حیف شد! شاید سالها منتظر یه همچین روزی بودم....تقابل فرهاد مجیدی و
امیر قلعه نوعی....ولی متاسفانه امیرخان نمیتونه تیمشو همراهی کنه تو آزادی و حتی از تلویزیون هم نمیتونه بازی تیمشو ببینه......یادمه اون اواخر امیرخان برخلاف میلی باطنی اش به استنباط من، و شاید هم چون مجبور بود فرهاد مجیدی رو دعوت کرد به استقلال....اون روزها از حمایت و طرفدارای از فرهاد مجیدی توسط هوادارا نگران بود...شایدم نبود..نمیدونم...از همون موقع دوست داشتم یه بار این دو نفر تو کسوت مربیگری با هم زورآزمایی کنن.......جالبه که هر دو نفر ، یعنی فرهاد رو بخاطر جونیش و امیرخان رو به خاطر جام نیاوردن و بزعم یه عده کاربر معلوم الحال و اهل کوفه تموم شدن قلعه نوعی مورد انتقاد هستند در بعضی موارد منطقی و بیشتر موارد غیر منطقی...
امیرخان فصل قبل در اولین فصل حضورش در سپاهان نایب قهرمان شد..سپاهانی که فصل قبل چهاردهم جدول بود و نزدیک بود سقوط کنه..وقتی سپاهان نایب قهرمان شد نیم ما سوم شد! پرسپولیس هم بخاطر برانکو قهرمان شد...برانکویی که تجربه خوبی از کار کردن در ایران داشت و به ثبات نسبی خوبی رسیده بود....پس من اینطور نتیجه میگیرم که امیرخان تموم نشده.....نایب قهرمانی فصل قبل سپاهان اینقدر ارزشمند بود که به اندازه قهرمانی ارزشمند بود...تیم چهاردهم رو بیاری دومش کنی! اولی در یک جمله میگم قهرمان اون فصل از لحاظ بودجه و بازیکن چیزی کم نداشت و چه بسا دستش پرتر هم بود...
این فصل هم امیرخان بد کار نکرده...البته امیرخان در مورد تیم پرسپولیس واقعا حساس شده ...به علتش کاری ندارم میتونه فحاشی های داخل استادیوم باشه یا مسائل دیگه....ولی در کل حساسه...استدلالم هم اینه که امیرخان با تجربه متاسفانه امسال در رویایی با تیم پرسپولیس دچار کینه توزی شد و اومد زرنگ بازی دربیاره و در اصفهان با پرسپولیس بازی نکنه! بازی ای که معلوم نبود برنده پرسپولیس باشه..چه بسا سپاهان برنده میشد! اون سپاهانی که پرسپولیس کالدرون رو 2-0 تو آزادی برده بود!
از اون بازی که 3-0 به ضرر سپاهان اعلام شد سیر نزولی سپاهان شروع شد..کرونا هم بی تاثیر نبود..مگر کرونا رو تیم ما تاثیر منفی نداشت؟ هر چند الان هم همپای استقلاله داره میاد...ولی خب کرونا به نفع بعضی تیمها شد و به ضرر بعضی تیمهای دیگه....
ولی در کل هر تیمی که امیرخان گرفته اکثرا بالای جدول بوده و بقول خوش تیمای 13 هم و 14 هم جدول رو گرفته و در بالای جدول تحویل داده....امیرخان حداقل برای من تموم نشده و بنظرم لیگ ایران رو بخوبی میشناسه..کاش با پیشنهاد سرمربیگری تیم ملی موافقت میکرد....الان وضعیتش بهتر بود..همین که اونو انتخاب کرده بودند برای سرمربیگری یعنی یه چیزی تو چنته اش هست...پس امیرخان تموم نشده!
شجاعیان هم فیفا موافقت کرده با بازیش فدراسیون قبلو نداره! شاه میبخشه شاهقلی نمیبخشه! اینم جالبه
مجیدی هم ظاهرا میخواد بعد بازی با سپاهان صحبت کنه..بابا تو حداقل یه جام بگیر، بذار عرقت خوش بشه بعد!