• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آرامش هوادار یعنی کلید موفقیت/ورزشگاه را پر می کنیم

به نوشته مجله خبری-هواداری تراکتورسازی؛ در برهه ای قرار داریم که نیاز شدید به تزریق آرامش از سوی هواداران به باشگاه حس می شود از این رو هم خود باشگاه به گونه ای عمل کرده است که آرامش هواداران میلیونی را برهم زده است اما ما باید تلاش خود را برای تقویت تیم بکنیم چون این تیم عشق ماست و هر قدر بگوییم باز هم عاشق تیم خواهیم بود در سایت هوادارای تیرختورچی مطلبی به جا و قابل تامل خواندم که پیشنهاد می کنم شما هم این مطلب را از دست ندهید:

Tiraxturchi.ir:تیم تیراختور که به تازگی از اردوی تهران به تبریز بازگشته است در این اردو علاوه بر پیگیری تمرینات خود سه دیدار تدارکاتی خوب هم با ۳ تیم لیگ برتری نفت تهران،صبای قم و پرسپولیس تهران برگزار کرد که ماحصل این دیدارها برای تیراختور یک برد و یک تساوی یک باخت بود.البته هدف از این بازیها کسب نتیجه نبود و مربیان تیم بیشتر قصد داشتند تا علاوه بر محک زدن بازیکنان جدید و جوان تیم و شناختن نقاط ضعف و قوت،بازیکنان را بیشتر از قبل باهم هماهنگ کنند که امیدواریم این اتفاق افتاده باشد. اما چیزی که بیش از همه چیز در شرایط فعلی برای تیم نیاز است آرامشی است که باید مسئولان و حتی ما هواداران به تیم تزریق کنیم. درست است که مثل فصل های گذشته در فصل نقل و انتقالات بازهم آنطور که باید و شاید قابل انتظار ظاهر نشدیم و می توانستیم بجای بازی کردن با اسامی دهان پرکنی همچون نکونام و جباری و صادقی و… بازیکنانی نظیر لوپز و اکرامی را در تیم نگه داریم
اما با همه این اوصاف نباید از همین الان آیه یاس خوانده و تیم مان را ضعیف پنداریم در فوتبال ایران تجربه ثابت کرده است که بازیکنان اسمی موفقیت تیمی را تضمین نمی کنند و تیمی که بازیکنانش هماهنگ و بدون حاشیه کار کنند موفق تر نشان داده البته چیزی که در فوتبال ایران همیشه عامل اصلی قهرمانی بوده وجود عوامل پشت پرده برای تیمهای خاص می باشد که سر بزنگاه به کمک تیم دلخواه خود آمده و موجبات قهرمانی آن را فراهم آورده است.مافیا در فوتبال ایران حضور پررنگی دارد و تیم هایی چون تیراختور که در طول فصل خود را به عنوان مدعی اصلی قهرمانی معرفی می کنند در هفته های پایانی به یکباره افت می کنند و این افت حاصل فعالیت و نفوذ مافیا در فوتبال ماست.
حالا از این موضوع پیش و پا افتاده که بگذریم برخی از افراد به ظاهر هوادار که حتی چیزی از مختصات فوتبال بلد نیستند در بوق و کرنا می کنند که تیراختور این فصل به جایی نخواهد رسید و ادعا دارند که جلالی هیچگاه نمی تواند جای خالی تونی را پر کند. همان افرادی که در پیش از شروع فصل گذشته نیز با رفتن قلعه نوعی از تیم ماتم گرفته بودند و ادعا می کردند که گواردیولا نیز نمی تواند تیراختور بدون قلعه نوعی را جمع کند! همان کسانی که این فصل اردوی تمرینی و تدارکاتی تیم را بی برنامه تلقی می کنند و آن را به خورد هوادار می دهند، فصل گذشته نیز تمرینات پیش فصل تونی را قبول نداشتند و مدعی بودند که تونی (که الان عاشق سینه چاک آن هستند) بیشتر از اینکه شبیه مربی فوتبال باشد به کله پز محله شان شباهت دارد!

هواداران عزیز همه می دانید که سیاست این است که تیراختور مثل همیشه تیمی متوسط بسته شود و هدف آن است که تیم به سطحی برسد که دیگر هواداری در ورزشگاه حاضر نشود.بنابراین چرا خود را گول می زنیم وقتی که ادعا داریم تیراختور با هوادارنش قادر است پوزه همه تیمها را به خاک بمالد چرا خود را فراموش کرده و صحبت از عدم حضور در ورزشگاه را می کنیم؟
هوادار تیراختور نباید به واسطه القائیات عده ای معلوم الحال خود را ببازد و افسانه تیراختور را پایان یافته بداند. درست است که تیراختور عزیز ما سوگلی آقایان نیست درست است که تیراختور ما پورشه و لکسوس و میلگرد ندارد که به بازیکنانش بدهد و البته درست است که ورزات ورزشی که هیچ، حتی مسئولان خودی ای هم نداریم که از تیراختورمان حمایت کند اما…
اما تیراختور هوادارانی دارد که اگر خود را نبازند و باز هم اراده کنند و همچنان خود را آذربایجانی بدانند و اتحاد و بیرلیک را دوباره معنی کنند افسانه تیراختور هم ادامه خواهد داشت. پس بیاییم همه باهم حواشی پیرامون تیم را جارو کرده و در سطل زباله زمان بریزیم و تیراختورمان را مثل همیشه باور کنیم مطمئنا قهرمانی را با وجود تمام کم و کاستیها و البته کارشکنی ها جشن خواهیم گرفت کافی است که دوباره به هدف مقدس مان ایمان داشته باشیم.بنابراین کافی است از فردا تمامی حاشیه ها، کم و کاستیها و اتفاقات ناخوشایند را فراموش کنیم و به منفی بافی های افراد حاشیه ساز را که متاسفانه تنها خود را دلسوز تیراختور می دانند و تمرینات و اردوی تیم را مسخره می دانند و به بازیکنان جدید و برخی از بازیکنان قدیمی تیم بصورت علنی توهین می کنند، اعتنا نکرده و با شروع لیگ تلاش کنیم تا باز هم با مینی بوس و اتوبوس به ورزشگاه برویم نه با دوچرخه و موتور سیکلت! چون:

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی‌زاده: برای هیچ بازیکنی صبر نمی‌کنیم/ کریمی شرط نکرده مقابل پرسپولیس بازی نکند

حمید زینی زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه گفته می شود جواد نکونام به زودی با تراکتورسازی قرارداد امضا می کند و این باشگاه منتظر است تا نکونام به تبریز بیاید، اظهار داشت: ما منتظر هیچ بازیکنی نیستیم و برای کسی هم صبر نمی کنیم. دو سهمیه لیگ برتری دیگر می خواهیم جذب کنیم و با بازیکنان مورد نظر خود هم مذاکره می کنیم، از بین آنها با هر کدام به توافق رسیدیم قرارداد امضا می کنیم. خدا را شکر بازیکن زیاد است.

وی در مورد اینکه آیا بازیکن خارجی هم جذب می کنند یا خیر عنوان کرد: در فکر جذب بازیکن خارجی هستیم و سه شنبه قرار است چند بازیکن خارجی از کشورهای استرالیایی و آمریکای جنوبی به تمرینات بیایند. از بین آنها دو نفر را انتخاب می کنیم. دو سهمیه خود را هم برای نیم فصل حفظ می کنیم.

مدیرعامل تراکتورسازی در مورد اینکه گفته می شود علی کریمی در قرارداد خود شرط کرده مقابل پرسپولیس بازی نکند و مقابل استقلال فیکس به میدان برود، گفت: اصلا چنین شرط هایی نداریم و او در همه بازی ها حضور دارد.

