• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
دوستان عجله کنید :D

آغاز تست‌گیری تیم فوتبال جوانان استقلال

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تیم فوتبال جوانان استقلال جهت تقویت تیم خود برای نیم‌فصل دوم مسابقات باشگاهی‌اش، تست‌گیری در این رده را آغاز خواهد کرد.

بر این اساس، علاقه‌مندان به این مهم می‌توانند در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری، از ساعت 14 در ورزشگاه مرغوبکار تهران مورد تست واقع شوند. گفتنی است ایوب اصغرخانی،‌ بازیکن اسبق استقلال هدایت تیم جوانان را برعهده دارد.
منم میتونم برم؟!!!؟
جدی جدی چجوریاس کسی خبر داره؟؟؟
من 20 سالمه ــــ عایا قبول میکنن تست بدم!؟!
سرعتی هستم اما زود خسته میشم :)D عینکی هم هستم :D تعریف از خود نباشهـ)

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
اره دقیقا
اینهمه سید زحمت کشید اون همه موقیتاا رو گرفت کسی نبود بگه دمت گرم

الان دروازبان تیم ملی میگه همه کارارو من کردم من ایرانو بردم به جام جهانی
mad3.gif
97.gif

حرف حق رو زدی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ممنون از لطف شما برا خودت نگهش دار لازمت میشه
مثل اینکه ظرفیت شوخی پایینه.....
به شکلک جلو نوشتم درست نگاه می کردی متوجه منظورم میشدی!

حاجی چرا قاطی کردی ؟ ما داریم در مورد امیرحسین صادقی صحبت میکنیم ...

پ.ن : اشتباه تایپی بود ، تصحیح شد ( به جای بهش نوشتم بهت ) ، ما مخلص بچه های تاپیک هم هستیم .
بازم شرمنده ! دارم با لپ تاپ یکی از بستگان تایپ میکنم حروف فارسی نداره ...

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
شلیک مرگبار آندو تیموریان زیباترین گل دو ماه اخیر فوتبال ایران
شلیک مرگبار هافبک استقلال در بازی با بوریرام تایلند زیباترین گل دو ماه اخیر فوتبال ایران لقب گرفت.
نظرسنجی شب گذشته برنامه نود درباره زیباترین گل دو ماه اخیر فوتبال ایران بود که در نهایت مخاطبان این برنامه شلیک مرگ بار آندرانیک تیموریان و گل دیدنی این هافبک ملی پوش استقلال را که در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به بوریرام تایلند به ثمر رساند را به عنوان برترین گل انتخاب کردند./ش

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
پس از پایان تمرین روز دوشنبه استقلال رخ داد: درگیری لفظی عمران زاده با یک هوادار

مدافع تیم استقلال با یکی از هواداران این تیم دچار درگیری لفظی شد.

پس از پایان تمرین روز دوشنبه استقلال،حنیف عمران زاده با یکی از طرفداران که در کمپ زنده یاد ناصر حجازی حضور یافته بود،درگیر شد.

با این وجود پس از این اتفاق،جمعی از لیدرهای استقلال مانع شدت گرفتن این مساله شدند و به آن خاتمه دادند./ش

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
حاجی چرا قاطی کردی ؟ ما داریم در مورد امیرحسین صادقی صحبت میکنیم ...

پ.ن : اشتباه تایپی بود ، تصحیح شد ( به جای بهش نوشتم بهت ) ، ما مخلص بچه های تاپیک هم هستیم .
بازم شرمنده ! دارم با لپ تاپ یکی از بستگان تایپ میکنم حروف فارسی نداره ...
عاقا جان ما هم همین رو میگیم
اینجا که تایپیک کل کل نیست من و شوما هم یه هدف داریم اونم قهرمانی تیم محبوبمون هست
:rolleyes:

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]سوال کميسيون اصل90 از قلعه‌نويي و اهالي‌فوتبال[/h]
[h=2] جلسه کميسيون اصل 90 با حضور اهالي فوتبال به ورود فساد به ورزش اختصاص داشت.[/h]
00008775.jpg

جلسه کميسيون اصل 90 با حضور اهالي فوتبال شب گذشته در محل فراکسيون ورزش برگزار شد. در اين جلسه امير قلعه‌نويي، رسول کربکندي، امير عابديني، کاظم اوليايي، شيرازي رئيس هيئت فوتبال استان تهران، ميرشاد ماجدي، سيامک رحيم‌پور، سيد‌مهدي رحمتي، سياوش اکبر‌پور و حميد درخشان حضور داشتند ضمن آنکه نمايندگان داوري از استان تهران نيز در اين جلسه به همراه نمايندگان مجلس به بحث و تبادل نظر پرداختند. محور اصلي اين جلسه به بحث فساد در ورزش اختصاص داشت و همه روي اين موضوع تاکيد داشتند که چگونه جلوي فساد گرفته شود.

