• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مجید جلالی در گفتگو با آناج:بازیکنان حالا حالاها راضی نمی شوند قرارداد ببندند/
اردوی دیگری در برنامه نداریم؛ تمرینات در تبریز پیگیری می شود سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی اردوی این تیم
در تهران و بازی های تدارکاتی انجام شده را بسیار سودمند و مفید ارزیابی کرد.

به گزارش آناج، مجید جلالی بعد از پایان تمرین تراکتورسازی در گفتگویی با خبرنگار ورزشی آناج درباره اردوی تیمش در تهران گفت: اردوی سودمند و مفیدی در تهران انجام دادیم، سه بازی تدارکاتی انجام دادیم که بازی به بازی بهتر شدیم و واقعا این بازی ها نفع زیادی برایمان داشت.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی درباره زمان جذب و معرفی اعضای جدید کادرفنی خاطرنشان کرد: گزینه های مختلف داخلی و خارجی را در نظر گرفته ایم و در حال بررسی هستیم؛ ولی فعلا تمام فکرمان این است که بازیکنان جدیدی بگیریم و تمرکز کردیم روی جذب بازیکن تا دو جای خالی تیم را با جذب بازیکنان مد نظرمان پر کنیم.

وی تصریح کرد: بازیکنان می خواهند زمان را بخرند و حالا حالاها قرارداد نبندند! ما بسیار مشتاقیم بازیکنان مورد نیازمان را جذب کنیم و هر چه سریعتر تیم را ببندیم.

جلالی در مورد اینکه آیا اردوی دیگری برای تراکتورسازی در نظر گرفته است یا خیر گفت: هیچ برنامه ای برای برگزاری اردو نداریم و تمرینات در تبریز پیگیری خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازی با نفت تهران دیدار می کند

به گزارش آناج، تیم فوتبال تراکتورسازی برای آمادگی هرچه بیشتر برای حضور پرقدرت در لیگ برتر، در چهارمین بازی تدارکاتی به مصاف نفت تهران خواهد رفت.

به گفته جلالی این دیدار روز سه شنبه هفته آینده در تبریز انجام خواهد شد.

پیش از این تراکتورسازی با تیم های سامسونگ کرمان، صبای قم و پرسپولیس تهران بازی کرده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تمرینات تراکتور بدون جلالی / کادر فنی صدرصد تبریزی/ نگاه ها به امریکای لاتین است

ازیکنان خارجی بود که قرار است طی روز های اینده در تبریز آفتابی شوند ، یک بازیکن اهل پرو ویک کلمبیایی ظاهرا خود را آماده سفر به این شهر کرده اند.

سایت گل – دومین جلسه تمرینی تراکتور سازی بعد بازگشت از اردوی تهران در مجموعه فجر پیگیری شد ، نکته جالب توجه در تمرین امروز کادر فنی تمام تبریزی این تیم بود که در غیاب مجید جلالی عهده دار مسئولیت تمرینات عصر گاهی بودند ،غلامرضا باغ آبادی ، کاظم محمودی و علیرضا پژمان سه مربی بومی بودند که با جدایی چراغپور ووطنی مثلث کمک مربیان محید جلالی را تشکیل می دهند، مجید جلالی و مدیر عامل وسرپرست این تیم راهی تهران شده اند تا در سمینار های مختلف پیش فصل و مراسم قرعه کشی به دعوت فدراسیون فوتبال شرکت کنند .

تمرین این تیم با گرمکردن با توپ استارت خورد و در ادامه بازی تحت فشار در دستور کار قرار گرفت ، مهدی کریمیان زیر نظر پزشک تیم مولایی دور میدان را جداگانه دوید و بعد انجام تست اولیه وارد تمرینات گروهی شد تا میلاد فخر الدینی جایگزین وی زیر نظر مولایی باشد .

درحاشیه تمرین در مورد مصدومیت کریمیان ومیزان آمادگی فخر الدینی پزشک تیم تراکتور سازی اینگونه توضیح داد: مشکل کریمیان اسپاسم عضلانی بود که در بازی با پرسپولیس در تهران اتفاق افتاد وتوانستیم با مداوای لازم او را امروز تحویل تیم دهیم ،میلاد فخرالدینی هم تا 20 روز دیگر می تواند در تمرینات میدانی شرکت کند ومشکل خاصی او را تهدید نمی کند .