زینی زاده در ارتباط با اینکه تکلیف لوپز چه شد و مجید جلالی هم به باشگاه اعلام کرده این بازیکن را بازگردانند، گفت: ما نمی توانیم به زور بازیکن را بیاوریم. از او شکایت کردیم چون بدهی به او نداریم. سه ماه حقوق باید به او می دادیم اما این بازیکن به دلیل تخلفات انضباطی ۱۰۰ میلیون جریمه شده و ما دیگر پولی به او بدهکار نیستیم. از لوپز به فیفا شکایت کردیم و نام او را از لیست خارج می کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فوروارد استرالیایی در راه تراکتو

بنابه گزارش خبرنگار سایت هواداران شنیده ها حاکی از این است که باشگاه تراکتور سازی به دنبال یک فوروارد استرالیایی می باشد . آقای زینی زاده با اشاره به وضعیت تراکتورسازی اظهار داشت: اردوی تهران اردوی خیلی خوبی بود و باعث شد تا نقاط ضعف تیم مشخص شود. همچنین تیم به هماهنگی خوبی رسید و از جهت دیگر نیز باعث شد تا بتوانم در این اردو با چند اسپانسر مذاکره کنیم.زینی زاده در مورد جذب نکردن سهمیه بازیکن آسیایی اظهارداشت:بازیکن آسیایی خوبی که بتواند انتظارات را بر آورده کند، وجود ندارد با این حال ما با بازیکن استرالیایی که فوروارد هست، به توافق اولیه رسیدم و اگر مشکلی پیش نیاید وی را جذب می کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
از روز گذشته/نکونام بازیکن آزاد شد

جواد نکونام از دیروز بازیکن آزاد شد.
به گزارش اوج نیوز،با اتمام مهلت باشگاه اوساسونا در خصوص پرداخت مبلغ 700 هزار یورویی و عدم پرداخت این مبلغ به اوساسونا،نکونام دیگر بازیکن باشگاه استقلال به شمار نمی آید و می تواند در هر تیمی که بخواهد بازی کند.
نکونام فصل قبل با امضای قراردادی دو ساله به استقلال آمد اما در قرارداد وی قید شده بود که استقلال باید مبلغ رضایت نامه اش را بپردازد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فروزان : بر خلاف میل باطنی‌ام از تراکتورسازی جدا شدم

دروازه‌بان جدید گسترش فولاد می‌گوید به این تیم آمده تا با آرامش به جام جهانی برسد.

محسن فروزان درباره اوج یکباره‌اش در تراکتورسازی و نیمکت نشینی‌اش، گفت: آن سال که قلعه‌نویی به من اعتماد کرد، یک دروازه‌بان کم تجربه بودم، با اعتماد او، پدیده شدم و به تیم ملی رسیدم. در نایب قهرمانی تراکتورسازی نقش داشتم، اما فصل بعدش به خاطر مشکلاتی که فنی نبود و به خاطر رفیق بازی یک عده بود، نیمکت نشین شدم و حالا به گسترش فولاد آمده‌ام که آرامش داشته باشم. اینجا من آرامش دارم و قبلا من در این تیم بوده‌ام و آمده‌ام تا با گسترش فولاد، به اهدافم برسم.

او در ادامه افزود: در تراکتورسازی شرایطی ایجاد شد که ماندنم جایزنبود و با وجود این که برنامه‌های زیادی در آنجا داشتم، به آنها نرسیدم. من بر خلاف میل باطنی‌ام از تراکتورسازی جدا شدم، ولی خوشحالم که هنوز در تبریزم و با وجود داشتن چهار پیشنهاد باز هم خواستم در اینجا بمانم.

دروازه‌بان جدید گسترش فولاد در پاسخ به این سوال که گسترش فولاد را چطور می‌بیند، بیان کرد: آقای خطیبی به بازیکنانش اعتقاد دارد و من انگیزه زیادی بین بازیکنان می‌بینم. همه می‌خواهند در لیگ بدرخشند و خود خطیبی هم با وجود جوانی، از تجربه بالایی برخوردار است. همه می‌خواهند دست در دست هم برای موفقیت تلاش کنند. ما می‌خواهیم لیگ را با رتبه تک رقمی تمام کنیم.

فروزان در پایان با اشاره به جام جهانی برزیل، افزود: اولین هدف من بازگشت به تیم ملی است. امسال سال سختی برای بازیکنان است، به خاطر حضور در جام جهانی همه سخت تمرین می‌کنند و کی‌روش نشان داده که به همه بها می‌دهد و من هم می‌خواهم مسافر جام جهانی باشم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آیا نکونام در تراکتور به دنبال بازوبند است ؟

جواد نکونام یکی از معادلات مجهول فصل نقل و انتقالات به حساب می آید. اگرچه علي فتح ا… زاده ادعا مي كند با كاپيتان تيم ملي به توافق رسيده و او فصل بعد هم آبي پوش است اما برخي از منابع مطلع به ادامه حضور نكو در استقلال خوشبين نيستند و نكونام را رفتني مي دانند. ظاهرا شاه ماهی فصل گذشته استقلال به قول فتح ا…زاده برای ماندن در جمع آبی ها شرط و شروط خاصی دارد. این در حالیست که در طول هفته های اخیر بارها خبر پیوستن نکونام به تراکتورسازی شنیده شده اما حضور او در تبريز نيز از حد شايعه فراتر نرفته. گفته مي شود بزرگ‌ترين مانع بر سرر اه تراكتوري شدن نكونام، بازوبند كاپيتاني است. شایعه ای در تبریز پیچیده که کاپیتان تیم ملی نمی خواهد به تیمی برود که دوباره بحث بازوبند تکرار شود. گویا نکونام در صورتی به تراکتورسازی می پیوندد که بتواند بازوبند کاپیتانی را ببندد، اما با وجود علی کریمی، مرتضی اسدی و محمد نصرتي اين اتفاق در تراكتور امكان پذير نيست.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هشت بمب نقل و انتقالات در این فصل / کریمی در میانه فصل می تواند به پرسپولیس برگردد

