چند سال سرمربی باشد، چرا سرمربی نباشد؟ چرا اینقدر همه نام است استراماچونی را می‌آورند. ببخشید از شما سوال می‌کنم که استراماچونی چند هفته اول کجای جدول بود؟ آخر جدول! در حالیکه تیم را خودش تقریبا بسته بود، ولی فرهاد اینطور نیست. او ریسک کرده که سرمربی استقلال شده و هر کسی این پست را قبول نمی‌کرد و این بچه این ریسک را کرده نباید اینطور در حق او قضاوت کرد.

من یک مثال برای شما بزنم وقتی امیرحسین فتحی از استقلال رفت از او انتقاد کردند که چرا مدیرمجموعه انقلاب شد. در صورتیکه اعتقاد ندارم که در باشگاه عملکرد بدی داشت. اگر اینطور اعتقاد دارند به من بگویید که استراماچونی را چه کسی به استقلال آورد؟ پس چرا با این وضعیت او باید فحش بخورد. احتمالا او دست یکسری افراد را کوتاه کرده بود که چنین مسائلی را برای او می‌سازند. این را بپرسم که حتی چه کسی وقتی استراماچونی نتایج بد هم می‌گرفت، اما پشت او بود؟ انگار نه انگار که در استقلال امثال بزرگتری مانند مرحوم پورحیدری بودند که زحمت کشیدند تا استقلال شد این استقلال. وقتی از ایران رفت استراماچونی را همه‌جا او را می‌خواستند. الان ایشان هفت ماه است که بیکار است و در خانه نشسته، اما هر روز یک مصاحبه می‌کند که دوباره به ایران بیاید. او می‌گوید که ایران کشور اولم است و دوست دارم که بخاطر هواداران برگردم.

&&&

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
سید مهدی رحمتی باز پنالتی میگرفت برامون...مفت گل نمیخورد...این همه کلین شیت کرد تو این چندسال
ولی این حسینی چی؟ به هیچ توپی نه نمگیه!
سید مهدی رحمتی گل 43 متری خورد ولی حسینی گل 52 متری خورده!!!..هر چند محمود فکری از 60 متری گل زد به یه تیم
حسینی 28 ساله-ست اما رحمتی وقتی 31 ساله بود اون گل رو خورد !
فراموش نکن که حسینی همچنان رکوردار کلین شیت تاریخ فوتبال ایرانه !
ظاهرا از ابعاد زمین آزادی اطلاع نداری !!!
دوستان محمودرضا بابایی جایی در باشگاه نخواهند داشت ! حتی فرهاد مجیدی ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
حسینی 28 ساله-ست اما رحمتی وقتی 31 ساله بود اون گل رو خورد !
فراموش نکن که حسینی همچنان رکوردار کلین شیت تاریخ فوتبال ایرانه !
ظاهرا از ابعاد زمین آزادی اطلاع نداری !!!
دوستان محمودرضا بابایی جایی در باشگاه نخواهند داشت ! حتی فرهاد مجیدی ...
گل خوردن به سن و سال نیست! اگر سید بود مطمئنم تا حالا چند تا بازی مانع از باختن استقلال میشد
زمین آزادی 110 متر در 75 متره...جهت اطلاع! خود ارسلان مطهری 70 مترشو دوید!
اصلا میدونی چیه؟ تو از هر کی بدت بیاد من خوشم میاد و بالعکس!
اصلا دوست دارم قلعه نوعی برگرده....سید برگرده..پژمان برگرده..فتح الله زاده برگرده..حاجی بابایی برگرده..جویباری برگرده....,والا!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خدا رو شکر! بازی با پارس جنوبی جم 3_0 به نفع پارس نشد!
پارس جنوبی هم برای ما داره میزنه!
بناست پس‌فردا بازی کنیم و به احتمال زیاد مساوی کنیم!
یَک تِمن هم یَک تِمنه! یک امتیازم یک امتیاز!