به گزارش فارس ، امير قلعه‌نويي، ميرشاد ماجدي، امير عابديني، کربکندي، اوليايي و درخشان به همراه رحمتي و اکبرپور به همراه نمايندگان داوري نظرات خود را در خصوص چگونگي وارد شدن فساد به ورزش اعلام کرده و حتي در خصوص مباحث داوري و اتفاقاتي که پيرامون علي دايي و محسن قهرماني رخ داد در اين نشست مورد نقد قرار گرفت.

نمايندگان داوري به صورت متفق‌القول براين باور بودند که داوران ما همگي پاک هستند و يک نفر را نبايد به همه متصل کرد.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
درود

داوود حقی بازیکن خوبیه
کاشته هاش معرکن
پستش و نوع بازیش هم تا جایی که من یادمه یکی مثل یداله اکبریه
سر بالا بازی میکنه و بازیسازه
امیدوارم خوب باشه
مثل اینکه لاوره هم رفتنیه با این وضعیت - فقط امیدوارم جمشیدیان آماده بشه که اون خودش یه مهره قابل اتکاست

در مورد قهرمانی یادمه دور اول مربیگری صمد که سایپا قهرمان شد و ما بازی رودررو رو واگذار کردیم - قهرمانی اکبرپور رو اخراج کرد بعد ازش پرسیدن دلیل اخراجش چی بود گفت حرف زشت زده بعد تو 90 نشون داد تقریبا 50 متر با اکبرپور فاصله داشته و تو اون هیاهوی جمعیت میگفت من شنیدم این چی گفته!!!!
کلا به نظرم آدمایی که مشکل دارن رو نباید از اول بیان سمت داوری - این فهرمانی از همون اول آدم مشکل داری بود ( به صورت خیلی تابلو مشکل دار بود - یعنی مشکلات عصبی و بدخلقی و تلاش برای خاص بودن و ....) که حالا این گند هم بهش اضافه شد

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
پیشنهاد غیررسمی اف‌سی‌سئول به مهاجم استقلال/ مولینا عامل انتقال قاضی به کره
سرمربی تیم فوتبال اف‌سی‌سئول خواهان به خدمت گرفتن محمد قاضی برای فصل آینده است.

13920712000094_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد قاضی که در دیدار برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا گل دوم آبی‌پوشان را به اف‌سی‌سئول به ثمر رساند، مورد توجه چویونگ‌سو سرمربی اف‌سی‌سئول برای فصل آینده قرار دارد.

چویونگ‌سو از مولینا هافبک تیم خود خواست که پس از بازی رفت و به هنگام بازگشت به ایران نظر قاضی را برای حضور در لیگ کره جویا شود و این بازیکن پس از پایان دیدار با استقلال در راهروهای رختکن با محمد قاضی صحبت کرد و از اظهار تمایل سرمربی سئول برای به خدمت گرفتن مهاجم استقلال در فصل آینده خبر داد.

مکالمات این دو بازیکن تا رختکن استقلال ادامه داشت ولی قاضی پاسخی به آنها نداده است.

مولینا هافبک کلمبیایی تیم اف‌سی‌سئول زمانی که قاضی در ذوب‌آهن حضور داشت در فینال لیگ قهرمانان آسیا در تیم سئونگ‌نام کره بازی می‌کرد و از این بازیکن برای چویونگ‌سو تعریف و تمجید کرد.

تیم ملی نتیجه بگیرد همه به آن افتخار می‌کنند
قاضی: ناراحت نیستم و به کار با کی‌روش افتخار می‌کنم/ با استقلال قرارداد دارم و به پیشنهادها‌ فکر نکرده‌ام

مهاجم تیم فوتبال استقلال با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان از عدم دعوتش به تیم ملی ناراحت نیست گفت: به کار کردن با کی‌روش افتخار و همیشه به او کمک می‌کنم.

13920712000109_PhotoA.jpg

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
تجربه نشون داده بازیکنی که بگه اگر امیرخان بخواد استقلالی میشم مشخصه تو استقلال چیزی نمیشه!

حقي:
[h=1]قلعه‌نويي بخواهد نيم‌فصل استقلالي مي‌شوم[/h]
[h=2] هافبک اسبق تيم‌ فوتبال ذوب‌آهن گفت: به درخواست قلعه‌نويي در تمرينات استقلال شرکت مي‌کنم و اگر رضايت او را جلب کنم نيم‌فصل استقلالي مي‌شوم.[/h]
00026343.jpg

داوود حقي، هافبک اسبق تيم‌هاي صبا، راه‌آهن، پيکان و ذوب‌آهن اصفهان از روز گذشته در تمرينات تيم استقلال حاضر شد. اين بازيکن در حالي با آبي‌پوشان تمرين مي‌کند که اين تيم فعلا تا نيم‌فصل نمي‌تواند بازيکني را جذب کند.