کریمی بندی را در قراردادش گنجانده که بر اساس آن چنانچه پرسپولیسی‌ها خواهان بازگشتش در میانه‌های فصل باشند می‌تواند به تهران بازگردد. این یعنی او امیدوار است رویانیان و دایی تا آخر فصل در پرسپولیس دوام نیاورند
هشت در هشت؛ بمبهای نقل و انتقالات امسال
قانون آنلاین- معمولا هفته پایانی فصل نقل و انتقالات فوتبال ایران با اخبار و جابجایی‌های غیرمترقبه‌ای همراه است. به طور طبیعی انتظار می‌رود در هفته پیش رو اتفاقات خبرسازی در رفت و آمدهای ستاره‌های فوتبال ایران به هیات‌های فوتبال استان‌های مختلف رخ بدهد. این بار اما با توجه به پولدار شدن دوباره تعدادی از باشگاه‌ها تا قبل از فرا رسیدن هفته پایانی هم رخدادهای عجیبی در بازار نقل و انتقالات رخ داد که مهم‌ترین آن‌ها تا به امروز ا می‌توان در این هشت مورد خلاصه کرد:
۱- محمد قاضی (از پرسپولیس به استقلال):
تنها بازیکنی که به طور مستقیم بین سرخابی‌های پایتخت جا به جا شد. پس از حضور قاضی در تمرینات استقلال باشگاه پرسپولیس تلاش کرد او را به جمع بازیکنان خود برگرداند اما موفق نشد. علاوه بر استقلال، تراکتورسازی هم خواهان جذب قاضی بود اما او ترجیح داد فوتبالش را در تهران و البته در کانون حواشی ادامه بدهد.
۲- قاسم دهنوی (از تراکتورسازی به پرسپولیس):
یکی از جنجالی ترین و در عین حال عجیب‌ترین جابه جایی‌های چند فصل اخیر. ابتدا گفتند دهنوی پرسپولیسی شده اما او ناگهان از اردوی سپاهان سردرآورد و با این تیم به اردوی تمرینی اسلوونی رفت. در بازگشت سپاهان از اسلوونی اما دهنوی به اردوی پرسپولیس بازگشت و اعلام کرد با گوش دادن به ندای قلبی‌اش این تیم را انتخاب کرده است. او تایید کرده که با هر دو تیم قرارداد امضا کرده و این موضوع ممکن است محرومیت سنگینی را برای هافبک تازه وارد قرمز‌ها به دنبال داشته باشد.
۳- پژمان نوری (از ملوان به استقلال):
ابتدا گفته شد او قراردادش را با ملوان تمدید کرده اما وقتی با استقلال قرارداد بست کاشف به عمل آمد که اصل آن قرارداد دست خود پژمان است و ملوانی‌ها مدرکی که اثبات کند با او قرارداد بسته‌اند در اختیار ندارند.
۴- ادینهو (مس کرمان):
او که به فوتبال امارات رفته بود نتوانست دوران درخشش در مس کرمان را در این کشور تکرار کند و ترجیح داد بار دیگر به تیم سابقش بازگردد. گفته می‌شود ادینهو آمادگی سابق را ندارد اما با توجه به سابقه خوبی که در کرمان داشته هوادارن مس با امیدواری درباره بازگشت او صحبت می‌کنند.
۵- علی کریمی (از پرسپولیس به تراکتورسازی):
خیلی زود تکلیف تیم جدیدش را معلوم کرد تا تمرینات آماده سازش پیش فصل را از دست ندهد. کریمی بندی را در قراردادش گنجانده که بر اساس آن چنانچه پرسپولیسی‌ها خواهان بازگشتش در میانه‌های فصل باشند می‌تواند به تهران بازگردد. این یعنی او امیدوار است رویانیان و دایی تا آخر فصل در پرسپولیس دوام نیاورند.
۶- علیرضا نیکبخت واحدی (از داماش به استقلال):
غیرقابل پیش بینی‌ترین نقل و انتقال فصل تا به اینجا. امیر قلعه نویی بازیکنی را که همه فوتبالش را تمام شده می‌دانستند به استقلال برگرداند. سرمربی آبی‌ها معتقد است تیمش با همین خرید‌ها می‌تواند از عنوان قهرمانی خود خود دفاع کند.
۷- آرش افشین (از فولاد به سپاهان):
جدایی او از فولاد قطعی بود، به نظر می‌رسید کارش با استقلال تمام شده اما گاوصندوق پرپول سپاهان این بازیکن را هم به اصفهان کشاند. افشین نیمی از مبلغ قراردادش را در ابتدای کار از استقلالی‌ها خواسته بود اما با مخالفت آن‌ها روبرو شد. در عوض تیم اصفهانی بلافاصله مبلغ مورد درخواست مهاجم جوان را روی میز گذاشت.
۸- مجتبی جباری (از استقلال به سپاهان):
جدایی شماره هشت ناراضی بالاخره اتفاق افتاد. او که در سالهای اخیر تا یکقدمی تیم‌هایی مثل پرسپولیس و تراکتورسازی رفته بود سرانجام آبش با علی فتح الله‌زاده در یک جوی نرفت و راهی اصفهان شد. عادت کردن به دیدن جباری در پیراهنی غیر از پیراهن آبی زمان زیادی را می‌طلبد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازیکنانی از صربستان، استرالیا، مالی، نیجریه، کامرون و پرو به تمرینات تراکتور می‌آیند

03-92.4.16.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیر عامل تراکتور : امید مان روز های پایانی بازاراست/ مدت زمان نقل وانتقالات فرسایشی است .

گر بازیکنی برای هر هفته آن با یک پیشنهاد مواجه شود سردرگم شاید 10 پیشنهاد متنوع باشد.،این یک پروسه فرسایشی برای باشگاه ها وخود بازیکنان بوده است

سایت گل – مدیر عامل تراکتور سازی حمید زینی زاده در حالی که برای شرکت در مراسم قرعه کشی مسابقات لیگ برتر وآخرین فعالیت های نقل وانتقالاتی این باشگاه عازم تهران بود در گفتگوی با خبرنگار سایت گل در مورد شرایط این تیم گفت :روز 20 تیر ماه زمان نقل وانتقالات به پایان می رسد وما سعی میکنیم در این یکی دو روز باقی مانده بازیکنان دقیقه نودی را که منتظرند در اخرین روز ها تصمیم نهایی را اتخاذ کنند، بخدمت بگیریم ، وی در مورد عملکرد نقل وانتقالاتی این باشگاه هم اینگونه توضیح داد : ببینید ما که خودمان کارخانه بازیکن سازی نداریم که بخواهیم نیازمندی های خود را تامین کنیم ، مگر در اینده که زمینه آنرا باید فراهم کنیم ، در شرایط فعلی نیز بازیکنان صرفا دنبال مناقع خود هستند ، هوادار وتعصب به پیراهن تنها ظاهر قضیه هستند وفقط عامل تعیین کننده پول بیشتر است ، مگر استثناهای که وجود دارد ، زینی زاده در مورد تمایل بازیکنان سرشناس برای حضور در تیم های مر کز نشین هم می گوید : همانطوری که یک فعال اقتصادی واجتماعی دوست دارد برای پیشرفت خود در مرکز کشور در دیدی وسیع وسراسری قرار گیرد ،بازیکنان هم از این قاعده مثتثنی نیستند .

قضیه محمد ایرانپوریان و اینکه ایا این بازیکن می تواند در صورت رفع محرومیت به تیم دیگری نقل مکان کند ، مدیر عامل تراکتور می گوید :البته وضعیت پرونده این بازیکنان فعلا قطعی نشده که امید واریم طی روز های اینده مشخص شود ، این بازیکن با ما قرار داد دارد ونمی دانم بر چه اساسی دنبال تیم دیگری است .

بازیکنان خارجی وآخرین گزینه های داخلی مورد دیگری بود که زینی زاده اضافه نمود : طی دو سه روز اینده دو بازیکن خارجی در تبریز حضور پیا می کنند تا در صورت تائید به جمع بازیکنان اضافه شوند ، بازیکن داخلی هم همانطوری که اشاره کردم تنها امید مان پایان یافتن زمان نقل وانتقالات است که بازیکن باید تکلیف خود را روشن کند ، کریم انصاری فرد وچند گزینه دیگر در همین شرایط قرار دارند که امید واریم تا روز پنجشنبه کارشان راتمام کنیم .البته لازم می دانم مطلبی را اضفه کنم که طولانی بودن زمان نقل وانتقالات که بطور غیر رسمی از حتی پایان لیگ در 20 اردیبهشت شروع شده و دو ماه بطول کشیده اگر بازیکنی برای هر هفته آن با یک پیشنهاد مواجه شود سردرگم شاید 10 پیشنهاد متنوع باشد.،این یک پروسه فرسایشی برای باشگاه ها وخود بازیکنان بوده است و باید در این خصوص تجدید نظری صورت بگیرد، به نظردر این خصوص کار کارشناسی باید انجام بگیرد تا مدت زمان مفید برای بازار تقل وانتقالات مشخص شود .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
من باید از چراغپور گله‌مند باشم/ تماشاگران تراکتور چاقوی دو لبه نیستند

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز می‌گوید بیش از 10 نفر به او گفته بودند جلال چراغپور با او در تیم تراکتور نمی‌ماند ولی باز هم وی را به عنوان مربی به تبریز برده بود. جلالی همچنین می‌گوید من باید از چراغپور گلایه داشته باشم.
مجید جلالی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص صحبت‌های جلال چراغپور مبنی بر دلخوری‌ و گلایه‌اش از "آقا معلم"‌ها ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: تا الان هم دلیل نیامدن چراغپور به تمرینات تراکتورسازی و قطع همکاری‌اش را نمی‌دانم. اگر باز هم مطمئن بودم که اگر پیش چراغپور بروم، از او بخواهم به تراکتورسازی برگردد و او هم قبول می‌کرد، قطعا این کار را انجام می‌دادم.