بعد مدتها با حرفای حسن روشن موافقم ایندفعه!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
گل خوردن به سن و سال نیست! اگر سید بود مطمئنم تا حالا چند تا بازی مانع از باختن استقلال میشد
زمین آزادی 110 متر در 75 متره...جهت اطلاع! خود ارسلان مطهری 70 مترشو دوید!
اصلا میدونی چیه؟ تو از هر کی بدت بیاد من خوشم میاد و بالعکس!
اصلا دوست دارم قلعه نوعی برگرده....سید برگرده..پژمان برگرده..فتح الله زاده برگرده..حاجی بابایی برگرده..جویباری برگرده....,والا!
شما از چیزای دیگه-ای هم مطمئن بودین که زمان ثابت کرد اشتباه میکردین !
من از کسی بدم نمیاد و صرفا منافع تیم محبوبم برام مهمه !
پ.ن: وزارت بدون کمک هواداران احساسی نمیتونست اهدافشو پیش ببره !!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
شما از چیزای دیگه-ای هم مطمئن بودین که زمان ثابت کرد اشتباه میکردین !
من از کسی بدم نمیاد و صرفا منافع تیم محبوبم برام مهمه !
پ.ن: وزارت بدون کمک هواداران احساسی نمیتونست اهدافشو پیش ببره !!
تنها چیزی که برام مهمه اینه که مطمئن بودم که فراتر از موفقیت تیم استقلال، کاربری مثل تو فقط به پر و پای بقیه پیچیدن و فضولی و کوت کردن و مچ گیری براش مهمه و نه موفقیت استقلال و عین لاک غلط گیر میمونه! اینو دیگه مطمئنم و مو لادرزش نمیره! چندین بارهم بهت گفتم کوت نکن و بامن کاری نداشته باش ولی تو کتت نمیره. بعضی مواقع هم از پستام تشکر میکنی که یعنی که یعنی. من 20 ساله تو فرومای مختلف فعالیت دارم یعنی سمج تر و مگس تر از تو یوزر تا حالا ندیدم! فقط منتظری یکی پست بزنه دوتا سرچ بزنی و یه چیزی خلافش پیدا کنی! میدونی لاک پشت چرا 150 سال عمر میکنن؟ چون سرشون تو لاک خودشونه! پس لطفا سرتو بکن تو... خودت! یکی میگه با من کاری نداشته باش احترام بذار و... شو در نیار! ولی شکر خدا خیلی از پیش بینی هام درست در اومد. من غیر از این مورد آخر تا حالا نگفتم چیزیو مطمئنم اکثرا گفتم نظر من اینه و بنظرم این درسته. اونم تو فوتبال ایران که هیچ چیز قابل پیش بینی نیست. من اینا رو مطمئنم که: استقلال تیم بزرگیه. مربی بزرگ و با تجربه میخواد. جوان‌ترها رو نباید بسوزونه. پرویز و امیرخان و منصوریان و فکری و مجیدی سرمایه های باشگاهن. هر مربی رو تا زمانی که سرمربی باید حمایت کرد. و تو هم آدم فضولی هستی که مثل لاک غلط گیر یا مگس منتظری یکی یه چیزی بنویسه یا بگه! لطفا اینو بفهم: حالم ازت بهم میخوره پس با من کاری نداشته باش! جون عزیزات! دفعه بعد اگر پستمو کوت کردی با ادبیات دیگه ای باهات صحبت میکنم!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
پشت پرده قهر مدافع استقلال؛ حرف غفوری باعث عصبانیت دانشگر شد
هنگامی که دانشگر از زمین چمن به سمت رختکن می‌رفت این تصور به وجود آمده بود که او می‌خواهد به سرویس بهداشتی برود، اما بعد از چند دقیقه همه فهمیدند مدافع شیرازی تیم استقلال بعد از حرف وریا غفوری ناراحت شده و به خانه‌اش رفته است.

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
حریفان فرهاد نگران گل خوردن نیستند
استقلالِ مجیدی جنبه گل زدن ندارد!
دیدار استقلال و نساجی پنجمین مسابقه ظرف مدت زمانی بود که شاگردان فرهاد مجیدی پس از گلزنی به حریفان نتوانستند از آن مراقبت کنند و پس از دقایقی کوتاه دروازه‌شان را باز شده دیدند.

مسابقه و دقایقی که شاگردان مجیدی نتوانستند از گل‌شان مراقبت کنند، دقت کنید.
نساجی مازندران؛ ۲ دقیقه
در آخرین دیدار استقلال در دقیقه ۴۰ دروازه نساجی را باز کرد ولی درست ۲ دقیقه بعد در حالی که هنوز تیم تحت تأثیر فضای شاد درون و بیرون زمین سرگرم بود با یک شوت از راه دور گل مساوی را خورد!
فولاد خوزستان؛ ۱۵ دقیقه
در دیدار هفته هفدهم و عقب افتاده لیگ نوزدهم باز هم استقلال گل اول را در دقیقه ۱۲ توسط روزبه چشمی زد ولی درست ۱۵ دقیقه بعد فولادی‌ها گل خورده را تلافی کردند و بازی یک - یک و در پایان با شکست استقلال (۲ بر یک) همراه شد.
پرسپولیس؛ ۵ و ۳۷ دقیقه
شهرآورد حساس برگشت لیگ نوزدهم هم با چنین وضعیتی همراه بود. استقلال در دقیقه ۲۴ توسط مطهری به گل رسید ولی ۵ دقیقه بعد علی علیپور دروازه حسینی را باز کرد و در دقیقه ۵۲ دومین گلش را هم به ثمر رساند ولی در دقیقه ۸۹ و ۳۷ دقیقه بعد باز هم گل خورد تا تاب حفظ گلش را نداشته باشد.
الدحیل؛ ۲ دقیقه
در مراحل گروهی دیدار‌های فصل ۲۰۱۹ لیگ قهرمانان آسیا هم تیم فرهاد مجیدی از این بابت لطمه خورد. دیدار با الدحیل یک - یک شد. استقلال در دقیقه ۵۳ توسط روزبه چشمی به گل رسید ولی درست ۲ دقیقه بعد در دقیقه ۵۵ ادمیلسون جونیور گل تساوی را به ثمر رساند!
استقلال خوزستان؛ ۲ و ۱۱ دقیقه
در اولین دیداری که فرهاد مجیدی هدایت تیم استقلال را پس از وینفرد شفر در دست گرفته بود استقلال با همنام خوزستانی اش دیدار داشت که ایسما در دقیقه ۲۵ گل زد ولی باز هم ۲ دقیقه بعد امیری دروازه استقلال را گشود! علی کریمی هم در دقیقه ۶۸ گل زد ولی بار دیگر خلعتبری ۱۱ دقیقه بعد دروازه استقلال را گشود. گرچه در نهایت استقلال با گل‌های تبریزی (۸۶) و علی کریمی (۹۰) ۴ بر ۲ شد.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خدا بخیر کنه....دوباره این هیئت مدیره دست به انتخاب زدن! اخبار داخل هیئت مدیره رو فقط خواجه حافظ شیرازی نمیدونه!

234.jpg

منبع: روزنامه فرهیختگان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا