• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل- کریم باقری کاپیتان نیمکت نشین پرسپولیس کمتر از دو ماه دیگر از فوتبال خداحافظی می کند. باقری که چند روز قبل در بازی با برزیل از تیم ملی خداحافظی کرد، باید خود را آماده حضور در بازی خداحافظی اش از فوتبال کند که قرار است در دی ماه برگزار شود. علی دایی سرمربی پرسپولیس در کنفرانس خبری امروز گفت: در نظر داريم با يك تيم بسيار بزرگ بازي كرده و خداحافظي باشكوهي را براي كريم باقري ترتيب دهيم. باقري زحمات زيادي براي فوتبال ايران كشيده بنابراين قصد داريم مسابقه‌اي ترتيب دهيم و باقري در يك شرايط خوب از فوتبال خداحافظي كند.

با توجه به خبر چند روز قبل مبنی بر بازی پرسپولیس با یک تیم بزرگ در نیمه دوم دی ماه، باید منتظر خداحافظی کریم باقری در این بازی بود. البته کریم هنوز نظر خود را در این زمینه اعلام نکرده است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خبر آنلاین : مدافع اهل مالی شنبه برای پرسپولیسی‌ شدن تست پزشکی می‌دهد.

پس از 14 روز حضور در تمرینات پرسپولیس سکوبرت بازیکن اهل کشور مالی مورد تائید علی دایی قرار گرفت. دایی از باشگاه خواست با این بازیکن قرارداد بسته شود. بر همین اساس قرار است روز شنبه سکوبرت تست پزشکی بدهد و در صورت عدم مشکل هفته آینده با این بازیکن قرارداد امضا شود.
سکوبرت به گفته خودش و مدیر برنامه‌هایش سابقه حضور در وست برومویچ انگلیس را دارد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل- نشست خبري باشگاه پرسپوليس از ساعت 14:15 امروز در سالن همايش‌هاي شهرداري منطقه 9 و با حضور حبيب كاشاني سرپرست باشگاه، علي دايي سرمربي، محمود خوردبين سرپرست تيم و عليرضا حقيقي دروازه‌بان پرسپوليس آغاز شد.
كاشاني در اين نشست صحبت‌هاي زير را مطرح كرد:

يكي از مشكلات باشگاه پرسپوليس اين است كه در سال‌هاي گذشته دوستان 49 درصد سهام پرسپوليس را واگذار كردند و الان عده‌اي ادعاي مالكيت دارند. عده‌اي ديگر نسبت به نام پيروزي ادعاي مالكيت دارند و هم اكنون با نام پيروزي، داخل پرانتز پرسپوليس اساسنامه داريم كه آن را به ثبت رسانديم.
سازمان تربيت بدني صاحب سهام و مجمع باشگاه است و بايد اين مسئله را حل كند تا بتوانيم در بازار بورس يا فرابورس سهام پرسپوليس را عرضه كنيم. اكنون علامت انحصاري ما به سبك مالكيت صنعتي شده است و ما مالك برند پرسپوليس هستيم اما بايد وضعيت اين مدعيان مشخص شود. اينكه انتقال سهام درست بوده يا نه و يا رياست وقف سازمان مي‌توانست به اين سهام منتقل كند يا نه بايد مشخص و معاونت حقوقي سازمان بايد آن را بررسي كند كه ادعاي اين دوستان باطل است يا درست.
از سازمان تربيت بدني مي‌خواهم يك تيم گروهي تشكيل دهد و اين مسئله را بررسي كند. اگر دوستان صاحب حقي هستند حق به آنها داده شود وگرنه اين ادعاها برچيده شود تا پرسپوليس بتواند با آرامش كارش را ادامه دهد.

تركيب هيات مديره پرسپولیس به این صورت است كه يك نفر اقتصادي باشد و كار اقتصادي انجام دهد. يك پيشكسوت در هيات مديره باشد. يك نفر مي‌خواهيم كه در كارهاي عمراني بتواند فعاليت كند و بتواند فاز دوم ورزشگاه درفشي فر را تكميل كند. يك ماینده از مجلس مي‌خواستيم و يك نفر هم از دولت تا بتواند كمك بياورد. نفرات را مشخص و معرفي كرديم و اين در اختيار سازمان است تا اسامي را اعلام كند و خبر خوشي هم كه شنيدم اين كه قبل از آغاز ليگ آسيا اعضاي هيات مديره باشگاه را معرفي خواهد كرد.

‌باشگاه پرسپوليس يك باشگاه حرفه‌اي است و در جهت حرفه‌اي شدن گام برمي‌دارد. در اين فصل باشگاه 50 درصد از هزينه‌ها را خودش تامين مي‌كند و نيمي ديگر از هزينه‌ها را دولت پرداخت مي‌كند. اما بايد توجه داشت كه پرسپوليس و استقلال فصل گذشته 3690 دقيقه فوتبال بازي كرده‌اند اما فقط يك ميليارد و 79 ميليون تومان پول دريافت كردند بنابراين اگر قرار باشد پرسپوليس و استقلال از كمك‌هاي دولتي استفاده نكنند، قطعا حق و حقوق خود را در فوتبال حرفه‌اي مطالبه خواهند كرد.
پرسپوليس كه در اين فصل 40 درصد از مسابقات را انجام داده حدود 205 ميليون تومان دريافت كرده است. در كجاي فوتبال حرفه‌اي تيمي 14 بازي انجام مي‌دهد و بابت حق پخش تلويزيوني و فروش بليت و تبليغات فقط 205 ميليون و 800 هزار تومان دريافت مي‌كند آن هم در شرايطي كه تا امروز 3 ميليارد و نيم هزينه كرده‌ايم؟

هزينه برگزاري مسابقات در ليگ برگزاري آسيا را AFC مديريت و به هر تيمي كه برنده شود مبالغي پرداخت مي‌كند و مبلغي هم براي تيم قهرمان و حق پخش تلويزيوني براي تيم‌ها در نظر مي‌گيرد. بنابراين در آسيا ما فقط مي‌توانيم از بليت فروشي و جذب اسپانسر درآمدزايي كنيم و مي‌خواهيم براي شش بازي دوره مقدماتي اسپانسر مجزا بگيريم كه اين مبلغ درآمدش به علاوه همان 50 درصد تأمين هزينه‌ها از سوي باشگاه است.
در تمام دنيا باشگاه‌ها مي‌توانند از پول بليت فروشي، پول پاركنيگ، فروش اقلام خوراكي، تزئيني و فرهنگي درآمدزايي كنند اما ما در ورزشگاه آزادي 25 ميليون تومان براي هر مسابقه پرداخت مي‌كنيم كه معتقديم زياد است و بايد همان 20 ميليون سال قبل را بپردازيم. بابت اين پول فقط مي‌توانيم از زمين چمن ورزشگاه استفاده كنيم و درآمدي از پاركينگ و مواد خوراكي نداريم اما مي‌خواهيم در مسابقات آسيايي بليت فروشي را انجام دهيم تا بخشي از هزينه‌هايمان را تأمين كنيم.

عمادرضا دو بار با باشگاه پرسپوليس مذاكره داشته و ايشان درخواست داشتند كه اين مذاكرات خارج از محيط باشگاه باشد اما من اين مسئله را نپذيرفتم و در باشگاه با عمادرضا مذاكره كرديم. اين مهاجم يك هفته ديگر با الزمالك مصر قرارداد دارد و خودش قرار بود رضايت‌نامه‌اش را بگيرد اما شب گذشته مديربرنامه‌هاي ايشان از كانادا با من تماس گرفت و گفت با توجه به اينكه دريافت رضايت نامه بايد از طريق سيستم فيفا باشد ما نامه‌اي را از طريق فدراسيون فوتبال براي باشگاه مصري ارسال خواهيم كرد تا رضايتنامه او صادر شود و بتواند در زمان مقرر براي پرسپوليس بازي كند. عمادرضا را كادر فني انتخاب و به باشگاه معرفي كرده و ما نيز براي جذب او اقدام خواهيم كرد.

ما براي انتخاب كاپيتان تيم سه روش داريم. روش اول اين است كه ابتداي فصل سرمربي خودش كاپيتان را انتخاب كند. در اروپا نيز چنين سيستمي حاكم است حتي من شنيده‌ام كه براي انتخاب كاپيتان در اروپا نظرسنجي مي‌شود. در باشگاه ما سنوات بازي اهميت زيادي دارد و طبيعتا دايي همين روش را انتخاب كرد. اگر وي بخواهد كس ديگري را انتخاب كند ما تصميم دايي را قبول مي‌كنيم. باقري، شيث رضايي و عليرضا حقيقي به ترتيب كاپيتان‌هاي اول تا سوم پرسپوليس هستند.
در نشست مطبوعاتي اول باقري به عنوان كاپيتان اول آمد و جلسه دوم شيث و امروز نيز حقيقي آمده است چون دايي دوست دارد نفرات مراحل حرفه‌اي فوتبال را طي كند.

براي بازگشت شيث نيز در باشگاه پرسپوليس تقسيم‌بندي كاري داريم. داخل زمين كادر فني و در بيرون از زمين كار پشتيباني را انجام مي‌دهيم و سليقه شخصي ما اعمال نمي‌شود. درباره پرونده شيث و ‌علي دايي، من خودم خيلي از نكات حرفه‌اي را از دايي آموختم و بايد از او تشكر كنم. دايي به قوانين بين‌المللي آشنا است و راهنماي خوبي براي ما محسوب مي‌شود. اين كه شيث به تيم برگردد يا به باشگاه ديگري ملحق شود دايي تصميم مي‌گيرد كه نشست مشترك ما تا چند روز آينده برگزار مي‌شود و نتيجه نهايي اعلام خواهد شد.

هر تيم 22 بازيكن بزرگسال و 5 بازيكن زير 23 سال دارد و اگر تيمي 3 بازيكن اصلي‌اش را در اختيار نداشته باشد مي‌تواند بازي نكند اما سپاهان فقط دو بازيكن يعني سيدجلال حسيني و سيدمهدي رحمتي را به تيم اميد داده و احسان حاج صفي زير 23 سال است. بنابراين ما هم به سازمان ليگ نامه زديم و از آنها خواسته‌ايم كه ديدار ما با نفت به تأخير بيفتد. حميد علي عسگر زير 23 سال است و خلعتبري نيز به دليل حضور ذوب آهن در فينال ليگ اسيا از حضور در تيم اميد انصراف داده و ناخواسته اين قرعه به نام ما شده است. بنابراين به سازمان ليگ نامه نوشتيم و خواستار تعويق ديدار با نفت شده‌ايم.

من تاكنون راجع به داوري حرف نزدم اما در ديدار با ملوان و استقلال به دليل اشتباهي كه رخ داد تيم ما دچار مشكل شد و 6 امتياز از تيم ما كسر شد. چقدر بايد از اين امتيازات از دست بدهيم. مي‌دانيم كه ديگر اين امتيازها قابل برگشت نيست اما خواستار عذرخواهي داوران شديم. هيچ كدام از اين داوران سابقه ورزشي هاوارد وب را ندارند. داور انگليسي كه فينال جام جهاني را سوت زد و چون اشتباه كرد عذرخواهي كرد اما در اينجا داور مي‌گويد من موتورسوار هستم. چه كسي گفته داور موتورسوار ضعيف قضاوت كند و داور سانتافه سوار خوب سوت بزند. مگر كسي ايراد گرفته كه داوران نبايد ماشين آخرين مدل و خانه در بالاي شهر داشته باشند؟
ما از داوران خواسته‌ايم با وجدان داوري كنند و اگر اشتباهي رخ داد عذرخواهي كنند. به فوتبال چه ربطي دارد كه آن داور از زنش طلاق گرفته است؟ داور بايد وظيفه اش را انجام دهد. ما انتظار زيادي از كميته داوران نداشته ايم. انتظار داریم هركس اشتباهي مي كند عذرخواهي كند.
انتظارات از تيم دايي، خوردبين و بازيكنان پرسپوليس بالاست. ما نقاط ضعفي داريم شايد تا الان 85 درصد خواسته ما محقق شده اما براي يك كار بلند مدت به يك دوره 4 ساله نياز است.
در دوره گذشته با كمك خدا قهرمان شديم و قهرماني در جام حذفي كه يكي از دو جام ايران است افتخار بزرگي است. معتقدم خدا و اهل بيت به ما كمك كرده‌اند. خدا دايي را دوست دارد و بي‌دليل نيست كه نام علي دايي در نشريه معتبر ورلد ساكر در جمع بزرگان قرار مي‌گيرد و من نمي‌دانم دايي با خدا چه ارتباطي دارد. كريمي گفته بود كه خدا دايي را بغل كرده است من هم قبول دارم چون خدا به هر كس به اندازه وسعتش لطف دارد و شايد لطف خدا به دايي پررنگ‌تر است و شايد هم قابليت‌هاي دايي.
از روز 26 خرداد كه كار را با جديت شروع كرديم و بعد از قهرماني در جام حذفي با جديت فراوان كارمان آغاز شد. در آن زمان كه دايي در يك سال فقط 15 روز به مرخصي رفته بود در همين مدت به دليل دلشوره‌اي كه داشتيم روزانه 10 تا 20 بار با دايي تماس مي‌گرفتيم. شايد همسر دايي با اسلحه اگر كسي را بخواهد بزند من هستم ! چون در زمان استراحت آنها با تماس‌هاي شبانه‌روزي مدام با آنها تماس گرفتيم تا بتوانيم بازيكن مورد نظر دايي را جذب كنيم. سپس به اردوي اردبيل، دورتموند، مشهد و كيش رفتيم. الان نيز براي برپايي اردوي از 11 تا 18 دي ماه در تركيه برنامه‌ريزي كرده‌ايم و براي 24 يا 25 دي نيز يك بازي تداركاتي خوب كه شايد منجر به خداحافظي باقري شود برنامه‌ريزي كرده‌ايم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خبر آنلاین : مدافع اهل مالی شنبه برای پرسپولیسی‌ شدن تست پزشکی می‌دهد.

پس از 14 روز حضور در تمرینات پرسپولیس سکوبرت بازیکن اهل کشور مالی مورد تائید علی دایی قرار گرفت. دایی از باشگاه خواست با این بازیکن قرارداد بسته شود. بر همین اساس قرار است روز شنبه سکوبرت تست پزشکی بدهد و در صورت عدم مشکل هفته آینده با این بازیکن قرارداد امضا شود.
سکوبرت به گفته خودش و مدیر برنامه‌هایش سابقه حضور در وست برومویچ انگلیس را دارد.

هیکل خوبی داره

حالا باید دید از نظر ذهنی چه حد هست. به نظر من مدافع بدی به نظر نمیاد

البته امیدوارم تست پزشکی رو با موفقیت پشت سر بذاره و مریض نباشه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل- سکو برت مدافع 33 ساله اهل مالی چند روزی است در تمرینات پرسپولیس حضور دارد و از نظر فنی مورد تایید علی دایی قرار گرفته است و قرار است پس از تست پزشکی رسما با سرخپوشان قرارداد امضا کند. برت در صورت پیوستن به پرسپولیس بیست و هشتمین بازیکن خارجی تاریخ این باشگاه خواهد بود.

این مدافع متولد 7 اکتبر 1977 در باماکو مالی است و 193 سانتی متر بلندی قامت اوست. برت از سال 1997 و زمانی که 20 ساله بود، فوتبال حرفه ای را از باشگاه موناکو فرانسه آغاز کرد. او طی دو فصل حضور در این تیم فقط 9 بار در لیگ فرانسه به میدان رفت. برت در سال 1999 به ترویس پیوست و چهار فصل در این تیم توپ زد و 29 بازی در لیگ فرانسه با پیراهن این تیم به میدان رفت. برت در جام اینترتوتو 2001 با تیم ترویس بازی های خوبی انجام داد و با این تیم قهرمان جام اینترتوتو شد و به جام یوفا راه یافت. یکی از درخشان ترین بازیها برت مقابل نیوکاسل انگلیس در بازی فینال بود. او در جام اینترتو در مجموع 8 بازی برای توریس به میدان رفت.

بعد از سقوط این تیم به دسته دوم، برت از ترویس جدا شد و راهی تیم وست برومویچ آلبیون انگلیس شد. در فصل 4-2003 در لیگ دسته اول و در فصل 05-2004 در لیگ برتر انگلیس در مجموع فقط 3 بار در لیگ و یک بازی نیز در جام اتحادیه برای این تیم به میدان رفت. اولین بازی برت با پیراهن وست بروم در جام اتحادیه بود که آنها 2-1 مقابل هارتلپول پیروز شدند.

برت در فصل 06-2005 بدون تیم بود تا اینکه در فصل 07-2006 به تیم پانیونیوس یونان پیوست و 3 فصل پیراهن شماره 4 این تیم را بر تن کرد و 46 بازی انجام داد و یک گل نیز در لیگ یونان به ثمر رساند. او با این تیم در جام یوفای فصل 08-2007 شرکت کرد و مقابل هلسینبورگ سوئد، استریا وین اتریش و بوردو فرانسه به میدان رفت، اما پانیونیوس نتوانست از گروهش صعود کند.

این مدافع 33 ساله 3 بازی ملی نیز برای مالی انجام داده که یک بازی آن در مقدماتی جام جهانی 2006 بوده است.

اسفندماه سال گذشته برت به مدت 3 هفته در تمرینات تیم پلی موت انگلیس شرکت کرد، اما موفق به عقد قرارداد با این تیم نشد. قیمت این بازیکن در بازار نقل و انتقالات 650 هزار یورو اعلام شده است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل - حبیب کاشانی در صحبت‌های خود برای بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس در اردوی این تیم پیش از دیدار با نفت تهران، از آنها خواست تا بی توجه به نتایج سایر تیم‌ها، به فکر رسیدن به صدر جدول باشند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کاشانی در صحبت‌های امشب(پنج شنبه) گفت: "نفت تهران تیم بسیار خوبی است و ما باید دربرابر این تیم جوان و با انگیزه مراقب باشیم و به هیچ وجه فریب جدول را نخوریم. به علاوه ما نباید کاری با نتایج استقلال، سپاهان و سایر تیم‌ها داشته باشیم و فقط باید روی رسیدن به صدر جدول تمرکز کنیم و برای این هدف روی سه امتیاز این بازی حساب کرده‌ایم."

کاشانی از بازیکنان خود خواست تا عقب ماندگی تیم را از اهداف از پیش تعیین شده جبران کنند: "ما از اهداف خودمان تا اینجای رقابت‌ها شش امتیاز عقب هستیم که همان شش امتیازی است که در بازی‌هایمان با ملوان و استقلال به هر ترتیبی از ما گرفته شد، حال این عقب ماندگی باید جبران شود. کسب 34 امتیاز تا نیم فصل هدف اصلی ماست و در چهار بازی آینده که دو تای آنها در خانه و دو تا خارج از خانه خواهند بود باید 10 امتیاز بگیریم."

کاشانی با اشاره به غایبان پرسپولیس در بازی فردا از بازیکنان خواست تا جای آنها را به خوبی پر کنند: " دراین بازی هر کسی که در ترکیب قرار گرفت باید با همه وجود بازی کند تا ثابت کنیم که اگر غلامرضا رضایی، حمیدرضا علی عسگر و علیرضا محمد نیستند، بازیکنان دیگری داریم که می‌توانند به خوبی جای آنها را پر کنند. بروید بجنگید و نشان دهید که مانند یک روح در یک جسم هستید."
سرپرست باشگاه پرسپولیس از بازیکنان این تیم خواست که جواب اعتماد علی دایی به آنها را بدهند: " علی دایی در مقابل خبرنگاران تاکید کرد که پرسپولیس می‌تواند در هر دو جام یعنی لیگ و جام حذفی قهرمان شود. دایی در واقع این حرف را براساس توانایی‌های شما زده است. شما سربازانی هستید که سرمربی‌تان برای رسیدن به این اهداف روی شما حساب کرده است و تا امروز هم نشان دادید که لیاقت این اعتماد را دارید.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک به پرسپولیسیها

3 1 نفت رو بردیم. در روزی که داور الکی یه پنالتی هم برا نفت گرفت

ارفی 2 گل زد

بازی قشنگی بود.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
نصیر زاده هم گفت گل اول پرسپولیس سالم بود و پنالتی هم اشتباه گرفته شد...

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
تبریک به پرسپولیسی های عزیز

كريم باقري: امسال خداحافظي نمي كنم
00017634.jpg

کريم باقري پس از پايان ديدار مقابل نفت تهران گفت: «تا پايان امسال قصدخداحافظي ندارم و بنا نيست بازي خداحافظي من برگزار شود.»

--------------------------------------------------------------------------------

در حالي که پيش از اين اعلام شده بود، در تاريخ 24 دي براي خداحافظي کريم باقري يک بازي بزرگ ترتيب داده مي شود، اين بازيکن در پايان ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و نفت تهران با رد اين موضوع اعلام کرد که «فعلا قصد خداحافظي ندارد.»

کريم باقري درباره‌ي تصميم باشگاه براي ترتيب بازي خداحافظي عنوان کرد: «هر زماني که احساس کردم که وقتش فرا رسيده، خودم به باشگاه اعلام مي کنم. فعلا با دايي و کاشاني صحبت کردم و قضيه بازي خداحافظي من در سال جاري منتفي است.»

باقري ادامه داد: «درباره‌ي زمان خداحافظي خودم بايد تشخيص بدهم که ديگر نمي توانم. دايي روي من حساب ويژه‌اي باز کرده و فعلا قصد دارم به بازي ادامه دهم.»

کاپيتان اول پرسپوليس درباره ي پيروزي مقابل نفت گفت: «روند خوبي داشتيم و پيروزي‌هاي خوبي به دست آورديم. بايد به همين روند ادامه بدهيم تا به صدر جدول برسيم. البته اميدوارم مغرور نشويم.»

باقري در پايان درباره‌ي وضعيت آمادگي‌اش گفت: «دو، سه هفته است تمرين‌هاي خوبي را پشت سر گذاشته ام و آمادگي خوبي دارم. هر زماني که آقاي دايي صلاح بدانند آماده ام تا به پرسپوليس کمک کنم.»

منبع : http://www.football3.ir/news.do?itemid=30093

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
فشنگچی همچنان کند و با تاخیر عمل میکنه.
آرفی گلزن ِ واقعی هست! ولی اصلا درک تاکتیکی نداره. تقریبا یه حرکت سالم ِ تاکتیکی نداشت. یه جورایی شبیه خلیلی هست. اگه جلو وایسه و بهش توپ خوب برسونن خیلی سریع عمل میکنه و گلش رو میزنه. بیخود نباید برگرده یا تو کار تیمی و بازیسازی شرکت کنه.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سايت گل - علی دایی پس از برتری 3 بر یک عصر امروز تیمش مقابل نفت تهران در جمع خبرنگاران افزود: تیم ما از نظر فنی خیلی برتر و بالاتر ازتیم نفت بود. نفت را تیمی جوان و دونده دیدم اما تیم ما در هر دو نیمه برتر از این تیم بود و به غیر از فرصت گلی که در اواخر نیمه اول نصیب تیم نفت شد در کل بازی فرصتی به این تیم ندادیم.

علی دایی با ابراز تاسف از عملکرد تیم داوری دیدار نفت پرسپولیس گفت: داوری امروز فاجعه بود. داور می توانست امروز حق مسلم ما که همان پیروزی که دستیابی به سه امتیاز بود را بگیرد. من در پایان بازی به شاگردان گفتم شما در تمام بازیها فکر کنید دو برصفر از حریفان عقب هستید و برای تغییر نتیجه تلاش کنید شاید با این کار جلوی اتفاقات ناحقی که در جریان بازی می افتد را بگیرید.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: برای این داور متاسفم که از تمام صحنه ها دور بود. من با 110 کیلو وزن از این داور آمادگی بدنی بیشتری دارم. واقعا نمی دانم چه اتفاقی افتاد که این داور مثل آب خوردن برای تیم نفت پنالتی گرفت و حق مسلم ما را ضایع کرد. یا من فوتبال نمی دانم و شعور فوتبالی ام پایین است یا این داوران اشتباه می کنند.

دایی یادآور شد: متاسفانه کمیته داوران با تیم ها لج بازی می کند. زمانی که داور در شهرآورد تهران از پذیرش گل صحیح ما خودداری می کند اما کمیته داوران به جای محروم کردن، او را تشویق کرده و حتی یک معذرت خواهی ساده هم نمی کند و دست به مظلوم نمایی می زند نتیجه اش می شود همان اتفاقی که در دیدار مس - صبا افتاد و مثل آب خوردن گل تیم صبا را مردود اعلام کردند و حق این تیم را پایمال کردند.

وی با انتقاد از محمود رفیعی داور دیدار پرسپولیس - نفت افزود: اگر پنالتی که داور به سود نفت اعلام کرد نتیجه را عوض می کرد من چطور باید جواب هواداران را می دادم امروز داور نه تنها در اعلام آن پنالتی مرتکب اشتباه شد بلکه در صحنه های مختلف نیز بد قضاوت کرد. متاسفانه بازیکن نفت از پشت بازیکن تیم ما را تکل کرده اما داور از کنار این صحنه به سادگی گذشت. من نمی دانم پس چه زمانی باید داور از کارت قرمز خود استفاده کند.

سرمربی تیم پرسپولیس گفت: واقعا در مقابل این آقایان می گویم هیچ چیز از فوتبال نمی دانم دیگر نمی دانم. باید چکار کنیم تا از این اتفاقات ضربه نخوریم. بازیکن تیم ما را زدند اما داور هیچ واکنشی نشان نداد او امروز حرکتی را پنالتی گرفت که اگر یک بچه 5 ساله هم بود آن را پنالتی اعلام نمی کرد.

وی با ابراز رضایت از عملکرد شاگردانش افزود: ما هر چه از زمان بازی می گذرد بهتر بازی می کنیم دربازی مقابل نفت از سه بازیکن جدید در ترکیب تیم خود استفاده کردم طبیعتا باید زمان می گذشت تا آنها به هماهنگی و انسجام برسند به همین خاطر عملکردمان در نیمه دوم این بازی به مراتب بهتر از نیمه اول بود.

دایی افزود: با توجه به غیبت 4 بازیکن اصلی مجبور بودم از بعضی بازیکنان در پست های غیر تخصصی استفاده کنم مانند آقازمانی و آرفی. امروز این دو بازیکن برای اولین بار در ترکیب ثبت تیم پرسپولیس قرار گرفتند و اتفاقا عملکرد خوبی هم داشتند.

وی گفت: تیم ما بازی خوبی را مقابل نفت به نمایش گذاشت اما داور با سوت های اشتباه خود روند بازی را خراب کرد شما مطمئن باشید اگر داور آن پنالتی را نمی گرفت ما در همان نیمه اول کار نفت را تمام می کردیم.

دایی با تاکید بر اینکه تیمش استحقاق پیروزی مقابل نفت را داشته است گفت: من همیشه با آرفی ارتباط داشتم اما در آن دوره ای که او بازی نمی کرد هم می گفتم که باید آماده باشد تا در ترکیب اصلی قرار گیرد امروز آرفی هم از نظر روحی و هم از نظر بدنی آماده شده و با حضور در ترکیب اصلی تیم و گلزنی مزد زحماتی را که در تمرینات کشیده است را می گیرد.

سرمربی تیم پرسپولیس گفت: آرفی خودش خواست و تلاش کرد و به ترکیب اصلی رسید او خود را به ما (کادر فنی) تحمیل کرد و اتفاقااز بازیکنان خوب ما در دو دیدار گذشته بوده است.

وی در خصوص خداحافظی کریم باقری از میادین فوتبال خاطرنشان کرد: خداحافظی کریم باقری به هیچ کس ربط ندارد. آقا کریم از بزرگان فوتبال ماست که در این فوتبال از خیلی ها بهتر است و زحمات زیادی را متحمل شده اند من او را قابل قیاس با خیلی ها نمی دانم آقا کریم باید خودش تصمیم بگیرد که می تواند بازی کند یا تصمیم به خداحافظی دارد.

دایی افزود: من شب گذشته با آقا کریم صحبت کردم او فعلا می خواهد بازی کند. در دو، سه هفته گذشته شرایط بسیار خوبی در تمرینات داشته است از آنجایی که آقا کریم تا پایان فصل با ما قرارداد دارد قطعا او را حفظ می کنیم و از وجودش در دیدارهای پیش رو استفاده خواهیم کرد.

علی دایی تاکید کرد: علی دایی کیست که بخواهد برای آقاکریم تصمیم بگیرد. اگر به شرایط فنی سال قبل برگردد مهره مثمر ثمر برای ما خواهد بود و ما هم به او نیاز داریم. در فصل پیش رو راهی پرفراز و نشیب انتظار ما را می کشد که در این راه نیازی مبرم به نفرات چون باقری خواهیم داشت.

و تبریک برای برد... باید جلوی تیمهای کوچکتر و ضعیفتر، تمام امتیازات رو بگیریم مثل امروز. وگرنه آخر فصل ممکنه حسرت این روزها رو بخوریم. مثل امتیازاتی که جلو شهرداری تبریز از دست رفت. البته اگر داورها عزیز باشن و دقت کنن... ;););)

Last edited:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
فشنگچی همچنان کند و با تاخیر عمل میکنه.
آرفی گلزن ِ واقعی هست! ولی اصلا درک تاکتیکی نداره. تقریبا یه حرکت سالم ِ تاکتیکی نداشت. یه جورایی شبیه خلیلی هست. اگه جلو وایسه و بهش توپ خوب برسونن خیلی سریع عمل میکنه و گلش رو میزنه. بیخود نباید برگرده یا تو کار تیمی و بازیسازی شرکت کنه.
نه بابا . آرفی به نظرم خیلی موثر و پر جنب و جوش بازی میکرد . چند دفعه هم اومد کارهای ترکیبی بکنه که طرف مقابل گند زد . به نظرم اگه جای حسین بادامکی یه گونی سیب زمینی گذاشته بشه پرسپولیس خیلی روون تر و با درصد اشتباهات کمتری بازی میکنه .

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
بردهای شیرین پیاپی پرسپولیس به تمامی هواداران عزیز تبریک میگم
ان شاءالله همینطور ادامه داشته باشه تا قهرمانی لیگ پیش بریم
بلاخره بازهم رفتیم دوم جدول استقلال بدجوری باخت جایش داد به پرسپولیس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
نه بابا . آرفی به نظرم خیلی موثر و پر جنب و جوش بازی میکرد . چند دفعه هم اومد کارهای ترکیبی بکنه که طرف مقابل گند زد . به نظرم اگه جای حسین بادامکی یه گونی سیب زمینی گذاشته بشه پرسپولیس خیلی روون تر و با درصد اشتباهات کمتری بازی میکنه .
خدایش تلاش کرد

آرفی اول فصل نمی خواستن اومد گفت از قراردادم کم کنید ولی می مانم.
خدایش بدون حاشیه ثابت کرد قول میدم کسی دیگه ای بود می رفت تو حاشیه آخرش هم لیگ یک می رفت بازی و همش به فکر انتقام بود.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
تبریک به همه ی پرسپولیسی های دو آتیشه
آرفی عالی بود از همون اولم حقش فیکس بودن بود.
دمش گرم
:rolleyes:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

00017634.jpg

کريم باقري پس از پايان ديدار مقابل نفت تهران گفت: «تا پايان امسال قصدخداحافظي ندارم و بنا نيست بازي خداحافظي من برگزار شود.»

--------------------------------------------------------------------------------

در حالي که پيش از اين اعلام شده بود، در تاريخ 24 دي براي خداحافظي کريم باقري يک بازي بزرگ ترتيب داده مي شود، اين بازيکن در پايان ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و نفت تهران با رد اين موضوع اعلام کرد که «فعلا قصد خداحافظي ندارد.»

کريم باقري درباره‌ي تصميم باشگاه براي ترتيب بازي خداحافظي عنوان کرد: «هر زماني که احساس کردم که وقتش فرا رسيده، خودم به باشگاه اعلام مي کنم. فعلا با دايي و کاشاني صحبت کردم و قضيه بازي خداحافظي من در سال جاري منتفي است.»

باقري ادامه داد: «درباره‌ي زمان خداحافظي خودم بايد تشخيص بدهم که ديگر نمي توانم. دايي روي من حساب ويژه‌اي باز کرده و فعلا قصد دارم به بازي ادامه دهم.»

کاپيتان اول پرسپوليس درباره ي پيروزي مقابل نفت گفت: «روند خوبي داشتيم و پيروزي‌هاي خوبي به دست آورديم. بايد به همين روند ادامه بدهيم تا به صدر جدول برسيم. البته اميدوارم مغرور نشويم.»

باقري در پايان درباره‌ي وضعيت آمادگي‌اش گفت: «دو، سه هفته است تمرين‌هاي خوبي را پشت سر گذاشته ام و آمادگي خوبي دارم. هر زماني که آقاي دايي صلاح بدانند آماده ام تا به پرسپوليس کمک کنم.»

ای بابا این کریم باقری هم دست از سر این پرسپولیس بر نمیداره

بازیکن خوبی بودیییییییییی

گل قشنگ میزدیییییییییییییییی

تاثیر گذار بودیییییییییییییییییییییییییی

همش بودیهههه ... الان دیگه نیستیییییییییییییییییییییی ... بفهمممممممممممممممممممممممممم

-------------------

برد خوبی بود ... مخصوصا اینکه پر گل بود ... هر بازی 2 گل 3 گل بزنیم خیلی مهمه تا اینکه با 1 گل ببریم

راه گل زدن رو باید یاد بگیرن بچه ها ... آرفی رو من همیشه دوست داشتم و خوشحالم که رو دور افتاده

چون اگر سر حال باشه کمتر مدافعی میتونه جلوش وایسه :)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بردهای شیرین پیاپی پرسپولیس به تمامی هواداران عزیز تبریک میگم
ان شاءالله همینطور ادامه داشته باشه تا قهرمانی لیگ پیش بریم
بلاخره بازهم رفتیم دوم جدول استقلال بدجوری باخت جایش داد به پرسپولیس
3_8908140779_L600.jpg

7_8908140779_L600.jpg

6_8908140779_L600.jpg

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
تبریک میگم پیروزیه دلچسبی بود
به امید خدا این عماد رضا بازی در نیاره و بیادش تیم کاملی میشیم
تو بازی های آسیایی خیلی ضروریه که یه مهاجم 6دونگ رو نیمکت باشه!
یه چیزه جالب دیگه راجع به دیروز بود که بازی نکرده یه پله اومدیم بالا!:D

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بازی بدی نبود . گرچه به نظر من نفت خیلی تخریبی بازی میکرد . برای همین پاسهای اشتباه خیلی زیاد بود .
بازی 2 نفر کاملا مشخص بود : 1- نوروزی 2- آرفی
بالاخره بعد از مدتها این بنده خدا رو فیکس گذاشتن بازی کنه و گل زد . آماری هم بخوایم حساب کنیم فوق العادس . فکر میکنم جمعا 3 تا بازی نکرده باشه 4 تا گل زده .
بادامکی همچنان موثر بازی میکنه ، البته برای تیم حریف . بنده خدا مطمئنم که خودشم کلافه شده :D
خط دفاع هنوز مشکل داره ، ولی خیلی بهتر شده . ( حالا این جدیده بیاد ببینیم چیه )
نوری هم خوب نبود ، یعنی خیلی بد بود . باید همون نیمه اول تعویضش میکرد . البته نه با کریم . هافبک متوسط بود . فشنگ بهتر از روزهای قبل بود . ( فکر کنم صفحه های قبلی تاپیک رو خونده بهش برخورده )
کلا امتیاز خوب و به موقعی بود .
داوری هم در حد هیچستان . یه موجود تک سلولی هم اون صحنه رو پنالتی نمیگرفت . ( مخصوصا وقتی صحنه های به مراتب خطاتری ! رو خطا نگرفت )

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

00017634.jpg

عجب بازیکنیه کریم تمام نشدنیه ان شاءالله بازم به روزهای اوج خودش برگرده بتونه واسمون گل بزنه

Last edited by a moderator:
بالا