بیش از 10 نفر گفته بودند چراغپور نمی‌ماند
وی افزود: قبل از شروع تمرینات تراکتورسازی، شاید بیش از 10 نفر با من تماس گرفتند و گفتند چراغپور با شما در این تیم نمی‌ماند. حتی کسانی که به چراغپور نزدیک بودند، این مسئله را به من گوشزد کردند ولی من قبل از شروع کار با چراغپور صحبت کردم و او هم اطمینان داد که این فصل کنار ما کار خواهد کرد.

چراغبپور یکبار هم نگفت چرا نمی‌آید
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در خصوص اینکه آیا چراغپور از مسئله‌ای در تمرینات دلگیر شده است؟، تاکید کرد: در این دو هفته که کنار چراغپور بودیم، کوچکترین مسئله و مشکلی ایجاد نشد. ایشان حدود یکسال با من در ارتباط بود و به همین خاطر از او خواستم با ما همکاری کند. چراغپور حتی یکبار هم به من نگفت چرا دیگر سر تمرینات تراکتورسازی نمی‌آید، در حالیکه از زمان حضورمان در تبریز همه امکانات فراهم بود و حتی در بهترین هتل شهر مستقر شدیم.

من باید گله‌مند باشم
وی ادامه داد: شما می‌توانید از دوستان نزدیک چراغپور بپرسید که چرا دیگر به تمرین تراکتور نمی‌آید! شاید آن شخصی که باید گله‌مند باشد، من هستم نه چراغپور. کاش او حداقل به من می‌گفت که مشکل چیست. انتظارم از چراغپور بیشتر از این بود و البته از خودم هم به خاطر این انتخابم ناراحتم.

اول به نقل و انتقالات فکر می‌کنیم، بعد به مربی جدید
جلالی در بخش دیگری از صحبت‌هایش در خصوص شرایط این تیم تصریح کرد: در این هفته تمام تمرکزمان روی جذب بازیکنان جدید است. ما قصد داریم یک مربی دیگر به کادر فنی اضافه کنیم. حالا این مربی یا داخلی است یا خارجی. ولی در حال حاضر تمام فکرمان متوجه نقل و انتقال بازیکنان است تا تیم خوبی را برای فصل بعد ببندیم.

هواداران تراکتورسازی را نباید به چاقوی دو لبه تشبیه کرد
وی در پاسخ به این سئوال که"آیا حضور و انتظارات پرشور هواداران تراکتورسازی از این تیم مثل یک چاقوی دو لبه، به ضرر این تیم تمام نمی‌شود"؟، خاطرنشان کرد: اصلا نباید هواداران تراکتورسازی را به چاقوی دو لبه تشبیه کرد. هواداران تراکتور آنقدر مردم خوب و مهربانی هستند که فکر می‌کنم همیشه حامی تیمشان باشند. هرچند آنها از تراکتورسازی هم انتظار دارند که این انتظار هم به جا است. ما هم برای برآورده کردن این انتظارات هر کاری می‌کنیم.

تعداد تماشاگران تمرینات تراکتور بیشتر از تماشاگران بعضی تیم‌هاست
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در پایان گفت: تعداد تماشاگران تراکتورسازی در تمرینات، حتی از تعداد تماشاگران خیلی از تیم‌های لیگ برتری در مسابقات بیشتر است. این سرمایه بزرگی برای تیم تراکتورسازی است و انرژی مثبت آنها به تیم و بازیکنان منتقل می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لزنی رسول خطیبی برای گسترش فولاد

285842_heroa.jpg

این دیدار که در استادیوم اختصاصی بنیان دیزل برگزار شد حدود 300 نفر تماشاگر حضور داشتند که در این میان حضور برخی چهره های سرشناس فوتبال تبریز نیز قابل توجه بود.

دیدار دوستانه دو تیم همشهری گسترش فولاد و مس سونگون عصر دیروز در زمین اختصاصی گسترش فولاد برگزار شد که در خاتمه آبی پوشن تبریزی موفق شدند با سه گل به برتری برسند.

در این دیدار آبی پوشان تبریزی با گلزنی سعید آقایی و رسول خطیبی در نیمه اول و ایمان موسوی در نیمه دوم به برتری رسیدند و در مقابل بازیکنان جوان حلالی توانستند خود را به سرمربی جدید نشان دهند.

این دیدار که در استادیوم اختصاصی بنیان دیزل برگزار شد حدود 300 نفر تماشاگر حضور داشتند که در این میان حضور برخی چهره های سرشناس فوتبال تبریز نیز قابل توجه بود.

از حواشی این دیدار میتوان به حضور بیش از 25 بازیکن بر روی نیمکت مس سونگون اشاره کرد که نیمی از آنها را بازیکنان تستی بومی تشکیل میدادند که از بین بیش از صد بازیکن انتخاب شده بودند و امروز فرصتی برای خودنمایی داشتند.

این دیدار در حضور مدیران عامل دو تیم در حالی برگزار شد که رسول خطیبی با اضافه کردن یونس رستمی و بازیکن پرویی به نوعی تیم خود را بسته و در مقابل اسماعیل حلالی در حال تست گیری از بازیکنان جوان بومی و انتخاب بازیکنان فصل قبل تیم مس در َلیگ دسته دو برای فصل جدید می باشد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده: انصاری فرد و نکونام را با یک میلیارد می خرم/ سپاهان روی گنج نشسته است

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: ما نمی توانیم بیشتر از یک میلیارد به بازیکنان پول بدهیم.
حمید زینی زاده در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درباره اینکه گفته می شود فرشید طالبی با تراکتور به توافق نهایی رسیده اظهارداشت: اینطور نیست. ما با این بازیکن صحبتهایی کرده ایم اما هنوز چیزی نهای نشده است.
وی در خصوص وضعیت کریم انصاری فرد و جواد نکونام ادامه داد: با این دو بازیکن هم مذاکراتی داشته ایم. قرار است آنها همه چیز را بسنجند و جواب ما را بدهند. نکونام تا حدی به تراکتور نزدیک شده اما ما امیدواریم نزدیک تر شود.
زینی زاده درباره اینکه تراکتور چه مبلغی برای این بازیکنان هزینه می کند؟ گفت: مطمئن باشید ما بیشتر از یک میلیارد به این دو بازیکن نمی دهیم. چون سقف ما این مبلغ است و نمی توانیم بیشتر از آن هزینه کنیم.
مدیرعامل تراکتورسازی درباره اینکه باشگاه سپاهان عملکرد خوبی در فصل نقل و انتقالات داشته خاطرنشان کرد: طبیعی است. آنها پولدار هستند و روی گنج نشسته اند. ما 100 سال دیگر هم نمی توانیم مثل سپاهان پول خرج کنیم.
وی در پایان تاکید کرد: حتی قرارداد علی کریمی با تراکتور هم زیر یک میلیارد است چون ما بیشتر از این نمی توانیم به بازیکن پول بدهیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
به حرمت نام آذربایجان و موفقیت تراختور می آییم/باند بازی ممنوع

اختصاصی traxtorchi.ir - همانگونه که انجام تمرینات و تدارک بازی های دوستانه قبل از شروع فصل در شناخت تیم توسط کادرفنی و هماهنگی هرچه بیشتر بازیکنان موثر می باشد،حضور هواداران در محل تمرینات یا بازی ها نیز دز هماهنگی شعارها و شناخت برخی دوستان به ظاهر هوادار و دلسوز تاثیرگذار است.
یک جامعه هواداری 500 نفری که می توان خط ومشی آن را به خط و مشی 70 هزار فردایمان تعمیم داد و یقینا رفتار و کنش هوادار در سکو،در عملکرد بازیکن درون مستطیل سبز تاثیر مستقیمی خواهد گذاشت.

تمرین دیروز،با حضور به موقع و پرنشاط بازیکنان در کنار هواداران پرتعدادی که برای تشویق تیم محبوبشان آمده بودند،نویدبخش یک روز خوب برای سرخ پوشان و همچنین هواداران و تجدید پیمان آنها برای فصل جدید بود. یک خیال خوش اولیه که در انتها به تلخی گرایید. آری تلخی ناشی از نبود اتحاد و همدلی ، حتی مابین پانصد نفر!
دیروز جنب و جوش برخی دوستان در دل سکوها از جنب و جوش بازیکنان در حین تمرین بیشتر بود.به گونه ای که هر ازگاهی تمرکز بازیکنان را نیز به سمت خود جلب می کرد. تحرک و شوری که دیگر تراختوری نبود .

این رفتارها "یعنی وجود چنددستگی و نفاق" بیش از پیش، هوادران حاضر را به یاد لیگ دسته یک و حتی اوایل حضورمان در لیگ برتر می اندازد.
دورانی که هنوز پول در دهان برخی مزه نکرده بود تا شرفشان را فدای هر چیز کوچک و بزرگ کنند.دورانی که برخی ها فقط به این دلیل که چندبار اسمشان به گوششان خورده و در سایه همین مردم نامی برای خود دست وپا کرده اند، از خود بی خود نشده بودند.دورانی که سکوهای پر سهندمان چشمها را مسخور می کرد،همان زمانی که دل دوست شهرستانییمان نشکسته بود.

به حرمت نام مقدس آذربایجان و موفقیت تراختور و به حرمت برادری و به رخ کشیدن اتحادمان آمده ایم،می آییم و خواهیم آمد.کسانی که غیر از این افکار دیگری در سر می پرورانند و تراختور را عرصه ای برای عرض اندام و شهرت طلبی خویش کرده اند دیر یا زود همسان تکه چوبی در برابر سیل خروشان ملت خرد خواهند شد.
تک تک نفراتی که با عشق تراختور در دل و ذکر نام آذربایجان در ورزشگاه حاضر می شوند،به نوبه ی خود یک لیدر و **** تیم می باشند.
لیدری که پولش به موقع واریز نشود حاشیه می سازد و پیراهن مقدس تراختور را به جای زیرانداز شلوار نازنینش و عرق گیر گلوی بزرگوارش استفاده می کند را نمی خواهیم. هوادار تراختور آقا بالا سر نمی خواهد، دوران رعیت و اربابی خیلی وقت است به سر آمده است. اگر این مساله را هنوز در خود حل نکرده اید بهتر است بدانید اگر رعیتی هم در کار باشد آن شمایید چون از پول همین مردم، نان را سر سفره تان می برید.

مشکل سابق که تاکنون نیز رفع نشده،غرور کاذب و خودبرتربینی عده ای قلیل بود و تشکیل گروه موسوم به طرفداران تیفوسی کمک شایانی به سند زدن تراختور به نام آنها "البته در خیال خودشان" کرد.
اکنون و آنچه از تمرین دیروز هویدا بود،تشکیل گروه ها و ایجاد چند دستگی می تواند مرگبارتر از مشکل مذکور باشد.دسته جاتی که هرکدام به خیال خود طلایه دار هواداران بوده و نه توان قانع کردن دیگری و نه شعور قانع شدن دارند.
آتشی که دودش جز چشم تیم و خود هوادار راه دبگری را انتخاب نخواهد کردزیرا تجربه نشان داده موفقیت یا عدم موفقیت تراختورمان بیش از ساق پای بازیکنان به حنجره هوادار و اتحاد سکوها بستگی دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی : از خودم ناراحتم چرا چراغ‌پور را انتخاب کردم / کسی‌که کارش را بی دلیل رها می‌کند بهتر است سکوت کند / فلاویو را می‌خواهیم او ما را نمی‌خواهد !

با این که تعدادی از نزدیکان چراغپور به من گفته بودند، این مربی خیلی زود کار را رها می کند اما من توجه ای نکردم و خیلی راحت اعتماد کردم.

سایت گل-مجید جلالی، سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز که پس از یک‌سال دوری از دنیای مربیگری قصد دارد تا حداکثر قوا در این رقابت‌ها حاضر شود و درحال حاضر نیز سخت با تراکتور مشغول تمرین است، در گفتگوئی با خبرگزاری برنا در رابطه با آخرین شرایط تراکتورسازی گفته است :

در این مدت تمرینات خوب و سودمندی را سپری کرده ایم و در تهران نیز سه بازی تدارکاتی انجام دادیم. به همین خاطر قصد داریم این هفته با دیدن نوار بازی های خود نقاط ضعف و قوت را آنالیز کنیم تا به شناخت بیشتری از خودمان برسیم. در این مدت تمرینات به گونه ای بوده که توانسته ایم به خواسته هایمان بیشتر نزدیک شویم و تا شروع لیگ نیز رسیدن به این امر آسان تر خواهد بود.

وی درخصوص جذب فرشید طالبی و همچنین مذاکره با فلاویو لوپز نیز اظهار داشت: من اسم بازیکنان مورد نظرم را به باشگاه داده بودم و تاکنون هم توانسته ایم در نقل و انتقالات نفرات مورد نیاز را جذب کنیم. طالبی هم مدافع خوبی است و منتظر هستیم تا شرایط این بازیکن مشخص شود. لوپز هم یک سال دیگر با تراکتورسازی قرارداد دارد و به همین خاطر به این بازیکن نیاز داریم اما فلاویو خودش حاضر نیست به تبریز بیاید. حتی به نماینده فلاویو گفته ایم پول هایش را می دهیم اما فعلا خبری از حضور لوپز نشده است.

جلالی درمورد صحبت های جلال چراغپور مبنی بر این که عنوان کرده از آقای معلم و آقای اخلاق گلایه دارد، هم گفت: فکر می کنم کسی که کارش را بدون دلیل ترک می کند، بهتر است ساکت باشد و حرفی نزند. خودم هنوز نمی دانم علت جدایی اش چه چیزی بوده و بدون دلیل تیم را ترک کرد. از خودم ناراحتم که چرا چنین فردی را برای تراکتورسازی انتخاب کردم و با این که تعدادی از نزدیکان چراغپور به من گفته بودند، این مربی خیلی زود کار را رها می کند اما من توجه ای نکردم و خیلی راحت اعتماد کردم. با این حال به من اثبات شد که این صحبت ها بیهوده نبوده است و باز هم تاکید می کنم چراغپور سکوت کند و حرفی نزند. همچنین در حال یادگیری زبان آذری هستم و امیدوارم خیلی زود بتوانم این زیان سخت اما شیرین را یاد بگیرم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سکوت کریم انصاری فرد در مقابل پیشنهاد تراکتورسازی

مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس تصمیم دارد به سکوت رسانه ای خود ادامه دهد.
به گزارش اوج نیوز، کریم انصاری فرد مطابق روزهای گذشته قصد مصاحبه درباره وضعیت خود را ندارد.
کریم انصاری فرد در مواجهه با سوال خبرنگار اوج درباره پیشنهاد باشگاه تراکتور هم به سکوت خود ادامه داد و گفت فعلا قصد انجام مصاحبه ندارد.
ضمن اینکه انصاری فرد تمام نقل قولهای منتسب به خود را که در روزهای اخیر منتشر شده تکذیب کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور به خارجی ها متوسل شد

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران به نقل از یک مقام آگاه در تیم تراکتور سازی، بعد از اینکه مسئولان این تیم در مذاکره با بازیکنان داخلی به جایی نرسیدند مذاکره با بازیکنان خارجی را در دستور کار خود قرار دادند.

در همین رابطه با یک مهاجم استرالیایی مذاکره کرده و به توافقاتی رسیدند در صورت توافق نهایی وی به زودی به تراکتور خواهد پیوست.

علاوه بر آن زینی زاده و همکارانش با چند مهره خوب خارجی مذاکره کردند و مقرر شد این نفرات در تمرینات شرکت کنند و در صورت رضایت کادر فنی به این تیم بپیوندند.

