پروين: اميدوارم دوستان دوباره بهانه دست فيفا ندهند از تفکرات علىآبادى در مورد ورزش لذت بردم
حدود ساعت 20/9 صبح سهشنبه پژو 405 سيلور مقابل در ورودى سازمان تربيت بدنى مىرسد تا پروين به همراه يکى از دوستانش به دفتر علىآبادى برود. او رأس ساعت 30/9 با رئيس سازمان تربيت بدنى قرار ملاقات دارد و مثل هميشه سر موقع در دفتر علىآبادى حاضر مىشود و البته جلسه معاون رئيسجمهور با تنى چند از همکارانش به موقع تمام مىشود. خلاصه گفتگوى يک ساعته آنها حتماً شنيدنى و خواندنى است.
اسماعيل حيدرپور
علىآقا چطور شد به ملاقات رئيس سازمان رفتيد؟!
من رفاقت و دوستى ديرينهاى با آقاى مهندس علىآبادى دارم که مربوط به سال 67 است. ايشان آن زمان مثل من جوان بودند و وظيفه سرپرستى تيم پرسپوليس را عهدهدار بودند. اتفاقاً در جلسات مختلفى مثل هيات مديره پرسپوليس با ايشان ديدار کرده بودم اما بالاخره ايشان در مراسم ختم مرحوم برادرم حضور يافتند و از طريق دوست مشترکمان قرار گذاشتيم و بنده هم مثل ساير اهالى ورزش که با ايشان ملاقات دارند، به ديدار ايشان رفتم.
با رفتن به سازمان شايعه حضور شما در تيمملى مطرح مىشود.
ببينيد اولاً تکليف تيمملى و تيم المپيک روشن است. قلعهنوعى و بگوويچ در حال خدمت به فوتبال ملى هستند. از اين گذشته بنده هميشه گفتهام على پروين در هر شرايطى حاضر است به فوتبال مملکت کمک کند و هرگاه مشاورهاى با بنده شده اطلاعات وتجربياتم را در اختيار فوتبال قرار دادهام.
با علىآبادى راجع به تيمملى هم حرف زديد؟
ما بيشتر راجع به مسائل کلى ورزش حرف زديم البته خاطرات گذشته در پرسپوليس را هم مرور کرديم.
آن قضيه که گفته بوديد «علىآبادى از قيافه شما خوششان نمىآيد» چى بود؟
اتفاقاً سؤتفاهم برطرف شد چون ايشان فکر مىکرد من اين حرف را زدهام و من هم فکر مىکردم آقاى علىآبادى چنين حرفى در مورد من زده است اما در نهايت سؤتفاهمات برطرف شد و اصلاً چنين چيزى صحت نداشت بلکه از ديدگاههاى خوب ايشان در مورد ورزش لذت بردم.
راجع به پرسپوليس چه صحبتهايى کرديد؟
ببينيد پرسپوليس تيم بزرگى است. البته آقاى علىآبادى در جايگاهى هستند که بيشتر به فکر اعتلا و موفقيت هر دو تيم هستند و سخت در تلاشند تا مشکلات مالى اين دو تيم را به حداقل برسانند همين که اعضاى هياتمديره پرسپوليس و استقلال را طورى انتخاب کردهاند که از دستاندرکاران دولت هستند، معلوم مىشود که ايشان به فکر رفع مشکلات اين دو تيم هستند.
خيلىها معتقدند سازمان با حضور پروين در پرسپوليس مخالف است.
شايد گاهى خود من هم چنين تصورى دارم اما با حرفهايى که با مهندس زدم متوجه شدم که چنين حرفى صحت ندارد. اتفاقاً آقاى علىآبادى مىگفتند امثال من، حجازى و... سرمايههاى ملى اين دو باشگاه هستند.
نظر شما در خصوص شايعه استعفاى صفايىفراهانى و مسئله تعليق مجدد فوتبال چيست؟
باور کنيد اسم تعليق را که مىشنوم حالم گرفته مىشود. اميدوارم اختلاف نظرها هرچه زودتر برطرف شود. يادمان باشد که همه ما ايرانى هستيم و در وهله اول بايد به فکر منافع ملى کشور خودمان باشيم. در واقع ما و حتى اعضاى شش نفره کميته انتقالي، اول عضو خانواده بزرگ فوتبال ايران هستيم و بعد فيفا پس منيتها را بايد کنار بگذاريم و اجازه سؤاستفاده به خارجىها را ندهيم چون آنها دلشان براى فوتبال ما نمىسوزد. من اميدوارم آقاى صفايىفراهانى با ديگر همکارانش بهانهاى دست فيفا ندهند اگرچه مطمئن هستم صفايىفراهانى هم مثل من معتقد است که اول عضو خانواده فوتبال ايران است بعد فيفا.