داوود حقي در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اين خصوص اظهار داشت: با قلعه‌نويي صحبت کردم و او از من خواست که در تمرينات حاضر شوم. ديروز به محل تمرين رفتم و سرمربي استقلال حضور نداشت اما امروز قطعا با ايشان صحبت خواهم کرد.

وي در خصوص اينکه آيا با شناخت از وي دعوت به عمل آمده، گفت: من شاگرد قلعه‌نويي بودم و قطعا او از من شناخت دارد. دورادور نيز پيگير نتايج استقلال بودم و شرايط اين تيم را مي‌دانم، من هم در تمرينات شرکت مي‌کنم و نمي‌دانم که در آينده چه اتفاقي مي‌افتد اما آمده‌ام که کمک کنم و در صورتي که بتوانم رضايت قلعه‌نويي را جلب کنم نيم‌فصل به اين تيم اضافه خواهم شد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قلعه‌نويي: صادقي در حد خودش صحبت کند

امير قلعه‌نويي در حاشيه تمرين استقلال در جمع خبرنگاران در مورد حضورش در مجلس شوراي اسلامي گفت: ابتدا بايد از کميسيون اصل 90 مجلس و شخص پورمختاري تشکر کنم زيرا بحث‌هاي خوبي انجام شد اما در مورد مطالب گفته شده اگر کميسيون اصل 90 صلاح بداند آنها را انعکاس مي دهم.

به گزارش فارس،وي در مورد اينکه چه بحثي انجام شد، گفت:‌ بيشتر بحث در مورد بسترسازي و سالم‌سازي بود و در همه ليگ‌هاي دنيا برخي مسائل وجود دارد اما ليگ ايران جزء ليگ هاي پاک دنياست. آنهايي که درون اين ليگ هستند مخلصانه کار مي‌کنند و من در مدتي که در ليگ حضور داشتم چيزي نديده‌ام که بخواهم حرفي بزنم. البته اشکالاتي به ورزش وجود دارد اينکه قانون‌مند نيست و يکسري آدم‌هاي غيرمتخصص به اين رشته آمده‌اند. شما نگاه کنيد در ليگ کره هم که به جام جهاني رفته مشکلاتي وجود دارد اما ليگ برتر ما جزء ليگ‌هاي خوب دنياست.

قلعه‌نويي در مورد برگزاري سه بازي عقب‌افتاده براي استقلال در 9 روز، گفت: فکر نمي کنم در 9 روز 3 بازي انجام شود.

وي سپس با چک کردن برنامه گفت: به هر حال ليگ همين است و ما هم تيم آسيايي بوديم.

سرمربي استقلال در مورد اينکه گفته بود تيم ملي شانسي به جام جهاني رفته است، گفت: دوستان شيطنت کردند و حرف‌ها را به نفع خودشان تحريف کردند. صحبت کيفيت بازي شد و من گفتم بازي ايران و قطر کيفيت لازم را نداشت. مجتبي جباري داشت به سمت ديگري دريبل مي زد که همان توپ تبديل به پاس گل شد و ملت ايران با اين برد خوشحال شد. بحث ما در مورد کيفيت بازي بود ما بازي استقلال با تيم کره‌اي يک بازي با کيفيت بود اما اگر بازي بي‌کيفيت بود و ما 2 بر صفر مي‌برديم خوب بود.

وي تصريح کرد:‌ بحث کيفيت مطرح شد و من در مورد کيفيت بازي ايران و قطر صحبت کردم و ملت ايران از آن بازي که يک بر صفر ايران قطر را برد خوشحال شدند که توپ به پاي مدافع حريف خورد و گل شد. من در مورد بازي با کره‌جنوبي صحبت نکردم و اصلا نگفتم ايران شانسي کره را برده است. صحبت کيفيت دربي بود که گروه آناليز و دکتر جلالي گفتند اين دربي پايتخت نسبت به دو بازي گذشته بهتر بوده است من اصلا بازي ايران و کره را نديدم و در خارج از کشور بودم و خواب بودم.

قلعه‌نويي در مورد اظهارات اميرحسين صادقي در مورد مهدي رحمتي و همچنين پاسخگويي سياوش اکبرپور به او گفت:‌ اول اينکه اميرحسين صادقي بايد بداند يک بازيکني است و بايد در حد و اندازه خودش صحبت کند. سياوش اکبرپور هم اشتباه کرده که جواب داده است اما ابتدا بايد ببينيم منظور صادقي چه بوده و يک طرفه به قاضي نرويم در استقلال همه بايد يکدل باشيم و اميرحسين صادقي هم به خاطر اينکه به تيم ملي رفته است نبايد به هم‌باشگاهي‌اش تيکه بيندازد. اين کار درست نيست. صادقي بايد تمام فکرش را براي تيم ملي بگذارد و براي اين تيم تلاش کند همچنين حد و اندازه خودش را به عنوان يک بازيکن بشناسد.