پیش از این نیز گیلسون در تمرینات تراکتور حاضر شد و قرار است جلالی در مورد او نظر بدهد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گفت‌وگوی مشرق با مدیرعاملی که کم حرف می‌زند؛
تراکتورسازی سال 96 قهرمان آسیا می‌شود/ علی کریمی وزیر است

به گزارش خبرنگار ورزشی مشرق، می توان ادعا داشت که حمید زینی زاده در زمره مدیران کم حرف فوتبال ایران است. او ترجیح می دهد کمتر صحبت کند و بیشتر وقتش را کنار تیمی باشد که مدیرعاملی اش برای فصل آینده به وی سپرده شده است. او در این گفت و گو از تدوین تقویم باشگاه و برنامه هایی گفت که می تواند تراکتورسازی را به سکوهای رفیعی برساند.
وی عنوان داشت که در کنفدراسیون آسیا فایلی مخصوص این باشگاه تهیه شده واخبار ان را بررسی می کنند. تراکتورسازی به موردی خاص از مردمی بودن و توسعه تبدیل شده که زینی زاده و تیمش قصد دارند تا این راه را ادامه دهند. شاید روزهای اینده برای این تیم سرخ پوش با اتفاقات ویژه ای همراه باشد؛ شاید.
مشروح گفت‌وگوی حمید زینی زاده، مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز با خبرنگار مشرق را در زیر می‌خوانید.

× همیشه این انتقاد به مدیریت فوتبال وارد بوده که فاقد برنامه ریزی دقیق است. این موضوع در تراکتورسازی با چه وضعیتی مواجه است؟
برای نخستین بار، تقویم پنج ساله ای را برای باشگاه تراکتورسازی تهیه و به تصویب هیئت مدیره رسانده ایم. بر این اساس، در فصل 92-93 با حضور در جمع بالانشین های لیگ برتر، سهمیه حضور در لیگ قهرمانان آسیا را کسب خواهیم کرد. قهرمانی در لیگ برتر 93-94 برنامه ما خواهد بود. در فصل 94-95 در جمع سه تیم برتر آسیا خواهیم بود. قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا نیز برای فصل 95-96 پیش بینی شده است.

× آیا این برنامه ریزی براساس مجموعه ای از شعارهاست یا براساس شاخص های عینی طراحی شده است؟
تقویم نگاشته شده برای باشگاه، صرفا یک شعار یا برنامه ذهنی و آرمانی نیست. تمام این تحولات براساس یک منطق و برنامه ریزی دقیق است. در این راستا نیز تمامی امکانات و نیازها سنجیده شده و راه های تامین آن نیز طراحی شده است. این برنامه کاملا عملیاتی و قابل تحقق برای تراکتورسازی است.

× برخی عنوان می کنند بازیکان بزرگ باشگاه را با مشکل و حاشیه مواجه می کنند. نمونه این موضوع را نیز می توان در استیل آذین دید. تراکتور با این مشکل مواجه نخواهد شد؟
کار با بازیکنان بزرگ و پیشکسوت سخت نیست. آنها می توانند نقطه عطف هر تیمی باشند؛ به شرط اینکه به آنها احترام گذاشت. آنها باید ببینند که در موفقیت تیم و فرآیند تکاملی آن وظایفی را برعهده دارند. بازیکنی مثل علی کریمی، در فوتبال یک وزیر است. از وزیر بایستی به میزان وزیر بودنش انتظار داشت. نگاه مردم به آنهاست و از آنها انتظار دارند.

× آیا در زمینه علمی سازی فعالیت ها نیز برنامه ای دارید؟
باشگاه بر این تصمیم است تا ارتباط خود را با دانشگاه ها افزایش دهد. اعلام کرده ایم که هر پایان نامه ای که در راستای برنامه های تراکتورسازی باشد و بتواند به این مجموعه کمک کند، از آن پشتیبانی خواهیم کرد. این نیاز ماست تا بتوانیم از ظرفیت های علمی کشور استفاده کنیم تا به یک مدل بومی توسعه دست پیدا کنیم. این اتفاقی است که می تواند به یک فرآیند بزرگ در کشور تبدیل شود تا باشگاه ها در آینده ای نه چندان دور، به حامیان تولید علم در کشور تبدیل شوند.

× در همین راستا، آکادمی های فوتبال باشگاه نیز فعال خواهد شد؟
برنامه داریم تا از مدارس فوتبال و رده های پایه خود استفاده بهینه کنیم. سالانه میلیاردها تومان، هزینه جذب بازیکنان حرفه ای می کنیم. یکی از راه های برای کاهش هزینه ها استفاده از این پتانسیل عظیم در استان است. آذربایجان همواره مرکز بازیکنان توانمند و مستعد در فوتبال کشور بوده است. باشگاه قصد دارد تا سرمایه گذاری بزرگی در این راستا کند که ثمرات آن نیز در آینده به بار خواهد نشست.

× تراکتورسازی دارای پشتوانه مردمی عظیمی است. این می تواند منجر به یک اقتصاد مردمی شود؟
یکی از برنامه های مدیریت تراکتورسازی در موضوع اقتصادی، حرکت به سمت مردمی شدن است. در این راستا، نقشه راه مشخصی داریم که در حال برداشتن قدم های جدی در این زمینه هستیم. پیشنهادهای قابل تامل و خوبی نیز به سمت باشگاه سرازیر شده است. می توان انتظار داشت که با استفاده از ظرفیت های ویژه تراکتور سازی، مدلی موفق از اقتصاد مردمی در این مجموعه اجرایی شود که در سطح قاره آسیا و جهان کم نظیر خواهد بود.

× آیا تراکتور بنایی بر آن دارد تا در سایر رشته های ورزشی نیز فعال باشد؟
تا کنون، عموم ظرفیت تراکتورسازی در جهت فوتبال بوده است. در تقویم مصوب باشگاه، سالانه دو رشته ورزشی را فعال خواهیم کرد. اکنون در سپک تاکرا، دوومیدانی و شنا اقداماتی کرده ایم که به زودی اطلاع رسانی خواهیم کرد. در سایر رشته ها نیز در حال کار مطالعاتی هستیم تا فعالیت ها را به صورت جدی آغاز کنیم. تراکتورسازی قصد دارد تا در تمامی ورزش ها حضوری جدی و حرفه ای داشته باشد که تمام این مسائل در تقویم طراحی شده، مورد نظر بوده است.

× حرف آخر؟
تیم حمایت کننده تراکتورسازی که شامل هیئت مدیره و سایر اعضای پشتیبانی هستند، فقط برای خدمت به ورزش و شادی هواداران تلاش می کنند، اگر غیر از این بود، نامی از آنها برده می شد. حمایت های بی دریغ آنها مایه دلگرمی تمام تیم است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حرف های چراغپور درباره فوتبال ایران و تراکتورسازی:
همه با هم از کی‌روش عقب‌تریم/ با فوتبالمان کره را شکست ندادیم/ دلخوری ام را فریاد می‌زنم

مربی اسبق تیم ملی فوتبال با انتقاد شدید از برخی مربیان لیگ برتری گفت: باید قبول کنیم که دانش و تجربه همه مربیان ایرانی روی هم از کی‌روش کمتر است، پس بهتر است به حرف او گوش کنیم.

به گزارش مشرق، جلال چراغپور در گفت‌وگو با ایسنا درباره صعود تیم ملی فوتبال به جام‌جهانی، اقدامات لازم برای حضور خوب در این رقابت‌ها، نقش و وظیفه مربیان تا جام‌جهانی و دلیل کناره‌گیری‌اش از مربی‌گری تراکتورسازی صحبت کرد. او در این صحبت‌ها ضمن انتقاد شدید از مربیان ایرانی از "آقا معلم‌ها" و کسانی که دلیل خروجش از تراکتورسازی را "ناجوانمردانه" منتشر کردند، گلایه کرد.
متن پرسش . پاسخ چراغپور و ایسنا در زیر می‌آید:

صعود به جام‌جهانی چه نتایج مثبتی را برای فوتبال ایران دارد؟

این مسئله از دو جنبه قابل بررسی است. هرچند این تبعات برای کشورهایی که پای ثابت جام‌جهانی هستند، نوع دیگری است. اولین نکته‌ای که پس از صعود ما به جام‌جهانی قابل طرح است، این است که صعود به جام نشان‌دهنده مسیر صحیح فوتبال ماست. وقتی تیمی به جام‌جهانی صعود می‌کند، یعنی فوتبالش مسیر صحیحی را دنبال می‌کند و این مسئله علاوه بر افتخار حضور در جام‌جهانی باعث دیده شدن فوتبال آن کشور هم می‌شود.

دیدگاه دوم چیست؟

در قرار گرفتن در مسیر جام‌جهانی حوادث هم دخیل هستند، یعنی علاوه بر فاکتورهای اساسی لازم برای صعود به جام‌جهانی برخی حوادث از جمله حوادث سیاسی، اقتصادی، منطقه‌ای و ... می‌تواند در موقعیت تیم مطرح باشد. در نتیجه ممکن است نتیجه تیم ملی در جام جهانی ورق را برگرداند و نشان دهد که صعود تیم ملی به جام‌جهانی نه به خاطر مسیر درست فوتبال که به خاطر حوادث بوده است؛ بنابراین رسیدن به جام‌جهانی از دو جنبه قابل بررسی است. رفتن به جام‌جهانی و چگونه حضور داشتن در آن.

تیم ملی سه دوره در جام‌جهانی حضور داشته است. عملکرد تیم ملی را در این سه دوره چگونه دیدید؟

در نوبت‌های قبل که به جام‌جهانی رفتیم، شادی کردیم ولی انتظاراتی را که باید برآورده می‌کردیم، به دست نیاوردیم. در سال 98 با آلمان، یوگسلاوی و آمریکا بازی‌های خوبی انجام دادیم و مخصوصا برد برابر آمریکا نتیجه خیلی خوبی بود اما در سال 2006 تیم ملی سرحال و قبراق نبود، پیر شده بود و عملکرد ضعیفی داشت. آن بازی‌ها باعث کسالت علاقمندان شد. این بار که به جام‌جهانی رفتیم باید مراقب باشیم. خودمان می‌دانیم که با وجود تلاش‌ها و جنگندگی‌های زیادی بازیکنان، تیم ملی کیفیت زیادی نداشت و این کیفیت باید تغییر کند.

کمتر از یک سال دیگر تا جام‌جهانی وقت داریم. در این مدت چه اقدامات حمایتی باید انجام دهیم؟

بحث مهم این است که حمایت و پشتیبانی تیم ملی تا چه اندازه در کیفیت فوتبال ما موثر است؟ آیا کمیت می‌تواند روی کیفیت تاثیر بگذارد؟ کمیت شامل بازی‌های تدارکاتی، توجه بیشتر، تمرین و هزینه بیشتر، تماشاگر زیادتر، تحت تاثیر قرار دادن لیگ و مانند این‌هاست. به طور معمول آن‌چه در علم روش‌شناسی آمده این است که رابطه کیفیت و کمیت دو طرفه نیست. هرچه کمیت بالا برود، کیفیت بیشتر می‌شود. این چیزها ممکن است در دراز مدت – 10 سال و بیشتر - بر کیفیت فوتبال موثر باشد اما کیفیت حالای فوتبال ما ثمره آن چیزی است که در 10 سال گذشته انجام داده‌ایم. اگر حالا به جایی رسیده‌ایم که کیفیت بالایی نداریم، به این دلیل است که در 10 سال گذشته، کارهایی را که اکنون می‌خواهیم انجام دهیم، انجام نداده‌ایم.

ریشه این مسئله را کجا می‌دانید؟

آن روزی که فوتبال را از بازیکنان درجه دو و سه عرب، سوریه‌ای، عراقی، نیجریه‌ای و اوگاندایی پر کردیم و حتی در رده امیدها از این بازیکنان استفاده کردیم باید به این فکر می‌افتادیم که روزی باید در بوته آزمایش قرار بگیریم.

حالا چه کار باید بکنیم؟

در فاصله باقیمانده تا جام‌جهانی باید سبک فوتبال تیم ملی را از آنچه ثمره فوتبال لیگ است، جدا کنیم. ثمره لیگ، 70 تا 80 درصد تیم ملی را شامل می‌شود در حالی که ما با ثمره فوتبال خود کره‌جنوبی را نبردیم. دو یا سه بازیکن که پیشانی خط حمله ما را درست می‌کنند، متعلق به فوتبال ما نیستند. حالا مسئله این است که در فرصت باقی مانده آن چه از لیگ که روی تیم ملی سایه انداخته، حذف کنیم.

منظورتان این است که تیم ملی باید کاملا از لیگ جدا شود؟

فوتبال باشگاهی ما، فوتبال برای فوتبال نیست. در باشگاه‌های ما زیبا بازی کردن معنا ندارد و فوتبال نتیجه‌محور است. این مسئله سایه سنگین خود را روی تیم ملی انداخته است و تیم ملی هم برای بردن بازی می‌کند. حالا اگر تیم ملی با پرتاب یک اوت دستی بلند برنده شود، مطبوعات همان اندازه شادی و تحسین می‌کنند که اگر تیم ملی با 90 دقیقه فوتبال بازی کردن برنده می‌شد! برای مطبوعات ما فرقی نمی‌کند که تیم با فوتبال بازی کردن ببرد یا با اوت دستی بازیکنی که او هم آن قدر قیمتش بالا می‌رود که انگار جهانی بازی می‌کند!

پیشنهاد شما به کادرفنی تیم ملی همین است؟

در فرصت باقیمانده همه کارشناسانی که دلشان برای تیم ملی می‌سوزد از جمله کی‌روش و دستیارانش باید به این تحلیل نگاه کنند و تمام عواملی را که در فوتبال ملی باعث می‌شودف فوتبال برای فوتبال نباشد، حذف کنند. در جام‌جهانی دیگر نمی‌شود به سه کرنر و یک توپ 30 درصدی حریف را شکست داد و کسی هم نگوید که چند بار توب به دیرک دروازه ما خورد یا حریف چند بار با دروازه ما تک به تک شد. از اکنون نگاه‌ها باید منصفانه‌تر و علمی‌تر باشد.

در یک سال گذشته اختلاف‌نظرهای زیادی بین مربیان لیگ برتری و کارلوس کی‌روش رخ داد به گونه‌ای که بارها از برنامه‌های کی‌روش انتقاد کردند. حالا که یک سال تا جام‌جهانی باقی مانده است، تعامل مربیان با سرمربی تیم ملی باید چگونه باشد؟

یک نمونه از نظرات کی‌روش همین درخواستش برای استراحت بیشتر ملی‌پوشان است. چیزهایی که کی‌روش می‌گوید، بی‌راه نیست. مثلا می‌گوید تا جایی که می‌شود بازی‌ها را زودتر تمام کنیم. بهتر است به حرف‌هایش گوش کنیم، چون این حرف در راستای همان چیزی است که درباره جدایی تفکر تیم ملی از باشگاه‌ها گفتم.

یعنی معتقدید که مربیان لیگ برتری باید به حر‌ف‌های سرمربی تیم ملی عمل کنند؟

می‌خواهم حرفی بزنم که ممکن است جنجال رسانه‌ای ایجاد کند اما می‌گویم چون حقیقت دارد. با همه احترامی که برای مربیان ایرانی قائلم اما می‌گویم که اگر همه آنها را در یک ظرف بریزیم و دانش و تجربه آنها را یک کاسه کنیم، باز هم آنها جهانی نیستند و در فوتبال دنیا هیچ تیمی به آنها اعتماد نمی‌کند تا تیمی مثل رئال یا بارسلونا را به آنها بسپارد. در 30 سال گذشته تنها یک مورد وجود داشته که مربی ایرانی در کشورهای منطقه مدت کمی مربی‌گری کند. پس حالا که یک مربی جهانی با برند جهانی در ایران هست باید کاملا به حرف‌هایش گوش کنیم. دانش، تجربه و تفکر کی‌روش از همه مربیان ایرانی جلوتر است. باید بدانیم که اگر تفکر همه مربیان ایرانی را یک کاسه کنیم، باز هم از کی‌روش خیلی عقب‌تریم!

اجازه بدهید سوالی هم درباره تراکتورسازی بپرسیم. چه شد که از این تیم خارج شدید؟

حدود 10 روز است که از تراکتورسازی آمده‌ام ولی این اولین بار است که از من درباره دلیل این کار سوال می‌شود. آن زمان صحبت‌هایی منتشر شد که جوانمردانه و متعهدانه نبود. انتظار نداشتم که یک درد دل خصوصی را به عنوان دلیل اصلی خروجم از تیم عنوان کنند. آن دلیلی که در مطبوعات و یکی از خبرگزاری‌ها منتشر شد، ناجوانمردانه بود. آنها باید دلیل را از خودم می‌پرسیدند نه اینکه از طرف من نقل‌قول می‌نوشتند.

یعنی آن چه منتشر شده بود،‌ واقعیت نداشت؟

کل آن چیزهایی را که به عنوان دلیل نماندنم در تراکتورسازی منتشر شد، تکذیب می‌کنم. منظورم این نیست که آن چیزها نبوده، منظورم این است که آن مسئله دلیل اصلی نبوده است. از همه کسانی که آن مطالب را نوشته و باعث مشکل در خانواده‌ام شدند، دلخورم و دلخوری‌ام را فریاد می‌زنم. ناجوانمردی هم حدی دارد.

دلیل اصلی نماندن‌تان در تراکتورسازی را می‌گویید؟

اکنون که 10 روز از آن ماجرا گذشته دیگر دلیل اصلی را نمی‌گویم اما از همه گلایه دارم. از آن کسانی که به "معلم اخلاق" و "آقا معلم" معروفند و خود را بزرگتر می‌دانند، گلایه دارم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتی: نمی‌توان تراکتورسازی را با تیم سال گذشته مقایسه کرد/ ناگفته‌ها از رابطه با دایی

به گزارش تسنیم، محمد نصرتی شرایط تیمش را مناسب توصیف می‌کند. او البته اعتقاد دارد که در حال حاضر قضاوت در مورد تراکتورسازی و مقایسه این تیم با تیم سال گذشته زود است و باید منتظر باشیم بازی‌های لیگ برتر شروع شود.

نصرتی در مورد وضعیت تراکتورسازی، دیدار تدارکاتی با پرسپولیس و مسائل مختلف دیگر پاسخ داد.

بازی دوستانه با پرسپولیس چطور بود؟
بازی خوبی بود و ما می‌توانستیم با اختلاف 3 گل پرسپولیس را ببریم. داوری افتضاح بود به طوری که حتی آقاکریم به من گفت که زیاد حساسیت نشان ندهیم و به داور مسابقه فشار نیاوریم. معمولا وقتی در بازی‌های دوستانه یا رسمی شاهد اشتباهات زیاد داوری باشیم بازی هم خشن می‌شود.

پرسپولیس را چطور دیدی؟
آنها دو نیمه متفاوت داشتند و در هر نیمه با ترکیب خاصی بازی کردند. پرسپولیس در نیمه اول خوب نبود ولی در نیمه دوم بهتر شد. تیم ما خسته بود چون قبل از بازی با پرسپولیس به قم رفتیم و یک بازی سنگین آنجا انجام دادیم.

فکر می‌کنی دایی بتواند پرسپولیس را قهرمان کند؟
دایی یک مربی توانمند و قوی است که کارش را بلد است. از حالا نمی‌توان قضاوت کرد و باید لیگ شروع شود تا بتوانیم تیم‌ها را ارزیابی کنیم.

مثل اینکه حسابی با دایی گفتید و خندیدید؟
ما 7 سال در تیم ملی با یکدیگر هم بازی بودیم و با علی آقا خاطرات خوبی دارم که مربوط به جام جهانی، جام ملت‌ها و تورنمنت‌های دیگر می‌شود. او شخصیتی دوست داشتنی دارد. هر چند برای مدتی کوتاه رابطه ما شکرآب شده بود ولی با هم رفیق هستیم و دوستش دارم.

مثل اینکه او در راه آهن تو را می‌خواست؟

همین‌طور است. وقتی لیگ تمام شد در این مورد با هم صحبت کردیم و حتی وکیل ایشان با من حرف زد. آن زمان قرار شد اول شرایط تراکتور را بررسی کنم و مطمئنا اولویتم این بود که در تبریز بمانم و خوشحالم که این اتفاق افتاد چون تراکتورسازی تیم بزرگی است.

فکر می‌کنی تیم امسال از تیم سال گذشته قوی‌تر باشد؟

الان نمی‌توان تراکتور را با تیم سال گذشته مقایسه کرد. ما چند بازیکن از دست دادیم و چند بازیکن جدید گرفتیم و فعلا باید صبر کرد.

بالاخره کاپیتان تراکتور چه کسی است؟
این موضوع چندان برای بازیکنان ما مهم نیست و هدف ما موفقیت تراکتور در لیگ برتر و همچنین آسیا است.

بیشتر: ورزش ایرانی: نصرتی: نمی‌توان تراکتورسازی را با تیم سال گذشته مقایسه کرد/ ناگفته‌ها از رابطه با دایی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
او ديگر به ايران برنمي‌گردد!

آخرين پرتغالي تيم تراکتورسازي تبريز براي اين باشگاه دردسرساز شده است! فلاويو لوپز، مهاجم پرتغالي تراکتورسازي که يک سال ديگر با اين تيم قرارداد دارد نمي‌خواهد به تعهدش عمل کند و خواستار جدايي شده است. اين بازيکن که فصل گذشته يکي از بهترين بازيکنان تراکتورسازي بود و گل‌هاي زيادي براي سرخ‌پوشان تبريزي به ثمر رساند، به بهانه پرداخت نشدن بخشي از مطالبات فصل گذشته‌اش اعلام کرد ديگر به ايران برنمي‌گردد و از باشگاه تراکتورسازي به فيفا شکايت مي‌کند. اين بازيکن پرتغالي با گرفتن وکيل اروپايي در حال تنظيم لايحه شکايت‌نامه‌اش به فيفا است و اين در حالي است که باشگاه تراکتورسازي خود را در مورد لوپز محق مي‌داند و شايد به زودي از لوپز به فيفا شکايت کند. گفته مي‌شود لوپز چون از تيم‌هاي ترکيه‌اي و بلژيکي پيشنهاد دارد وسوسه شده و طلبش را بهانه کرده است تا به تراکتورسازي برنگردد. مسئولان باشگاه تراکتورسازي طلب 86 هزار دلاري لوپز را تهيه کرده‌اند و به صورت مستقيم يا از طريق مديربرنامه لوپز به اين بازيکن پرتغالي اطلاع داده‌اند براي گرفتن پولش و حضور در تمرينات تيم به ايران برگردد اما او اعلام کرده ديگر به ايران برنمي‌گردد. مديربرنامه لوپز در مورد وضعيت اين بازيکن مي‌گويد: «من بارها با لوپز تماس گرفته‌ام و به او گفته‌ام که پولش آماده است و من چکش را ديده‌ام اما اين بازيکن زير بار نمي‌رود و مي‌گويد ديگر به ايران برنمي‌گردم! من حتي به او گفته‌ام که باشگاه استقلال او را مي‌خواهد اما اصلا برايش اهميت ندارد و مي‌گويد به هيچ عنوان ديگر به فوتبال ايران برنمي‌گردم! من اول حق را به لوپز مي‌دادم اما اکنون مي‌بينم حق با باشگاه تراکتورسازي است و لوپز دنبال بهانه است.»

بالا