بحث اصلی هواداران حاضرطبق روال روز های گذشته کما کان بحث جذب دو سهمیه باقی مانده این تیم وهمچنین بازیکنان خارجی بود که قرار است طی روز های اینده در تبریز آفتابی شوند ، یک بازیکن اهل پرو ویک کلمبیایی ظاهرا خود را آماده سفر به این شهر کرده اند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مجيد جلالي به دنبال تحقق «فوتبال فردا» و «فرداي فوتبال» آذربايجان...

مجيد جلالي همواره در صحبت ها و مقاله هايش به واژه ي «فوتبال فردا» تأكيد دارد. واژه اي كه چندين سال است وارد ادبيات فوتبالي ما ايراني ها شده است

جلالي بيش از همه به اين واژه حساس است. اهميت اين واژه را زماني درمي يابيم كه نگاهي كارشناسانه تر به فوتبال روز جهان مي اندازيم. وقتي نحوه ي بازي اسپانيا در يورو 2012 را به ياد مي آوريم، وقتي به بازي هاي دو سه فصل قبل بارسلونا نگاه مي كنيم، وقتي به چرايي قهرمان شدن بايرن مونيخ در ليگ قهرمانان اروپا پاسخ مي دهيم،‌ مي توانيم بر اهميت «فوتبال فردا» پي ببريم.

فوتبال به سمتي پيش مي رود كه ديگر شيوه هاي بازي سنتي در آن،‌ زياد كارساز به نظر نمي آيد و براي پيشرفت در فوتبال، مي بايست مربيان، بازيكنان و حتي مديران يك مجموعه، از فوتبال روز دنيا آگاهي جامعي داشته باشند تا براساس آن، برنامه هاي خود را تدوين و راهبردي كنند.

تيم تراكتورسازي، امسال با به خدمت گرفتن مجيد جلالي به عنوان فردي كه يكي از به روزترين مربيان كشور ايران محسوب مي شود، گام بلندي را در محقق ساختن و عملي كردن فوتبال فردا برداشته است. فردي كه همواره در فوتبال، جزو صاحب نظران بوده و همواره ايده ها و تفكرات تازه و نو در اين زمينه داشته است. جلالي را مي توان مردي ساكت، آرام و كم حاشيه، ‌اما صاحب نظر توصيف كرد.

وفتي جلالي به تراكتورسازي آمد،‌ در همان ابتدا بحث قرارداد پنج ساله اش با اين تيم، از وجود يك طرح و نقشه در سر اين مربي حكايت داشت. عقد قراردادي پنج ساله كه به نوعي در فوتبال ايران كم نظير - و يا حتي بي نظير- است، نشان مي دهد كه جلالي براي محقق ساختن واژه ي «فوتبال فردا» گام به تبريز گذاشته است؛ واژه اي كه براي تحقق آن، عزم جدي و همگاني لازم است و در كنار اين عزم، صبر نيز مي بايست چاشني كار گردد.

جلالي پس از برعهده گرفتن هدايت تراكتورسازي، در سخنانش بحثي را عنوان كرد كه جاي تأمل دارد. اين مربي، برنامه هاي خود را به دو بخش «بلندمدت» و «كوتاه مدت» تقسيم كرد. حال پس از دو نايب قهرماني ليگ برتر و دومين سال حضور متوالي در ليگ قهرمانان آسيا، انتظارات از تيم تراكتورسازي به مراتب بيش از پيش شده است و همگان بر اين موضوع واقف هستند و همه مي دانند كه در تبريز، بايد انتظارات به حق مردم اين شهر را برآورده كنند. در همين راستا، مجيد جلالي در برنامه ي كوتاه مدتش بنا را بر موفق كردن تراكتور در ليگ برتر و حضوري شايسته در ليگ قهرمانان آسيا و كسب جام گذاشت تا به نوعي از حيثيت فوتبال آذربايجان دفاع شود. اين انتظاري است كه همگان از تراكتور فصل آينده خواهند داشت. تيمي كه هم اينك در پنجمين فصل حضورش در ليگ برتر، «شخصيت قهرماني» به خود گرفته است و در چند سال گذشته همواره در قامت يك مدعي بوده است و رقابت شانه به شانه اي با ديگر تيم هاي مدعي داشته است. بنابراين جلالي از اين موضوع غافل نمي شود و تيم تراكتور را براي قهرماني، راهي ليگ برتر و جام حذفي مي كند. اما بحثي كه در اينجا به ميان مي آيد، اين است كه اين مربي نمي تواند دست خالي به دنبال قهرماني باشد و در صورت عدم جذب بازيكنان مدنظر وي، تراكتور به مشكل برمي خورد و همانند فصل گذشته، در اواخر ليگ برتر فرسايشي و با شروع ليگ قهرمانان آسيا، قواي بدني بازيكنان به تحليل مي رود.

فصل گذشته توني اوليويرا عملكرد موفقي را در كارنامه ي خود ثبت كرد و دلايل نتايج ضعيف اين تيم در اواخر فصل را نمي توان به حساب اين مرد گذاشت و كمبود بازيكن و در كنار آن، مشكلات مالي دست اين مربي را بسته بود و مانع ادامه ي روند رو به رشد تراكتورسازان شد. اينك در شروع فصل جديد ليگ برتر، بايد مشكلات عديده ي فصل گذشته، درس عبرتي براي متصديان امر اين فصل باشد و مهره هاي لازم براي موفقيت در سه جبهه، در دستان مربي تيم باشد. بنابراين براي جلوگيري از مشكلات سال هاي گذشته، مسئولان بايد از جلالي حمايت لازم را داشته باشند تا يك يازده نفر قدرتمند براي درون ميدان و يك نيمكت قوي براي حضور در سه جبهه، بسته شود.

حال بايد منتظر ماند و ديد كه مجيد جلالي چه مهره هايي را براي بازي به سبك «فوتبال فردا» در نظر دارد و آيا موفق خواهد شد كه فوتبال فردا را در تيم تراكتورسازي براي رسيدن به قهرماني پياده كند؟!
اما جدا از اين بحث و مهم تر از اين برنامه، برنامه ي بلندمدت جلالي در تراكتورسازي مهم و قابل احترام است. اين مربي خوش فكر، از پرورش استعدادهاي بومي استان آذربايجان شرقي و حتي استان هاي همجوار سخن گفته و اين موضوع، مي تواند بيشتر از قهرماني براي تراكتورسازي اهميت و ارزش داشته باشد.

فوتبال خطه ي آذربايجان همواره معروف به داشتن استعدادهاي بزرگ فوتبالي بوده است؛ اما كشف و به بار نشاندن اين استعدادها در ساليان گذشته، آنطور كه بايد و شايد اتفاق نيفتاده و بسياري از اين استعدادها نابود شده اند. مجيد جلالي در برنامه ي بلندمدتي كه از آن سخن گفته است، در نظر دارد كه اين استعدادها را به خدمت بگيرد و با پرورش و رشدشان، آن ها را به تيم اصلي تراكتورسازي و حتي تيم هاي ديگر استان و در نتيجه به فوتبال ملي تزريق كند. اين برنامه اي است كه بايد به منصه ي ظهور بپيوندند تا فوتبال آذربايجان رشد يابد و تحقق اين برنامه در گرو پشتيباني و حمايت هاي لازم و همه جانبه مي باشد.

دنبال كردن اين برنامه ي مهم، همانطور كه در بالا نيز اشاره شد، علاوه بر حمايت، به صبر نيز وابسته است. اگر فوتبالدوستان تبريزي، به دنبال رشد فوتبال آذربايجان هستند، بايد كمي نگاه نتيجه گرايانه ي خود را به نگاه آينده نگر تبديل كنند؛ زيرا كه پرورش جوان در يك تيم، ممكن است مانع نتيجه گيري آن تيم شود. بنابراين بايد مديران و هواداران، براي اجرايي شدن برنامه هاي بلندمدت مجيد جلالي –و يا حتي هر كس ديگري كه اين برنامه را دنبال مي كند- صبر كنند و با حمايت و دلگرمي هاي خود، گام بزرگي را براي تحقق فوتبال فرداي آذربايجان بردارند.

در فوتبال مي توان دو نوع رفتار كرد. يا يك تيم بر اساس نتيجه گيري و كسب قهرماني بسته مي شود؛ يا بر اساس جوانگرايي و پرورش استعداد و بازيكن سازي. مجيد جلالي –به گفته ي خود وي- در نظر دارد روش نويني را در فوتبال آذربايجان پياده كند و اين دو شيوه را همزمان در تراكتورسازي به كار گيرد؛ يعني هم به دنبال بستن تيم خوب و باتجربه براي موفقيت در ايران و آسيا است و هم به دنبال كشف استعدادهاي فوتبال آذربايجان و بايد منتظر ماند و ديد كه چقدر در تحقق اين اهداف و برنامه موفق خواهد شد.
با اين تفاسير، مي توان دريافت كه «فوتبال فردا»ي آذربايجان و «فرداي فوتبال»آذربايجان در دست برنامه هاي بلندمدت و كوتاه مدت مجيد جلالي و حاميان وي مي باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
چک 170 میلیونی ، ایرانپوریان را فراری داد؟!

محمد ایرانپوریان خبر قطعی از حکم برائت خود را دریافت کرده است و روز سه شنبه این حکم رسما اعلام خواهد شد ولی او با تراکتور فسخ کرده است .

بعد از اینکه قرارداد ایرانپوریان برای فصل آینده تمدید شد چکی به مبلغ 170 میلیون بابت تسویه حساب فصل قبل در وجه وی صادر می شود ولی با اعلام دوپینگی بودن این بازیکن قرارداد وی فسخ می شود .

باشگاه تراکتورسازی با رسیدن پول به باشگاه چک تمامی بازیکنان را پاس می کند ولی چک ایرانپوریان پاس نمی شود و دلیل عدم چک را دوپینگی بودن وی اعلام کرده و آن را جریمه دوپینگی بودن وی اعلام می دارند .

با خبر حکم برائت و عدم محرومیت برای وی ، این بازیکن برای بازگشت به تراکتور دو دل شده است و پیشنهاد استقلال تهران نیز او را در شرایط سختی قرار داده است و از طرفی دلخوری های او از بابت پاس نشدن چک او را برای جدایی راضی تر می کند ولی آنچه مشخص است این بازیکن نمی خواهد از تراکتور جدا شود ولی شرایط موجود او را مردد کرده است .

تمامی مطالب عنوان شده توسط ایرانپوریان تائید شده است ولی او حاضر به گفتگوی رسانه ای نشد و اعلام کرد که دوست ندارم فعلا در این مورد صحبت کنم تا بعد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
چند خبر از باشگاه تراکتورسازي

فشار تمرين کم شد
90: در دو اردوي گذشته تراکتور در سرعين و تهران فشار زيادي به بازيکنان وارد شد. برگزاري دو نوبت تمرين در هر روز و انجام سه بازي تدارکاتي در 6 روز اوج فشردگي و سنگيني فشار به سرخ‌پوشان بود. با اين شرايط مجيد جلالي از ديروز فشار تمرينات را کم کرد تا تراکتوري‌ها به شرايط مسابقه بازگردند و کم‌کم براي حضور در ليگ آماده شوند. به همين دليل تراکتوري‌ها با وجود استراحت دو روزه ديروز تنها يک نوبت تمرين کردند.
نماينده لوپز در باشگاه تراکتور
90: داستان لوپز و تراکتور ادامه دارد. ديروز خبر رسيد فلاويو به باشگاه پيغام داده با نماينده‌اش مذاکره شود. مسئولان تراکتور هم از اين پيشنهاد استقبال کرده‌اند. آنها به لوپز گفته‌اند نماينده‌اش را به تبريز بفرستد تا مذاکره مستقيمي صورت گيرد. البته به نظر مي‌رسد لوپز قصد دارد با فرستادن نماينده اول طلب خود را نقد کند و سپس در مورد آينده‌اش به تفاهم با تراکتوري‌ها برسد. لوپز چندين بار اعلام کرده ديگر نمي‌خواهد به تبريز بازگردد.
مهاجم استراليايي با تراکتور بست
90: از باشگاه تراکتور خبر مي‌رسد سرخ‌پوشان با يک مهاجم استراليايي به توافق اوليه رسيده‌اند. گفته مي‌شود شرايط اين مهاجم آنقدر از نظر تراکتوري‌ها خوب بوده که بدون حضور در تست فني به او پاسخ مثبت داده‌اند. قرار است اين مهاجم که اعلام شده بلندزن است طي چند روز آينده براي مذاکره نهايي و عقد قرارداد به تبريز سفر کند. از قرار معلوم مجيد جلالي با ديدن فيلم بازي‌هاي اين مهاجم نظر مساعد خود را اعلام کرده است.
استعلام براي ايران‌پوريان
90: باشگاه تراکتور روز گذشته با ارسال نامه‌اي به کميته ضددوپينگ فدراسيون خواستار تعيين وضعيت محمد ايران‌پوريان شد. تراکتوري‌ها که پيش از اين با خبر محروميت مدافع راست خود مواجه شده و او را از حضور در تمرينات منع کرده بودند حالا آنها مي‌خواهند در خصوص ادامه حضور ايران‌پوريان و يا خروج او از فهرست تيم اقدام کنند. در اين رابطه با توجه به شايعه بخشش ايران‌پوريان باشگاه تراکتور ديروز از فدراسيون درخواست تعيين وضعيت کرد.
تراکتور خارجي پسند شد
90: حميد زيني‌زاده در ابتداي مسئوليتش به عنوان مديرعامل تراکتور با صراحت و جديت اعلام کرد اين باشگاه ديگر بازيکن خارجي نمي‌گيرد. اين تصميم با توجه به نوسان قيمت ارز و بدهي‌هاي باشگاه مطرح شد و درست هم به نظر مي‌رسيد. اما حالا هرچه بيشتر مي‌گذرد تمايل تراکتوري‌ها به جذب بازيکن خارجي بيشتر و بيشتر مي‌شود. ابتدا گيلسون به تراکتور بازگشت و حالا خبر مي‌رسد تراکتوري‌ها قصد دارند از تمام سهميه‌هاي خارجي خود استفاده کنند. از قرار معلوم قيمت بالاي بازيکنان داخلي سبب تمايل آنها به خارجي‌هاي ارزان‌تر شده است.

آمريکايي ديپورتي در گسترش فولاد
90: با وجود آنکه گفته مي‌شود چاداري بازيکن جديد گسترش فولاد پرويي است اما او اصالتي آمريکايي دارد. ديه‌گو چاواري 24 ساله در نيويورک به دنيا آمده و فصل قبل در تيم سس‌الخاندرو در ليگ دسته دوم پرو بازي مي‌کرد. او که در سال 2011 در دو تيم اسپورتينگ کريستال بازي مي‌کرد پس از چند مصدوميت پياپي از سطح اول فوتبال پرو دور شد. نکته ويژه آنکه او پيش از حضور در تيم رسول خطيبي در تست اورلاندو سيتي آمريکا هم شرکت کرد اما نتوانست نظر مساعد کادرفني اين تيم را جلب کند و جواب شد. اين اطلاعاتي است که سايت فوتبال آمريکايي يعني Mlssoccer.com منتشر کرده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مجيد جلالي: معلم ترکي گرفته‌ام

او علي کريمي را هم بازيکن بزريگي مي‌داند و تعيين‌کننده براي تيمش. جلالي البته در پاسخ به نگراني هايي که در خصوص حاشيه‌هاي کريمي وجود دارد يک راهکار ويژه دارد. راهکاري که او مدعي است تنها راه مطيع کردن جادوگر است...
* آقاي جلالي! از خريدهاي باشگاه رضايت داريد؟
بله، كاملا راضي هستم و از باشگاه ممنونم كه تلاش زيادي به كار گرفت تا بازيكناني كه مد نظرم بود را جذب كند. خريدهاي خيلي خوبي داشتيم كه همه اين خريدها با مطالعه صورت گرفت و اميدوارم فصل خوبي در پيش داشته باشيم.
* تراکتور جلالي زيبا بازي مي‌کند؟
من مي‌خواهم تلاش كنم. مي‌خواهم اين روحيه را به بازيكنانم هم منتقل كنم تا آنها نيز با انگيزه وارد زمين شوند و براي برنده شدن بجنگند. دوست دارم هواداران تيمي را ببينند كه فوتبال زيبايي ارائه مي‌كند و صاحب شخصيت ويژه‌اي در ليگ برتر است.
* آيا به قهرماني فكر مي‌كنيد؟
مگر مي‌شود به قهرماني فكر نكرد. البته اين تنها شامل حال ما نمي شود. الان 16 تيم خود را براي ليگ برتر آماده مي‌كند كه قطعا 12 تيم از اين 16 تيم به كسب سهميه آسيا فكر مي‌كنند. 6 تيم هم مي‌خواهند براي قهرماني بجنگند. منظورم اين است كه الان همه تيم ها اهداف بلندپروازانه اي دارند اما بايد به ظرفيت هاي خودمان هم نگاه كنيم.
* از خريدهاي خوب حرف زديد. مي‌توانيد چند مورد نام ببريد؟
همه بازيكناني كه جذب شدند خوب هستند. من همه آنها را به يك چشم نگاه مي‌كنم. حامد لك، سعيد دقيقي و ميثم بائو بازيكناني هستند كه در پايان اين فصل شما خواهيد ديد كه چقدر از لحاظ فني بزرگ مي‌شوند و مي‌توانند خيلي به تيم ما كمك كنند.
* علي كريمي چطور؟
علي كريمي براي تيم ما تعيين كننده خواهد بود تا امثال اين بازيكن در زمين بازي وجود نداشته باشند شما نمي‌توانيد به ارتقاي سطح فني ديگر بازيكنان‌تان دل ببنديد.
* اما وقتي اين بازيكن را جذب كرديد حرف و حديث‌هاي زيادي مطرح شد. نظر خودتان چيست؟
من كاري به حرف ديگران ندارم. علي كريمي وجودش در تيم القا كننده خيلي از موارد مثبتي است كه هر تيمي براي برنده شدن به آنها نياز دارد. او مي‌تواند الگوي بازيكنان تيم من باشد.
* شما تجربه كار كردن با بازيكنان بزرگ را داريد. ديدگاه شما در مورد علي كريمي چيست؟
من با علي دايي كار كردم. با خداداد عزيزي كار كردم. اينها بازيكنان بزرگي بودند. حالا هم قصد دارم با علي كريمي فصل خوبي را پشت سر بگذارم. ببينيد اين خيلي مهم است كه بازيكن بداند مربي با او صادق است. به او دروغ نمي گويد. در مورد علي كريمي و به طور كلي مسئله كار كردن با بازيكنان بزرگ بايد بگويم كه اين مسئله فوتبال ماست. در واقع مسئله باشگاه هاي بزرگ ما اين است كه مربيان نمي توانند با بازيكنان بزرگ كار كنند. اما اين خيلي مهم است كه شما بتوانيد از راه درست اين بازيكنان را وادار به اطاعت پذيري از شرايط تيم كنيد.
* چطور؟
ببينيد براي اينكه شما يك بازيكن بزرگ را در تيم خود به بازيكني مطيع تبديل كنيد سه راه وجود دارد. اول اينكه به اين بازيكنان پول زيادي پرداخت كنيد. البته اين راه در مورد هر بازيكن بزرگي جواب نمي دهد. راه دوم اين است كه آن بازيكن به هر دليلي از شما بترسد. اين دليل مي‌تواند اخراج باشد يا جريمه يا هر چيز ديگر. در اين صورت هم كارايي اين بازيكن تا مدت زمان خاصي اعتبار دارد اما راه سوم اين است كه آن بازيكن احساس كند در كنار شما پيشرفت مي‌كند و شما طوري با او رفتار مي‌كنيد كه شور و اشتياق پيشرفت در او زنده شود. در واقع آن بازيكن احساس كند كه از شما چيزهاي تازه‌اي ياد مي‌گيرد. خب در اين صورت شما و آن بازيكن ارتباط درست و حرفه اي برقرار كرده‌ايد. معتقدم علي كريمي را نه مي‌شود با پول فريب داد و نه مي‌توان او را ترساند. با علي كريمي بايد صادق بود. در اين صورت شما خواهيد ديد كه او چگونه با تمام وجود در تيم شما به بازيكني مطيع تبديل خواهد شد.
* آقاي جلالي! شور و هيجان صحبت كردن شما هم كمي به تبريزي‌ها نزديك شده است. قبول داريد؟
(مي‌خندد) بله، اينجا را دوست دارم. ما هواداران خيلي خوبي داريم كه اطمينان دارم به تيم ما كمك مي‌كنند. من از چند روز پيش معلم تركي گرفته ام و تصميم دارم كه زبان آذري را ياد بگيرم تا بتوانم بيشتر با اين هواداران و تيمم رابطه برقرار كنم.
* راستي چرا کريمي مقابل پرسپوليس بازي نکرد؟ خودش نخواست؟
من قبل از بازي با پرسپوليس با علي حرف زدم و گفتم به خاطر برخي حاشيه‌هاي احتمالي بهتر است در اين بازي به ميدان نرود. او خودش نگفت نمي‌خواهد بازي کند و اين پيشنهاد من بود تا حاشيه‌اي درست نشود. به هر حال پرسپوليس تيم سابق کريمي است.
* از اينکه دستياران شما جدا شدند نگران نيستيد؟
فقط يکي از دستياران من جدا شد و يک نفر هم از گروه آناليز بود که جدا شد. به هر حال اين اتفاق افتاده ولي سعي مي‌کنيم مشکل خاصي ايجاد نشود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده : کریمی مقابل پرسپولیس هم بازی خواهد کرد

ما منتظر هیچ بازیکنی نیستیم و برای کسی هم صبر نمی کنیم. دو سهمیه لیگ برتری دیگر می خواهیم جذب کنیم و با بازیکنان مورد نظر خود هم مذاکره می کنیم

حمید زینی زاده در مورد اینکه گفته می شود جواد نکونام به زودی با تراکتورسازی قرارداد امضا می کند و این باشگاه منتظر است تا نکونام به تبریز بیاید، اظهار داشت: ما منتظر هیچ بازیکنی نیستیم و برای کسی هم صبر نمی کنیم. دو سهمیه لیگ برتری دیگر می خواهیم جذب کنیم و با بازیکنان مورد نظر خود هم مذاکره می کنیم، از بین آنها با هر کدام به توافق رسیدیم قرارداد امضا می کنیم. خدا را شکر بازیکن زیاد است.

به گزارش تراکتوراسپورو به نقل از فارس ، وی در مورد اینکه آیا بازیکن خارجی هم جذب می کنند یا خیر عنوان کرد: در فکر جذب بازیکن خارجی هستیم و سه شنبه قرار است چند بازیکن خارجی از کشورهای استرالیایی و آمریکای جنوبی به تمرینات بیایند. از بین آنها دو نفر را انتخاب می کنیم. دو سهمیه خود را هم برای نیم فصل حفظ می کنیم.

مدیرعامل تراکتورسازی در مورد اینکه گفته می شود علی کریمی در قرارداد خود شرط کرده مقابل پرسپولیس بازی نکند و مقابل استقلال فیکس به میدان برود، گفت: اصلا چنین شرط هایی نداریم و او در همه بازی ها حضور دارد.

زینی زاده در ارتباط با اینکه تکلیف لوپز چه شد و مجید جلالی هم به باشگاه اعلام کرده این بازیکن را بازگردانند، گفت: ما نمی توانیم به زور بازیکن را بیاوریم. از او شکایت کردیم چون بدهی به او نداریم. سه ماه حقوق باید به او می دادیم اما این بازیکن به دلیل تخلفات انضباطی ۱۰۰ میلیون جریمه شده و ما دیگر پولی به او بدهکار نیستیم. از لوپز به فیفا شکایت کردیم و نام او را از لیست خارج می کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
/نقي‌زاده: دوست دارم برگردم پرسپوليس

90: ميثم نقي‌زاده درباره شايعه بازگشتش به پرسپوليس مي‌گويد: من شخصا با دايي صحبتي نکردم اما شنيده ام که باشگاه پرسپوليس مذاکراتي را با مسئولان گسترش فولاد انجام دادند.
همه چيز به نظر باشگاه و خطيبي بستگي دارم. من قطعا دوست دارم برگردم اما هرچه قسمت باشد همان مي شود.
وي ادامه مي‌دهد: من بازيکن گسترش فولاد هستم و تابع نظر باشگاه. اگر موافقت کنند بروند، براي موفقيت پرسپوليس تلاش مي‌کنم و اگر هم ماندني باشم براي پيروزي گسترش از هيچ تلاشي دريغ نخواهم کرد.
اگر نقي‌زاده از گسترش برود اين چهارمين بازيکن فسخ قراردادي اين تيم محسوب مي‌شود. پيش از او نوشي صوفياني، ميلاد زنيدپور و حميدرضا سليماني با وجود قرارداد با تيم رسول خطيبي از اين تيم جدا شدند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/طالبي جدي‌تر شد!

90: همانطور که در رسانه‌ها از حضور فرشيد طالبي در تراکتورسازي خبرهاي زيادي منعکس مي‌شد، ولي روند اين مذاکرات در ميان شايعات نقل و انتقالات گم شد است.
اخبار واصله از منابع آگاه و نزديک به باشگاه از جدي تر شدن مذاکرات تراکتور با فرشيد طالبي خبر مي‌دهد و از اين بازيکن به عنوان جدي‌ترين گزينه‌اي ورودي به مجموعه تراکتورسازان ياد مي‌شود. گفته مي‌شود توافقات نهايي طرفين در زماني که تراکتورسازان در اردوي تهران بوده اند حاصل شده است و عدم عقد قرارداد را بايد به حساب زرنگي بازيکن دانست که با توافق حاصله منتظر پيشنهاد بهتر است که در صورت دريافت پيشنهاد به راحتي مي تواند قيمت خود را بالابرده و تصميم جديد و صد البته به نفع خود را اتخاذ کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
/نيمکت تراکتور چرا خالي مي‌شود؟

90: همواره نيمکت قوي کمک شاياني براي يک مربي است و همواره کمک‌هاي قوي براي يک سرمربي مي‌تواند نعمت بزرگي جهت آمادگي تيم باشد.
به بيان ديگر چند چشم همواره بهتر از دو چشم است و مي‌توان بهتر به نقاط قوت و ضعف تيم پي برد اما متاسفانه تراکتور در اين فصل هرچند در جذب بازيکنان تيم تا حدودي موفق عمل کرده است اما در انتخاب و حفظ کمک‌هاي مجيد جلالي به هيچ وجه موفق نبوده است. قبل از همه انتخاب جلال چراغپور به عنوان دستيار مجيد جلالي خبري بود که در رسانه‌ها منتشر شد و خيلي زود هواداران تراکتور در صفحات اجتماعي از اين خبر استقبال کردند چرا که جلالي يکي از مربيان تحصيل کرده فوتبال کشورمان را در کنار خود قرار داده بود و هواداران از اين انتخاب و حضور چراغپور رضايت کامل داشتند اما روزها که مي‌گذشت خبرهاي ضد و نقيضي از جدايي چراغپور به گوش مي‌رسيد، عده‌اي از باشگاه علت جدايي چراغپور را مشکلات خانوادگي او ذکر مي‌کردند ولي عده‌اي هم علت ناسازگاري و جدايي چراغپور را عدم حمايت کافي باشگاه از او و مشکلات قراردادي او ذکر کردند و حتي گفته شد باشگاه براي اقامت چراغپور در تبريز با او همکاري نمي‌کند خبرهايي که خود چراغپور بعد از جدايي تا حدودي خود نيز آنها را تاييد کرد.
بعد از جدايي چراغپور جلالي يکي از بهترين کمک‌هاي خود را از دست داد اما ماجرا به اينجا ختم نشد و بعداز چراغپور نوبت به يعقوب وطني رسيد تا دومين کمک جلالي هم به خاطر مسائل مالي از تراکتور جدا شود و يکبار ديگر دست جلالي در نيمکت خالي‌تر شود اما مشکلات جلالي در جذب و تمرينات هم آنقدر بود که وقت زيادي براي پرداخت به اين موضوع‌ها نداشت اما در ته دل از جدايي اين ياران خود بسيار ناراحت بود اما در چند روز اخير باز هم خبري در صفحات رسانه‌ها منتشر شده که يکي ديگر از دستياران جلالي در حال جدايي از تراکتور است. خورشيدي ديگر کمک جلالي در تراکتور است که گفته مي‌شود به خاطر مسائل مالي در حال ترک تراکتور‌سازي است با اين اوصاف در حال حاضر روي نيمکت تراکتور غلامرضا باغ‌آبادي، عليرضا پژمان و کاظم محمودي حضور دارند و در کنار اينها سفال‌منش هم مربي دروازه‌بان‌ها است هرچه که هست جلالي نياز به مشاوران قوي دارد و نبايد باشگاه اين چنين دست او را در هدايت فني تيمش خالي بگذارد حال در چند روز آينده بايد ديد که جلالي با برنامه کامپيوتري خود چگونه از پس اين مشکلات بر خواهد آمد به ويژه آنکه گفته مي‌شود خود او هم به دليل نحوه تقسيم مبلغ قرارداد در اين جدايي‌ها بي‌تاثير نبوده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدير عامل تراكتور: اميدمان روز‌هاي پاياني بازاراست

iransport_4556_4_158913_newscut.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
چرخش دوباره تراكتورسازي به‌سمت ستاره‌ها

iransport_4556_4_158912_newscut.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تبريز و اصفهان، فوتبالشهرهايي براي آرامش

iransport_4556_4_158910_newscut.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خوب‌هاي سرخابي‌ها چرا به اصفهان و تبريز مي‌روند؟/شيريني گز اصفهان يا فرش قرمز تبريز

iransport_4556_12_158964_newscut.jpg

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
ایول! پرچم تراکتور بالاست! یل یاتار طوفان یاتار...

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرشید طالبی تراکتوری شد .

farshid%20talebi.jpg

فرشید طالبی مدافع میانی تیم سپاهان اصفهان به تیم تراکتورسازی تبریز پیوست ، طالبی با توافق با مدیریت باشگاه بمدت یک سال در خدمت تیم تراکتورسازی تبریز خواهد بود . فرشید طالبی، قهرمانی جام حذفی ایران و نایب قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا و دو نایب قهرمانی در لیگ برتر را در کارنامه دارد ، او همچنین در سال ۲۰۱۰ میلادی نامزد بهترین بازیکن سال آسیا شد و حتی در میان ۵ نامزد نهایی نیز قرار داشت.

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
راستی میگفتن مدیر عامل به احتمال زیاد عوض میشه! چطور شد؟!

بالا