قلعه‌نويي در مورد اينکه حسن روشن گفته است او بلد است تيم را قهرمان کند اما بايد به دروازه‌باني مثل حسيني هم ميدان بدهد، گفت: موفقيت حاصل کار تيمي است و شايد من قلعه‌نويي کمترين نقش را در اين ميان داشته باشم. از حسن روشن هم که پيشکسوت است و ديد فني دارد تشکر مي‌کنم اما مهدي رحمتي جزء گلرهاي خوب آسياست و در اين پست نمي‌توانيم مدام تغيير بدهيم. حسيني هم آينده روشني در فوتبال دارد و در زمان خودش از او استفاده خواهيم کرد.

وي در مورد اينکه چند دقيقه به حسيني بازي خواهد رسيد، گفت: اين سوال کارشناسي نيست.

سرمربي استقلال در مورد وضعيت اين تيم گفت: من از همه عزيزان که در اين مدت زحمت کشيدند تشکر مي‌کنم ما يک مقدار ايراد تاکتيکي داريم که بايد برطرف شود و از امروز هم فقط به ليگ برتر فکر مي‌کنيم.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
تجربه نشون داده بازیکنی که بگه اگر امیرخان بخواد استقلالی میشم مشخصه تو استقلال چیزی نمیشه!

حقي:
قلعه‌نويي بخواهد نيم‌فصل استقلالي مي‌شوم

هافبک اسبق تيم‌ فوتبال ذوب‌آهن گفت: به درخواست قلعه‌نويي در تمرينات استقلال شرکت مي‌کنم و اگر رضايت او را جلب کنم نيم‌فصل استقلالي مي‌شوم.
00026343.jpg

داوود حقي، هافبک اسبق تيم‌هاي صبا، راه‌آهن، پيکان و ذوب‌آهن اصفهان از روز گذشته در تمرينات تيم استقلال حاضر شد. اين بازيکن در حالي با آبي‌پوشان تمرين مي‌کند که اين تيم فعلا تا نيم‌فصل نمي‌تواند بازيکني را جذب کند.

داوود حقي در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اين خصوص اظهار داشت: با قلعه‌نويي صحبت کردم و او از من خواست که در تمرينات حاضر شوم. ديروز به محل تمرين رفتم و سرمربي استقلال حضور نداشت اما امروز قطعا با ايشان صحبت خواهم کرد.

وي در خصوص اينکه آيا با شناخت از وي دعوت به عمل آمده، گفت: من شاگرد قلعه‌نويي بودم و قطعا او از من شناخت دارد. دورادور نيز پيگير نتايج استقلال بودم و شرايط اين تيم را مي‌دانم، من هم در تمرينات شرکت مي‌کنم و نمي‌دانم که در آينده چه اتفاقي مي‌افتد اما آمده‌ام که کمک کنم و در صورتي که بتوانم رضايت قلعه‌نويي را جلب کنم نيم‌فصل به اين تيم اضافه خواهم شد.

آقای قلعه نویی ازتون خواهش دارم ،تورو به جان عزیزت،به حرمت ما طرفدارها ،یه دفعه،فقط یه دفعه این بازیکنای جوون تیم رو بازی بده
بخدا من اینقدر سر این موضوع ناراحتم،وقتی بازیکنای جوون تیم میرن تیم های دیگه و یک فصل بازی میکنن و فصل بعدش جزو بهترین های لیگ میشن،چرا خودمون ازشون استفاده نکنیم!! ؟
دوستان موافقید یه نامه برای خود امیر خان بفرستیم؟!
اصلا نهایتش اینه که اون بازی رو باختیم و خلاص

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
آقای قلعه نویی ازتون خواهش دارم ،تورو به جان عزیزت،به حرمت ما طرفدارها ،یه دفعه،فقط یه دفعه این بازیکنای جوون تیم رو بازی بده
بخدا من اینقدر سر این موضوع ناراحتم،وقتی بازیکنای جوون تیم میرن تیم های دیگه و یک فصل بازی میکنن و فصل بعدش جزو بهترین های لیگ میشن،چرا خودمون ازشون استفاده نکنیم!! ؟
دوستان موافقید یه نامه برای خود امیر خان بفرستیم؟!
اصلا نهایتش اینه که اون بازی رو باختیم و خلاص

منم خیلی این حرکتو دوست دارم

فوقش یه چندتا با تجربه تو هر پست باشن که جوونا ازشون الگو بگیرن //
ما بازیکن جوون میخریم واسه دکووری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا