تنها دلیلی که برای لغو بازی امروز با استقلال به ذهن می رسه ، هواداران شهرداری هست . درسته شهرداری تیم زیاد محبوبی نیست ولی بازی های که تو تهران برگزار می شه ، تیم های تبریز پرطرفدار نشون میدن . بازی امروز رو هم به این خاطر کنسل کردن چون می دونستن افرادی که از تبریز اومدن تهران نمی تونن یه روز اضافه اونجا بمونن . و افراد شاغل تو تهران سخته که شنبه بیان ورزشگاه. :hmm:
استقلال که هر بازی 10-12هزار نفر میان ورزشگاه. یعنی نصفشون از شهرستون میاد؟ :blink:دینه عزیز دل برادر
اگه اینجوری باشه استقلال هم هواداراش از شهرستان میان آزادی برای دیدن بازی :blink: حالا شاید درست باشه که به نسبت تیم مقابل نیستن کسانی که از شهرستان میان ! ولی اینم همچین درست نیست
چون درآمد خود فدراسیون از بلیط فروشی و همین چیزا تامین میشه ، هیچ کی نمیاد نون خودشو آجر کنه
تازه علاوه بر این باعث میشه فردا هوادارای استقلال هم دیگه نتونن برن ورزشگاه چون امروز یک روز تعطیل بود !
ولی فردا یه روز کاریه
استقلال که هر بازی 10-12هزار نفر میان ورزشگاه. یعنی نصفشون از شهرستون میاد؟ :blink:دی
نه داداش من . وقتی بحث قومیتی پیش میاد دیگه پول معنایی نداره . اون عزیزمحمدی حاضره پنج برابر پول بلیط ها رو خرج کنه تا استقلال تو تهران مهمان نباشه .
ای بابا . تهران که دو هفتست تعطیله . چون تورکها مادرزاد آدمای کاری هستن ، تعطیلی ندارن . این تهرونی ها که خیلی سست عنصر هستن .کل یوم هفته رو تو تعطیلات هستن. دی
آره من خودم چند بار برای استقلال رفتم با یه عده صحبت میکردم از قزوین ، دماوند ، همدان ، اراک اومده بودن
تبریک میگم
شهرداری 2 - مس کرمان 1
با این برد فعلاً یک هفته از ته جدول دوره
خوشم اومد !!
عجب بازیکنایی داره شهرداری !
اینجوری پیش بره چهارم پنجمی مال شهرداریه !
ایوللللللللللللللللللل
یاشاسین آذربایجان
:دی شرمنده چیز دیگه بلد نیسم :دی
جوگیر نشو همه پرسپولیس نیستن :lol::lol:
گل کریمی هم آفساید بود .